Skoči na vsebino

Gintonic

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    5
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

1 Jogurt

Več o članu Gintonic

  • Butast stavek
    Siromak s petimi sporočili
  1. https://slo-tech.com/forum/t745700 Sem našla sedaj to..
  2. Hja, registriran tudi je.. tako, da ne vem če še je sploh možno kaj narediti.. očitno ne bo šlo brez kabla 🤷‍♀️☹
  3. Ja saj, tudi meni ni jasno, ker sem prebrala to na Biblos strani.. saj Biblos se odpre preko brsakalnika pa tudi knjigo se da izposoditi, ne vem pa, zakaj je potem nikjer ni.. v mojih knjigah je verjetno ne zazna zato ker ni v epub formatu, ampak v .acsm, ampak ne vem kako to popraviti..
  4. Hvala za odgovor. Je pa malo problem, ker Kobo nima opcije brskanja po notranjem pomnilniku ali kako naj povem (te datoteke vidis samo na racunalniku, ne pa direktno na bralniku). Pod opcijo "my books" na bralniku sem jo iskala v "downloaded books" pa je ni.. tako da ja, bo treba počakati nekoga, ki ima Libro. Se pa strinjam, drugače knjigo vedno prenesem na računalniku, ampak bi bilo praktično direktno z bralnika, ko sem zdoma. Imam pa čisto posodobljen sistem. Res vseeno hvala za pripravljenosti pomagati
  5. Ojla, Mene pa zanima, če je že kdo našel način kako direktno iz bralnika Kobo Libra H2O prenesti Biblos knjigo? Torej brez povezovanja z računalnikom.. Sem šla na Libri preko brskalnika na Biblos in izposodila knjigo, kliknila "Prenesi" in potrdila prenos .acsm fila, potem pa ni tega nikjer, oz. Ne vem kje na bralniku bi bilo shranjeno?
×
×
  • Ustvari novo...