Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  2 812
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

DaCapo je zmagal 9. decembra 2020

Bitje DaCapo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

472 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Butast stavek
  Potujoči vitez in zlati mn3njalničar!
 • Skotilni dan 01. 03. 1975

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 198 vohunjenj
 1. Hja, 75-ga sem se šele rodil. Sicer pa nima veze, bom že ugotovil enkrat ob priliki, ko se bo fotru vrnil spomin.
 2. V Avstriji? Jaz sem po moje tisto dirko gledal nekje konec 70-ih. Foter se pa tudi več ne spomni, da bi mi še kaj več povedal.
 3. Prvič v življenju sem v živo gledal dirko v Avstriji, ko me je kot res malega mulca peljal foter. Se pa praktično nič ne spomnim, razen po pripovedovanjih, da je takrat vozil Lauda kot favorit in da me je foter skoraj ves čas dirke držal na ramenih, da sem boljše videl Mogoče so mi edino kakšni zvoki ostali v spominu. Krepko veliko časa nazaj je bilo to.
 4. Naj @Chamir objavi sliko te lesene žlice za 30 €, da lahko ocenimo vsaj design in nadaljujemo z debato
 5. Meni so takšne zgodbe katastrofa in me niti najmanj ne pritegnejo k nakupu. Drugo je nek res unikatni izdelek s konkretno zgodovino in uradnim certifikatom, če bi se že šel neko zbirateljstvo. Hočem reči: za eno f**** leseno žlico, ki jo nekdo na random izdela niti slučajno ne bi dal 10 €, kaj šele 30. Pa tudi če je iz ne vem kakšnega materiala in zadaj stoji ne vem kakšna "zgodba" in dobrodelnost gor al pa dol. Dandanes pač vsak nekaj poskuša tržit. In te neke lesene žlice so lep primer, ker jih ne more narediti 1000 na dan in jih prodajat po 1 €, bo pač vključila zgodbo, naredila nekaj kom
 6. Meni se je zdel manj "sterilen" ali kako bi rekel. Pač, nekako bolj življenski oz. nekaj v tem smislu.
 7. DaCapo

  Ugani igro

  Gremo dalje... ena "težja" in zelo retro, ampak meni osebno ena najboljših iger vseh časov!
 8. DaCapo

  Računalniska periferija

  @amnesia Ja, saj to sem razumel že v osnovi. Dejansko mi je vseeno za 8k. Važna so mi stikala in tisti spodnji del miši, da se ne bo obrabil (zlizal) že po letu-dveh.
 9. DaCapo

  Računalniska periferija

  Eeeevo, 1000x tnx Amnesia! 8k je rešilo problem. (plus to, da je nenormalno "štekalo" v npr. Fortnite). Zdaj je na 2000 in je vse OK, po potrebi pa bom dal na 1000. Se pa vprašam, zakaj potem sploh omogočajo nek 8k, če v praksi ni najbolj uporaben
 10. DaCapo

  Računalniska periferija

  Bi kdo na hitro vedel, zakaj se Viper 8K miška ne zbudi, ko vklopim PC oz. pač v Winsih? Vedno jo moram ruknit ven in nazaj not v USB, potem pa takoj dela. Poskusil sem različne USB porte, Razer Synapse je inštaliran, tam jo tudi normalno kaže, v Winsih jo tudi normalno zazna... v bistvu je vse tako kot mora biti. To se zgodi, ko je računalnik normalno ugasnjen. Če resetiram dela iz prve. Hmmm, vsak namig je dobrodošel!
 11. DaCapo

  Računalniska periferija

  Jaz večinoma nabavljam iz Mimovrste (lastni prevzem) ali pa občasno kaj iz Amazon.de. Baterije čekiraj Eneloop serijo, ker se dolgoročno res dobro obnesejo.
 12. DaCapo

  Računalniska periferija

  @tomazek tukaj je v akciji (ne vem pa koliko je še dodatna poštnina): Miška LOGITECH G305 LIGHTSPEED, Wire - 005873 - Links | Računalniki, Komponente, Prenosniki, Igre, Telefoni
 13. To in pa odlični Alien Isolation. Ampak pustimo se presenetit, mogoče bo čisto OK.
 14. Seveda se je bom lotil, saj je kul igra. Vse AC-je sem igral do sedaj. Ok, mogoče nisem vseh končal, ampak vseeno... Btw, od iger je bil v zadnjih dnevih na sporedu edino Chicken Police , kratek ampak silno sladek grižljaj. Priporočam! Gre sicer za bolj ali manj interaktivno zgodbo, čeprav je spolirana dokaj v nulo (vsaj glede voice actinga, noir vzdušja, tudi same zgodbe itd.). Mogoče malo kratka zadeva, ampak vseeno super za preigrat.
 15. Valhale sploh nisem igral od takrat, ko sem jo nabavil. Ca. 3 ure vse skupaj Ampak bo tudi padla, saj jo imam za večno.
×
×
 • Ustvari novo...