Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  1 031
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

162 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

381 ogledov profila
 1. DaCapo

  Wing Commander

  Fil(e)m je res smet. Konec debate
 2. Dobro napisano. Pa tudi nebroj "multi" naslovov je na voljo, da se ne bomo pač samo okrog risankastih Nintendo karakterjih pogovarjali. Dodajam še to, da čisto sede tudi v domačem logu. Sedeš recimo zunaj na vrt/teraso.. in pač igraš, če ti paše. Btw, škoda, da Sony z Vito ni šel bolj v takšne zadeve oz. je konzolo itak komplet ukinil. Svetovno bi bilo namreč imeti nek portable (sicer okrnjen) Playstation, brezšivno povezan s PS5. Vita je sicer najprej nekaj nakazovala v to smer, ampak... propadlo vse. Čeprav dejansko, sploh ni bila slaba. Samo iger ni bilo, al kaj vem kaj ...
 3. Flashpoint je bil posebej izpostavljen, tudi v revijah (če se ne motim celo v Jokerju), kot igra z zelo zanimivo anti-pirate zaščito. Arme pa nikoli nisem igral. Je pa res, da na gusarkem Flashpointu potem nisem več dolgo vztrajal (mogoče so kasneje res prišli kaki novi "cracki"/updejti, ki so zadevo rešili).
 4. @LordFebo se podpišem. Dočim, jaz sem hotel samo "dopovedati" forumašem, kaj je dejanska definicija ekskluzive. Nekateri niso razumeli.
 5. DaCapo

  Wing Commander

  Ti kar "rajcaj". /must play asap
 6. No, zdaj je pa vsem smešno. Če pa so polži dejansko kul. No, vsaj meni (in verjetno nisem edini na svetu). Je pa res, da so totalno in res precenjeni, to se strinjam. Sicer pa sem jih tudi sam velikokrat nabiral in pripravljal... Osnova je, da jih res res dolgo namakaš v veliko vode, da spustijo ves sluz in se odstrani morebitni "pesek". Potem postopek ponoviš. In potem jih lahko pripraviš, bodisi po tem ali onem receptu.
 7. WiiU je imel kar nekaj dobrih party zadev tudi zaradi samih kontrol. Pač, te igralne mehanike. Npr. nekdo je igral s tistim velikim primarnim na svojem kontrolerju/ekrančku, dočim so ostali skakali okoli z wimoti in spremljali dogajanje na bigscreen. Je bil kar nek poseben filing (immersion). Switch namreč ne nudi nekih takih posebnosti, razen, če se je kaj spremenilo v zadnjem letu dni.
 8. @Sovica: jaz se samo spomnim, da sem si (itak) najprej naložil gusarski OPF, ampak po (sicer kaj nekaj vloženih urah) so se začele dogajati čuda čudne stvari. Kot je že nekdo pred mano omenil. In potem sem še nekje bral, da je to zaradi neke posebne zaščite itd. Pa sem kupil original. Seveda mi ni bilo žal, ker igra mi je bila ena najboljših. Pa še velik zemljevid celotnega otoka sem dobil v škatlici. In mislim, da sem potem celo online (multy) preigraval, čeprav je bilo kar zajebano.
 9. Prisežem. Je bilo pa to že res dolgo nazaj. Sicer jih večina ni bila več v hišicah, razen enih par za okras. Ampak je bilo res okusno in mislim, da sem takrat prvič (in morebiti celo zadnjič) jedel pico s polži. Drugače so mi polži tudi čisto kul, npr. kot način "na solati" ali še boljše: kot pašteta. edit: pa to ne govorim o kakšnih morskih polžih. Prav te standardne/ne vodne mislim.
 10. Saj to ni nič slabega, če razširja obzorja. Jaz npr. tudi kupim vsak drug gizmo, pa tudi če mi potem samo leži v predalu.
 11. Ali pa če gremo še malce nazaj in začnemo debato, kako najbolj enostavno odkleniti 3DS
 12. Btw, Splatoon je bil meni res kul. Tako 1 in 2, je pa res, da zdaj že vsaj eno leto nisem nič igral. Vseeno definitivno priporočam na seznamu Switch iger (je pa treba tisto online naročnino imet, kar je sicer poceni, ampak se celokupno vse te naročnine naberejo ).
 13. Jaz pa malo pogrešam gostilno Izletnik v Mariboru. Spomnim se, da so imeli odlične žabje krake, pa tudi zelo dobro pico s polži. Vem, da so se lastniki kar konkretno menjavali, sedaj je tam Parma. Ampak za čuda še nisem bil. Pozna kdo? Mnenja? Vedno ko grem mimo je prazno, kar mi je dokaj sumljivo. Me pa res zanima glede hrane, zato tudi vprašam. Sicer sem pa tudi slišal, da lastniki pač živijo na račun mobitel anten/oddajnikov na strehi in jim to pokrije celotne stroške + še dodatno jim ostane.
 14. Grrrrr... jaz sem imel original škatelno verzijo Flahpointa, ampak si me zdaj spomnil, da sem že pred leti posodil enemu kolegu in seveda nisem dobil nazaj. /must check! Sem pa itak kupil original, ker je bila res top igra in noben pirat (vsaj takrat) ni delal OK.
 15. No ja... Medij oz. nosilec podatkov nima čisto ničesar skupnega z ekskluzivo.
×
×
 • Ustvari novo...