Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  1 475
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

245 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

561 ogledov profila
 1. Podobno razmišljam tudi jaz. Nikoli še nisem imel težav. Tudi, ko sem enkrat naročil nek kontroler v akciji "na zalogi pri dobavitelju" (in je bil očitno zadnji), so me redno obveščali o dobavljivosti in konec koncev sem ga dobil po navedeni ceni. Zamuda je bila sicer 14 dni, ampak ajde... Drugje ga tako ali tako ni bilo več za dobit in sem pač požrl. Itak edini tak primer glede zamude z njihove strani.
 2. Eh ... S pubecom se že dolgo meniva, da bi tam nekaj pojedla. On redno dunajske tam naroči, jaz pa že ohoho dolgo nisem nič. In ker je danes pri meni, sva se pač na hitro odločla
 3. Neke vrste. Grem iskat k Šelihu na Pobrežju. Zelo blizu mojega bivšega domovanja in načeloma so vedno imeli super hrano.
 4. Neki random lignji na pariški način. In üpam, da zraven ne bodo dali več krompirja kot lignjev.
 5. Jaz pa še vedno ne razumem, da stanejo fizične verzije enako kot digitalne. Oz. velikokrat celo manj! Saj razumem, da plačam razvoj igre, intelektualno avtorsko delo itd. Ampak vseeno. Fizične so vsaj nekaj centov višji strošek za založnika/prodajalca. Škatla, kak natisnjen cetl notri, plošček, pa vsa logistika (distribucija, skladiščenje...). Enostavno v tem pač ne vidim logike. Marketing in vse ostalo gor ali pa dol.
 6. Možno, da je legendarni Alchemist
 7. Delamo, delamo Neki video malo montiram skupaj, hehe.
 8. Pa niti sendvičev še nismo do konca pojedli
 9. Digital PS5 bi morali dat dražji (obvezno seveda z večjim diskom!). Se pravi ravno obratno, kot je sedaj: verzija z betežnim bluerayem 399, digital z večjim SSD pa 499. Zdaj pač malo razmišljam... Samo ne vem kako bi potem lahko igral PS4 retail igre, ki jih imam kar nekaj na polici. Za ostale medije (npr. filme na blueray) me pa boli Đ.
 10. Imam 3 solidne PC-je, ampak konzola je vseeno konzola. Mogoče težko razložim, ampak tako pač je. So ekskluzive (ali pa nekatere igre vsaj prej izidejo na PS5). Plus to, da so igre pač spolirane in delujejo brezšivno že v štartu (ni tu sto nastavitev grafičnih postavk...), jih igraš komot iz kavča/naslonjača na big TV (čeprav to tudi za PC ni nek problem). Pač, ne kupuješ rimejkov za 80 €. Itak pa so na Storu hitro kakšna znižanja itd. Plus online igrovje, ki v veliko primerih ni crossplay. Nekega problema jaz tu res ne vidim. Dočim, drugo vprašanje je, zakaj bi nekdo kupil Xbox, če ima soliden PC
 11. @Slinch: niti nisi pomagal. Ker jih nimam namena prodat Vem ja, čuden sem. In kot pravim: za PS5 se mi ne mudi. @tomazek: ma, vsaj 1 ps4 bo še v pogonu (torej Projka), podobno kot imam še vedno PS3 na polici in občasno vklopim. Tako kot wii in WiiU. Je pač tako, da nerad prodajam. Konec debate
 12. Nikoli še nisem prodal nobene rabljene zadeve, rajši pač dam v nek svoj arhiv (beri: omara, klet, podstrešje...). Premalo bi tudi dobil za te PS-je, da bi bilo sploh vredno prodajat.
 13. Dosti je teh stroškov in vsega drugega, pa 2x PS4 že imam in res velik backlog iger (več kot pol leta konzol sploh nismo uporabljali). PS5 mi pač ni tako strašno nujen nakup, da bi vzel day-one. Je pa tudi res, da "nikoli ne reci nikoli" in čisto možno, da bom nazadnje vseeno letos nabavil za pod kakšno smrečico.
 14. pač tri pikice. Sam si zamisli. Hint: Recimo, da dobim na lotu. Ali pa da imam nekaj viška € na računu (npr. kak dober biznis) itd.
×
×
 • Ustvari novo...