Skoči na vsebino

DaCapo

Signoria
 • Število vsebin

  4 283
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

DaCapo je zmagal 9. decembra 2020

Bitje DaCapo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

873 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Butast stavek
  Potujoči vitez in zlati mn3njalničar!
 • Skotilni dan 01. 03. 1975

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 098 vohunjenj
 1. Jaz se na te zadeve slabo spoznam, ampak me res zanimajo. Kateri volan boš pa priklopil? To nekako sploh najmanj razumem, se mi pa zdi kar pomembno. In kakšen software potem potem fura vse skupaj na winsih?
 2. Ja, saj to sem kapiral. Samo pač, finta je bila, ker takrat ko sem slikal so bili chemtraili popularni in sem se malo šalil naokrog, pa mi je pač ostalo v glavi. Drugače pa je slikano z enim starim Nikonom D40, random Panorama mode in to je bilo to..
 3. Te sence meni tudi niso bile niti malo jasne. Samo "wtf" sem rekel, ko sem iz fotoaparata prenesel sliko in jo pogledal na večjem ekranu. Mislim pa, da je ravno to finta, da marsikdo misli, da je fotošoping v igri. Btw, za "chemtrail" tudi sploh ne vem kaj je bilo dejansko. Kolikor se spomnim, je bil nek dim iz (ali pa izza) Pohorja. Sliko sem sicer uradno poimenoval Štajersko nebo. Nekajkrat pa sem se tudi pohecal na social medijih in jo objavil kot: "Chemtrail leta".
 4. Sončni zahod nad Pohorjem, za katerega mi noben ne verjame da ni Photoshop. (popravil sem edino izrez, torej "crop").
 5. Po preigrani trojki sem ponovno štartal LiS 2 (z malo drugačnim pristopom). Zelo OK zadeva in bom kar spremenil svoje mnenje. Se pač posipam! Trojka mi je torej zdaj dejansko najslabša v seriji. Razlog: absoulutno prekratka in pač premalo vsega, ali kako bi rekel. V dvojki mi je tudi kadriranje veliko boljše, pa tisti deli, ko rišeš v skicirko so mi biili res res dobri, čeprav bi lahko bili tudi boljše izpeljani. Pač, osebno rad rišem . V trojki pa ni nič od postranskih aktivnosti (razen če sem toliko butast, da sem kaj spregledal). V 1 si recimo fotkal, v 2 si risal itd...
 6. Najboljši Joker koledar je bil ta : Čeprav so bili itak vsi odlični.
 7. Delat koledarje mi je nekaj najbolj nadležnega. Saj po naročilu itak naredim tu pa tam kakšnega (ker € je €), ampak mi je vseeno tečno. Čeprav nek kulinarični (za vsak mesec ena izbrana jed + kratek recept) je kar dobra ideja. Decembra že vem, da bo sarma nalimana.
 8. 1. Monkey Island 1, ker sem nemško verzijo na treh disketah za Amigo obrnil v treh dneh (seveda brez kakršne koli pomoči). 2. Superfrog , spet Amiga. Zato ker sem najprej polomil 2 joysticka med preigravanjem, potem pa sem si nabavil ultimativni Competition Pro. Zadnji (zajeban) skok na zaključno platformo imam še danes "zapečen" v glavi. 3. RDR1 na PS3, kjer sem dosegel vse, kar se je dalo in potem še vedno igral, tudi po končani zgodbi.
 9. Evo, današnja večerja: Res je, da je preveč omake, ampak vse skupaj je zelo okusno. Malo polente seveda še zraven in to je to.
 10. Malo si zajebal, ampak ok. Sem pričakoval, da bom jutri videl top sliko in nasvete za pripravo. Sicer pa sem danes "naročil" lignje na buzaro, ker tudi sam nimam časa za kuhanje. Pripravljajo pa jih pa moja najdražja mati.
 11. @tomazek: kako kaže z lignji iz pečice? /samovprašam
 12. Btw, glede težav z nekaterimi knjigami na določenih bralnikih so mi iz Biblosa pravkar odgovorili tole:
 13. @Mitsu: OK, zdaj povsem razumem, da gre zgolj za ekran. Meni osebno pač to ne pride nekako prav. E-bralnik imam rad priročen in "all in one" ali kako bi rekel. Da ga vzamem na vrt, na plažo, v posteljo in pač berem. Razumem pa tudi, da je to drugačna zadeva in marsikomu zna priti prav.
 14. @Mitsu: zdaj sem na hitro poguglal, ker me te zadeve zanimajo. Ampak hej, to je samo monitorček, ali?
 15. DaCapo

  Ugani igro

  Gremo dalje... Hint:
×
×
 • Ustvari novo...