Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  738
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

121 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

257 ogledov profila
 1. Hype +20 na Mass Effect. Ni dvakrat za reči, da ne bom spet šel preigravat (mogoče bom 1 izpustil, ampak dvojka in trojka pa me res res močno mikata).
 2. Nod naj nikoli ne bi bila kratica, dočim GDI itak je. Nisem pa nek strokovnjak, zato bom raje tiho. Želo se mi sicer pogojno dopade (pač v kontekstu grba/ikone). načeloma sem do zdaj imel to v glavi: https://en.wikipedia.org/wiki/Land_of_Nod
 3. NIsem niti pomislil, do zdaj ko si omenil. Ampak hej, kdo bi potem sploh vedel o čem je govora? Imamo Nod in GDI in to je to. Kane tudi ne bomo prevajali v Kajn, Jakob...) Btw, zakaj ravno prevod Želo? Ni to pač biblijska referenca na deželo Nod? (vsaj tako sem imel v glavi do zdaj).
 4. Saj kasneje greš samo skozi posamezne Chapterje (preko Chekpointov), da odkleneš in pregiraš še vse druge morebitne poti. Če seveda imaš voljo in te pač zanima. Meni je kar kul, da vidim še nekaj drugih poti in še kak drugačen konec. V bistvu je takšnih iger premalo in zakaj ne bi potem malce več časa vložil v tisto, kar je na voljo.
 5. Kaj zdaj spet mene mešaš v debato, ko že praktično spim in smo se itak dogovorili, da nadaljujemo jutri. ??
 6. Se strinjam. Imam tudi občutek, da smo starejši (po letih gledano, oz. tu nekje v srednjih letih) uporabniki vsi precej manj zategnjeni kot marsikateri mlajši dandanes. In to je tudi prav.
 7. @atomic Mene nič ne moti. Čeprav... Potem pa si pač lahko vsi na ZS izmenjujemo mnenja in komentarje in foruma kot takega niti ne rabimo. Ali?
 8. In zakaj je potem sploh potreben komentar? Poskrolaj, idi mimo in to je to.
 9. Nope, to pa ni bilo. In zakaj bi naj bilo fake? Ni bila to neka javna plaža.
 10. Upam, da se vas večina zaveda, da je znak fotošopiran.
 11. Recimo, da nekako sodi v to temo:
 12. Daj, vsaj malo utemelji ta "cringe"; v smislu: zakaj bi bila ta fotka primerna za cringe emoji oz. na splošno, kaj je zate cringe itd. Razen, če imaš kakšne težave, npr. iz otroštva (odnos foter-sin) ali karkoli glede scanja v javnosti.. Potem je OK.
 13. Preko Wolta še nisem naročil. Za e-hrana pa nimam pripomb. Res top.
 14. brb... lazanjo moram dat v pečico, ker drugače res ne bo nič za večerjo
 15. @lizz OK, vzeto na znanje. Jaz pač kdaj kliknem, ko se mi zdi, da je kul kliknit. Glede slike: verjemi, da boš DOČAKALA. Enkrat pač. Ko boš najmanj pričakovala. Glede viskija: nisem nek fan. Tudi pri bolj ekstremnih "sortah". Recimo, so imeli enkrat v vitrini v Lecleru enega za 3000 €, pa je kolega nabavil in smo ga pač spili. Nič kaj ekstra, moram priznati. No, vsaj zame.
×
×
 • Ustvari novo...