Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  663
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

107 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

245 ogledov profila
 1. A če v smuti dodam žličko vodke je to potem že coctail? Zdaj si res že seznam pišem, oz. vsaj ta poimenovanja napitkov, ki so ali pa niso zmiksana iz različnih sestavin, za katere noben natančno ne ve kam sodijo in zakaj. Npr.: Frappe, Milkshake, Frutek, Smoothie, Coctail ... Sem še kaj pozabil? Upam, da ne. Ker me že zdaj boli glava.
 2. V nobenem receptu za te smutije ni nič alkohola omenjenega. To se mi zdi malce čudno. Vsaj par kapljic ruma, vodke ... ?
 3. Smoothie verjetno tudi ni dodatno sladkan, ali? Ker jaz sem v tiste "frapeje" zmetal kar veliko sladkorja. Vsaj 1 vrečkico vanili sladkorja na ca. liter + skoraj celo jušno žlico navadnega sladkorja. Ja, pa še milkshake varianta... P**** to je že cela znanost
 4. Verjemi, da pred +30-leti noben ni uporabljal izraza smoothie. To je zdaj ta neka "nova" finta. Vse, res čisto vse variante miksanega napitka so takrat bile pač frappe. Ali pa že od nekdaj živim v nevednosti.
 5. Tu samo še kanček alkohola manjka, pa bi bil res dober napitek (smootie). Btw, kaj je dejansko razlika med frappe in smoothie? Namreč, že ko sem bil še mulc smo miksali te razne sestavine v napitke (beri: sadje, zelenjavo, take in onake dodatke...), edino kar imam v glavi je, da je bil frape vedno na mlečni osnovi (mleko, jogurt, tudi sladoled itd.). Nekaj sem sicer guglal, ampak vseeno vprašam.
 6. Saj vem. Zdaj si me spomnil. Vseeno pa jaz istočasno s sinom nisem mogel igrati nobene od multiplayer iger. Če se prav spomnim celo nekatere striktno story mode niso šle skozi. Pač vezano na primary-secondary account. Oz. konzolo.
 7. In boš rekel, da lahko oba istočasno igrata kupljeno igro?
 8. Ti si torej (med drugimi) kriv, da jaz NISEM dobil Ultimate iz BB na day one???? Najlepše pri vsem je bilo, da sem dobil email, da je naročilo pripravljeno na prevzem. In grem lepo zjutraj, ves vesel, in potem se mi začnejo opravičevat ... Saj so se trudili, če bi še lahko iz katere enote/skladišča dobili, ampak je bilo no go (vsaj ne v roku par dni) in smo se pač dogovorili za navadneža. Je pa tudi res, da online dejansko nisem pognal (sine je nekaj malega, ampak to šele zdaj na PC verziji).
 9. @Slinch nice. Mene je BB zjebal, ker sem prednaročil Ultimate (mislim da je bila točno 100, ampak z osebnim prevzemom in plačilom, tako da finančno ni bilo panike) in so poslali napačno! Namesto za PS4 so dobili za Xbox. In potem v celi Sloveniji niso uspeli najti enega komada Ultimate retail, tako, da sem na koncu (še vedno na day one, seveda) vzel navadno za 40 (toliko so mi pač dali popusta). Sicer sem si res želel Ultimate, ampak ok, meni je igra bolj važna kot vsi dodatki itd. in sem se pač umiril in konec koncev celo prihranil nekaj €. Ok, lahko bi tudi počakal, da nabavijo Ultimate (v roku tedna do dva), ampak se mi res ni dalo.
 10. Btw, kje torej vas bo večina nabavila Cyberpunk? Za PC se jaz vse bolj nagibam h GoG (digital). Za PS4 ne bom nabavil. Za PS5 pa... bo ko bo (in skoraj 100% da digital).
 11. Jaz sem natančno na day one nabavil RDR2 (sicer standardna PS4 retail edicija) v Big Bangu za okroglih 40. + rit me čisto nič ne peče. Beat this.
 12. Kaj pa kaj domača scena? Npr. Sekiro livestream: https://youtu.be/A2WByhh1XkE
 13. @Slinch pravkar opravljeno. To je to! Hype +10. edit: to kulsko eno uro si komot nastavim za predvajanje + repeat. Pa očitno je kul tudi domačim živalim. Recimo, zajca čisto nič ne moti. In to ravno, ko sem mislil napisati, da mi je hype malenkost padel (malce preveč streljanja za moj okus in vožnja mi je nekako Far Cryevsko delovala), pride Slinch in hype je celo narastel. (trenutni Hype: 99/100)Zdaj, če dodajo še sabljanje (hype +20), sem pa 120% prodan.
 14. Se strinjam. To, ali pa da bo vse več in več naročninske oblike igranja.
×
×
 • Ustvari novo...