Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  734
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

120 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

252 ogledov profila
 1. Kaj zdaj spet mene mešaš v debato, ko že praktično spim in smo se itak dogovorili, da nadaljujemo jutri. ??
 2. Se strinjam. Imam tudi občutek, da smo starejši (po letih gledano, oz. tu nekje v srednjih letih) uporabniki vsi precej manj zategnjeni kot marsikateri mlajši dandanes. In to je tudi prav.
 3. @atomic Mene nič ne moti. Čeprav... Potem pa si pač lahko vsi na ZS izmenjujemo mnenja in komentarje in foruma kot takega niti ne rabimo. Ali?
 4. In zakaj je potem sploh potreben komentar? Poskrolaj, idi mimo in to je to.
 5. Nope, to pa ni bilo. In zakaj bi naj bilo fake? Ni bila to neka javna plaža.
 6. Upam, da se vas večina zaveda, da je znak fotošopiran.
 7. Recimo, da nekako sodi v to temo:
 8. Daj, vsaj malo utemelji ta "cringe"; v smislu: zakaj bi bila ta fotka primerna za cringe emoji oz. na splošno, kaj je zate cringe itd. Razen, če imaš kakšne težave, npr. iz otroštva (odnos foter-sin) ali karkoli glede scanja v javnosti.. Potem je OK.
 9. Preko Wolta še nisem naročil. Za e-hrana pa nimam pripomb. Res top.
 10. brb... lazanjo moram dat v pečico, ker drugače res ne bo nič za večerjo
 11. @lizz OK, vzeto na znanje. Jaz pač kdaj kliknem, ko se mi zdi, da je kul kliknit. Glede slike: verjemi, da boš DOČAKALA. Enkrat pač. Ko boš najmanj pričakovala. Glede viskija: nisem nek fan. Tudi pri bolj ekstremnih "sortah". Recimo, so imeli enkrat v vitrini v Lecleru enega za 3000 €, pa je kolega nabavil in smo ga pač spili. Nič kaj ekstra, moram priznati. No, vsaj zame.
 12. @tomazek: hja, nekaj časa še imam do 18. ure. Pa itak, zakaj mu pa ne bi dal priložnosti? V bistvu ga itak ne poznam kaj dosti. Vlaha mislim.
 13. Kakšen sladoled (mislim okus) ješ? Ker zdaj si me spomnila, da imam še nekaj sladoleda v zamrzovalniku in bo božansko pasalo. Mislim da rafaelo, cookies, sneakers, gozdni sadeži in nekaj klasične čokolade. Moram počekirat, ker to ima drugače sin prek.
 14. @vlaho po eni strani imaš kar prav. Dovolj te teme za danes. Utemelji edino tisto o štajerskih pajacih. Kaj točno si mislil s tem?
 15. Se zgodi. Kaj pa naj? Ven ne bom hodil jest, ker se mi res ne da, edino dostava je še v igri. To, ali pa če si skuham neke špagete in jih popečem s sirom, par olivami in žlico kaper.
×
×
 • Ustvari novo...