Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  1 057
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

168 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

395 ogledov profila
 1. ufffff... že kot mulcu mi je bilo to mučno gledat, ampak, ko se je familija zbrala pred (praktično edinim) ekranom, nisem imel kaj dosti izbire. Celo na video kasete smo snemali... ker pač: da bodo mati in teta imeli v arhivu. Fak, dobesedno. Kaj smo to vse včasih gledali.
 2. @g. Profesor: uf, yes. Itak. Blejkovih7 mi je bila top over the top, Planet opic pa sploh /no comment ... Tiste omenjene telenovele so gledali starši in babice, hotel sem pač vprašati, če se kdo spomni.
 3. Jaz sem se 90% nemščine naučil iz ORF1 (takrat enostavno poimenovana kot Avstrija 1 kanal). Predvsem Knight Rider. Ostalo pa potem silom prilike, ko sem dejansko moral (služba). Nikoli pa nič v šolah, tečajih...
 4. Drugače, od risank preko naše prve kabelske (večinoma Sky Channel), so mi najbolj ostale v spominu (čisto na hitro iz glave): Inspector Gadget, Brave Star, He-Man, G.I. Joe, Ghostbusters, Transformers in verjetno še marsikatera, ampak te so mi res prve padle na pamet.
 5. DaCapo

  LEGO

  Svetovno. Tnx, @XEcutIor
 6. Kaj Sužnjo Isauro je tudi kdo gledal v otroštvu? To je bilo še precej let pred Esmeraldo in vem, da v tistem času nisem imel dostopa do TV. Mi je bilo pa kul, ker dokler je familija gledala, nisem rabil it spat hm...glede na wiki: Za prvo telenovelo predvajano v Sloveniji velja brazilska Sužnja Isaura (Escrava Isaura) iz leta 1976, na TV Ljubljana predvajana v osemdesetih letih 20. stoletja.
 7. DaCapo

  LEGO

  @XEcutIor: hej, te Lego Mario zadeve sicer že nekaj časa gledam. Me kar mika... je vredno? Napiši kaj več. Vem samo, da se obrazi spreminjajo (nek lcd v ključnih figuricah). Nimam pa pojma o igralni mehaniki, P/P itd.
 8. Meni pa takoj vrže to, ko hočem sprocesirat Bainita
 9. Kak Threadripper, primerna matična in odličen napajalnik, najmanj 64 GB Rama, 2080ti, nvme SSD za programe in sistem, dodatni (veliiik) SSD za ostalo, kvalitetno neslišno ohišje (ventilatorji najvišje klase) + Dell monitor za vsaj tisočaka, pa smo hitro tam. Je pa res, da bi to v 85% uporabljal za delovne namene. Za igre imam dovolj tudi PC za precej manj €.
 10. Meni je bila pa (nekako) mučna tista epizoda, ko je Zelda ustvarila cute prijaznega medvedka, ki pa je bil v bistvu ultimativno hudoben.
 11. Je pa zanimivo, da fenomenalni Terrahawki dejansko izhajajo iz starejših Thunderbirds. Slednjih načeloma nisem kaj dosti gledal, verjetno zato, ker gre res za konkretno starejšo zadevo (60-ta). Sokole imam seveda shranjene na enem od zunanjih diskov, dočim teh Thunderbirdov nimam niti ene epizode. Bi bilo pa zanimivo, če bi se kje našlo.
 12. Razpočnico nas sicer pozna večina. In f***** zgoščenko itak. Za druge pa tudi jaz prvič slišim.
 13. @Galko zgoščenka! Tega mu pa res ne oprostim.
 14. Osebno sem sicer "fan" pic (pizz) na debelem testu. Oz. to preferiram v 90%. V MB je (vsaj po mojih izkušnjah) trenutno zgolj ena picerija (izključno dostava), ki pa že najmanj 25 let nudi točno te omenjene pice. Njihovo testo je res... hupi? Reklame ne bom delal (čeprav, sem že večkrat omenil, da gre za Maxi ). Npr. to imam v mislih (na tej fotki se niti ne spomnim točno, katere pice so bile naročene, mislim pa da Štirje siri, Srbrska in Štajerski burek):
×
×
 • Ustvari novo...