Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  3 091
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

DaCapo je zmagal 9. decembra 2020

Bitje DaCapo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

536 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 438 vohunjenj
 1. Jaz takoj vzamem Until Dawn na Epicu, pa mogoče še kak drug naslov.
 2. @Cherniernier: za Jazbinca ne vem, lahko pa iskreno povem zase. Če te seveda zanima, ker itak sem odkrit človek.
 3. Itak. Tudi če bi prišel rubežnik in bi se z njim dogovoril za gotovino, bi ti kasirali še te in one stroške. Tak da... tu ni kaj dosti za debatirat Edit: @jazbinec: me pa samo zanima, če ti ni odveč: kako to, da se ti niso najprej zalepili na TRR? Ali so se, pa ni bilo sredstev in je posledično prišel rubež premičnin v igro?
 4. Ma saj jim je ravno to v interesu, da čim prej dobijo denar. Če imaš možnost odplačati, potem takoj v akcijo. /jaz sem se celo tako dogovoril, da sem lahko vrnil dolg na obroke (kljub temu, da je bila že izvršba z rubežem v igri), ampak to sem verjetno imel res srečo.
 5. Nekaj let nazaj sem bil na istem. V bistvu se lahko dogovoriš o izplačilu terjatve in ti ne bo noben šaril. No, tako je vsaj tako je bilo v mojem primeru. Ampak ukrepaj čim prej!!
 6. Ma, mi smo drugače hodili vsaj 1x na leto (ko je bil pubec še mlajši). Ca. 2 leti nazaj sem bil pa nazadnje. Na najbolj vroč poletni dan, kar je bilo možno. Ampak je bilo kul. V omenjeni hiški za postanek smo imeli s familijo malico in jaz cigaret pavzo, pubec se je slikal pri vsaki živali, na koncu pa smo v trgovinici (čisto za hec) kupili še ogromnega plišastega volka, ki niti ni bil poceni. Drugače pa smo bili vrsto let tudi redni obiskovalci tistega mini zoo-ja oz. Kavbojske vasi (Zoo Land v Slovenskih konjicah).
 7. Saj OK, ampak moj problem je, ker je bila to skoraj edina knjiga, ki mi je bila v tej ponudbi OK. Vzel sem sicer še Dobra znamenja in Ameriške bogove. Drugače pa drži: nimajo nekih drm zaščit in komplikacij, tako da si samo naložiš na bralnik in to je to. epub format. edit: Mi je pa všečno , da je v knjigi izpisano (na drugi strani, takoj po naslovnici): ime in email kupca, na naslednji strani pa še v drobnem tisku v kolofonu: "Ta knjiga je licencirana za "ime_priimek, e_mail".
 8. Glede na moje informacije se s skuterjem s homologirano blokado na omejitev 25 km/h lahko voziš točno tako kot bi se vozil s kolesom. Tudi ne potrebuješ izpita za AM kategorijo. (pedala tu nimajo veze ) Oz.: če je skuter na tehničnem registriran v smislu do 25 km/h, potem je to to in načeloma ti ne bi smel noben težit.
 9. @Osis: kul in tnx za review. Jaz, če bi že nabavil, bi imel bolj ali manj za kakšne zapiske in pa za hitro risanje (kracarije, skice ...). Mogoče enkrat.. niti slučajno se mi ne mudi.
 10. DaCapo

  GLaDOS vs. Shodan

  Za katero A.I. glasujete? GLaDOS ali Shodan? SImple vprašanje, ampak vseeno malce tricky. Komentarji so več kot dobrodošli.
 11. Jaz samo držim pesti, da se Jazbina obdrži. In da bo nekoč mesečnik.
 12. Kaj menite o tem? Vredno €? Sicer odvisno od uporabnika do uporabnika, ampak vseeno vprašam Home | reMarkable
 13. emm... sicer je bilo že kar dosti na to temo, ampak vseeno vprašam: PS4 slim, 1 TB, kontroler in igrica Farming Simulator vredno 160 €? (ali več/manj ?)
×
×
 • Ustvari novo...