Skoči na vsebino

DaCapo

Signoria
 • Število vsebin

  5 332
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

DaCapo je zmagal 9. decembra 2020

Bitje DaCapo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 162 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Butast stavek
  Potujoči vitez in zlati mn3njalničar!
 • Skotilni dan 01. 03. 1975

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 707 vohunjenj
 1. Jaz tudi nikoli nisem čisto not padel v te stare King's Queste. Sem pa bil kar navdušen nad novodobno epizodnico (čeprav posamezne epizode precej nihajo po kvaliteti). King's Quest on Steam (steampowered.com)
 2. @Arey: jap, predvsem psihološko gledano je shirala. Očitno tak karakter (nekateri se v domu recimo počutijo odločno). Doma je pač vedno nekaj počela, karkoli in čisto po njeni volji, samo da se je zamotila. Npr. plela neki plevel na vrtu, vedno si sama kuhala, pobirala pasje kakce od naših psov na zelenici (čeprav tega ji res ne bi bilo treba), gledala TV ko ji je ustrezalo, čvekala s sosedi, pometala dvorišče in zalivala rože... Zelo neodvisna je pač želela biti, čeprav pri teh letih to morda res ni najbolj OK. Naj bi recimo kje padla, ko nikogar ne bi bilo doma.. Bojda so jo v domu zadnj
 3. Jaz sem ogromno dreka že počistil v življenju, zato me takšne stvari sploh več ne ganejo. Saj je žalostno, ker pač moraš razumeti bolezen, sploh pa starostnike. Od žene prababica (s katero smo si delili WC v hiši) je recimo vsaj 1x na mesec dobesedno posrala ves hodnik, pomazala vrata in ploščice v WC-ju (bele fuge smo imeli; predstavljaj si, kako fino je to čistiti), dočim školjka pa je ostala nedotaknjena. Ne vem kako ji je to redno uspevalo. Ampak kaj moreš, človek se pač hočeš nočeš navadi. Sploh pa pri nekem družinskem članu, ki ti je res pri srcu. V bistvu sem ji ful želel polepša
 4. DaCapo

  Top Gun: Maverick

  Najbolj gay film vseh časov je bojda Jesenska pripoved (Legends of the Fall). Film, ki bi ga bilo treba ženskam prepovedat! .
 5. Kako je z igranjem klasičnih pustolovščin na Steam Decku (point & click)? V bistvu je to edina moja top priljubljena zvrst, zato drugega verjetno sploh ne bi igral. In kako je s starejšimi zadevami? Kolikor razumem, lahko igraš zgolj igre, ki so nabavljene preko Steama, ali? Všeč bi mi bilo, da bi sedel zunaj na vrtu ali terasi in pač igral.
 6. @Stipe2; ah, zdaj je že nekaj dni tako mirno, da je prav sumljivo.
 7. DaCapo

  Pravkar pogledano

  Ponovno sem spet pogledal odlični 12 Monkeys. http://www.imdb.com/title/tt0114746/ Zanimivo, sploh glede na dogajanje v zadnjem času!
 8. DaCapo

  Top Gun: Maverick

  Ampak Tom je bil pa v originialu res luštn. Lep, karizmatičen, sexy. To lahko komot in brez sramu potrdi vsak normalen moški. Pa ajde, tud Kelly ni bila švoh, čeprav sem imel vedno nek občutek, da je že malo v letih.
 9. DaCapo

  Top Gun: Maverick

  @filmoljub: in ne pozabimo na zlobne črnočrne Ruse! Tega v novem filmu verjetno ne bo, ali? Čeprav bi bil ravno pravi trenutek! Skoraj nekako tako kot v enici, ki ni bila samo dobra reklama za uradno Top Gun šolo in novačenje mladih pilotov, ampak tudi dobra propaganda v smislu protiruske grožnje .
 10. DaCapo

  Trenutno berem

  Kaj se pa dandanes priporoča od slovenskih avtorjev v smislu podobnega žanra? Torej, da je Twin Peaks vzdušje, pa Shutter Island in podobno. Obstaja sploh kaj?
 11. DaCapo

  Top Gun: Maverick

  Jaz se spomnim, ko smo v osnovni šoli vsi želeli biti Maverick. Za Icemana se je prijavil samo en sošolec, pa še ta zgolj zaradi barve las. Dočim za Goosemana sploh ni bilo kandidatov, ker pač ... Na koncu je moral vedno žreb odločiti. Sošolke pa nas itak niso "šmirglale"; češ: "Kaj se to pubeci nekaj brezveze igrajo?! ...".
 12. Ajde, če obojega že ne bi imel doma, bi kupil zgolj zaradi tega, da podprem somnenjalničarja.
 13. @Niblonian: izgleda super in tudi ideja & setting sta mi všeč. Si že igral?? edit: jaz bom danes zvečer štartal. Imam nek občutek, da mi bo zadeva zelo OK. Razen, če bodo kaj zajebali z ugankami .
 14. DaCapo

  Top Gun: Maverick

  Utrinek iz snemanja reklame za film https://streamable.com/locu3n
 15. Se kar podpišem pod to. Od SLO filmov pa mi je bilo kar težko pri srcu na koncu Outsiderja. Solza ali dve sta zagotovo padli (in še danes mi ni niti najmanj lahko).
×
×
 • Ustvari novo...