Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  1 604
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

258 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

585 ogledov profila
 1. @kemik v vsej zgodovini gaminga žal ni bilo ene res dobre simulacije rokometa. Sem marsikaj čekiral, ker je bila žena v RL nekoč celo v prvi SLO ligi in smo bili pač fani, pa tudi kasneje še seveda. Dvomim, da sem kaj spregledal, enostavno ni bilo..
 2. Jemlji moj post z vsaj nekaj sarkazma. In kje sploh pravim, da ga smatram kot nekoga, ki ... ? Premalo me očitno poznaš. Se pa strinjam z uporabnikom Gatsu: čas trgatve je.
 3. Mimogrede: jaz sem playgamu poslal čisto korekten email glede povpraševanja za PS5 (verjemite, da znam dobro pisat). In to že pred več kot tednom dni. No, odgovora (še) nisem prejel in na telefon se tudi ni javil, tako da... BB82 bi pa po moje še isti dan dobil odgovor!!! (ne zamerit, šala pač)
 4. Sladkor pa štima. To si doma večkrat merim.
 5. @tomazek: a tako. No, potem pa je OK. No, vsaj nazadnje, ko sem dal kri (ca. 10 let nazaj)
 6. V življenju si še nisem meril holesterola. Tako da... nimam najmanjšega pojma.
 7. Ja, samo je res majhna porcija. ITak pa kaj več ne bi mogel pojesti. Upam, da čimprej "ozdravim" al nekaj..
 8. Jaz sem sicer malo "fauš" za to tvojo kračo (mmmm), ampak sem trenutno dokaj neješč. Neke težave z želodcem, al kaj vem. Rolica ali dve bosta največ, kar bom zdaj povečerjal. (rolica = v testu pečena slanina, čebula in malo sira , po "makedonsko", vse skupaj pa je zanemarljivo glede količine).
 9. Ko smo že pri hrani... Slučajno sem v arhivu našel še eno fotko "moje" pizze na random zamrznjenem testu. Takrat se mi je zdela še dokaj užitna, danes pa nisem čisto prepričan, če bi se je lotil z nekim veseljem. Več kot očitno je, da se z leti spreminjamo. Grand Master gor al pa dol.
 10. Saj to je pa to. Rajši obdržiš in shraniš, kot pa nekaj šenkat. Mogoče pa se bo čez par let našel kdo in ti bo dal ustrezen €.
 11. Hja, jaz sem tudi mislil, da bom za original Kontrabant 2 (škatla, kaseta, vse kot novo) dobil nek €. Pa ni blo
 12. Verjetno ne kaj dosti, razen če naletiš na konkretnega zbiratelja / muzejista. Potem pa pač, koliko boš iztržil.
×
×
 • Ustvari novo...