Skoči na vsebino

DaCapo

Signoria
 • Število vsebin

  9 026
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  1

DaCapo je zmagal 9. decembra 2020

Bitje DaCapo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 383 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 9 282 vohunjenj
 1. @Armando: tudi jaz nekako razmišljam v to smer.
 2. Ja to kaj smo se pač pogovarjali okrog GTA igric.
 3. Zame je sreča, ker pač nisem fan teh iger. Posledično sem srečen da ne igram, ker ta čas rajši vložim v kakšne druge igre, ki so mi ljubše.
 4. A ni pred leti obstajal nek GTA mod Ljubljana? Imam v glavi, ampak res se ne spomnim. Ali je bil samo nek video?
 5. Jaz imam res srečo, da nikoli nisem bil fan raznih hack and slash iger.
 6. To je tudi res, @ke_kit. Ampak Pong in Tetris sta pač svoj žanr in nekako brezčasni igri. Spet se ne razumemo. Jaz pravim, da v teh nekih novih open world igrah ne rabijo novih mehanik ustvarjat.
 7. Jebiga. Imaš prav, @magični kralj Btw, ko smo že pri Miamiu: DaPubec gre letos poleti za 14 dni. Fotke sledijo Ni vrrag da mogoče tudi jaz ne bom šel zraven. Samo letalsko karto si moram plačat, za ostalo je poskrbljeno.
 8. Point je, kot sem že stokrat napisal; nova zgodba, novo doživetje.
 9. Btw. tisti GTA wannabe konkurent nima za burek, čeprav je res na polno odštekano. Kdo ugane o kateri igri govorim? Mislim, da so bile neke tri igre. Itak je komplet parodija in pod črto niti ne slabo, ampak ...
 10. Ne vem. V RDR2 se pač moraš vživet. To je igra, kjer dobesedno živiš v svetu. Ne vem kako naj razložim. Jaz sem 200 ur igral, pa nisem prišel do 80% main story. Ker sem pač jahal v tri krasne, lovil divjad, gledal pejsaže... itd., živel pač nek wild wild west.
 11. Ne, jaz ravno tu pravim, da naj ne inovirajo igralnih mehanik. Ker marsikdaj gre samo na slabše. Nekaj kar deluje poskušajo narediti boljše, ampak potem pač ne deluje. Bodisi brezveze zakomplicirajo, bodisi želijo biti inovativni pa jim ne rata itd.
 12. Meni najboljši GTA je še vedno 4 (ker pač kao srbini, pa sprana barvna paleta..). Na drugem mestu pa Vice City, ker je čista kopija mojih najljubših Scarface in Carlito's Way filmov. RDR (2) je pa itak najboljša igra vseh časov. Tu ni kaj za rečt.
 13. @ke_kit: ja, nerodno sem napisal. Tople vode pri igralnih mehanikah ne rabijo izumljat.
 14. Tu se podpišem, @Dejch. La Noir je bila meni top igra, ampak odlično in živo mesto je bilo pa čisto premalo izkoriščeno. Dobesedno samo sebi namen. Peljal si se pač od točke A do točke B. Pa še to si lahko komot preskočil, ker si samo sodelavcu rekel, da naj on pelje. Ajde, bilo je nekaj znamenitosti za odkrit, pa neki kao "random" dogodki, ampak celokupno je bila odlična mapa z ogromno podrobnostmi res premalo izkoriščena.
 15. Mafia igrica ima zanimive lokacije, če se ne motim najbolj trojka. Ker imaš močvirje, pa veliko mesto, neke zaselke..
×
×
 • Ustvari novo...