Skoči na vsebino

ERZENluka

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    4
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od ERZENluka

  1. Ljubi kolega, potem verjetno nisi spremljal trde levičarske retorike proti NATU in tudi EU v zadnjih letih? In nedvomno lahko z izdatno medijsko manipulacijo uspejo izpeljati tako izstop iz NATA kot EU. Mrbit se je nadalje razumno vprašati, kaj se dogaja v državah, ki niso del EU/NATA? To je moč spremljati trenutno v Ukrajini. Standard na nivoju Afrike, atentati, pobijanja, mučenja, morilske enote, pobijanje novinarjev, pobijanje ljudi, ki niso na pravi strani.
  2. Dosedanjo vlado (in, kar je zelo pomembno, njene podpornike, volivce) so ( Mladina, Delo, Dnevnik, Večer, RTV SLO, POP TV, Odlazkovi: Necenzurirano, Svet24, Reporter, radijska mreža itd.) besno napadali vsak dan, pa karkoli bi storila, tudi proti epidemiji. Rezultati so bili odlični, tudi zunanjepolitični, javnosti pa lažno prikazani kot najslabše od najslabšega. In ko so na nacionalni TV končno dobili več besede novinarji/novinarke prepričanj bližje slovenski pomladi in tradicionalnim zahodnim vrednotam in usmeritvam, je med levo sceno omreženosti novinarstva s FDV in levo politiko nastal pravi vihar, češ to pa ne. Nacionalna RTV je njihova, ker jih je jebeno več in vedo tudi za vse, ki niso njihovi. Če bi bili pred 80 leti, bi jih (nas, ki ne pristajamo na takšne stvari) kar pobili. Ne bomo pustili, da se bo pobijalo ljudi kot zajce. Nismo Venezuela. Komunizem je v Evropi propadel. Smo del EU in NATA. In ne bomo dopustili, da bi nas revolucionarna levica ( sicer paradoksno povezana s kapitalom pajdaških, tudi kriminalnih mrež) še kdaj terorizirala!
  3. Slovenci so se spet odločili za korupcijo in mafijsko državo, saj človek ne more verjet Se že veselimo bleščeče prihodnosti, polne stanovanj, NGOjev in podpore Putinu. Ampak pokora za vse prihaja. Kdor ni oddal svojega glasu levičarskemu vesolju, trpi zaradi nerazumnosti in nespametnosti tistih, ki niti z želodcem niso več sposobni razmišljati, ampak so samo žolčno proti demokratičnim pomladnim strankam. Zdaj bodo njihovi mediji, kolikor dolgo je mogoče, skrivali dejstva: veliko denarja za brezkoristne nevladnike (do zdaj je bilo tega tristo milijonov, zdaj ga bo še več); ogromno svetovalnih pogodb, ki ne bodo prinašale ne šol ne cest ne druge infrastrukture; proračunski deficit in bratuškovsko zadolževanje za vsako, visoko, ceno; nenehno politično kadrovanje; čistke v državni upravi; monopolizacijo in celo privatizacijo državne srebrnine (bodite pozorni na energetiko). Vse to pa pripelje do višjih davkov. Bravo, čestitke. Hecno je, kako fanatično večina Slovencev želi korupcijo, mafijsko državo, torej hitro bogatenje. Dvomim, da boste čez štiri leta razumeli, kaj ste naredili, ko boste v svojih lastnih žepih čutili pomanjkanje. Slovenci ste izvolili več države in manj osebne odgovornosti. Volili ste torej socializem, ki pa vedno zahteva tudi enoumje in diktaturo/totalitarizem. In kar ste volili, to bomo zdaj "uživali". Boj za svobodo v času po Svobodi ne bo lahek. Vendar je ta boj vreden, da se bije, in ne morete nam ga preprečiti. Zato je vedno možnost, da ljudje spoznate, da če hočete biti in ostati svobodni, morate proč od ponosnih dedičev zločinske KPS v svobodo, ki jo je Slovenija pridobila pred tremi desetletji in so nam jo izprosili in plačali številni mučenci med revolucijo.
  4. Vidi se, kdo vlada medijskemu prostoru, tudi na spletu. Če ne pišeš hvalnic Niki Kovač, Jaši Jenullu, Tanji Fajon ali Kordišu, te doleti izbris.
×
×
  • Ustvari novo...