Skoči na vsebino

Gogy

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 251
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    2

Gogy je zmagal 6. septembra 2023

Bitje Gogy je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 076 Jezus

Več o članu Gogy

  • Butast stavek
    Ve, da to bereš!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Pa dobro, saj ene kao za rezervo še imam, Samsungove budse, tako da res bolj ciljam na kake take kot so te Anker al pa bone slušalke... Pa po nekih ocenah imajo oboji pro in con pike...
  2. Te slušalke gledam, primarno za sportske aktivnosti, tek, bajk.... Soundcore AeroFit Pro (anker.si) Nekak mešani reviewi, pa nisem še čist 100%. Anker poznam, sem prej imel (oz imam) Soundcore Liberty Air 2, pa po nekaj letih rabim menjavo, ker je baterija že na drugi slušalki kaput...
  3. Hmmmm, tale FIST, ne vem, bi ga vzel al ne. Demo me ni impresioniral, po drugi strani pa metroidvania...
  4. Ne da sjebe da več kažejo. Ampak, da motor vsekakor nekaj od teh Wattov prispeva. Verjetno je motor tam z nekim namenom, ne?
  5. Točno to, kot atomic. Najprej sem se jebal, da sem čez prvo ulico prišel. Ko slepec v Hanoju, ko hoče čez cesto v prometni konici. Nisem vedel za kaj se gre, kaka je mehanika igre...Trikrat zbrisal špil. Pol pa končno pridem do bossa - uni maderfaker na mostu in me mine špilat. Dobr da sem trmast in sem vztrajal. Pa da je včas hčera gledala zraven, pred potomcem pa ne smeš pussy izpast. Orphan pa tista dva kita v vodnjaku, sem že kontal, da jih spustim, ker so optional... but then again, vain is a bitch
  6. Jebomast bom samo še Tetris igral. Pa kak Minesweeper
  7. Heh, men je TLOU2 zgodba čist ok in jo zlahka dam med boljše. Z dodatkom, da si itak težko zmisliš neki novega. Sam igralnost, sem že takrat poudaril, mi je dokaj lesena na momente in sem bil glede tega razočaran, da je ostalo na nivoju enke. Ampak, ko se spomnim debate o lezbah, pa možači, pa kako so si dovolili ubit Joela.... Že to naredi špil skoraj S. Kot rečeno, zgolj igralnost mi zbije oceno.
  8. Zdajle par dni spet not padel v Nine Sols . Kok je pa to do jaja špil, sem skor pozabil. Nekje po 17 urah dobil šele drugi perk, ki bi prav prišel že mnogo prej. In zdej tuhtam, a se odklene ob predstavitvi, al bi ga mogoče lahk naključno odkril že prej, sam... Vglavnem, če še nisem tega napisal - špil je fenomen. Bossi jebeni, raznoliki, še neki puzzli in kombinacije gibov za napredovanje po sobanah odlično skombinirani, da zadeva niti malo ne postane dolgočasna, ponavljajoča. Škoda, da je vmes uletel ER DLC in sem tole dal malo na stranski tir; po drugi strani pa cool, ker bo dlje trajala droga.
  9. Gogy

    Ne-NBA košarka

    Bravo naši. Odlično se nadigravajo s Francozi. Ajde, zdržat še zadnjo četrtino.
  10. Sem hotel pivo pa cockto slikat, pa bi rekli, da sem to uporabil pa z Rakitne.
  11. @kemik, tudi jaz, narodno verzijo Switch PoP nisem naletel na nič podobnega. Parkrat sem imel zaciklanje po uvodnem screenu, ampak sem to pripisal lošim piratima, ne igri sami.
×
×
  • Ustvari novo...