Skoči na vsebino

reaper

Rumeni jak
 • Število vsebin

  53
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

3 Jogurt

Več o članu reaper

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Hvala, bom preveril in uredil.
 2. Kaj je bolje, da naredim slovenski/EU račun ali US in so igre cenejše? Na PS imam recimo US in UK račune. Je pri Nintendu zgodba podobna ali bom naletel na kakšne omejitve?
 3. Hvala za nasvet, se bom malo izobrazil.
 4. Za probo sem nabavil Nintendo Switch. Če ima kdo kakšne zanimive poceni igre, ki so primerne tudi za otroke (6 let) se priporočam. Ciljam na poceni zadeve, ker ne vem koliko časa bo konzola pri hiši. Iščem kakšno Mario igro, Kirby, kakšno dirkanje... nekaj v tem stilu. Ker sem bolj Playstation tip človeka o Switchu in njegovih digitalnih vsebinah ne vem še 0.
 5. reaper

  Android

  Nekateri ga imamo že kar nekaj časa, odvisno od proizvajalca in modela telefona / tablice. Po navadi proizvajalci objavijo roadmap posodobitev za svoje naprave. Napiši za katero napravo gre in se lahko preveri če je kaj objavljeno.
 6. reaper

  Android

  Sony je imel vedno premium ceno ampak pri telefonih mene ni nikoli prepričal, žal. Asus je vedno na papirju ponujal veliko ampak na splošno pa tudi ti telefoni niso bili bog ve kaj, bi za to ceno pričakoval malo več. Bi rekel da je v rangu raznih Xiaomi flagshipov ipd. ki jih dobiš ceneje z enakimi ali mogoče celo manj kompromisi. Pri nas je trenutno top premium Android izbira S21 Ultra, Note 20 Ultra (če se ga še kje dobi), Fold 3. Huawei je imel odlične, konkurenčne telefone ampak so jih ZDA popolnoma zatrle na tem področju. Tudi sam sem iz omenjenega razloga migrir
 7. US PSN ali znižanje cene PSN naročnine, ki je vsaj enkrat letno 40 €.
 8. Mislim, da imamo vsi, ki imamo radi igre in imamo otroke, hkrati pa nismo ultra gamerji, podobne "težave". Važno, da uživamo takrat, ko se spravimo igrat.
 9. Jaz se za vikend moram psihično pripravit, da grem igrat. Potem ko začnem mi ni panike igrati 4 ure v kosu samo spraviti se moram. Včeraj sem BF portal pa danes bom spet, je bilo včeraj tolčenje s tanki super,brings back memories. Med tednom pa ne pride v poštev, je treba zgodaj vstati.
 10. Brez težav se lahko poslužiš nakupa "nemške" verzije, ki ni označena kot international varianta in je ne pošiljajo izven DE in AT, je pa cenejša. Jaz imam ene 6 komadov Echo Dot 3, DE varianta, še par komadov Echo Dot 2 in zadnja 3 leta vse delajo brez problema. No, Echo Dot 2 že nekje 5 let. Za nakup uporabiš posrednika, da zadevo spraviš v Slovenijo (Mailboxde, Cheaper and More,...). Če vzameš več komadov se sigurno splača, sploh zdaj ko so izdelki znižani. Prav tako uporabljam Spotify že skoraj ves čas odkar si lastim Echo Dote, vse ok. Če vam Alexa jamra, da zaradi regije ne m
 11. reaper

  Android

  Včasih smo flashali, rootali itd. Danes tega praktično več ni. Mi pa Android omogoča več svobode kot recimo iOS. Tu mislim o File Explorer, File Share, sideload aplikacij in podobne zadeve. Da se lahko povežem na domači NAS in si prenesem datoteke na telefon, na lokacijo, ki si jo izberem, ne pa v vsak app posebaj itd. Sem kar dolgo za tablico, poleg Android telefona, uporabljal iPad in sem včasih te funkcije pogrešal. Power user je lahko geek, ki takšne funkcija uporablja, pa še kakšen SSH, terminal poleg tega. Ostalo je pa itak občina uporaba, komunikacija, brskanje, igre...
 12. reaper

  Android

  Okoli 9 - 16 € bi bilo če se ne motim.
 13. reaper

  Android

  Pa, niti ni slab telefon, res, sem bil presenečen. SW sem probal na hitro, je pa že bil gor Android 12. Kar sem se jaz igral ni nič klecalo, tudi klici, vse BP. Ne rečem, da to kar ljudje pišejo ni res, se pa pogostokrat tudi pretirava. Jurja pa zanj sigurno ne bi dal, če sem iskren za noben telefon ne bi dal jurja. Je pa zaslon vsekakor boljši kot na Pixel 6 (resolucija, 120 Hz, ni color shifta,...).
 14. reaper

  Android

  Ah ja, moj je bil dosti cenejši, pa sem bil lopov, ker sem ga ponudil po nabavni cevi. Kakor koli, ga ni več. Če kdo rabi je še OnePlus 9 Pro, po nižji ceni kot je MSRP.
×
×
 • Ustvari novo...