Skoči na vsebino

reaper

Rumeni jak
  • Število vsebin

    388
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

113 Tabornik

Več o članu reaper

  • Butast stavek
    obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. @Vodokotlič itak, da "to ni to" . Važno, da se mi vozimo.
  2. Ne rečem, da nimajo določeni lastniki težav, jaz osebno jih nimam, zato posploševanje ni na mestu. To sem želel povedati.
  3. @Vodokotlič dobro si naredil, ti ne bo žal. Če primerjam kako mehko se pelje napram MY 2023, pa zvočna izolacija, hlajeni sedeži... Jaz sem pa dobil včeraj S3XY Knob, ga moram probat če mi bo boljša zadeva od S3XY Buttons.
  4. Je kr OK ja. Jaz je ne morem primerjati s starim modelom 3, ker ga nisem imel, peljal sem se pa samo v tvojem, na kratko. Ti imaš LR? Kar se pa smernikov tiče, jaz sploh več ne zaznam da ni ročk, se navadiš hitro. Edino @Skynetz ve, da mi vozimo narobe, ker ima s temi smerniki ful izkušenj in ve kako mi vozimo.
  5. Gužve za CT pa ni bilo videt. Kakšen je tvoj komentar na novo 3-jko v primerjavi s trenutno, ki jo imaš?
  6. Napiši mi na ZS pa se bova dogovorila.
  7. reaper

    K: Helldivers 2 (PS5)

    Če se je kdo že naigral/naveličal bi probal to čudo.
  8. Zaenkrat z vandalizmom k sreči ni bilo težav. Tu je potem še Sentry na Tesli, ki snema vse okoli sebe. Polnilnica je pa takšna, da je vsa logika v sami ročki, ni nobene škatle vmes, ki bi lahko bila "šibka točka". Če bi kdo želel kaj narediti bi moral cvikati kabel, tam pa pač reskira el. udar. Ja, v tvojem primeru je zadeva že neoptimalna. Jaz imam kabel 5x2.5 mm2, za večje razdalje bi moral biti večji presek kabla, da kompenziraš upornost in posledično padec napetosti. Mojih 25 metrov kabla je že kar težkih, ko jih naviješ skupaj. Večji presek bi pa že mejil na neuporabnost. @Arey drži, ker je v stanovanju 1-fazni priklop gre pač samo do 3,7 kW. To je za mojo 60 kWh baterijo + izgube kakšnih 20 ur polnjenja. Če ga polnim recimo med 22.00 in 6.00 dodam okvirno 27 kWh, to je nekje 200 km dometa. Za naše potrebe vrh glave. V ekstremnem primeru pa pač Supercharger.
  9. No, sej. Čudne so te cifre okoli 3k €. To so po moje ljudje brez bonusa in ostalih možnih popustov.
  10. Itak, še zmer pa nisem feget in se vozim z über elektro wagnom o katerem bo bosanski feget sanjal še nekaj časa. Z balkonom ali brez.
  11. Triglav teh nebuloz letos konec februarja ni imel, sem eksplicitno vprašal. Sava to ima. Kot sem napisal v drugi temi, polni kasko za M3 RWD Highland pri Triglavu z odkupom 1. škode mislim da je z vsemi popusti 1090 € če se ne motim. Kakšen € gor ali dol. Tudi mene malo bolijo nove subvencije ampak se pa že pol leta vozim tako, da je kar je. 😁
  12. Kera zavarovalnica to? Edit: Vidim, da je Sava. Jaz sem osebno na Triglavu kjer omenjenih "težav" nimam.
  13. Ni treba nobene veze, 50 % bonus + Drajv koda za 25 % popusta na osnovno zavarovanje + Triglav komplet popust. Polni kasko (brez odbitne franšize) z odkupom 1. škode, razred bonitete gubim šele pri 3. škodi v istem letu. Kolega ima MY, pri Savi, plača nekaj več kot jaz, vrednost vozila 60k€, ampak tudi ni blizu 2k €.
  14. Živim v bloku. 😁 Sem pa res v pritličju in iz balkona potegnem polnilnico. Sem dal narediti 25 m, ni bila poceni je pa super in nisem vezan na 1 parking ampak jih dosežem ene 6,najbrž še kakšnega več. Imam pa blizu tudi Supercharger, če je treba na hitro kaj dopolniti.
  15. Mam Teslo M3 RWD, baterije dost, zavarovanje full kasko Triglav 1k €, tako kot za ostale primerljive avte v tem cenovnem rangu. Zdaj novi M3 RWD dobiš še ceneje zaradi višje subvencije. Je treba probat pa si ustvarit lastno mnenje, niso vse interneti. Keri so še avti za 36k € po subvenciji z ventiliranimi sedeži, spominskimi sedeži, matrix žarometi, nekaj čez 280 konji, električno nastavljivim volanom, avtopilot ekvivalentom,...
×
×
  • Ustvari novo...