Skoči na vsebino

reaper

Rumeni jak
 • Število vsebin

  371
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

107 Tabornik

Več o članu reaper

 • Butast stavek
  ima doma pornografoskop.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Smo se ampak je še toliko nepreigranih iger na TR računu, ki so že kupljene, da sem za kakšno leto ali dve dober. Ne bo neke škode. Pa še to zdaj gledam, igre v akcijah so že vedno drobiž, visoko ceno imajo samo AAA naslovi. Recimo COD MW3 je bil na TR PSN par € cenejši kot pri nas polna cena, tako da te cene za top naslove veljajo že kar nekaj časa. Diablo Prime Evil Collection je trenutno 140 TRL, preračunano nekje 3,89 €.
 2. Jaz imam Turčijo, single plan, sem takrat nekaj bral da bi moral potem družinski člani imeti TR račune, da vi lahko koristili Premium, je to res? Kako maš to rešeno?
 3. Navodila za YT Premium preko Gane: https://www.mydealz.de/share-deal-from-app/2353310
 4. Meni je poteklo konec aprila, mi je pokazalo popust. Nisem kupil takoj (par dni), probam včeraj in kaže polno ceno. Če bo tako čakam na junij.
 5. Lidl Sevnica, DC polnjenje, bil sem sam in je polnilo s 13 kW. A po 1 uri samo odklopi polnjenje? Nisem bil toliko časa v trgovini.
 6. Rekla sva Audi A4, ne Avant, zato tudi primerjava kot sem jo podal. Ja, ID.7 redna cena je preveč optimistična. Imajo pa ves čas akcije in se ga da dobiti že po OK ceni. Zaenkrat ni več zanimiv, ker imam M3. Mogoče nekoč, ko bo Superb na vrsti za menjavo.
 7. Sem ti že povedal, po odšteti subvenciji 38.5k €, Model 3 SR. Koliko pa stane OOOO A4? Khm, s primerljivo opremo najbrž malo več, a? Ali M3 zate ni primerljivo vozilo, ker dimenzijsko, se pravi po razredu, sta si narazen par cm. PS: Sem pogledal konfigurator, A4 začne pri 38.5k €, osnova. Ko izbereš bencinarja z 265 km si krepko čez 40k €, kje je še oprema. Z lahkoto prideš na 50k €+, pa najbrž od avta ne bo nič kaj posebnega. Golf 8, ko sem sam pogledoval proti Golfu v decembru, je imel 1.5 eTSI DSG R-Line ceno severno od 40k €, tako kot primerljiva Octavia Combi. Tu govorim spet s primerljivo opremo se pravi spominski sedeži, matričnih žarometi itd. Ne s halogenkami in sedeži na žgance. Kaj pa je ekvivalent navadni verziji Golfa je ID.3, Cupra Born. Verzija z ruzakom pa nimam pojma, ker dlje od ID.3 pri VW nisem gledal, sem svoje EV iskanje zaključil pri M3. Mogoče ID.4? Aja, imaš še MG 5, karavan. 😉 Meni osebno zanimiv ne-Tesla EV bi bil samo ID.7 ali ID.7 Tourer, mogoče še Enyaq, ki pa je takrat bil žal cenovno konkretno dražji. Zdaj so se že malo popravili pri ceni.
 8. Sej sm v enem izmed svojih postov napisal tudi cene za ICE nova vozila v primerjavi z EV, ampak ja, EV-ji so dragi, drugo je drobiž.
 9. Ah ja, o čem sem jaz sanjal pri 22ih. Druga generacija, druga mentaliteta, nimaš kej.
 10. Ja nč, čakal boš na boljše čase in teral dizl karavana dalje.
 11. Pa niti mi ni namen ga prepričat, mu pa z veseljem navedem dejstva iz 1. roke, da vidi in ostali z njim, da ni čisto tako kot je trdno prepričan. Ja, včasih je bla Tesla ekskluziva, se spomnim, ko sem videl tvojo M3 prvič v živo. Zdaj je pa skoraj že za vsakim vogalom tudi pri nas.
 12. Od doma do Gorenjske imam 150 km v eno smer. Prejšnji teden sem naredil s SR verzijo, po hladnem 320 km, AC in hitrost 130 km/h. Se pravi, ko pridem z Gorenjske mam še 20 km lufta. S kljuko 44k € pa še malo, po subvenciji 40 k.
 13. Ti bom tako napisal, boš mogoče lažje razumel. Avto sem kupil z znano informacijo glede brisalcev, senzorjev itd. Avta nisem kupil v upanju, da se to izboljša ampak takšnega kot je. Če bo kdaj boljše bo super, če ne bo pa tudi prav. Zdaj vsak stavek, ki ga napišem, probat izkriviti v drugo smer je pa tudi že malo smešno. Kakšen Premium avto? Ti še vedno sanjaš o 50k €+. Avto stane po odbiti subvenciji 38.5k €. Kaj je premium pri drugih znamkah? Toyota Corolla? VW T-Roc? To so zate premium vozila? To je isti cenovni rang kot Model 3 SR. Spodoben Clio stane 25k €, niso več časi ko si kupil nov avto s klimo za 10k €. Jaz mam tut v Superbu spominske sedeže, bixenon (novi pač LED) luči pa 3 samozatemnitvena ogledala. Kateri avto v rangu 40k € ima to serijsko? Ti povem? Tesla. Tolk o Premiumu. ID.3 s primerljivo opremo stane 55k €, to je premium v tem rangu. Pa pozimi cvikaš če boš naredil 200 km po AC. Zato pa so jih talali zadnja 2 dni po 35k €, ker se sigurno za Premium odlično prodaja. Ko si boš razčistil kaj je premium avto in kaj ne, potem se lahko pogovarjamo naprej.
 14. Se popolnoma strinjam, enako velja za park senzorje. Žal je tako kot je, vedno nekaj manjka.
 15. Mi imamo vsaj upanje, da bodo s časom izpilili SW in bodo brisalci, ki so znana hiba, delovali zadovoljivo dobro. Slabe zasnove EV pa drugi proizvajalci ne morejo rešiti s SW Patchem. Zakaj ostati pri 50k, tudi tisti za 120k € jih najbrž nima. Sky is the limit.
×
×
 • Ustvari novo...