Skoči na vsebino

reaper

Rumeni jak
 • Število vsebin

  79
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

8 Jogurt

Več o članu reaper

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na Amazon.de imate po dolgem času Playseat Challenge v akciji za 158 € + 12 € poštnine. Jaz sem imel price drop notification nastavljen. Če je pa kdo v DE ga pa lahko dobi na MediaMarkt DE Ebay trgovini še za 10 % manj, ker je neka koda na Ebayu.
 2. Sej tut js še ne vem, ampak če se pokaže prilika vzamem, da imam na lagerju, ko se mi zlušta, ker mi je bil prvi del super.
 3. Vzamem jaz. Javi prosim na ZS iz kod si pa se dogovoriva.
 4. Aftermarket, ki naj bi bil tišji od nekaterih, ki pridejo v konzoli iz tovarne. Nekateri so namreč jamrali, da je konzola glasna, saj se tovarniško vgrajujeta 2 ali 3-je različni modeli ventilatorjev. Glasnost moje konzole je popolnoma ok, po moje gre tudi garancija če sam menjaš vent, lahko pa da se motim. Raje ta denar investiraj v dodaten SSD, ker ga boš kmalu rabil.
 5. Imam tisti USB receiver in gamepad od PS5 samo nimam Switcha na TV povezanega, ker se mi po navadi ne da
 6. Sem šel samo čez treninge, da sem videl kontrole, igral zares pa še nisem. Lahko se dogovorimo za kakšen match, ko bom kaj igral. Malo imam velike roke za Switch.
 7. reaper

  P:M: Elden Ring PS5

  Prodam Elden Ring za PS5. Igra je kot nova, prodam oz. menjam za Horizon Forbidden West. CENA: 40 €
 8. Moj paket od Jazbine je bil danes ob 7.30 pri meni (Pošta Slovenije).
 9. Ok, hvala. Potem no likey. Od vseh teh Mariotov mi še najbolj zgleda tale 3D Bowser's Fury.
 10. Rabbids je turn based igra ali je real time?
 11. reaper

  Samsung

  Tudi pri meni je to prva zadeva, ki jo na telefonu izklopim. Že od same uvedbe tehnologije VoWifi pri naših operaterjih ta zadeva ni delovala OK. Sem imel na nekem telefonu default vključeno in sem raziskoval zakaj klici prekinjajo na istem mestu kjer s starim telefonom niso. Potem sem našel tale VoWifi, ga izključil in svet je bil zopet lepši.
 12. Pa sej ni tko hudo. Filing res ni enak tistemu v realnosti je pa vsaj nekaj mrdanja, da ni volan na gumice, kot smo imeli včasih. Jaz sem na PS5 probal naslednje igre: - GT7 (ok, igra cela familija) - DIRT 5 (preagresiven feedback, meh) - Wreckfest (preagresiven feedback, meh) - Dirt Rally 2.0 (ok, moram probati malo več) - NFS nekaj, ne vem točno kateri (načeloma ok, me pa moti delaj med akcijo na volanu in v igri) Če potegnem črto je bil G29 za 200 € iz Amazon.it dober nakup saj se zabava cela familija. Mogoče še nabavim zložljivi Playsea
 13. Tudi jaz sem se pridružil ekipi z volanom. Izkušnja mi je všeč, otrokom še bolj itak, kljub temu, da do pedalov še ne dosežeta ravno. Sta se hitro uskladila, da je eden pritiskal pedala drugi pa vrtel volan.
 14. reaper

  K: Volan za PS5

  Hvala, je bil ravno danes dostavljen iz Amazon.it. Ga probam popoldne oz. zvečer. Drugače pa ja, če bi bila ob času mojega naročila takšna cena v BB bi dal teh par € več in bi ga vzel pri nas. Znižan tudi shifter: https://www.bigbang.si/logitech-drivingforce-shifter-menjalnik-prestav-izdelek-27285/ Tudi G923: https://www.bigbang.si/logitech-g923-ps4-pc-igralni-volan-izdelek-144028/
×
×
 • Ustvari novo...