Skoči na vsebino

mangoforatango

Rumeni jak
 • Število vsebin

  14
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

3 Jogurt

Več o članu mangoforatango

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. mangoforatango

  COVID-19

  Gor imas nypost clanek. Evo se en https://www.dailymail.co.uk/news/article-9159525/As-bodies-pile-Germanys-eastern-COVID-hot-spots-struggle-answers.html
 2. mangoforatango

  COVID-19

  Seveda mu je. Kak mesec nazaj je na Twitterju shareal objavo nekega novozelandskega ministra (če me spomin ne vara), ki je pisal ravno o nekih covid kampih in podprl idejo.
 3. mangoforatango

  Jazbina

  Jaz sem dobil v foliji ... Super zadeva, sicer malo jo treba še spolirat in predvsem lektorirat.
 4. mangoforatango

  COVID-19

  Seveda ne. Verjamemo vsi. Še bolj, kakor v Boga.
 5. mangoforatango

  COVID-19

  @nimious in @hordak ... brezveze se trudita folk iz svojih okvirov razmišljanja pač ne bo šel.
 6. Ustvarja kdo tu mogoce z alkoholnimi markerji? Ce ja, kateri papir priporocate? Da se pac lepo nanasajo barve in blendajo med seboj. Saj vem, da je na netu en kup priporočil, a kaj, ko se večino tistih stvari pri nas ne dobi (ali pa zelo težko). Trenutno mi Rembrandt Toned Paper kr lepo služi, bi pa si želel še kakega belega.
 7. mangoforatango

  COVID-19

  Tip daje primer Primorske. Dej pridi malo dol. Da vidis vse te Nemce, Italijane, Ljubljančane, vse mozne iz vsepovsod, ki lepo brez maske in brez lockdowna setamo okoli in smo se vedno kao oranzni. Lockdown ni resitev za nic, razen za unicenje gospodarstva.
 8. mangoforatango

  COVID-19

  Hahaha, a si ti siguren, da veš, kaj je demokracija?
 9. @ayrton79 hmmm, z zagotovostjo ti ne morem trditi, s punco sva odigrala 3 ali 4 scenarije, pa ni bilo takih situacij. Sicer pa... "In Pandemic Legacy, players keep their hands faceup at all times."
 10. @ayrton79 naceloma se vse coop igre da lepo igrat v manj in z več karakterji (tudi solo). Meni je blo čisto kul. @BlueSan hvala. Me kr mika tale Grail, čeprav imam že nekaj podobnih...
 11. Robinson Crusoe je res tako ena najboljših coop iger. Vedno fun. @BlueSan poročaj kaj o Tainted Grail. Kako se ti zdi?
 12. Ma dobro, jaz te igre kupujem ze... 6, 7 let . Dejansko sem ze razmisljal, da bi kako prodal/dal, pa mi ni, da bi se od katere poslovil. @Mrhovinar zadnja leta niti ne toliko tbh. Vcasih sem imel, pa zgubil, pa spet imel, pa spet zgubil. Naceloma imam poleti vec ljudi za igrat. No, ravno zato imam tudi en kup iger, ki jih lahko igram v dvoje (s punco ali 1 kolegom) ali pa celo sam (wargames in podobno) in mi v bistvu se najbolj lezijo.
 13. Jaz imam slabih 150 iger, pa sta mogoce 2 med njimi, ki bi jim dal oceno nizjo od... Ne vem, 6 (in se to me trgovec na zacetku moje boardgaming kariere nategnil). Ce si vzames cas, pogledas par reviewov z razlicnimi mnenji, si lahko na koncu ze sam naredis lepo sliko, ce ti bo igra kul, ali ne. Scasoma ti tudi postane jasno, kateri kanali imajo podoben okus tvojemu in ti je ze to v ogromno pomoc. Drugace pa, Sadako... Kar nabavi si War of the Ring, igra je nora. 😜 Twilight Struggle pa dobesdno struggle (ampak v dobrem pomenu besede - tole je sicer ze precej resna igra
×
×
 • Ustvari novo...