Skoči na vsebino

mangoforatango

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2
  • Pristopni dan

  • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu mangoforatango

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Ma dobro, jaz te igre kupujem ze... 6, 7 let . Dejansko sem ze razmisljal, da bi kako prodal/dal, pa mi ni, da bi se od katere poslovil. @Mrhovinar zadnja leta niti ne toliko tbh. Vcasih sem imel, pa zgubil, pa spet imel, pa spet zgubil. Naceloma imam poleti vec ljudi za igrat. No, ravno zato imam tudi en kup iger, ki jih lahko igram v dvoje (s punco ali 1 kolegom) ali pa celo sam (wargames in podobno) in mi v bistvu se najbolj lezijo.
  2. Jaz imam slabih 150 iger, pa sta mogoce 2 med njimi, ki bi jim dal oceno nizjo od... Ne vem, 6 (in se to me trgovec na zacetku moje boardgaming kariere nategnil). Ce si vzames cas, pogledas par reviewov z razlicnimi mnenji, si lahko na koncu ze sam naredis lepo sliko, ce ti bo igra kul, ali ne. Scasoma ti tudi postane jasno, kateri kanali imajo podoben okus tvojemu in ti je ze to v ogromno pomoc. Drugace pa, Sadako... Kar nabavi si War of the Ring, igra je nora. 😜 Twilight Struggle pa dobesdno struggle (ampak v dobrem pomenu besede - tole je sicer ze precej resna igra in mogoce ni ravno za vsakogar, definitivno pa proper quality stuff, kakor tudi vecina iger od GMT).
×
×
  • Ustvari novo...