Skoči na vsebino

Sadako

Rumeni jak
 • Število vsebin

  253
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

32 Fant od fare

Več o članu Sadako

 • Stopnja
  "Imam Haribo bonbon. Zapri oči in odpri usta!"

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sadako

  Dokumentarci

  @Ascender: kje se da pogledat zadeve, ki jih limaš? Znaimivo zelo.
 2. Dixit je tudi mene neverjetno presenetil pa čeprav sem mel neke neosnovane zadržke pred prvo igro. Po moje zaradi embalaže, ki se mi je zdel precej otročja. Super zadeva.
 3. 7 wonders: Duel Odlična igra s kartami za dva igralca. Svetovna klasika polna cutthroat situacij. 9/10 Sherlock Holmes Consultive Detective: The Thames Murders & Other Cases co-op klasika za ljubitelje detektivskega genija. Primerna tudi za solo play. 10/10 Stone Age preprosta igra z zelo dopadljivim designom, ki temelji predvsem na cutthroat potezah. 7/10 Terraforming Mars eurogame z domiselno mešanico sci-fija in znanosti s sicer nekaj pomanjkljivosti (design, element sreče) 8/10 Castles of Burgundy klasika odlična za dva igralca 8/10 Brass Birmingham Precej kompleksna zadeva z daleč najlepšim production designom. Dopušča ogromno možnosti za razvoj in je morda bolj kot za "stratege" primerna za "taktičarje". Je napeta, zna pa pripeljati do anaylsis paralysis, sploh pri Railway fazi 9/10 Dead of WInter co-op postapokaliptična igra prežeta z gore humorjem. Co-op za dva igralca ni najbolj dodelan, za več igralcev je super. Priporočam igranje na hard. 8/10 Masnions of Madness še ena zanimiva pustolovščina za raziskovanje paranormalnih primerov podprta z aplikacijo 9/10 Dixit domišljija, branje misli, namigov ... Pravljično/pripovedovalni »pictionary«. Super zadevca, primerna za vse družbe. Izjemno lahka za naučit in neverjetno zabavna. 8/10 Air, Land & Sea luštna in kratka igra s kartami za dva igralca, preprosta v svoji kompleksnosti. 8/10 Great Western Trail + Trails to the North (expansiona še nism preigral) super zabavna s posrečeno tematiko; rančar na Divjem zahodu, ki prodaja krave 9/10 Fog of Love role play ljubezenskega razmerja. BIla mi je tako bedna, da je bila prva, ki sem jo prodal 2/10 Hanamikoji igra s kartami za dva, ki pa mi zaenkrat ni potegnila preveč, je pa res, da ji še nisem dal dovolj priložnosti 5/10 Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island super co-op avantura, ampak precej zajebana 8/10 Sherlock Holmes Consultive Detective: Jack the Ripper & West End Adventures komaj čakam, da se je lotim
 4. Sadako

  Raised by Wolves

  Jest sm nehal po prvem delu.
 5. Sadako

  Kaj se trenutno predvaja?

  Tko no, precej katastrofalna igra + dialogi oz. kar monologi. Začne se hudo, a hitro zvodeni.
 6. Sadako

  Cestna golazen

  Roglič je včeraj oddelal vrhunsko, sej je bil 5. v kronometru in zaostal samo za peščico najboljših. Sploh, če odštejemo Pogačarja, je bil to vrhunski kronometer, a kaj ko je tamau odpeljal popolno dirko življenja.
 7. Sadako

  Hribi

  Mogu bi pogledat, ampak tam nekje 2015 - 2018.
 8. Sadako

  Hribi

  Podarim par letnikov Planinskega vestnika, če je kdo interesent.
 9. Sadako

  Hribi

  Za Spik ne rabis kompleta. Zajl je glih ene 10 m pa se to nic posebnega.
 10. Sadako

  Kaj se trenutno predvaja?

  Prva sezona je sploh vrhunska.
 11. Razrešil vseh 10 primerov SHERLOCK HOLMES CONSULTING DETECTIVE: THE THAMES MURDERS AND OTHER CASES. Posledično brezhibno ohranjeno igro prodam za 30 € Možna tudi menjava, najraje za kakšnega drugega Sherlocka iz zbirke Consulting Detective.
 12. Sadako

  Prodam/kupim

  Razrešil vseh 10 primerov SHERLOCK HOLMES CONSULTING DETECTIVE: THE THAMES MURDERS AND OTHER CASES. Posledično brezhibno ohranjeno igro prodam za 30 € Možna tudi menjava, najraje za kakšnega drugega Sherlocka iz zbirke Consulting Detective.
 13. Sadako

  Hribi

  Ce ti denar ni problem kup uno iz stiroporja k jo majo plezalci pa je.
×
×
 • Ustvari novo...