Skoči na vsebino

dilar

Komunist
 • Število vsebin

  115
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

29 Fant od fare

Več o članu dilar

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. dilar

  Cestna golazen

  Upam, da bodo Bennettu spustil en velik bonus za tole žrtvovanje, da bo opravu svoje delo domestique-a tko kot se zagre. Sej hribolazec vprašanje če je kaj dost slabši od de Plusa. EDIT: mediji sicer omenjajo, da so de Plusa skenslal, ker ma neke zdravstvene težave. Verjetno sam smoke screen al kaj?
 2. dilar

  Cestna golazen

  Še analiza kronometra EDIT: aja pa nekje sem zasledil, da naj bi Laurensa de Plusa na Touru pri Jumbo Vismi zamenjal George Bennett
 3. Jst sem danes šel do Javorj nad Poljanam. Ena taka kratka večerna, večina klanca do 10%, kar se še da normaln zvozt, brez da bi dušo spustu Fak po klancu dol sem pa še čist obupn
 4. dilar

  DUNE (2020)

  A se še komu zdi, da bo izgled tega filma spet čist generično bland? Atreidesi zgledajo kot faking North Koreans
 5. A ti maš power meter al kaj? Kva pa tvoj bike fit? Je dost drugač zdej za vozt po fitu?
 6. dilar

  Cestna golazen

  my bad, sem mislil, da je blo več ravnine pred klancem se posipam s pepelom
 7. dilar

  Cestna golazen

  Sem pogledal zdej na RTVslo prispevek in je tako kot sem jaz napisal. Najprej je začel na navadnem kolesu, končal pa je na TT bajku. Se vidi na tistem posnetku od Grudna, ko se zapelje po štartni klančini, da je na regular bajku, pa ko pride v cilj je na TT kolesu, ko prehiteva Bahrainovce.
 8. dilar

  Cestna golazen

  Ne ne, to vem, da se sme. Ampak a ni logično, da greš za klanc iz TT-ja na regular kolo? Na tistih slikah zgleda pa, kot da je šel Pogačar za strmino na TT kolo.
 9. dilar

  Cestna golazen

  Ja sej stos je, da v aero poziciji tezje proizvedes enako moc, ker je tezje zajet enako kolicino zraka, kot je Boris rekel, sploh verjetno prot koncu dirke. A jst to prov vidm, da je Pogacar za klanc sov iz regular kolesa na TT kolo? Vsaj na slikah zgleda kot da ga serviser poganja, ko je na TT kolesu. Kje je tle logika? A ni point loh v tem, da gres za klanc na regular bike?
 10. dilar

  Cestna golazen

  Se mi je zdel, da je blo kaj tazga ja.
 11. dilar

  Cestna golazen

  A mislte, da bi Tratnik zmagal tisto etapo na Pariz-Nica, če bi se držal prot koncu v bolj aerodinamični poziciji? Govorim o tisti etapi, ko so ga šprinterji ujel ene 50 m pred ciljem. Se spomnem, da so eni komentatorji bili začudeni, zakaj tako odprto vozi? Al je bil že tok skurjen, da itak ne bi mogu v neki aero pozi razvit moči več?
 12. Ker je bil pa že tist user, ki je neke fensi Berkove specialke limal? To je blo že en lep čas nazaj, Boris zih ve.
 13. dilar

  Cestna golazen

  pa ja saj vem, si ne delam niti utvar, da je dandanes kaj boljše. Sam tko, zanimiv info, nisem vidu, da bi kdo kje izpostavil, bi si mislil, da bodo, glede na to, da so eni neke zarote vidl v tisti uporabi ketonov pri Jumbo Vismi.
×
×
 • Ustvari novo...