Skoči na vsebino

Brdavs

Prostozidar
 • Število vsebin

  36
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

25 Fant od fare

Več o članu Brdavs

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Brdavs

  Protivladni protesti

  Jbg medijska krajina mora bit uravnotežena a ne. Morš met Sajovic da je jing jangu Možine.
 2. Brdavs

  Protivladni protesti

  Novica o tem pismu janše šketi bo imo šla relativno pod radarjem je pa dejansko tako pisanje nekaj kar zahodno od Visle ne pričakuješ.
 3. Brdavs

  Protivladni protesti

  V pojasnilo, za odreditev hišne preiskave si lahko pogoje preberete v členih 214 in 215 Zakona o kazenskem postopku, kaj so "utemeljeni razlogi za sum" pa z googlanjem te fraze v kombinaciji s "sodna praksa". Če pa preiskovalni sodniki stojijo v vrsti da bodo jebivetersko izdali odredbe za hišne preiskave pri politikih, ki jih bo 5 ekip odvetnikov prečesalo podolgem in počez z namenom izločitve dokazov, da bodo pol ko vse skup pade zaradi teh izločitev do konca kariere na prangerju medijev v službi resnice in širše javnosti, lahko pa oceni vsak pri sebi. To je tudi ena velika ironija jokcanja nekaterih o dveh pravnih državah. Lahko smo ziher da se mora za dobit odredbo za preiskavo zoper Jankoviča, Janšo ali pa Počivavška s koleni čez glaževino v primerjavi za preiskavo pri navadnem Janezu Novaku. Uboge se pa vedno delajo ravno člani te privilegirane kaste, ki imajo za sabo falango folka ki se bo drla deep state konstrukt.
 4. Brdavs

  Protivladni protesti

  V oddaji tipa Tarča je roko na srce bilo dosti materiala za it poizvedovat o rečeh... in če trije organi (policija - tožilstvo - sodišče) "v par dneh po ovadbi Mladine" stipkajo vse potrebno za 11 hišnih preiskav v korupcijski zadevi rabimo pa takih "profilirancev" ki jim je to uspelo še več in to na vseh nivojih heh
 5. Brdavs

  Protivladni protesti

  Hojsova odstopna izjava je naravnost sramotna. Ne veš a je bil model minister v vladi RS al random nutjob na r/The_donald. Češnjica na torti globoke države in udbomafijskih navez je pa itak jokcanje da mu sistem ne omogoča dovolj učinkovitega političnega kadrovanja znotraj policije. Po štengah model sam po štengah.
 6. No roko na srce ta all lives matter je nekak ista žlehtnoba kot je je kriva druga stran famoznega "kulturnega boja". Če je nekomu iskreno za problem policijskega nasilja nad azijci oz. celotno populacijo lahko izrazi tudi brez adaptacije slogana, ki ga je neka populacija vzela za svojega kot utelešenje nakopičenih frustracij generacij. Vztrajanje na all lives matter, potem ko je bilo dano vedet kako se to dojema, je v tem pogledu če ne očitan poskus relativizacije pa vsaj namerno prcanje. Isto kot ta "SJW manija" ki ji ni dovolj recimo ufurat v SW močne ženske like ampak mora obenem Luka nardit za blue milk cuzlja. Podjebavanje mimo deklariranih ciljev ki je samo sebi namen.
 7. Definitivno je s trumpovim mandatom ameriškim obveščevalcem po debaklih zadnjih 20ih let padla sekira v med v smislu tega da jih je zdaj nekritično posvojil ravno del medijev in javnosti, ki je bili v preteklosti do njih najbolj piker hehe... zdaj naenkrat za liberalce v administraciji demokratične države tudi ne more bit dovolj generalov.
 8. Itak je reč sploh malo presenetljivo presenetljiva. Dokaj varno je sklepat, da nobena država, ki zalaga proxy sile, ki se v puščavah bijejo s proxy silami in vojskami drugih držav, tega ne počne računajoč da bo X milica na američane/ruse/angleže/Y streljala samo z grdimi pogledi in da jih ne plačujejo/opremljajo ravno za to. Si mislim, da je povsem možno, da je zadeva resnična in da je bil corpse emperor o tem tudi dejansko briefan. Sam to je kot da bi bil briefan o pravilih snookerja. That's kinda how this shit works, kaj naj. Zdaj bo malo jokcanja o enfant terribile rusih s strani editorialov pa ena gorjača več za trumpovo betico v volilnem letu. Države v normalnih razmerah jemljejo take v zakup se mi zdi. Putin tudi ni delal drame ko je USAF "po pomoti" vrgel v zrak en kup ruskih "zasebnih državljanov" v Siriji.
 9. Tisti prehod je bil z DNK technobablom še nekako pokrit se mi zdi... Pač hteli so family dramo v centru for some reason. Za moje pojme st abila bila sunka mimo prvenstveno proceduralno generirani side questi za nafilat open world v času ko je Withcer 3 nazorno pokazal, da se da imet tako odprt svet kot tudi kvalitetno vsebino v njem, in pa siceršnja generičnost osrednje zgodbe in antagonistov. Saj Saren/Sovereign in filing ME1 objektivno gledano nista bila ponovljiva in po ME3, ko je bilo na kocki ama vse, niso imeli pisci reboota nekih realnih šans za navdušit.... ampak pri MEA je bila osrednja štorija dokaj forgetable in očitno v drugem planu nardit tehnološki preskok v peskovnike, kar je kardninalni greh za BW špile. Se pa ironično vidijo določeni nastavki globine, ki so jih imeli v mislih za nadaljevanja, za razliko od čislane osnovne trilogije, kjer je bil bolj ali manj improv. So pa bili določeni elementi tehničnega prehoda nadvse dobrodošli ker corridor RPGjem je dejansko že takrat odklenkalo. Zelo kul so mi bile res občutne spremembe game worlda glede na potek osrednje zgodbe. Tudi combat je bil več kot soliden in ganjat se okoli po galaksiji v ME svetu je ne glede na vse prijalo.
 10. Šušlja se o remasterju trilogije v kratkem. Andromeda drugače je solidna. Ni dorasla predhodnikom in hypu, plus ob launchu je bla meme incarnate na račun animacij in mestoma neumnega dialoga, je pa za preigrat, četudi nekega pečata baš ne pusti.
 11. Brdavs

  Robotske vrtne kosilnice

  Gledam od Husqvarne tudi jaz za starce pa bom pobaral. Modeli z GPS / brez GPS assisted navigacije, je tu takšna opazna dodana vrednost da se splača "izprsit" za recimo 315X model napram basic 315-ki?
 12. Brdavs

  Star Wars

  Ma saj ta prequel CGI hate je bil malo komičen. Na koncu so vsi TFA in JJu avadodali zarad tistih klinčevih particle efektov pa lutk, češ kao fk u Lucas, kritičnosti do E7, ki je bil pelhek cashgrab remake brez kakršnegakoli plana, integritete in ambicij, ni blo pa skoraj nobene. Valda je Disney pol serviral kar je, saj so podrli vse rekorde za totaln phone in job in dobili signal da jim bo folk metal kupe denarja pa če SW brand nalimajo na še tak šit. S tem da je yoda v TLJ totalna žalost. yaaay for pupets.
 13. Brdavs

  Protivladni protesti

  Mal je hecno vso to klincanje kulture s strani pripadnikov naroda ki šteje za eno urbano konglomeracijo svojih sosedov in ki je do 21. stoletja prigrizel ravno zaradi caglavosti svojih kulturnikov, ne pa meča... pri čemer zdaj za slednjega isti z veseljem podpišejo tričetrt miljarde kot absolutno nujen vložek. Konc koncev lahko si mislimo o protestnikih take in drugačne barve kar si, ampak v interesu vseh nas mora bit, da živimo v državi, kjer jih organi ali protiprotestniki ne onemogočajo iz inata posameznikov na pozicijah moči. In da bi kakšna oblast tako odkrito kot se to dogaja zdaj pritiskala na organe MNZ in tožilstvo da se bi se vršila represija iz čisto narcisoidno političnih razlogov je nešto neviđeno v državi ki danes praznuje. Taka politika, če jo čmo okarakterizirat za janšizem, si dejansko zasluži kolesarjenje in vzklike, ki jo tako zelo motijo. In bi si jo tudi cerarizem če bi specialci pred leti kričače zrinli izpred sodne palače na Tavčarjevi samo ker bi šli klovni na falus oblasntikom. Bat se je oblasti, ki hoče biti ljubljena, to pričakuje in zahteva ter je užaljena, če ni.
 14. Brdavs

  Protivladni protesti

  Zdaj karkoli si mislimo o protestnikih in razlogih za njih take reakcije puščajo najmanj kisel priokus. Če ne protestov dejansko celo upravičujejo. Dejstvo je, da se represija stopnjuje izključno zaradi pritiskov politike, ki jih noče gledat, ne pa kakršnih varnostnih razlogov. Drugače povedano na ulicah Ljubljane imamo danes specialce ker ima nekdo v palači na erjavčevi cesti občutljiv ego. Kar je en mal fked up.
 15. Razlika med afroameričani in azijskimi američani je predvsem v tem da je populacija slednjih eksplodirala po reformah migrantske politike v 60ih in 70tih, ko se je po yellow peril maniji spet dovolilo priseljevanje azijcev in pri tem za razliko od prej dalo prednost izobraženim. In sta temu primerna generalna struktura te manjšine in percepcija le te. Percepcija je pa do neke mere tudi okoljska determinanta. Zdaj bit stereotipiziran za pripadnika piflarske overachiever rase ima svoje slabosti, je pa verjetno bolje od tega da te popredalčkajo za manj inteligentno leno gorilo nagnjeno h kriminalu. Če bi ostala azijska populacija v ZDA pri getoiziranih unskilled labout chinamenih ki so polagali tračnice čez kontinent zanje verjetno ne bi bilo kaj prida bolje. Še slabše če gledaš ankete po katerih ima tudi ob sedanji sliki več folka v ZDA zadržke do azisjkega kot pa do črnega predsednika države.
×
×
 • Ustvari novo...