Skoči na vsebino

Kamahl

Vesoljc
 • Število vsebin

  61
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu Kamahl

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kamahl

  DO YOU EVEN LIFT

  Da Sry, nrdim 3x5 155kg Nisem pa meathead in me iskreno boli kurac za maso, ter cifre. Veliko bolj me zanima eksplozivnost, startna hitrost, pliometrija itd.
 2. Kamahl

  DO YOU EVEN LIFT

  Imam 76-78kg in nekje 190kg calculated max DL pa še v življenju nisem imel težav z gripom, da bi moral uporabljati strapse je pa kreda/magnezij nujen. V primeru da je težava predlagam da ostaneš na mejnih težah in bo grip kmalu ujel ostalo telo.
 3. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  Oba sta podn, Dani Alves je bek ki se ga vika
 4. Kamahl

  NBA tema

  Normalno če je slovenc k trga gate v NBA pr 20 hvala bogu pizda dej prizemlji se
 5. Kamahl

  NBA tema

  Nodi hejta dončiča ker ne igra obrambe baje al pa ker sam on njemu govorijo v sloveniji
 6. Kamahl

  NBA tema

  Punca je klubska, verjem da niso kej preveč rabl izsilit, je kr rada porihtala situacijo
 7. Kamahl

  Prva liga Telekom Slovenije

  koga boli kurac za to korono
 8. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  Od U15 so glavni menedžerji, ki vozijo plačance (bivša juga) in tam izvisijo domači igralci. Interes je da se mu da renome "evropskega kluba", da gre lahko naprej za 100k in to je to. Domačih igralcev ne moreš na takšen način prodajati. Vse je v rokah lobijev. Da ne omenjam da posledično tudi ni nobenih mehanizmov kaj narediti z igralci, ko preidejo v člane saj noben ne razmišlja o tem. Zato je 2. in 3. SNL polna slovenskih igralcev, vendar samo tistih ki še vztrajajo in upajo da bo kaj, ter ne kalilnica za 1. SNL in dalje. Pa lajhanje po nižjih ligah avstrija za lahek denar. To je to od slovenskega mladega nogometa.
 9. Kamahl

  [DC] Suicide Squad 2021

  Comic fani so kot Iphone fani, nima veze a je drek al ne pokupijo vse
 10. Kamahl

  Baldur's Gate 3

  DA2 je po tej logiki glih tak poden kot DOS2. Vsi companioni so še iz časov NWN narejeni po istem kopitu. Lajhaš se z njimi okoli, dokler ti ne zaupajo svojega questa, ko ga končaš so ti ful zvesti, kar šteje za end game. Waw ful zapomljivo itd itd, ne spomnm se kdaj sem modern špil preigral. Vrjetno Mass Effect.
 11. Kamahl

  Baldur's Gate 3

  Ne res, ena igra ima vsa možna opravičila zakaj ni bila drek, druga sploh še ni zunaj pa je že drek ker ni narejena v 30 let starem pogonu
 12. Kamahl

  NBA tema

  vzrok? ne sledim neki nba
 13. Kamahl

  Primera Division

  Ko je klubu najtežje dela take drame, sterat ga iz kluba . realno serje po lastni zapuščini
 14. Kamahl

  Baldur's Gate 3

  DOS2 na v zaključku precej pade, nekje zadnjih 30%. Pa tut začetek bi se dalo spolirati. Recimo Planescape: Torment mi ima odlično zgodbo in like recimo in precej manjši padec v zaključku. BG še nisem nikoli preigral, ker mi je nekaj zbugal in se nism nikoli vrnil. IWD sem nekje na 40% verjetno, mal mi mori da imam neke random 6 pajacov ki jih lahko sam narediš v začetku igre. Kar se BG3 tiče, mislm da je jasno da ste nekateri tukaj ful preveč občutljivi in pozabljate da je to igrca in ne lajf. Verjetno ne bo dosegel izjemnosti zgodbe BGja, verjetno pa bo dober špil. Get over it.
×
×
 • Ustvari novo...