Skoči na vsebino

Kamahl

Vesoljc
 • Število vsebin

  22
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu Kamahl

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  Pol ekipe je treba prodat, prav vidi se kako nas vsi pretečejo ker je 90% ekipe čez 30, polovica jih pa nima znanja da igrajo za barco. Semedo glup ko kurac, Vidal isto in oba skupi na desnem krilu fak model.
 2. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  Kakšen je nick upravitelju naših Plex serverjev?
 3. Campi AH buy low sell high
 4. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  pol pa prosm za en spisek novih / starih nickov uporabnikov
 5. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  kva je iceman mal kucaš poste za gnoj
 6. Kamahl

  Prva liga Telekom Slovenije

  Nafta sploh noče v prvo ligo, tko da je to brezpredmetno. Oni gradijo akademijo z madžarskim denarjem
 7. Kamahl

  Prva liga Telekom Slovenije

  Seveda, da ni sponzorjev in investitorjev, če je pa vse državno in javno. Noben si ne more lastit kluba, kdo pri zdravi pameti bo vlagal potem svoj denar v nekaj kjer ga lahko 5 lokalcev potem izglasuje ven iz kluba. Vsa igrišča v ljubljani so v lasti šport ljubljana (razen ilirije), kar pomeni da v primeru privatizacije kupiš samo ime brez infrastrukture, kjer bi pa itak MOL potem udarjal mastne najemnine kar že sedaj počne in s tem dela neodvisnost od MOL-a in Športa Ljubljane nemogoče pod pretvezo da pomagajo klubom. Rekreativnost je interes, vrhunsko šport je postranskega pomena. Dob na primer plačuje 500e/mesec nosilcem, Radomlje verjetno podobno čeprav imajo tudi nekaj profi pogodb (vsaj minimalc). Prva liga zelo različno, seveda noben ne pride blizu Olimpiji in Mariboru. Govorit, da morajo biti plače takšne da ne rabi več delat od 35 leta naprej je smešno, ker za nekaj takega moraš bit dovolj dober. Kar pomeni da ne igraš celo življenje v Sloveniji, treba si je priznati da je naša liga razvojna liga in na temu delati. Nismo medijsko zanimivi, nimamo zvestih navijačev (ker se dela s klubi, kot svinja z mehom), niti nimamo dovolj velike populacije, da bi lahko vzdrževali kvaliteto ampak je normalno da bodo nihanja. Ni ene preproste rešitve, ampak je problem sistemski in kriviti eno posamezno stvar je neumno. Dejstvo pa je, da je v zadnjih letih kvaliteta v 1. in 2. ligi močno narastla morda tudi zato ker so klubi ob pomanjkanju denarja vedno bolj prisiljeni igrati mlajše igralce, ki ne zahtevajo tako visokih premij.
 8. Kamahl

  Prva liga Telekom Slovenije

  12 ekipo bi bilo boljše ker s tem imaš vključene vse zanimive/zgodovinsko močne klube, zmanjšaš sistem igranja na 3 krožni način, kar je pomembno ker 4x igrat z vsakim letno je res muka, pa tudi 3x je. Glede financ ne more biti nič slabše, kvečjemu boljše ker načeloma Koper in Gorica si lahko privoščita plačevat igralce. Več zanimivih klubov za dobre in povprečne igralce, obenem se pa tudi sprosti prostor za mlade igralce v drugi ligi kjer trenutno praktično ne dobivajo priložnosti. Radomlje so mogoče neka svetla izjema, Fužinar ima letos nek preblisk. Dob se pobira že 3 leta odkar so starci odhajali v pokoj.
 9. Kamahl

  Prva liga Telekom Slovenije

  Najmočnejša liga v zgodovini realno
 10. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  o kakšnih 200e bonih je govora, ne spremljam novic?
 11. Kamahl

  Rick & Morty

  Malo nad tabo je lepa razlaga vlaka in se strinjam
 12. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  CEl svet bo gledal Bundes
 13. Kamahl

  Naša mala greznica #9

  Saj nekaj pozitivnega od korone, da smo dobil diodo nazaj
 14. Kamahl

  Rick & Morty

  Problem je ker se zgodba nikamor ne premakne, čeprav ni to bistvo serije...
×
×
 • Ustvari novo...