Skoči na vsebino

Štromar

Šerif
 • Število vsebin

  57
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

23 Fant od fare

Več o članu Štromar

 • Stopnja
  trenira za AC/DC.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Res je, ni nič novega, je pa čedalje bolj tečno. Zato vas prosim, da se taksnih izjav vzdrzite.
 2. V tej izbi res ni potrebe po omenjanju (slovenskih) politikov in političnih strank. Že tako nas od vsepovsod bombandirajo z raznoraznimi političnimi frisi. Prosim, da se tukaj vzdržimo njihovih omemb. Hvala.
 3. Se strinjam z vama obema. Škoda, bilo je zanimivo ker je imel Mercedes probleme. I5ak, da bodo tak tip težave odpravili do konca tedna. Če ne s kakšno SW rešitvijo, pa s kakšnimi filtri, ozemlitvijo ali kaj takšnega.
 4. Saj ni gledal iz boksov, odvozil je kompletno dirko in celo zmagal!
 5. Tole je bila odlicna uvodna dirka sezone!! Kljub temu, da je Mercedes bolece hitrejsi od vseh ostalih, je bilo ogromno dogajanja in presenetljivo zanimiv "podium"! Nisem ljubitelj te proge, ampak danes je postregla z odlicno predstavo! Se dobro, da je Mercedes kot kaze bolj krhke sorte Vettel kot Vettel, se vedno je on prva pirueta v karavani. Skoda za Alexa, ze drugic sta se zahaklala s Lewisom. Glede na razpolozljive posnetke me je kazen +5s presenetila, se mi je zdelo bolj racing incident, deljena krivda. Cestitke Valteriju da je zdrzal pritisk in Carliju za voznjo brez napak. Ter kakopak Landotu za prve stopnicke! In ja, F1TV se je izkazala ze takoj prvo dirko. Bom zahteval povracilo kupnine za to dirko, mater jim nesposobno...
 6. Lani so počeli isto, pogosto samo en poizkus v Q3 (če so do Q3 sploh prišli, kakopak), ravno na sredini časa ko so bili vsi ostali v boksih. Neka čudna francozka strategija, kdo bi jih zastopil.
 7. Ehehehe, Bottas bebo še zavrtel se je na travniku. Superiorna kontrola bolida, ni kaj. Lepo je bilo spet.gledati kvalifikacije. Komaj čakam dirko!
 8. Štromar

  [2020] F1 Fantasy league

  Trenutno nas je 11, časa za pridružitev je še 19 ur. Poleg omenjene lige lahko sodelujete tudi v naši špecijalni luzerski ligi - Mission WinLow, koda 687479c980. Namen te lige je zbrati najmanj točk
 9. Prepovedali morda res, niso jim pa zaplenili vseh PCjev in laptopov, kajne.
 10. Saj ne moreš verjet. Pri vsem bonus času, ki so ga imeli, še kar niso pripravljeni
 11. Piva za to stavo itak ne bos dobil v nobenem primeru Brez skrbi, stave so na varnem. Naceloma tudi se vse drzijo, kaj vec se bomo naprej po ZSjih menili (ko bo cas za to).
 12. Iiiiih, še en teden!!!
 13. Aha, potem pa v redu. Pošteno.
 14. Hmmmm, nikjer ne zasledim da bi bila celotna F1 karavana ze v Avstriji, v izolaciji. Kaj, bodo spet na zadnjih par dni prišli in potem v primeru ene okužbe odpovedali vse?! EDIT: tudi meni zgleda Williams OK.
×
×
 • Ustvari novo...