Skoči na vsebino

Štromar

Šerif
 • Število vsebin

  49
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

12 Tabornik

Več o članu Štromar

 • Stopnja
  trenira za AC/DC.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Štromar

  [2020] F1 Fantasy league

  Trenutno nas je 11, časa za pridružitev je še 19 ur. Poleg omenjene lige lahko sodelujete tudi v naši špecijalni luzerski ligi - Mission WinLow, koda 687479c980. Namen te lige je zbrati najmanj točk
 2. Prepovedali morda res, niso jim pa zaplenili vseh PCjev in laptopov, kajne.
 3. Saj ne moreš verjet. Pri vsem bonus času, ki so ga imeli, še kar niso pripravljeni
 4. Piva za to stavo itak ne bos dobil v nobenem primeru Brez skrbi, stave so na varnem. Naceloma tudi se vse drzijo, kaj vec se bomo naprej po ZSjih menili (ko bo cas za to).
 5. Iiiiih, še en teden!!!
 6. Aha, potem pa v redu. Pošteno.
 7. Hmmmm, nikjer ne zasledim da bi bila celotna F1 karavana ze v Avstriji, v izolaciji. Kaj, bodo spet na zadnjih par dni prišli in potem v primeru ene okužbe odpovedali vse?! EDIT: tudi meni zgleda Williams OK.
 8. @Ripper aha, ker Mercedes in RBR sta pa križem rok čakala ves ta čas
 9. Tako nekako. To naj bi bili programi (kanali), za katere ne placujes mesecne narocnine. Kar v Sloveniji po naceloma ne obstaja (RTV 12,75EUR, zaradi POP & KanalA so pa kabelske/IPTV narocnine podrazili pred casom, na anteno ju ne ulovis. Kot tudi PlanetTV ne).
 10. Komaj cakam, da na gobcu nosim Renaultov znak Ne morš verjet...
 11. Jazst sem mn3nja, da se bo Nizozemcem sfukalo.
 12. Lahko potrdim, da me je Vodokotlic nastavil in da ze dolga leta delam po njegovih navodilih, usmeritvah :snetininja:
 13. Saj to. Hočem vsaj malo drame pri Mercedesu. Bettas je preveč pasiven, dolgočasen. Če že dominirajo sezono, naj imamo na voljo vsaj boj znotraj moštva. Kot v sezoni 2016.
×
×
 • Ustvari novo...