Skoči na vsebino

Štromar

Šerif
 • Število vsebin

  73
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

29 Fant od fare

Več o članu Štromar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Vsaj nekaj so v osnovi prav nagruntali. Samo da ne bojo sedaj sprejeli kupa Francoskih "inzenirjev".
 2. Bravo, Čarli! Lepo, da je vsaj en Ferrari med prvimi 4. No, vsaj dokler stevardese ne sprocesirajo unsafe release-a. Kapo dol tudi Mercedesu - da takole pomedes s konkurenco...
 3. Lewis se je zavrtel? Kaj se dogaja??
 4. Uh, na Silverstonu je trenutno oblacno, 18 stopinj zrak, proga 23. Sicer ne dezuje, vendar proga ni cisto suha. Konkretna sprememba vremena glede na vceraj. Sokomentator F3 dirke je tamali Brundle - slisati je pa skor isto kot fotr. Rahlo drugacen ton glasu, retorika je pa identicna.
 5. Rasist!!! Res je antipaticen, zoprn v bozjo mater. Prav tak spuzvast "karakter" ima. Kapo dol za predstave na stezi, ampak zaradi takih sporocil ne bi sel z njim na pir, pa tudi ce bi rekel da casti rundo.
 6. Hah, res je. Kako ironično.
 7. To si napisal kot da prvic beres Rumenjak Ni moja pogruntavscina, to sem tukaj nekoc prebral. Pred davnimi leti. Mi je pa zelo vsec - mi je zal, da ne morem tega veckrat napisat
 8. In ne samo on, tudi Half Schumacher je med zivimi! In oba kvasita bedarije.
 9. Zaradi mavrice imajo sedaj vsi enake možnosti. Tako nekako sem razumel poanto.
 10. Nah, meni je še vedno najbolj antipatičen Max. S precejšnjim naskokom. Bo še malo vežbal. Res dober zajeb, ni kaj. Bravo, Bettas, hvala ker delaš prvenstvo še za odtenek manj zanimivo. Ne razumem zakaj ga ne vržejo ven in vzamejo Russlla. Poleg tega moram reči, da sem presenečen, da je Max odpeljal do konca brez okvare bolida. Ko sem videl, kako je zapeljal v steno, nisem niti slučajno pričakoval stopničk z njegove strani. Čestitke še HAASu za dve točki. Odlično so reagirali na pogoje na stezi + bebca od voznikov danes začuda nista bila... bebca. Aja, čestitke Čarliju in Landotu za krasno, čisto prehitevanje na začetku! Od začetka je bila dirka kar OK, žal je kasneje postala dolgočasna. Kakšna natega z dežjem, c c c.
 11. Tako je, na WU lap je šel v steno. Matr, ta rdeča sta spet preveč skupaj na štartu.
 12. Ehehehe, dobro ga je parkiral Max v steno! Upam, da je še kakšna druga poškodba, da ni samo nos utrpel poškodb. Bumbar. Rain master my ass.
 13. Sedaj pribljižno vem kako se počutijo vzgojiteljice v vrtcu @BuLsHiT & @Smith, sedaj imata svojo gnojno temo za izpovedovanje medsebojne ljubezni.
×
×
 • Ustvari novo...