Skoči na vsebino

erted45

Aluminat
 • Število vsebin

  191
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

79 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu erted45

 • Butast stavek
  Nestvor z luskavico. Ampak je ovit v folijo.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Od vseh "eksotičnih" materialov za kolesarske okvirje bi dejansko imel lesenega
 2. erted45

  [udarna] avto tema

  NImam pojma. Predvidevam, da je narod navalil, potem so pa ugotovili, da je avto drag za vzdrževanje, trd za vozit etc. Sem preveril, trenutno imaš na avto.net 8 ponudb / oglasov za zadnji model Focusa RS. Po drugi strani so jih pa po mojem tudi veliko prodali, na cesti jih dokaj pogosto vidim.
 3. erted45

  [udarna] avto tema

  Ko sem že omenil Civica, opažam, da je na avto.net čedalje več rabljenih Type-R (za relativno ugodno ceno). A je narod navalil, zdaj pa prodajajo, kot je bilo s Focusom RS?
 4. Mi lahko nekdo pove, kakšna je uporabnost power metra za nekega rekreativca, ki fura "za dušo" (sprašujem zase, da ne bo pomote)? Sem že večkrat gledal power metre, ampak ne najdem uporabnosti za informacije, ki ti jih power meter da. Edino kar mi pride na misel, je lažji nadzor nad tempom.
 5. erted45

  [udarna] avto tema

  Meni so se pojavili enaki simptomi po menjavi diskov in ploščic spredaj. Sva z mehanikom ugotovila, da en vijak na čeljusti ni bil zategnjen (ne vem, a ga je mehanik pozabil zategniti ali pa se je odvil pa ne spomim se, a se je cela čeljust premikala). Skratka, preveri, če so vsi vijaki zategnjeni.
 6. Bo zanimivo spremljat, če se bo tudi ta prelomil na pol.
 7. erted45

  [udarna] avto tema

  Sej zato pa težim, da vidim, kaj se splača, če sploh kaj Ni pa še nič "zabetonirano". Če bo avto padel se bom seveda tu pohvalil XD
 8. erted45

  [udarna] avto tema

  Kul, hvala, da imam za primerjavo. Bom še malo preveril kje se da kaj dobit (Delavska hranilnica ima nek navidezno ugoden kredit), avto bo itak padel, če bo, šele poleti. Sem pa vprašal gospoda, ki mi je poslal ponudbo za leasing, če je to končna številka. Pravi, da bo še enkrat preveril.
 9. erted45

  [udarna] avto tema

  Zanimivo, pa vem nekaj novega. Sem dobil ponudbo / izračun še za Isuzu D-Max (zgleda, da nisem edini, ki ga božič ne gane XD), tukaj je leasing precej bolj ugoden kot pri Toyoti - celo cenejši od kredita, čeprav le za 17 evrov, če moja matematika drži. Kako pa da potem vse avtohiše podtikajo zraven leasinge? Za dodaten zaslužek?
 10. erted45

  [udarna] avto tema

  Čudno, od nekje imam v glavi neko ljudsko modrost, da je leasing bolj ugoden od kredita. Kasko pa vem, da ti nabašejo zravn, samo bi ga tako ali tako vzel, tudi če bi avto kupil prek kredita. Je pa res, da bi ga prilagodil svojim potrebam.
 11. erted45

  [udarna] avto tema

  To se moram še pozanimat ja, zaenkrat imam samo informativni izračun, ponujali so mi še zavarovanje za poplačilo v primeru smrti / invalidnosti in v primeru brezposelnosti za 6 mesecev, ampak to znese skoraj 4k eur. Je pa dodaten bonus kredita to, da je v tem primeru avto potem moj. Skratka, vem kar sem hotel zvedeti - 7.000eur obresti za 26.000eur leasinga je nateg.
 12. erted45

  [udarna] avto tema

  Zaenkrat je kredit res znatno (~ 2000eur) cenejši ja, moram še vprašat, če je tista ponudba za leasing končna ali se da še kaj popravit. To, da ostaneš brez avta mi še ni tak problem, bolj me skrbi, kaj vzame banka v primeru nezmožnosti plačila XD Gledam pa Hiluxa.
 13. erted45

  [udarna] avto tema

  Sam sem vprašal za ponudbo, to je GB leasing in da, zraven je še obvezno zavarovanje (AO, kasko zavarovanje vključno z zavarovanjem proti kraji), ki seveda ni vključeno v ceno leasinga.
×
×
 • Ustvari novo...