Skoči na vsebino

erted45

Rumeni jak
 • Število vsebin

  103
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

28 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu erted45

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. erted45

  [udarna] avto tema

  Jimny mi je že bil predlagan, Pando sem tudi sam gledal, moti me edino to, da sta oba izjemno majčkena avtiča (bi rad imel kaj bolj prostornega). Drugače pa, če bi le Peugeot nehal trollat in bi dejansko splavil 4X4 Rifterja.... Imam pa plan it pogledat Rangerja.
 2. No ja, jaz sem bolj ciljal na to, da maš pač različne stopnje ovalnosti (a se tako reče?) in konstrukcije, kar verjetno vpliva na končni performance zobnikov.
 3. Dejstvo je tudi, da je oval veliko in da so si med sabo različne - bolj ovalne, manj ovalne ... Lej, kakšni so od Osymetrica: Ne vem, če obstaja kakšen test, kjer so sprobali vse različne ovale v primerjavi z okroglimi zobniki in podali zaključke. Bi pa bilo zanimivo za prebrat.
 4. Baje pridejo zraven, vsaj tako piše na njihovi spletni strani. Meni osebno se zdi razlika velika, lažje je poganjat, manj pridem zadihan, nižji srčni utrip, po koncu fure sem manj utrujen. Sem govoril tudi s fiterjem glede tega ("a je možno da en zobnik naredi tako razliko"), pravi da ja, to delajo zobniki in da če sem v dvomih naj zmonitram gor nazaj originalne zobnike in sprobam. Dodal je še, da je razlika večja, če si fizično slabše pripravljen.
 5. Zdaj si me pa dobil, nisem bil niti tako pozoren ko mi je montiral (med drugim ker sem se šel preoblečt). Ponujal mi je samo tiste pokrovčke, računal samo zobnike.
 6. 32 je bil 54,95, 48 pa 115,95. Za vijake pa ne vem kakšne vijake misliš? Tele pokrovčke? Teh nisem vzel delno ker jih Fonda ni imel, delno pa ker jih niti ne rabim. Pa ko sem že pri ovalah, tudi enduro je dobil svojo
 7. Super, hvala za komentarje. Torej vzamem tisti Lenovo mini PC z Intel procesorjem in je to to.
 8. No ja, v specifikacijah piše tudi, da je brez optičnega pogona, medtem ko ga na sliki ima? Drugače je mogoče alternativa tole? Ne vem, kako se procesorja primerjata, ima pa slednji gor Windowse, kar je bonus.
 9. erted45

  [udarna] avto tema

  Sploh ne govori, zadnjič sem šel v štacuno in se je zraven mene parkiral Ranger Raptor, to so mi tekle sline. F150 je pa sploh pošast. Če bi le bil malo cenejši
 10. erted45

  [udarna] avto tema

  Vem ja, plus ker je Toyota drži ceno (kot je rekel @RAD!OACTIVE), ampak je pa vsaj na papirju zelo všečen avtič. Tudi totalna mašina (ga je imel pred časom kolega) ampak kolikor vem, jih ne delajo več, sam bi pa rad imel kaj novejšega (če že kupujem naj bo (tehnološki) upgrade glede na zdajšnji avto). Mika me tudi Ford Ranger, mogoče ga grem mal prešlatat k najbližjemu Ford dealerju.
 11. Pobje, eno pomoč bi rabil. Teta me je prosila za pomoč pri nakupu računalnika, s sledečimi zahtevami (sem se potrudil ne-obsojati): - (samo) kišta, - nov ali rabljen iz štacune (hoče garancijo), - do 300eur. Računalnik bo za službo - je srednješolska učiteljica, torej urejanje dokumentov (Word, Excel, PowerPoint), branje e-pošte, Zoom konference etc. A bi bilo tole za prvo silo ok? Fala puno.
 12. erted45

  [udarna] avto tema

  Noice, hvala vsem za predloge. Bom pobrskal malo po avto.net, če pade kej zanimivega ven (roko na joško, Land Cruiserje sem že gledal, ni blo ne).
 13. erted45

  [udarna] avto tema

  Kolikor mi je všeč ideja o motorju V8, mislim, da bi izbral nekaj bolj praktičnega (in novejšega). Pa realno niti ne rabim tako resne off-road mašine. Mogoče sem malo za svetom, ampak če bi že kupoval SUVa bi pač probal vzet nekaj, kar ti omogoča prevozit kakšen bolj razrit kolovoz, sicer ne vidim ravno smisla v SUVih.
 14. Zaenkrat ne vidim potrebe, 32 - 32 mi je zaenkrat čisto zadost za vse klance, ki sem se jih do sedaj lotil.
 15. 32 / 48, da. Prej sem imel 34 / 50. Razlika ni drastična - ravno toliko, da lažje odpeljem tahude klance.
×
×
 • Ustvari novo...