Skoči na vsebino

erted45

Aluminat
 • Število vsebin

  869
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

605 Jezus

2 zasledovalca

Več o članu erted45

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. erted45

  [udarna] avto tema

  Furam tole Hybrid Solutions robo in kjub temu, da pri nas stane 2x toliko kot v US of A, kar dobro dela.
 2. Men je hud, podpiram nabavo
 3. + 1 za Lake, imam CX241 in sem zelo zadovoljen.
 4. Mene moti coil vilica, dasiravno so te SC Suntor XCM vilice bolj ali manj neuničljive in skoraj da ne rabijo servisa. Za malo več dobiš npr. Radona z air vilico, ali pa Cube-a, prav tako z air vilico in boljšim menjalnikom.
 5. Sej prneseš not na spustih
 6. Nek je ratal Bajk je u spojlerju ker je NSFW za Borisa.
 7. Vse kar jest naredim je da ketno 2x potegnem skozi vlažno mikrofiber krpo, preden voskam. Izjemoma jo splaknem s pol litra vrele vode, če je res usrana oz. je bila vožena v mokrem in/ali blatu. Toj to. Ne vidim ravno potrebe po nekem extra čiščenju, IMO je bojazen, da boš usral vosek v loncu odveč, glede na razmerje svinjarija na ketni : vosek v loncu. Drugače imaš novodobna čistila, ki pucajo tudi vosek. Jest mam od Maripose Allpine Extra za pucat kaseto / rotorje in preverjeno dela tudi na Silca vosku in to izjemno učinkovito. Sam če misliš ketno tunkat v to potem res BV voskat, raje gor kak (dry) lube ali pa kak oljnat vosek. Se pa strinjam, da je (Silca) Hot Melt >>> Silca Super Secret / Drip Wax. Upam, da bodo kaj popravili recept. Alpa če probam od Ceramicspeeda vosek, samo dvomim, da je kakšna izjemna razlika. Kakšna je torej razlika napram moji rutini? Še ko gre ketna v staljen vosek sem se navadil, ketno vzamem dol z bajka, jo dam v lonec, dokler operem bajk je ravno lepo kuhana.
 8. Kateri vosek pa imaš, od Silce? Jaz voskam približno vsake 2 furi, torej na 150-200 km. Če ne preveč ropota. Si bom pomojem bolj pogosto privoščil vroče voskanje, odkar je Connex končno blagoslovil izdati 12-redne zapenjalce.
 9. Če ti je pomembna velikost potem Lezyne Pocket Drive Pro (obvezno Pro, navaden Pocket Drive so smeti), težko najdeš manjšo pumpo.
 10. Men je tut končn uspel it mal odvrtet včeraj, its not much ampak prvih 1000 višincev za letos bo... Utrip pa iz prve na 190, sem že malo pozabil kako hitro se naberejo višinci po teh kucljih okoli Cerkna
 11. erted45

  [udarna] avto tema

  Po ceni je dosti blizu Suzuki, Vitara začne pri 19k in konča pri 28k, SX4 začne pri 21k in konča pri 30k, Swift pa je v rangu od 15k do 23k. Edino karavana ga Suzuki nima (Swace ne štejem, ker je to dejansko Corolla z drugo masko). Ne vem sicer, kakšne so nove Dacie ampak pred 2-3 leti, ko sem gledal / kupoval, mi je bil Duster dobesedno kanta znotraj v primerjavi z Vitaro. Tako da bi z veseljem doplačal tudi tiste 3k, če bi jemal kaj takega.
 12. Kako hudiča ti krmilni ležaji tako zgnijejo, aj model z morsko vodo pral bajk al kaj
 13. erted45

  Android

  Zdej če bi ga rad kupil pri nas najbrž ne bo dobička, v tujini se jih pa še dobi, vsaj 256 GB verzijo, tu in tam pa tudi 128 GB (čeprav ne vem, kako je s poštnino z MindFactoryja, in ali ga bodo res dobili nazaj na zalogo).
 14. erted45

  Android

  Drugače je obična Samsung S serija relativno manjhna (čeprav je res, da iz generacije v generacijo malo niha), recimo lanskoletni S23 ima diagonalo 6.1 cole, torej je v primerjavi z Asusom, ki meri 5.92", razlike za švoh 5 mm. Dobi se ga pa za podoben denar. Če bi sam kupoval lanski model bi sigurno vzel Samsunga, če ne zaradi drugega že zaradi daljše podpore.
×
×
 • Ustvari novo...