Skoči na vsebino

erted45

Aluminat
 • Število vsebin

  261
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

123 Tabornik

1 zasledovalec

Več o članu erted45

 • Butast stavek
  Nestvor z luskavico. Ampak je ovit v folijo.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. erted45

  Gume

  Jaz sem v svoji "karieri" trikrat, na treh različnih avtih, menjal gumo za rezervno, vsakič na račun predrtja - enkrat žebelj, drugič nek kos železja, ki je ležal na cesti in tretjič nek kamen. Pa to rezerva polnih dimenzij, namontirana zunaj, pod prtlažnikom. Ko sem peljal avto k mehaniku oz. vulkanizerju, je vzel kit za krpanje pnevmatik (tiste gumijaste črve z lepilom) in gumo vsakič zakrpal. Torej če bi imel namesto rezerve (ki je bila v vseh avtih serijsko) tak kit za krpanje bi si prišparal pot in strošek vulkanizerja. Razen seveda, če imaš res smolo (ali pa pač t
 2. Jaz bi tole zamenjal, glede na to, da nimaš praktično nič več profila. Moji plašči na specialki (Continental) imajo drugače indikator obrabe, nisem pa prepričan, če je ta zadeva razširjena tudi pri drugih znamkah / tipih plaščev.
 3. erted45

  [udarna] avto tema

  @-wicked-, hvala za vtise, bom iskal drugje. Pa so ti priznali škodo, ali so se delali neumne? @GTA kul, hvala, bom počekirat. Gre se pa za to, da bi rad na Hiluxu zavil vrata kesona, ker bi čez obešal razno robo (med drugim nosilec za kolo) in ne bi rad opraskal vrat. Tudi če je traktor Sem pa prejle srečal novega Yarisa GR. V živo je še bolj slasten kot na slikah
 4. erted45

  [udarna] avto tema

  Pobje, pozna kdo kakšno (dobro) firmo za zavijanje avtov v folijo? Po možnosti v zahodnem delu Slovenije? Google quickie je vrnil tole, so OK? Thenksič
 5. erted45

  [udarna] avto tema

  Mogoče je bilo tole vprašanje že odgovorjeno ampak če gledaš MPV-je, kaj pa kakšen Berlingo oz. kateri izmed njegovih klonov (Rifter, Proace City Verso in Combo)? Ali pa, da ne bo samo PSA, kakšen Caddy (čeprav so ti že dražji)? EDIT: zdaj vidim, da praviš, da so kombiji precenjeni. Disregard torej
 6. erted45

  [udarna] avto tema

  Če je zanesljivost motorja na prvem mestu potem vzemi tole. Ljudsko izročilo namreč pravi, da je tale Toyotin 1.6 bencinski motor izredno trpežen, in ima "gradnike" trpežnega motorja - je atmosferec in nima GDI-ja. Ne vem pa, ali bo tale Corolla zadovoljila ostale potrebe (najbrž ne?).
 7. erted45

  [udarna] avto tema

  Jaz ti lahko povem samo, da sem za Peugeota 206 plačal 90 eur s.p. mehaniku (delo + sonda).
 8. Mogoče imam pa samo jaz smolo
 9. Si upam trdit, da je 90% cest takih. Živim v pički materini, furam se po starih, vaških cestah, pa so poleti vseeno ceste polne Nizozemcev z jumbo avtodomi, Nemcev, Italjanov ... Včasih se vprašam, kje dobijo take rupetine, za katere še večji delež Slovenije ne ve.
 10. Jaz imam tele in sem (zelo) zadovoljen. Ne znam ti pa povedat, a so za flexat.
 11. Če nimaš dostopa do pipe je en dost v redu "hack" za pranje kolesa da vzameš en ali 2 bidona (po možnosti litrska), natočiš not vodo in stisneš. Tkole:
 12. Jaz mam nek jajc od Endure, podobne telim. Osebno mi zelo lepo stojijo na ksihtu in so več kot dovolj zračne - pozabim, da jih nosim. Menljivo steklo (dobiš 3) je plusek in hkrati poor man's verzija stekla z spremenljivo "temnostjo" (a se tako reče?). Pa seveda serbrn okvir, da jezim elitiste ker nisem barvno usklajen.
 13. Pobje, a fura kdo Fidlock bidone in kletke? Razmišljam, da bi nabavil za MTB, pa nisem ziher, če je vredno / boljše od klasične kletke in bidona?
 14. erted45

  Android

  Kako se pa in-screen readerji obnašajo, če je na telefonu zaščitno steklo? Ima kakšen vpliv ali ne?
 15. erted45

  Android

  Kul, hvala. Bom malo pobrskal kako je z menjavo baterije če bi menjal sam oz. če bi dal kakšnemu servisu
×
×
 • Ustvari novo...