Logihack Objavljeno 20. marec 2023 Share Objavljeno 20. marec 2023 Prodam TM T-Gt volan za ps4, ps5 in tudi PC. Pedala so dejansko nerabljena, saj sem vedno uporabljal druga. V kompletu je T-Gt volanska baza z original obročem, dodaten karbonski T-Gt formula(GT) obroč, obroč t500 in originalna TM T-Gt pedala. Vse v original škatli, in vse dela brezhibno, a že skoraj leto dni zadeva ni v uporabi. Cena:320€ Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 20. marec 2023 Share Objavljeno 20. marec 2023 Kolk je pa star volan? Mrbit lahk kake slike prpopaš. Povezava do prispevka
Logihack Objavljeno 20. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 20. marec 2023 (urejano) Star je dobra tri leta. Malo se vidi tukaj https://www.bolha.com/volani-in-pedala-playstation/thrustmaster-t-gt-oglas-9565774 ampak bom še enkrat pofotkal, samo sem prelen, da bi vse iz škatle jemal. Ferrari obroč se ne prodaja. Vidim, da ga en optimist prodaja za 700 z shifterjem. Ima boljše fotke, ampak moj zgleda enako. 20. marec 2023 uredilo bitje Logihack Povezava do prispevka
Logihack Objavljeno 26. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 26. marec 2023 Prodano. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se