Skoči na vsebino

NixoN

Rumeni jak
 • Število vsebin

  16
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu NixoN

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. NixoN

  Raised by Wolves

  Najs, tole bo treba počekirat. Hvala za info.
 2. Valiant Hearts đabe na Ubistore, do 4.8. edit: očitno so neki zašuštral, ker akcije ni več
 3. Fajn, jst mam Shadow of Chernobyl še danes naloženo, skupaj s Complete 2009 modom, se paše vsake toliko podat v Zono.
 4. NixoN

  Android

  Jst osebno nimam težav s Xiaomi znamko, mam note 8t dobrega pol leta, bp. Moja ma note 6 pro dobro leto in pol in enako špila bp, sam je pa res, da imava oba telefon v full cover ovitkih, če pade po tleh (kar se tudi zgodi) se zgolj oguli ovitek. Ne vem kaj počnete s telefoni, da imate tovrstne izkušnje. Npr. moj prejšnji fon oneplus one še danes špila bp (zamenjana zgolj baterija) moji materi, je pa dejstvo, odkar so foni z občutljivimi ekrani inu elektroniko vedno uporabljam ovitke, ki telefon zaščitijo v celoti, bmk za izgled.
 5. Jst mam tud povezan psn (uk račun) z gog galaxy, nikol mel težav. Mi pa vsake toliko prekine povezavo s paro, sam ni panike, se pač ponovno povežem.
 6. A pa se še da to danes usposobit za igrat, glede na to, da so serverji kaput?
 7. Ceno in dizajn bodo danes spustil, ostalo pa mnde bo material za zrajcat.
 8. NixoN

  Prodam: STRIPI

  Kul, sem ti poslal zs. Aja, popravi link pri Daytripper.
 9. NixoN

  Android

  Mam redmi note 8t od decembra lani in je top telefon za ta denar (kupljen preko mishop.si) je pa res, da nisem (pre)zahteven. Drgač pa Xiaomi je kul firma.
 10. Dobr zgledajo tile screenshoti enice, upam da bo tudi ostalo tako dobro, ker si špil zasluži dober remake. Trojke pa nisem igral, pa tud ne vem, če bi se spravil nanjo glede na vse rivjuje.
 11. Kak je bolano kar je jajotu in podrepnikom uspel nardit v slabih dveh mescih. Cel kup folka se krega povsod kdo ima prav, kdo je grd do koga, kdo ni naredil nič za domovino, ipd. Da bi pa folk končn enkrat potegnu betice iz lastne pizde in požru svoj ego in naredil res nekaj dobrega in z dodano vrednostjo za skupnost pa ne, lažje je s prst(k)om kazat na "une tadruge" medtem, ko se krade javni denar po vseh možnih kanalih. V tej bukovini ne bo nikol bolš, ker folku enostavno ne potegne drucga, kot jebanje na suho.
 12. NixoN

  [multi] Diablo 4

  Najbrž res težko pričakovat kaj več kot klon D3.
×
×
 • Ustvari novo...