Skoči na vsebino

NixoN

Rumeni jak
 • Število vsebin

  645
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

382 Fant od fare

Več o članu NixoN

 • Butast stavek
  ni nič.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. @BuDi Standarde politične kulture je postavil Chelavi s svojimi ritolizniki in potem smo kjer smo. Vsak misli, da lahko počne kar mu špila in zato ne odgovarja...
 2. Men ni jasn kako je lahko medij, ki tako odkrito širi sovraštvo do vseh, ki niso njihovi kimavci, dovoljen v našem prostoru.
 3. Jaz sem pa ravno danes pred in med dežjem nabiral gozdne borovnice, sam niso neki ful sladke, jih je pa že dost.
 4. A pa lisičk si pol našel kaj al sam golazen?
 5. Misliš zasoljeno/presoljeno hrano, ne neokusno, razen če slabo kuhaš. Čestitke obatrem!
 6. Hrana ti nima okusa, ker VSE presoliš. Postopoma zmanjšuj količino soli in NIKOLI ne soli preden ne poizkusiš hrane. Po parih tednih boš doživel nirvano in postal gurman.
 7. NixoN

  The Mandalorian

  Mogoče ker nihče ne gleda Planet TV in Milijonarja?
 8. NixoN

  MotoGP [2020]

  Pustite Pecota na miru, dec zna dirkat, sploh je pa ponavad v drugi polovici sezone kr konsistentna životinja. Martin sem pa prepričan, da je "on a mission" in tudi jako dober dirkač, ki pa se mora še malo potruditi za osvojitev naslova. Bolj je zanimivo, da se MM počasi a zanesljivo vrača na stara pota in bo če ne že letos sigurno naslednje leto resen konkurent za vnovičen naslov. Je pa žal Acosta spoznal svoje meje, čeprav mi ni jasno kako se je lahko zmuznil ob padcu na dirki brez da bi še koga zraven pokupil.
 9. Misliš to? https://spovednik.blogspot.com/2013/02/ultimativni-vodnik-o-masenju-auspuha.html Če smo pa že v gostilni sem pa enkrat tudi preizkusil njegov hitri recept za tatarc in je bil kr ok, sicer noben presežek a kul rešitev, če te čas baše. https://spovednik.blogspot.com/2013/04/tatarc-za-desetko.html
 10. Srce ga je izdalo, je pa menda čakal na operacijo. In če imaš slabo srce in ga resno zapizdiš z nekom, ki ti je "pri srcu" te zna stisnt. In Sneti je napisal ravno to, da je neimenovani oz. njegov zadnji pogovor s Qattrom eden izmed "morebitnih" razlogov... @Arey Pa sej nč tacga ni nihče napisal.
 11. Tole je kr dobr opis Snetija kot ga poznam, sam tud ta familijarna srečanja/zabave se lahk folk pretvarja in dejansko nimaš blage o "nečednostih". Sam tele delozlom scene so mi pa še večji mindfuck in se mi je mal zakisal spomin na farboviti magazin in JCT. Ma kdo še kake te objave shranjene?
 12. Pa ne vem, men se ne zdi kot črni humor in me je res kar ustavilo. To o mi je pa tud čisto presenečenje, ker ne poznam Snetija kot takšnega (oženjen je z žlahtnico od moje žene). Sam v takšnem (toksičnem) okolju najbrž slej kot prej tudi sam postaneš podoben, če se ne umakneš...
 13. A je kdo prebral Snetijev "Ko (ne) obmolknejo kozlički" prispevek v Jazbini? Fak da sem presenečen nad napisanim o morebitnem dogodku, ki je bil vzrok za Quattrovo prerano smrt. To je blo splošno znano al so na plano privrele stare frustracije? Za tiste, ki nimate Jazbine (delček napisega, ki me je presenetil): "Česa vsega ta človek ni počel v svojem 43-letnem obstoju, ki se je po govoricah, ki lahko so ali lahko niso resnične, skončal po posebej srditem telefonskem besednem dvoboju s tedanjim urednikom farbovitega magazina."
 14. Jebo mast da neb dal za to grdosijo 800 flik...
×
×
 • Ustvari novo...