CheapShit Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Prodam odlično ohranjen mobilnik Samsung Galaxy S22+ 256GB/8GB barve "Phantom Black". Naprava je brez prask in brezhibno delujoča. Kupljena 21.7.2022 pri A1 Slovenija. Embalaža in usb kabel priložen. Cena: 550€ Test in prevzem možen na Ptuju. Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 (urejano) Brez slike očiščenega dovoda za elektriko ne boš tukaj nič prodal. 23. marec 2023 uredilo bitje Istvan 1 2 Povezava do prispevka
Cardinal Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Čas je na njegovi strani ps: če bi prišel iz jame in prebral 256GB/8GB, bi mislil, da gre za laptop in ne mobitel. Ka smo prišli s pomlnilnimi kapacitetami 1 Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 24. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 24. marec 2023 Hvala za držanje teme na vrhu izbe 😘 Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 27. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 27. marec 2023 Tako, končno fotke Z resnim interesentom sem se seveda še pripravljen pogajat okoli končne cene. Poleg šenkam še Samsungov Trio polnilec za brezžično polnjenje. Povezava do prispevka
kooleraba Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 CheapShit reče pred 2 urama: Tako, končno fotke Z resnim interesentom sem se seveda še pripravljen pogajat okoli končne cene. Poleg šenkam še Samsungov Trio polnilec za brezžično polnjenje. Ne da bi hotu mešat drek tuki, ampak me zanima če mi lahko kdo razloži koncept "resnega" kupca. Vsak kupec, ki zadeve na koncu ne kupi, ni resen, in tisti ki jo, je - vsaj v očeh prodajalca. Sej štekam mehaniko - rad bi iztisnil iz tebe toliko, ampak če ne bo šlo, ajde. Samo a ni to tako passe? Prej "pridi iskat, če nimam dela s tabo ti odbijem 20€," ali kaj podobnega se sliši dosti bolj, kako bi rekel, kultiviranemu kupcu prijazno. In ja, vem da vsi cenkajo in barantajo, in da je bedno prodajat karkoli po netu, ampak vseeno... Samo mojih 5 centov. 1 Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 27. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 27. marec 2023 Se popolnoma strinjam - ampak - kot praviš, "vem da vsi cenkajo in barantajo", zato je tole pač po principu "when in Rome..." Pa lep dan! 1 Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 29. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 29. marec 2023 Prodano. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki