Skoči na vsebino

Istvan

Rumeni jak
 • Število vsebin

  79
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

66 Jogurt

Več o članu Istvan

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 625 vohunjenj
 1. Istvan

  Kolumbija

  Fingers crossed, da bom lahko čez 2 meseca enako napisal.
 2. Istvan

  Trenutno berem

  Zanimiva zgodba, kar vleče k branju, pa nisem history fag.
 3. Istvan

  Dober foodie v LJ

  Hvala za dobre predloge. Včeraj sem potem šel k Noni (Pr'noni), k se mi ni dalo vozit v center. Drago, ampak lušten ambient (odprto kurišče sredi prostora), dobra hrana in korekten staff. Samo RES drago. Naslednjič definitivno poskusim Zanoodle. Hvala tudi za take away, oz. street food predloge, ampak iščem bolj ošterije z mizami, dobrim ambientom..
 4. Istvan

  Dober foodie v LJ

  Hvala, dober nabor, ja. Zanoodle zgleda dobro, pa na Mirje so me tudi spomnili.. Predstavitve imata grozne in hektične. No, vseeno bi imel še kak predlog kolega mnenjalničarja.
 5. Istvan

  Dober foodie v LJ

  Dejte malo svetovat, kam naj grem na kosilo v Ljubljani. Iščem nekaj bolj casual, super so mi (za orientacijo) Dabuda, Joe Penas, Cantina, Shambala, Argentino, Sputnik (malice) pa tudi Sven & Lars.. Torej ne nekaj na prehudo visokem "slow food" nivoju. Lokacijo tokrat iščem Vič ali center. Bom pa najbrž prepozen za kakšna kosila v okviru dnevnih menijev.. Hvala za ideje.
 6. Lahko, mogoče pride prav. Za filme imam sicer my ratings seznam na imdb.
 7. Mojih 5 centov. Ne zapisujem nič, tako da bo tole čisto po spominu: Hearthstone - Pač fotrovska igra za prezaposlene in (zaradi premalo časa)zafrustrirane fotre. Verjetno vržem največ igralnih ur/leto v tole. Največkrat mi gre neizmerno na živce. Hollow Knight - Lani obrnil v drugo med čakanjem na Svilnatopesem. Letos bom očitno še tretjič. Zame najbrž ena od top 10 iger ever. The Last Campfire - Simpatičen indie adventure/puzzle. Labyrinth City: Pierre the Maze Detective - Casual kratek grižljajček, ampak izjemno lepo, barvito, simpatično, na roke narisano. V reviji Reboot s
 8. Na kakšen način vodite statistiko preigranih iger?
 9. Zveni všečno, hvala DaCapo. Se mi zdi pa škoda, da niso malo bolj lokalizirali. Da niso recimo dali kakšnih random komentarjev v hrvaščini, uporabili pravih krajev (Delnice so meni itak hrvaški Twin Peaks), recimo kune kot denarno valuto, pa še kaj bi se najbrž dalo. Vsekakor probam, ko pride na vrsto, sosede je treba podpret.
 10. A tole je kdo igral? https://store.steampowered.com/app/1358530/Saint_Kotar/ Horror pustolovščina naših sosedov, ki se dogaja na Gorskem kotarju. Zgleda zanimivo..
 11. Slabo. Nekako 3/10 Nekoherentna zgodba, mestoma čudne uganke, ogromno (počasne) hoje po istih lokacijah.. mislim da sem obdelal nekako 4/5 igre, ampak ni nobene motivacije za končanje.
 12. Ime teme "Deal hunting", na zadnjih dveh straneh nobenega linka, le prerekanje o funkcionalnostih Epica in Windows trgovine. A ni nobenega moderatorja tukaj?
 13. Nisem špilal PS verzije, nimam s čim primerjat. Vesel, da lahko ta biser igram na PC in res mi dol visi vse argumente iz članka.
 14. FF7 Remake (#pcmasterrace) Top šit narejeno! Kar najbrž PS fegeti veste že dobro leto in pol. Samo še Where The Heart Leads naj pride na PC, pa lahko zopet neham razmišljat o nabavi PS za nekaj časa.
 15. The Last Campfire Kratek špil, ampak fina igralnost in dober story. Res všečno. 9/10
×
×
 • Ustvari novo...