Skoči na vsebino

CheapShit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  63
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

14 Jogurt

Več o članu CheapShit

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 324 vohunjenj
 1. Še sreča potem, da mi ga je po tej ceni uspelo ravnokar prodat Se lahko zaklene.
 2. Prodam odlično ohranjen in seveda brezhibno delujoč mobilni telefon znamke Xiaomi, model 11T, barva "Moonlight White". Priložena embalaža, original polnilec s kablom ter račun. Mobilni telefon je še v garanciji do 23.10.2022 pri Xiaomi Store Slovenija. Cena: 330€
 3. Seveda sem se vedno pripravljen pogajati glede zadnje teze obtezilnika, ce je povprasevanje resnega namena
 4. Torej, prodam Sony Playstation 5 Digital Edition, kupljen 22.9.2021 v Mercatorju. V kompletu so še Sony Pulse 3d bele slušalke in Sony polnilna postaja za kontrolerje. Prodam samo v kompletu. Cena je 550€. Prevzem možen na Ptuju.
 5. Prodam omenjene slušalke. Še v garanciji. Prodajam, ker ne potrebujem več. Cena: 60€
 6. Prodam praktično nerabljen prenosni disk (osnovno formatiran, enkrat zapisanih 500gb slik), še v garanciji. Cena: 180€ Prevzem Ptuj/Mb ali po pošti.
 7. CheapShit

  Samsung

  Kot zgleda imam zadnji update (May 2022), saj mi pri "check for updates" ne ponudi ničesar novejšega.
 8. CheapShit

  Samsung

  Se še kdorkoli sooča s problemom prenizke osvetlitve videa v streaming appih (Netflix, Amazon Prime Video) na Galaxy S22 Ultra? Zgleda kot da naprava ne zna pravilno prikazovat HDR vsebine (ki je v primerih teh dveh appov streamana avtomatsko). Ročne nastavitve svetlosti (tako sistemske kot v aplikaciji (Netflix) )kot tudi nastavitev "video brightness", ki jo najdeš v naprednih nastavitvah nimajo vpliva. V svetlem prostoru je tako večina vsebin v teh appih negledljivih.
 9. CheapShit

  Samsung

  Če je tole bolj za bolšjak, me naj admin popravi. In sicer, imam Samsung Galaxy S22 Ultra v original Samsungovem Clear View coverju (flip cover), pa mi ta tip coverja ne sede. Predno začnem le-tega prodajat, me zanima, če je mogoče tu naokoli kdo, ki bi ga bil pripravljen zamenjati za Samsungov črn leather cover (ne silikon)?
 10. Tako je. Tudi sam uporabljam Alexo kot smarthome resitev. Deluje brez problema. Vendar bos za vzpostavitev sistema potreboval se Hue Bridge.
 11. 3x Philips Hue White and color - PRODANO -2x Philips Hue White ambiance -10€ po komadu Pripomočki: -2x Philips Hue Smart Button - 10€ po komadu
 12. Prodam odvečne svetilke s podnožjem E27: -3x Philips Hue White and color -2x Philips Hue White ambiance Pripomočki: -2x Philips Hue Smart Button Smart Buttona sta bila ze rabljena, žarnice pa samo stestirane v namen preizkusa delovanja z dvema Hue Bridgema. Cena za komplet: 100€ Prevzem Ptuj ali po pošti. Kontakt: ales.pisotek@gmail.com
 13. Prodano Ostal mi je original Samsung LED View Cover, crn. Se ga ločim za 20€.
×
×
 • Ustvari novo...