K-man Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 Tole pa deluje proper western 6 1 Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 https://en.wikipedia.org/wiki/Horizon:_An_American_Saga Navedek ntended as a four-part event, Chapter 1 is scheduled to be released on June 28, 2024, and Chapter 2 is scheduled to be released on August 16, 2024. Chapter 3 and Chapter 4 are in development. Navedek Povezava do prispevka
Rakun-sama Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 men je bil dober in me niti najmanj ni motilo, da poteka več zgodb vzporedno (to naj bi nekaterim bil velik minus), res ni blo težko sledit, ne vem kaj to folku dogaja. tudi, da se zgodba ni dovolj razvila ni moteče hint: part 1 ali da je bil film prepočasen. je počasen ko želi kaj povedat, pokazat, razkrit, podat kontekst, hkrati je akcija bila lepo odmerjena. liki so mi zanimivi, nobenih woke pretiravanj, dve tri scene so bile dovolj zapomljive, da bi si jih lahko še 1x ogledal samo zaradi občutka, ki so mi ga dale, kar je zame prej izjema kot pravilo. ob negativnih odzivih kritikov se počutim malo nenavadno, zbegano (nisem še res raziskoval kaj še vse jim je tako slabo), ampak se prav veselim nadaljevanj. 1 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Vprašanje če sploh bodo nadaljevanja, drugi del je umaknjen iz kinodvoran... 1 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 13. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 13. julij 2024 3 ure za današnjo tiktok publiko zgleda ful preveč. Še nisem gledal, mam namen it gledat v tem tednu. Navedek Povezava do prispevka
Smilion Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 Film je bil nažalost konkreten flop in v torek že prihaja na VOD (in s tem tudi na pašnike). Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 14. julij 2024 Share Objavljeno 14. julij 2024 HoriZzZzZon a ZzZzZzZzZzZzZzZzZz SAGA Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 14. julij 2024 Share Objavljeno 14. julij 2024 Smilion reče pred 18 urami: Film je bil nažalost konkreten flop in v torek že prihaja na VOD (in s tem tudi na pašnike). A veš slučajno na katero platformo? V kino se mi ne da, ma doma bi pogledal. Zadnje dni sem igral RDR2 in sem padel malo v ta kavbojski mood Navedek Povezava do prispevka
Smilion Objavljeno 14. julij 2024 Share Objavljeno 14. julij 2024 (urejano) kmjr reče pred 1 uro: A veš slučajno na katero platformo? V kino se mi ne da, ma doma bi pogledal. Zadnje dni sem igral RDR2 in sem padel malo v ta kavbojski mood https://www.worldofreel.com/blog/2024/7/9/horizon-to-hit-vod-next-week Apple TV/ iTunes/Prime Video/Google Play https://www.forbes.com/sites/timlammers/2024/07/09/kevin-costners-horizon-gets-digital-streaming-release-date/ https://www.blu-ray.com/itunes/Horizon-An-American-Saga-Chapter-1-iTunes/216940/ 14. julij 2024 uredilo bitje Smilion 1 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 14. julij 2024 Share Objavljeno 14. julij 2024 Kul, imam prime pa apple, upam, da bo tudi v SLO Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 14. julij 2024 Share Objavljeno 14. julij 2024 Idi Gledat Leone westerne. Ameriški westerni so poopoo peepee. Verjetno je RDR2 najboljši ameriški izdelek v western tematiki. Potem pa Unforgiven. In to je to več al mn. Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 se že pase na travniku Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 16. julij 2024 Share Objavljeno 16. julij 2024 Kruz reče Dne, 14. 7. 2024 at 15:36: Idi Gledat Leone westerne. Ameriški westerni so poopoo peepee. Verjetno je RDR2 najboljši ameriški izdelek v western tematiki. Potem pa Unforgiven. In to je to več al mn. hoo boy Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 20. julij 2024 Share Objavljeno 20. julij 2024 Kruz reče Dne, 14. 7. 2024 at 17:36: Idi Gledat Leone westerne. Ameriški westerni so poopoo peepee. Verjetno je RDR2 najboljši ameriški izdelek v western tematiki. Potem pa Unforgiven. In to je to več al mn. Sergiotove westerne sem gledal že kot mali, pa srednji in zdej kot stari, zato bi pa rad videl kaj novega na to tematiko Nekako ne zaupam recenzentom MMCja, pa bi se rad na lastne oči prepričal Zadndnjič sem začel gledat The Ballad of Buster Scruggs in sem zaspal lih, ko sem poštekal da hvala bogu to ne bo mjuzikl Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 3ure je dolg, veliko različnih zgodb. Že 2x sem zaspal vmes, 3ič grem do konca Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.