Skoči na vsebino

keba

Rumeni jak
 • Število vsebin

  505
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

62 Jogurt

Več o članu keba

 • Butast stavek
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 556 vohunjenj
 1. Jaz jo pa komaj čakam. Upam, da jim uspe naredit dobro uravnoteženo igro
 2. Daj prosim povprašaj še za 3060Ti pa za 3070.
 3. keba

  NBA tema

  Tipično za Dallas, najprej premagajo najboljšo ekipo čez par dni izgubijo proti eni najslabših ekip. Popolnoma nobene konstantnosti. Porzingis me pa spominja na kakšnega javnega uslužbenca pri nas, služba za stalno in visoka plača s polno nekih dodatkov, potem pa lagano pol leta bolniška, pol leta pa v službi kjer se efektivno dela 2-3 ure na dan.
 4. keba

  Tiskalniki

  Kateri je trenutno najboljši p/p tiskalnil za domačo rabo. Recimo tam do 30-40 strani mesečno, včasih več, včasih manj. Pa da je multifunkcijski in se poveže z wifi.
 5. keba

  NBA tema

  Porzingis pa spet ni igral... čimprej se ga morajo znebit.
 6. What da fuck 🙃 Na drogah ali pa hudih antidepresivih da glava že več ne zna pravilno odreagirat v različnih situacijah... Ampak to sploh ni važno, najbolj važno je da ni Trump.
 7. Zdej so se začeli spravljat pa še na Kitajce v Ameriki. Zgleda nujno rabijo vsaj enega notranjega sovražnika in ene par zunanjih.
 8. keba

  Kampiranje v gozdu

  eno noč si planiraš gor na rogu kjer je par koč (taborniki mislm), lahko pri njih vprašaš pa tam na travniku šotor postaviš, pa še mogoče vodo tam dobiš, to je glih na robu pragozda oziroma gozdnega rezervata
 9. keba

  LEGO

  jaz od prej pogrešam edino kakšne klasične pirate, westrn tematiko pa srednji vek... ker to so nadomestili z nekimi monkeykid pa ninjago kar mi je čisto mimo. Po drugi strani imajo pa druge bolj dovršene sete in lego ideas.
 10. keba

  Kampiranje v gozdu

  Nič ne kompliciraj, ti samo pojdi prespi pa za sabo pospravi in bo vse ok.
 11. keba

  [DC] Suicide Squad 2021

  Hmm kaj pa Viola Davis v tem skropucalu dela? Pa tudi škoda Margot za take filme... zgleda da ji holivud nima kaj boljšega za ponudit
 12. keba

  LEGO

  Še sestavljene rože
 13. keba

  LEGO

  Končno mi je uspelo so jih šele danes dobili, sm prodajalko nahecal da mi ga je iz skladišca prinesla. Imajo pa samo še en kos.
 14. keba

  LEGO

  Bil sem v planet tuš, največjem v NM...
 15. keba

  LEGO

  Bil sem v dveh novomeških tuših, niti sledu o tem setu. Sploh nimajo velikih setov, samo par tamalih 🤨
×
×
 • Ustvari novo...