Skoči na vsebino

keba

Rumeni jak
 • Število vsebin

  100
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu keba

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. e moj betas, vsako tekmo mu odščipnejo kos jajc... Proti njemu sta Massa pa Baričelo prava alfa moška, pa ko to gledata se počutita vsaj malo bolje
 2. keba

  NBA tema

  Lepa zmaga Dallasa, s tako igro bi še kam prilezli v končnici.
 3. keba

  NBA tema

  Na telekomu je tudi
 4. keba

  NBA tema

  Malenkost je zmanjkalo.. drugace napeta dobra tekma
 5. keba

  NBA tema

  Trenutno poteka tekma Toronto:Miami, dragič razturava, nasploh ima Miami simpatično ekipo
 6. keba

  NBA tema

  Dobro jim je to spet uspelo ja. Pravi mojstri končnic so 😂 Dobro da imajo še od prej prednost, da pridejo v končnico.
 7. Ne morem s svoje kože, včasih mi je blo top gledat F1, zdej je pa to samo še bleda senca, pa morem nekomu malo pojamrat Samo sej verjetno se vsaj delno strinjate ane?
 8. a dej dej, s takim dirkalnikom je lahko vsak prvak, to sploh ni nek prestiž ali pa neka pomembna zmaga, če imaš taka butasta pravila pa nesposobno konkurenco.
 9. Tako kot sem napovedal še preden se je sezona začela, čisti dolgčas... Če nekaj ne spremenijo jim bo gledanost tako padla da ne bo več povratka
 10. Cube letošnji modeli so vsi razprodani, samo še 120ke so ostale, pa ne grejo ravno v promet... Scott so tudi razprodani, zdej če dobim kakšen dober deal za Specialized, drugače moram na 2021 modele počakat enkrat v jeseni..
 11. keba

  NBA tema

  Na zalost spet poraz v stilu Dallasa, izgubiti ze skoraj dobljeno tekmo. Zakih porazov je bilo ze prevec v letosnji sezoni.
 12. Čeprav na testu je bil Brose motor najglasnejši. Samo ma pa Bosch res zoprn zvok. Moram to probat v živo, da vidim če me bo motilo
 13. nisem vedel, da so motorji tako glasni, od 80 do 90 decibelov... to je približno tako kot sesalec ali fen...
 14. trenutno gledam tole, v ponedeljek pokličem da vidim če majo na zalogi pa če pridemo do 4k https://www.energijabikes.com/cube-kolesa/elektricna-kolesa/stereo-hybrid-140/cube-stereo-hybrid-140-hpc-sl-625-29-iridium-n-green-2020.html?utm_source=ceneje&utm_medium=products&utm_campaign=cene kakšno se vam zdi?
 15. tak allaround bike, turce okoli doma s spuščanjem po progcah in vlakah, bike parki, kot je Krvavec, Pohorje, Kočevje..
×
×
 • Ustvari novo...