Skoči na vsebino

keba

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 803
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  1

keba je zmagal 13. oktobra 2023

Bitje keba je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

983 Jezus

Več o članu keba

 • Butast stavek
  polfANAList za mistra mn3njalnika

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 523 vohunjenj
 1. Saj ni še nič izpeljla, saj ni bilo ene reforme, še prenosnike niso zmožni potalat. Kje je zdravstvena reforma, pa plačana reforma, kje je karkoli za delavski razred.... nič. Kakšen napredek lepo te prosim, razen če šteješ napredek to da se nič ne dela.
 2. keba

  Mizarjenje

  Noro lepo izgleda ja, kater les imaš to?
 3. Mene tudi, kot nekatere, moti dolžina iger. 100 in več ur nekega grindanja, ne hvala. Daj mi neko zgodbo nekaj pametnega za počet za največ 20, max 30 ur in je to to. Pa še veliko hitreje z manj sredstvi in ljudmi se te igre naredi. Zdaj bi pa vsi nek open world, tudi tam kjer absolitno ne paše, pa da nabiraš neke bedarije.
 4. keba

  Mizarjenje

  S katerim lakom oziroma drugim premazom bi zaščitil hrastovo mizo(na novo izdelano)? Želja je da ostane čim bolj natur videz pa da ni potrebno paziti pri vsakem kozarcu vina da se ne bo poznal perammentni odtis. Pa seveda, da je čim manj vzdrževanja.
 5. keba

  NBA tema

  Mislite da bo danes Boston pometel Indiano? Za nas bi bilo boljše da ne.
 6. Strategije, FPS - linearne igre kot Max Payne, amapk nič fantazijskega li pretirano bleščečega
 7. Ja nekdo mora delat, da nahrani vsa ta lačna usta državnega aparata ane. Utrujeni dealvci nimajo časa in volje za popoldansko ležerno kolesarjenje. Drugače pa sej zdravniki stavkajo že vč kot pol leta.
 8. ojoj, kaj se je zgodilo z Omladino. Tukaj govoriš boljšega nimamo, počakajmo da se ta driska od vlade navadi in podobne v usodu vdane nebuloze, v isti sapi pa kako je vse v redu in, da si zadovoljen(najbrž z veliko grenkobo, čeprav ne boš priznal). V takšnih situacijah bi včasih fantje in deklata vzeli srp in kladivo v roke in s strumnim korakom zahtevali delavske pravice. Ta država res nima prihodnosti.
 9. Katre indie igre pa?
 10. Kje je zdaj tisti revolucionarni komunistični duh? Kam se je skrila volja do življenja in boljševističnih idej. Zdaj bi ti kar nekaj stagniral in se udal v usodo. Stalin se v grobu obrača.
 11. keba

  NBA tema

  Še največji optimisti niso predvideli takšnega poteka. Res noro. Pa kakšen slab odstotek meta so imeli volkci. Jeklena obramaba dallasa zgleda
 12. keba

  Civil war

  Razočaran, pričakoval nekaj čisto drugega. Praktično nobenega odzadja ali česarkoli o državljanski vojni, to je v bistvu novinarska drama. Takšen neizkoriščen potencial, to bi bila lahlo madeljavanka tolko materijala je. U bistvu pa spremljamo par novinarjev na poti.
 13. keba

  NBA tema

  Legende. Pravi MVP. Je pa res žival Dončič. Pa Irving ko star traktor, rabi da užge, potem pa samo gazi.
 14. keba

  NBA tema

  Uff Indiana na žalost nima šans, upam da ne bo metla, ker potem bo Boston nerealno spočit.
×
×
 • Ustvari novo...