Skoči na vsebino

kmjr

Komunist
 • Število vsebin

  64
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

kmjr je zmagal 1. julija

Bitje kmjr je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

45 Jezus

Več o članu kmjr

 • Stopnja
  Ponosen na rudečo!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Za konec julija se ujames termin, Se prej pa ce gres ob manj zanimivih urah/dnevih.
 2. A je se kdo opazil, da Jansa v odnosu do medijev in politicnih sopotnikov in nasprotnikov postopa zmetodami udbe iz Juge in DBja iz ZRJ za casa Milosevica? Kot bi samo kopiral metode in tehnike ter jih minimalno priredil lokalnemu okolju. Na medijskem planu je sel celo korwk dlje.
 3. kmjr

  Protivladni protesti

  Sej je tudi v Srbiji dolga leta bila SRS od Seselja najvecja stranka, pa to se ne pomeni, da so normalni. SDS je pas nas SRS.
 4. kmjr

  Protivladni protesti

  Lepo, da pocasi spoznavas, da SLO desnica toliko desna kot je SLO levica leva... in da je pri nas ves ta cirkus okoli politike vezan na to kdo bo diktiral porabo javnega denarja (tistih par mrd letno, ki niso vnaprej porabljene za penzije in ostalo).
 5. kmjr

  Protivladni protesti

  pravda do razpada SZ strankarsko glasilo z vec kredibilnosti kot je danes premorejo neodvisni mediji
 6. kmjr

  Protivladni protesti

  Osebno me ne skrbi, da bi nam JJ vladal a la Vucic v Srbiji, ampak nekaj drugega dasiravno je vzpotednic veliko. JJ bo nastavil sistem tako, da bodo to potem kvazileve vlade za njim pod radarjem na veliko zlorabile in odgovornost za prakticne posledice zvalile na JJ vlado. Resnih ideoloskih razlik - v kontekstu odnosa do vladanja - ned SDS in njihovimi nasprotniki ni. SDS samo oddela tisto cesar neSDS stranke ne morejo zaradi lastnih volivcev in deklarativnih stalisc.
 7. kmjr

  Protivladni protesti

  No, umakneš IG in najstnike, pa imaš to temo :)
 8. Ce lahko imajo menstruacijo tudi nezenske, potem zakaj pa ne?
 9. kmjr

  Protivladni protesti

  Po mojem mnenju je JJ odlocen, da se ne bo vec sel strankarske politike in sedaj samo trolla.
 10. kmjr

  Protivladni protesti

  Okej, torej sem napak ocenil tvojo pozicijo v odnosu do vsega skupaj. Vladozloma ne poznam, si bom pa pogledal kaj zaena rec je. Mmc mi je kul, se pa ogibam clankov Karmen Svegelj in Kaje Sajovic kot hudic kriza :))
 11. kmjr

  Protivladni protesti

  A imate internet tam kjer živiš? Svet je danes majhen, Slovenija še manjša. Na netu imaš kup orodij za primerjavo fotk, tudi obrazov. Vsak pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki se druži z naciji (lgbtjevci, libanonci, antifajevci...) in res ni težko odkrit identitete nekoga, ki se v okviru organizirane skupine udeleži neke take zadeve.
 12. kmjr

  Protivladni protesti

  BuDi, a ti intimno verjameš v stališča, ki jih v zvezi z mediji zagovarjaš na mn3? Zdi se mi, da imaš neko (da ne rečem intelektualno, al pa vsaj teoretično) podlago za konstruktivno sodelovanje v medijskih debatah, ampak ne morem se znebit občutka, da so tvoji posti v zvezi z mediji pogosto začinjeni z neko užaljenostjo in kot taki manj kredibilni kot bi bili, če bi se njihovega pisanja lotil manj s pozicije navijača al pa opozicije splošnemu mn3 mnenju. Tisto s tiskanjem objav z javnih FB profilov je bila genialna poteza. Tehnično enako temu kot če bi YT posnetke rolali na TVju al pa kopirali in limali na kandelabre izrezke iz časopisov... Spomni se koliko ljudi se je iskreno pokesalo zaradi svojih izjav in so izjave le-teh umikali s spleta. Mislim, da se tudi sam strinjaš, da je Nova24 (vsaj spletni del, TV program si redko uspem ogledat) daleč pod nivojem nekega medija s katerim bi se kdorkoli razumen ponašal. Pomoje se je še JJ sramuje pred ljudimi, ki jim zaupa. Slovenske novice so zanje vredne Pulitzerja al neki, pa vemo za kak poden gre. Razumem, da je naša medijska krajina pretežno antiSDS (al pa antipomladno) obarvana, ampak ne vem kdo pri zdravi pameti bo trdil, da je Nova24.si kot spletni medij al TV postaja na kakršenkoli način korak v pravo smer z vidika uravnoteženja SLO medijskega prostora. Saj so bolj v sramoto pomladni opciji kot grožnja antipomladnikom. Bi se s svojim imenom in priimkom podpisoval pod objave na Nova24.si?
 13. Sicer pa: Meni (ki nisem nek poseben fan religij, toliko manj dotične) je stavba všeč. Bistveno bolj kot te, ki jih vidim po Balkanu.
 14. kmjr

  Protivladni protesti

  Na čelo DeSUS se bo prej ali slej vrnil Erjavec. Že od točke, ko je bil odrezan, načrtuje povratek. In glede na to, da ni več skrivnost s kom se sestaja Pivčeva zasebno, je ne bo težko diskreditirat tudi, če odmislimo politične kikse.
×
×
 • Ustvari novo...