Skoči na vsebino

kmjr

Komunist
 • Število vsebin

  56
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

kmjr je zmagal 1. julija

Bitje kmjr je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

41 Jezus

Več o članu kmjr

 • Stopnja
  Ponosen na rudečo!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ce lahko imajo menstruacijo tudi nezenske, potem zakaj pa ne?
 2. kmjr

  Protivladni protesti

  Po mojem mnenju je JJ odlocen, da se ne bo vec sel strankarske politike in sedaj samo trolla.
 3. kmjr

  Protivladni protesti

  Okej, torej sem napak ocenil tvojo pozicijo v odnosu do vsega skupaj. Vladozloma ne poznam, si bom pa pogledal kaj zaena rec je. Mmc mi je kul, se pa ogibam clankov Karmen Svegelj in Kaje Sajovic kot hudic kriza :))
 4. kmjr

  Protivladni protesti

  A imate internet tam kjer živiš? Svet je danes majhen, Slovenija še manjša. Na netu imaš kup orodij za primerjavo fotk, tudi obrazov. Vsak pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki se druži z naciji (lgbtjevci, libanonci, antifajevci...) in res ni težko odkrit identitete nekoga, ki se v okviru organizirane skupine udeleži neke take zadeve.
 5. kmjr

  Protivladni protesti

  BuDi, a ti intimno verjameš v stališča, ki jih v zvezi z mediji zagovarjaš na mn3? Zdi se mi, da imaš neko (da ne rečem intelektualno, al pa vsaj teoretično) podlago za konstruktivno sodelovanje v medijskih debatah, ampak ne morem se znebit občutka, da so tvoji posti v zvezi z mediji pogosto začinjeni z neko užaljenostjo in kot taki manj kredibilni kot bi bili, če bi se njihovega pisanja lotil manj s pozicije navijača al pa opozicije splošnemu mn3 mnenju. Tisto s tiskanjem objav z javnih FB profilov je bila genialna poteza. Tehnično enako temu kot če bi YT posnetke rolali na TVju al pa kopirali in limali na kandelabre izrezke iz časopisov... Spomni se koliko ljudi se je iskreno pokesalo zaradi svojih izjav in so izjave le-teh umikali s spleta. Mislim, da se tudi sam strinjaš, da je Nova24 (vsaj spletni del, TV program si redko uspem ogledat) daleč pod nivojem nekega medija s katerim bi se kdorkoli razumen ponašal. Pomoje se je še JJ sramuje pred ljudimi, ki jim zaupa. Slovenske novice so zanje vredne Pulitzerja al neki, pa vemo za kak poden gre. Razumem, da je naša medijska krajina pretežno antiSDS (al pa antipomladno) obarvana, ampak ne vem kdo pri zdravi pameti bo trdil, da je Nova24.si kot spletni medij al TV postaja na kakršenkoli način korak v pravo smer z vidika uravnoteženja SLO medijskega prostora. Saj so bolj v sramoto pomladni opciji kot grožnja antipomladnikom. Bi se s svojim imenom in priimkom podpisoval pod objave na Nova24.si?
 6. Sicer pa: Meni (ki nisem nek poseben fan religij, toliko manj dotične) je stavba všeč. Bistveno bolj kot te, ki jih vidim po Balkanu.
 7. kmjr

  Protivladni protesti

  Na čelo DeSUS se bo prej ali slej vrnil Erjavec. Že od točke, ko je bil odrezan, načrtuje povratek. In glede na to, da ni več skrivnost s kom se sestaja Pivčeva zasebno, je ne bo težko diskreditirat tudi, če odmislimo politične kikse.
 8. kmjr

  Janezov dopust

  enga spodobnega placa (odprtega) za jest ni, strezno osebje zagovedeno, hrana na ravni hrvaskih ozemalnic za turiste tako zelo zanic, da sem sel spet na dopust v he istro
 9. Kaj pomeni senior developer? Koliko si star?
 10. kmjr

  MEDIJI - Worldwide

  Zmanjkalo mi je reakcij. Lahko seveda plačam za več.
 11. Za trenutek sem bil zmeden, ker sem mislil, da pišeš o NUK2 in ne NEK2 :D
 12. Sam ne verjamem, da se bo sodišče preveč ukvarjalo z ugotavljanjem dejanskega stanja in pravne/kazenske odgovornosti, ampak bodo odločitev o kazni sprejeli še preden utemeljijo odločitev o (ne)kaznovanju. Odločitev ne bo pravna, ampak politična.
 13. kmjr

  Protivladni protesti

  Mesec je bil družbeno angažiran (anarhosindikalist) še preden je prvič prišel v Ljubljano (na študij).
×
×
 • Ustvari novo...