Skoči na vsebino

Zavarovanje rizika odpovedi

uros678

Priporočeni prispevki

Ima kdo mogoce kake izkusnje z zavarovanjem rizika odpovedi potovanja, ce recim potujemo v samoreziji pa pri letalskih karta itd ne obstaja zavarovanje rizika odpovedi? Pac da sam preko neke zavarovalnice zavaruje vse kar spada v potovanje (razen zdravstvenega, ce pa je to vkljuceno pa se tolko bolje).

lp,

uros

Povezava do prispevka
  • 4 mesece kasneje...
uros678 reče Dne, 18. 4. 2024 at 6:55:

Thx..sn mislo ce je slucajno kdo kaj primerjal te stvari pred kratkim da bi mi olajsal delo.. :)

Zelo je odvisno kaj imaš v mislih kot razlog morebitne odpovedi. Ker ti večinoma res krijejo samo bolezen, izgubo služb ipd. Za te osnovne sheme so pri vseh zavarovalnicah ala Triglav, Generali ipd. bile cene tam tam, nisem pa nikoli dejansko koristil. In jaz recimo nisem videl razlik, ko sem gledal. Mislim, da se splača gledat glede na to ali imaš kaj drugega zavarovano pri kaki zavarovalnici. Po drugi strani pa če kupiš karte preko agencije in jih zavaruješ je pa riziko odpovedi izjemno raznolik, zato sem skeptičen če so te tam tam cene, dejansko tam-tam, ko daš zadevo v košarco.

Coris ima recimo obsežnejše pakete, kje imaš notri lahko skoraj vse možno od izgube prtljage do zdravstvenih, ampak ne vem pa če lahko zavaruješ let, kot let. Tudi Revolut ima neka turistična zavarovanja, ampak spet ne vem če dejansko let-kot let.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...