Skoči na vsebino

uros678

Rumeni jak
 • Število vsebin

  381
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

69 Jogurt

Več o članu uros678

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 313 vohunjenj
 1. Da ti statse izboljsajo. Ja sej drugace bi blo fino ce bi lahko poljubno skakal med 1st pa 3rd.
 2. Zakaj bi hteli met 3rd person view?
 3. @hunter kaj mas to desno za eno mapo? oz. ker program uporabljas za to vfr karto al kaj tocno je to? Drgace iscem neko dobro stran kjer bi se dalo approach charte dol cuknit za letalisca? Poznas, ce obstajajo kaki route plannerji (free) ko so ok? Enga sem uporabljal (sem pozabo kak se mu rece), samo si mogo na roko not vpisovat waypointe al pa ti je kr sam neko routo naredo. Me zanima, ce obstaja kaki ko je graficni, pa da se ti potem approach chart ven vrze za ciljno destinacijo.
 4. Ne vem zakaj mam obcutek, da v tej temi v bistvu skoz berem eno te isto.
 5. uros678

  Primeri inšpektorja Vrenka

  In? Je blo spremenjeno al je isto ko v knjigah? Kak pa je v knjigah to z jazz klubom?
 6. Nea stekam, kaj je fora teh videov? Kaj kr vse ki majo rdece MAGA kapice so fuknili na noflylist al so kaki waranti za aretacijo zunaj al kak to deluje?
 7. However, the popular vote is not used to determine who is elected as the nation's president or vice president. Thus it is possible for the winner of the popular vote to end up losing the election, an outcome that has occurred on five occasions, most recently in the 2016 election. This is because presidential elections are indirect elections; the votes cast on Election Day are not cast directly for a candidate, but for members of the Electoral College. The Electoral College's electors then formally elect the president and vice president.
 8. uros678

  Pregrevanje CPU in GPU

  Thanks, ma kolega nekega CM AiO se neuporabljenega v skatli, je reko da mi ga da za en pir, tak da hvala za predloge bom probal s tem pa da vidim kaka je razlika.
 9. uros678

  Pregrevanje CPU in GPU

  Ne vem, nisem nic se gledal in raziskoval kaj bi bil tu neki best buy.
 10. uros678

  Pregrevanje CPU in GPU

  Ne da bi vedo. Vse je na stock - auto - default etc... Drgace sem malo googlal in ful folka na istem procu in hladilniku nabije prime95 (AVX enabled) tempse do max, tak da je zgleda "normalno" za ta stock cooler. Ce pa disablam avx pa je v 84-88. Drgace v igrah in drugih orodjih za testiranje imam normalne temperature. Ampak ja, ze itak razmisljam da bi neki AiO nabavo.
 11. uros678

  Pregrevanje CPU in GPU

  Bom si malo sposodo temo. A je normalno, ce mi pri prime95 testu Smal FTTs max power/heat nabije tempse na 95 C. Proc je Ryzen 5 3600, stock hladilnik.
 12. Kje bo te cenovno 3050ti? 450? Ve kdo mogoce kolko je bla 1060ti ko je prisla vun?
×
×
 • Ustvari novo...