Skoči na vsebino

osis

Aluminat
 • Število vsebin

  933
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija 2020

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

301 Fant od fare

Več o članu osis

 • Butast stavek
  Spolovilni tehnik in ginekološki detektiv.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. osis

  Jedrska energija

  mi komaj za par kg odpadkov iz IJS, ki niso visoko radioaktivni najdemo rešitve in se iščejo neke boarhole variante, ti pa vidiš da s kar tisoč kubiki ne bi bilo problema. in ja ... vsi vemo koliko onesnaženja prinese izdelava panelov, koliko pa prinese izdelava ustreznega plutonija ali urana?
 2. osis

  Pravkar pogledano

  Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) Če ima par dobrih for in na trenutke dobre koreografije in soundtrack pa je to zelo mozaično in ne popravi overall dolgočasne in bedne vsebine.
 3. osis

  Dober foodie v LJ

  Ko je bil Falafel na trubarjevi še edini, smo vis tja hodili in smo ga videli delat tam. Stregel nas je, če je pa falafle sam zamešal pa ne vem.
 4. osis

  Samsvoj mojster

  Da se - Urejanje etažne lastnine pač. Zahtevnost je samo odvisna od stavbe, mogoče ti bo moral prit geodet in narediti izmere, pa potem je postopek ki traja nekaj časa, ampak dober geodet te bo vodil skozi.
 5. osis

  Jedrska energija

  to je neumna izjava. Za termoelektrarno lahko računaš koliko smrti povzroči, ker imaš večje delce in vrednosti s katerimi lahko računaš, ker jih zaznavaš + malce več izkušenj imamo z njimi. Ko je tisti oblak radiacije iz černobila prišel čez ne vem kak del evrope je zih povzročil nekaj smrti ampak na res dolg rok. V neposredni bližini je povzročil precej rojstev deformiranih otrok in potem verjetno še generacije raka. Ampak če sledimo enteprise logiki, je to itak problem drugih generacij. Če je radiacija tako ne nevarna zakaj pa imajo vse osebe, ki delajo z njo toliko več dnevov dopusta, redne
 6. osis

  Jedrska energija

  Črnobil, Fukušima, Long island ?
 7. osis

  Jedrska energija

  Toda ta strah ima neke osnove, mar ne? Dve nesreči, ki sta zelo močno vplivali na ljudi.
 8. osis

  Protivladni protesti

  Glede 8. marca se strinjam s temle ↑. in tudi na tole: ↓ so se tako odzvali Povezal so se z policijskim sindikatom, ki ga Olaj skuša na vsak način sesuti. Zelo so aktivni na številnih področjih in dejansko so eni izmed političnih aktivistih, ki dosežejo nekaj. Mogoče z dejanskimi primeri katerim so sodišča namenjena.
 9. osis

  COVID-19

  Kaj je zdaj s tem, da naj bi imel Dokovič neko firmo k razvija zdravilo za COVID https://www.theguardian.com/sport/2022/jan/19/novak-djokovic-stake-biotech-firm-quantbiores-covid
 10. osis

  Jedrska energija

  res lep video, je pa res da po navadi ekonomisti, ki računajo te zadeve nimajo stika z realnostjo. Npr. ne upoštevajo se kadri, ki so dražji pri NE, v Sloveniji npr. občine "dobijo kompenzacijo" od elektrarn, stroška izdelave/pridobivanja goriva (npr. črpanje plina je ceneje, kot pridobivanja plutonija) po drugi strani pa kot je bilo omenjeno toplarne, NE hladilne vode ipd. se porabijo za ogrevanje po bližnjih mestih, kar je plus in je kupna moč tistega prebivalstva večja. Gledat samo strošek gradnje, "izdelanega" goriva in ouputa je IMHO zgrešeno. Enterprise poenostavlja preprostost shra
 11. osis

  Monitorji

  Eno res neumno vprašanje ... če je gaming monitor, a je potem kaj slabše za oči, če pač uporabljaš za klasično brskanje in pisanje? Ker pač vse bolj "nabija".
 12. osis

  Monitorji

  Ali sta ti dve opciji slabši ali boljši od @atomic predloga? https://geizhals.eu/asus-tuf-gaming-vg289q-90lm05b0-b01170-a2201361.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk https://geizhals.eu/lg-27uk670-b-a1995127.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk
 13. osis

  Jedrska energija

  Zaupam tehnologijo - če ni SZ stil. Toda skrbijo me korporacije, ki uporabljajo elektrarne.
 14. osis

  Dober foodie v LJ

  uff hvala. dam na seznam za probat.
 15. osis

  Protivladni protesti

  evo to. Ko sem videl tiste cifre sem prav isto pomislil. Primerjat 3 različne situacije, samo zato, ker ti ustreza in so se vse zgodile v ww2. In folk verjame.
×
×
 • Ustvari novo...