Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  362
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

43 Jezus

Več o članu osis

 • Stopnja
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. osis

  Raspberry pie / arduino

  Ker to piše v vseh tutorialsih za Kodi na rsb pi 3
 2. bilo več primerov. tegale se nazadnje spomnim: https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/smrtna-zrtev-v-mariboru-sin-napadel-oceta-posredovala-tudi-policija-288936
 3. osis

  Raspberry pie / arduino

  LibreELEC Kodi Player je tisti, ki je defultni notr. Pa izklopil sem Allow hardwere acceleration - OMXplayer Sem tudi kupoval neke dodatne kodeke, pa ni nč boljš-
 4. osis

  Raspberry pie / arduino

  Nazadnje sem hotel gledat: Yes.God.Yes.2019.1080p.WEBRip.x265-RARBG Vem recimo, da se 10 bit kodiranih zadev ne more gledat na 3ki, ampak ostalo bi moralo it skozi.
 5. Če bi imel svoje flat / bajto, bi dal klimo 100% če seveda ne bi imel dobro izolirat bajte. Je pa res, da bi dal tudi kolektorje.
 6. osis

  Raspberry pie / arduino

  A kdo še uporablja pija za predvajanje filmov. Imam Kodija na njem, ampak zadnje čase mi pol stvari šteka na njem, a so novi filmi res tako zakodirani, da ne zmorejo več predvajat?
 7. Jaz imam edino izkušnjo s Gostilno Sovdat, ki je bila zelo dobra, ampak je zdaj že par let stara izkušnja.
 8. osis

  Pravkar pogledano

  Evo slabo vreme pa sem mel mal matineje: Gravity (2013) Dobr film,... ne vem če je ravno zaslužen 10 animacij za oskarja,.. vsekakor te pa drži na trnih do konca. Escape Room (2019) Pač Rip-off znane grozljivke, ki na koncu pokvari še tisto, kar je bilo OK. povprečje. The Old Guard Dobro posnete akcijske sekvence, toda zgodba čisto klišejska. Olympus Has Fallen 2013 Nisem imel velikih pričakovanj in me tako film ni razočaral. Na začetku je malce bedno kako z lahkoto zasedejo Belo Hiši, potem pa občasni die hard momenti poslabšajo zadevo. Patriotizem je pretiran sem ga pa itak pričakoval,.
 9. osis

  The Old Guard

  Dobro posnete akcijske sekvence, toda zgodba čisto klišejska.
 10. osis

  Sputnik

  Jup. Zadnje čase rusi šopajo precej dobre sc-fi filme.
 11. Zadnje dni se precej poroča o milijardah evrov, ki jih bo Slovenija dobila iz evropskega proračuna v prihodnjih letih. Pri Pod črto pa smo letos raziskali, kako se teh sredstev ne sme porabiti. ***Stranpoti javnega denarja preiskujemo z vašo pomočjo. Podprite nas, če si to lahko privoščite: https:podcrto.si/podpri https://podcrto.si/nov-projekt-na-pod-crto-izgubljeni-milijoni-v-razvojnih-centrih/
 12. osis

  COVID-19

  Večina tako al tak že nazaj.
 13. NVOji, ki bi se šele ustanavljali, bodo težko počrpali sredstva. Sicer vem, da je bila tvoja izjava ironična, je vseeno dobro, če se bodo NVOji zagrebli in dobili kaj €, ker drugače se lahko pod nosom obrišemo. Sploh glede na to, da je IT, okoljevarstvo, zelena energija ipd. nekako prioritetno. Tule se bo tudi še enkat pokazalo, da imamo preveč občin v Sloveniji, ker male občine, ne bodo mogle uspešno kandidirat.
×
×
 • Ustvari novo...