Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  309
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

16 Tabornik

Več o članu osis

 • Stopnja
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. +1 na to. Pomembna je tudi kakovost ohišja, saj včasih laptop dela brez problema, sam ti razpada. Pa tudi jaz recimo sem opazil da je mrežna kartica pomembna, ker odkar sem šel na win 10 imam probleme.
 2. osis

  Trenutno berem

  Da ne omenjam, da je na nek način timeless. Ideja o 5 do 12 simbol "grožnje", ki jo vso reciklirajo. Ideja, da smo ljudje tako neumni, da samo grožnja na ultimativno uničenje nas ustavi, da nehamo delat neumnosti.
 3. Jaz sem nekaj slišal, da ful tujci to kupujejo. Ker iskreno, ne poznam nobenega, ki bi si lahko to privoščil, pa da mu niso starši res loaded.
 4. +1 na tole. Počasi bova morala zamenjati stanovanje, ker bo pač tako kot @ĆAMIR opisuje, je bila oddajanje samo za čas, da se sorodnik vrne. Bi ga tudi kupila, samo da bi potem lahko uredil kot želim, ampak ker so stanovanja precenjena, bi rabil tako velik kredit, da bi plačeval 2x tolk za obrok, kolikor sedaj za najemnino. Želim pa biti v Lj, da se ne zajebavava z vožnjo in parkingom. Obadva imava službe na takih lokacijah, da je vlak nerodna opcija, busi so pa itak komedija. Gledava za nove najeme ampak cene so res.
 5. osis

  Trenutno berem

  IMHO ena najboljših stvari, s področja stripov.
 6. osis

  COVID-19

  Gre se samo da "kontroliramo" širjenje ... ker trenutno zaradi migracije naroda to pomeni tveganje da se okuži večje število oseb kot jih je slo zdravstvo možno shendlad. Drug razlog pa je neumnost, ideja da nas imajo za idiote. Ker se daje vse druge ukrepe, kot pa tistega glavnega. Če se že gremo nevarnost je pred vrati, pazimo bla bla ... potem dejmo to se it tako kot se gre. Ne pa da mi JJ sili neko aplikacijo, da bo gledala a sem prišel v stik z enmu joškotom k je šel pač kockastim na morje, k pač gre tja že odkar pomni.
 7. osis

  COVID-19

  Dokler ne zaprejo mej so ti ukrepi obliž na strelno rano.
 8. osis

  Protivladni protesti

  Povej 1 stvar, ki jo je Nova24 poročala kot resnico, ki jo drugi niso?
 9. osis

  The Outpost (2020)

  Trailer mal po B-produkciji diši, sam bomo gledal.
 10. osis

  COVID-19

  Ljudje bi morali sprejeti, sej ni to nekaj kar rečeš ne, f-you in ne upoštevaš. Pač folk vidi, da lahko gre na hvraško pa če je tam vsak dan 100 okuženih in ne bo nič in pač gre. Ljudje smo itak k otroc,... testiramo meje dovoljenjega. Če bi vlada zaprla meje bi 1. začeli izkoriščati bone po Sloveniji (kar je trenutno problem, ker bi tudi to morali omejiti), 2 mogoče bi se za kak odstotek povečalo št protestnikov v petek, ker pač ne bi bilo na hrvaškem in 3. na plano bi zlezli vsi idioti, ki bi imeli retoriko "na pagu imam prikolico, vlada me ne sme ustavit da grem tja - dol z diktaturo.
 11. osis

  Protivladni protesti

  Toda po drugi strani je na RTVju vsaj trud. Imajo novinarje, ki izjemno v prid JJ delajo npr. Možina in tudi drugje skušajo povabiti ljudi, da se zjasnijo. Na levi imaš celo Mladino, ki ima notri kolumne, kjer avtorji kar kritično nastopijo zoper npr. RTV oddajo. Npr. je kolumnist povedal, daje bila ena izmed Tarč slaba. Tega v JJ medijih ne boš videl.
 12. osis

  COVID-19

  Je nature objavil tudi novico, kar je potem bolj legit.
 13. osis

  COVID-19

  BLM protesti očitno nimajo tako velikega vpliva: https://www.buzzfeednews.com/article/peteraldhous/black-lives-matter-protests-coronavirus-no-surges
 14. osis

  Diski

  Sej idealno bi bilo, če bi lahko dobil dost ugoden 2tb SSD rugged disk ...
 15. osis

  Protivladni protesti

  This. Zgolj, da je nekdo dal ovadbo, še ne pomeni, da dobiš odredbo za hišno preiskavo. Zdej ali so preiskovalni sodniki res tako pogumni, da so šli po majavih tleh v hišne al pa ima policija dosti več, kot se vidi.
×
×
 • Ustvari novo...