Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  358
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

43 Jezus

Več o članu osis

 • Stopnja
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. osis

  Raspberry pie / arduino

  Nazadnje sem hotel gledat: Yes.God.Yes.2019.1080p.WEBRip.x265-RARBG Vem recimo, da se 10 bit kodiranih zadev ne more gledat na 3ki, ampak ostalo bi moralo it skozi.
 2. Če bi imel svoje flat / bajto, bi dal klimo 100% če seveda ne bi imel dobro izolirat bajte. Je pa res, da bi dal tudi kolektorje.
 3. osis

  Raspberry pie / arduino

  A kdo še uporablja pija za predvajanje filmov. Imam Kodija na njem, ampak zadnje čase mi pol stvari šteka na njem, a so novi filmi res tako zakodirani, da ne zmorejo več predvajat?
 4. Jaz imam edino izkušnjo s Gostilno Sovdat, ki je bila zelo dobra, ampak je zdaj že par let stara izkušnja.
 5. osis

  Pravkar pogledano

  Evo slabo vreme pa sem mel mal matineje: Gravity (2013) Dobr film,... ne vem če je ravno zaslužen 10 animacij za oskarja,.. vsekakor te pa drži na trnih do konca. Escape Room (2019) Pač Rip-off znane grozljivke, ki na koncu pokvari še tisto, kar je bilo OK. povprečje. The Old Guard Dobro posnete akcijske sekvence, toda zgodba čisto klišejska. Olympus Has Fallen 2013 Nisem imel velikih pričakovanj in me tako film ni razočaral. Na začetku je malce bedno kako z lahkoto zasedejo Belo Hiši, potem pa občasni die hard momenti poslabšajo zadevo. Patriotizem je pretiran sem ga pa itak pričakoval,.
 6. osis

  The Old Guard

  Dobro posnete akcijske sekvence, toda zgodba čisto klišejska.
 7. osis

  Sputnik

  Jup. Zadnje čase rusi šopajo precej dobre sc-fi filme.
 8. Zadnje dni se precej poroča o milijardah evrov, ki jih bo Slovenija dobila iz evropskega proračuna v prihodnjih letih. Pri Pod črto pa smo letos raziskali, kako se teh sredstev ne sme porabiti. ***Stranpoti javnega denarja preiskujemo z vašo pomočjo. Podprite nas, če si to lahko privoščite: https:podcrto.si/podpri https://podcrto.si/nov-projekt-na-pod-crto-izgubljeni-milijoni-v-razvojnih-centrih/
 9. osis

  COVID-19

  Večina tako al tak že nazaj.
 10. NVOji, ki bi se šele ustanavljali, bodo težko počrpali sredstva. Sicer vem, da je bila tvoja izjava ironična, je vseeno dobro, če se bodo NVOji zagrebli in dobili kaj €, ker drugače se lahko pod nosom obrišemo. Sploh glede na to, da je IT, okoljevarstvo, zelena energija ipd. nekako prioritetno. Tule se bo tudi še enkat pokazalo, da imamo preveč občin v Sloveniji, ker male občine, ne bodo mogle uspešno kandidirat.
 11. Meni je dost smešn, kako se promovira teh "več kot polovica je nepovratnih sredstev". To zahteva dober management in znanje pisanje prijav. Ne vem kako smo kaj dobi glede tega v Sloveniji, imam občutek da ne ravno najboljš ko pride do masovnih projektov, manjši projekti pa se mi zdi, da so kar sfural.
 12. Tule manjka un tweet k piše, da je JJ naklofal 149 tweetov v času teh "pogajanj" medtem, ko so jih vsi ostali <5
 13. Vprašanje ali to odpravimo dobijo prav tisti v net nadzornih svetih, ki jih politiki imenujejo
 14. Sicer nisem @Brenta ampak tle moram dat propse @kmjr.. tile € ne bodo porabljeni za vojake per se, kar oni mislijo, da bodo ampak za nakup opreme, ki je potem ne moremo uporabljati. Še ne dolgo nazaj se je razmišljalo o nakupu tistih MRAP vozil, ki so nepraktična v Sloveniji, so pa kul za misije. In nimam noben problem, če pač slovenija da € NATU in potem oni to nabavjo in se uporabljajo kjer je potreba. Ni mi pa kul, da kupujemo to robo, k jo potem itak samo servisiramo. Prav tako takrat, ko je bil tisti žled in to, so se vozili z Valuki (4x4) in ne s Patrijami (8x8). Puške smo kupili sicer kao top, ampak spet neka plastika. Oprema je bila šit, ko so vojakom podplati odpadali. Ok, naj vsi slo vojaku dobijo UF PRO uniforme, da se še mal naše gospodarstvo financira. Itak vsi vojaki ko gredo na misije, kupujejo tam opremo iz lastnega denarja. Tule dam Toninu kapo dol odličen PR si dela in bo verjetno bo zdaj 2/3 SV volilo zanj. Vsaj dokler ne bodo videli, kam gre res denar. In pa seveda največji minus ... do sedaj ene nabave opreme ni bilo brez korupcije,... a zdej bo drugače?
×
×
 • Ustvari novo...