Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  399
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

48 Jezus

Več o članu osis

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Grem stavit da bo v naslednjih parih letih Petrol prodan in bodo vsi, ki so to vedeli in pravi čas delnice kupili res lepo zaslužil. Ko nekdo vzame kredit da kupi delnice IMHO ima notranje informacije ali pa slepo verjame v firmo. Mislim, da je bil pravnomočno obtožen vedno, pravnomočno obsojen pa ne - ampak kot ti je @Brenta lepo razložila, tudi ne oproščen, ker so pač zavlačevali s postopkom. Preberi si kak članek kjer piše, kaj rabiš za obtožnico. Kako zelo konkretno veliko dokazov moraš že zbrat takrat. In pa, če bi šel prebrat KPK poročilo o patrijo, bi videl da tam brez dvoma je šlo za korupcijo in favoriziranje proizvajalca. In v poročilu ni nikjer omenjenih imen, samo opis postopka testiranja vozil. Toda ko dodaš druge dokumente, pa potem zgodba dosti lepo se sestavi. Tonin bo s temni neulozami, kako bo zrihtal miljone z vojsko in uredil status upokojevanja v vojski dobil nekej 5-7 tisoč glasov. Cerar je spušil, ker je pač oseba, ki živi v mehurčku ... lepo otroštvo, lepo življenje in pač ne ve kako neumni in zaplankani smo Slovenci v resnici. In pa nima prvič jajc, da moraš v politiki igrat malce grdo in pa nima jajca, da bi se tam, kjer je treba postavil al levo ali desno. Kjer pa so se, so si šli navskriž z lastnimi izjavami (ala družinski zakonik). Iz SMCja je edino Brglez bil vedno trden v svojih prepričanjih. + Večina ostalih prvih SMCjevcev je bilo oportunistov, ki so iskali nov val zaslužkov. Tisti redki, ki so hoteli kaj spremenit pa so dosti hitro šli. Na koncu je imel Dobovšek prav, ko je rekel, da so pač to ni to. Pa Kozlovičeva isto, ko je imela tisti klaš, zdej pa je ona edina prepreka za Popoviča. Da ne omenim, da je prav ekonomska politika SMCja omogočila veliko, kar zdaj SDS dela. Nobena krščanska stranka dokler je SDS na 25% v Sloveniji nima šans. Ko se to enkrat spremeni pa bo vzklik novih desnih strank.
 2. osis

  COVID-19

  Če vse drugo zavohajo, ne vem zakaj ne bi šlo tole.
 3. osis

  Pravkar pogledano

  Da gremo nazaj na temo: Balle perdue https://www.imdb.com/title/tt10456740/ Sicer zgodba je malce klišejka ampak je izvedba precej kul in ima nekaj svežine. Francozi res znajo delat filme. Tomb Raider (2018) Kar malce presenečen, Alicia ni bila tolk slaba kot Lara, čeprav vsi vemo, da je samo ena (Angelina ). Drugače pa overall film povprečen. Igralske zasedbe niso izkoristili.
 4. osis

  COVID-19

  Itak da lahko. Še zarad fuzbal tekme lahk
 5. osis

  COVID-19

  Rešitev je da vsi delate s hrbtom do hrbtom. Kacin je rekel, da virus ne pride od zadaj.
 6. osis

  DUNE (2020)

  Kul, sam muska mi ni OK
 7. Celo malo drže so pokazali ostanki SMCja. Me =
 8. osis

  IP kamere

  Tudi jaz ne morem slikati zooma :D, se pa strinjam, da je slika odlična. Tudi ČB (IR) za nočno snemanje je super.
 9. osis

  DO YOU EVEN LIFT

  Tnx. Bom pozoren na tele stvari. Čudi me samo, da se je zdaj pojavilo to. Pa delam par let že vse.
 10. http://www.imfdb.org/wiki/Splinter_Cell
 11. osis

  Vesolje

  Ni ravno vesolje je pa zanimivo: https://dinosaurpictures.org/ancient-earth#170
 12. osis

  Diski

  Tole mogoče: https://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html
 13. Kako ste kaj zadovoljni z MSI prenosniki? Tale mi je padel v oči, sam ne vem glede kakovosti izdelave: https://geizhals.eu/msi-gf75-9sd-056-thin-0017f3-056-a2166525.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk
 14. Ni blo to ustavno, ampak kolikor vem višje.
×
×
 • Ustvari novo...