Skoči na vsebino

osis

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  1 046
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija 2020

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

372 Fant od fare

Več o članu osis

 • Butast stavek
  Ginekološki detektiv.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A naredimo drinking game? Vsakič ko ta Nina reče besedo ali derivat besede singularno, pijemo?
 2. Pa ti Windy dobro služi?
 3. osis

  Mad god

  Nisem še. Reference avtorja sicer super, toda trailer me ni prepričal
 4. Jaz sem vzel SCHENKER in sem zadovoljen. Če bi lahko še par stvari prilagodil bi bilo epic, ampak sem prišel res poceni skozi, ko sem kupoval.
 5. Tale tweet me je spodbudil, da mogoče tudi na mn3njalu povprašam katere so vam kaj aplikacije na telefonih, ki so vam res nujne oziroma jih priporočite. To sprašujem, ker I. sem ugotovil, da mogoče kako dobro aplikacijo zamujam in II. ker so v drugih temah kar pogosto dotaknemo te teme. Npr. moje - google maps (testiram pa še Locus in Guru maps, Here maps skorja ne uporabljam več, odkar je roming džabe) - peak finder - crypto.com, Revolut in n26 za bančne stvari - pocket za branje člankov - glovo in wolt za dostavo - moje kartice za vse kartice zvestobe
 6. osis

  Vesolje

  https://ig.ft.com/space-debris/
 7. osis

  Pravkar pogledano

  Death on the Nile (2022) Nop, nop, nope ... zadeva bedna, daleč od bistva originala in preveč seksualizirana: Saaho (2019) Mal mi j boliwooda zasedlo, ampak tale zadeva je čisto preveč razvlečena. Akcijske sekvence so slabo narejene in pa CGI je precej slab.
 8. osis

  Potovanje z letali

  Hvala za tole. Sem ravno gledal za ZDA lete in vidim da gredo čez Amsterdam
 9. osis

  Z mopijem čez USA

  Malce obujam temo... ima kdo kaj izkušenj, kdaj se najbolj splača iti v ZDA na zahodno obalo (Los Angeles, San Francisco, pogledat Joshua trees, Las Vegas)? Predvsem v smislu: - kdaj so letalske karte najbolj poceni in s kom se splača leteti iz Evrope. - kako je z njihovo carino in temi obrazci & viso, je treba ful prej to narediti, kaj sprinatat ipd. Dobivam ful mešane informacije. - kako je glede najema avtomobila, a naše vozniške veljajo brez problema ali rabiš mednarodno? Konec septembra se mi je sprostilo nekaj dni in bi šel, ampak se mi zdi, da sem pozen.
 10. osis

  Umrl Ray Liotta

  se. se spomnim, ko je bil na TVju, jaz imel pa šolo drug dan in nisem mogel gledat in sem si ga posnel. Vse kar se spomim, da je z eno bazuko letal po otoku.
 11. osis

  The Gray Man

  Pričakujem sir in neumno zgodbo. So pa dal res same lepe ljudi notri. Bomo gledal itak.
 12. osis

  Italija

  Hvala za tole
 13. pej probat sem: http://japonska-hrana.si
 14. Sej to se strinjam. Ampak pač, kot je bilo rečeno ko ti nekaj zasede kar sliči na kitajsko v Slo, pač greš to jest, ampak vseeno noče jesti šita ali pa imeti zanič postrežbo/odnos. Kot študent, sem jih probal kar nekaj, ki so imele bone, pa so verjetno po kakovosti s tistimi, ki niso imele. Pač upaš da HASAP in ostale standarde upoštevajo . Pač peljal bi folk, ki še ni jedel kitajske in jim ne bi iz prve uničil izkušnje
 15. Ma ne vem, meni je bila najboljša v Velenju, pa sem daleč stran (pa ene 10 let nazadnje kar sem bil) Pa v centru v LJ, jih je kar nekaj, sam me nobena ni impresionirala. Za grosuplje sem pa slišal dobre stvari.
×
×
 • Ustvari novo...