Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  410
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

48 Jezus

Več o članu osis

 • Stopnja
  ima doma pornografoskop.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pač, ker si napisal sem imel še s.p. in kasneje še eno firmo, ki sem jo uspešno prodal. Z razlogom so me oprostli predmeta ekonomija. sicer si napisal, da si imel drugje ekonmijo, sam pač zanimiva poved mi je bila. Ker to bi bilp prvič, da bi praktiku, teoretiki nekaj priznali
 2. to se bere, kot da so te oprostili (priznali?) ekonomije, ker si fural poslovne subjekte. also v ekonomiji se daje proxi nobelova: https://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_Memorial_Prize_in_Economic_Sciences
 3. osis

  Janezov dopust

  Evo pa sem jaz tudi izkoristil bone. Sem šel malo slovenska in italijanska jezera pogledat. In kaj sem opazil - da so itak ponudniki nabili cene. Booking mi je dal za nekje 50-60 € cenejšo ponudbo. In ko ponudniku rečeš kaj pa TIR in kaj je fora, se tudi ne zdrznejo - take it or leave it. - po drugi strani pa se vidi da ne delajo razlik in sva v hotelu dobila res dobro sobo in in vse je bilo tako kot mora biti. So bili prijazni res in so nama šli na roke, ko sva kaj posebej rabila. - da so mlajše generacije žensk precej odprte glede golote ali pa sem jaz tako malo zunaj in nisem tega navajen. Ženske slo in tujke niso imele nobenega problema priti na jezero in se vpričo vseh preobleči v kopalke. Tudi te tanga/brazilke stil kopalke so očitno čisto popularne. - da sem očitno precej zamudil v mladosti, ko nisem žural oziroma potoval po območjih kjer so te malce hippi turistke, ker bi ziher bilo zabavno. - da so ukrepi zoper COVID- 19 očitno upoštevani premosorazmerno z verjetnostjo da te oglobijo in da so vseeno nedodelani. Nimaš več samopostrežnega bifeja, ampak vsi pa prijemajo isto flašo za sok ali avtomat za pijačo. Seveda rogljičke in kruh ješ z vilcami al pa si greš roke prej umiti/razkužiti? - da ne vem od kje kar na 1x je razkužila dovolj za vse hotele, bare, trgovine ipd. - in najpomembnejše slovenija je res lepa. Would do again.
 4. osis

  Kje kupujete knjige

  Se strinjam, da ima to svoj čar. Jaz pa raje ne hodim v antikvariate ker bi kupil pol stvari Dobil pa sem par dobrih zadev na nedeljski tržnici in pa tudi na Bolhi.
 5. osis

  Android

  Programa pravita da gre.
 6. osis

  Android

  Jaz zdajle imam še vse as if, ker mi tisti program dela analizo. Sem pa opazil, da se mi drain močno poveča, ko uporabljam mobitel (ne glede kaj delam), torej, kot da bi zaslon po novem močno povečal porabo.
 7. Jaz se pa kar z veliko stvari, ki jih je izpostavil, strinjam.
 8. osis

  Android

  Hvala. Bom preveril. in če je play store je zadeva res glupa, ampak vseeno upam da je res to krivo. Me pa skrbi, ker jaz opažam to precej časa že. Bom sporbal tudi program, ki ga @RAD!OACTIVE priporoča. Trenutni program, ki ga imam mi pravi da sta top porabnika avast mobile security in play store s tem, da je play store res nad 30 % discharge speed.
 9. osis

  Android

  Ima kdo kak predlog za aplikacijo, ki pogleda zakaj imam zadnje tedne tak velik battery drain. Najprej sem pomislil, da je problem, ker sem bil na veliko na meji in okoljih z manj signala in je telefon preklapljal med 4G in 3G in ostalimi variantami. Ampak problem ostaja. Sem pa na HOT in delefon je LGjev.
 10. Grem stavit da bo v naslednjih parih letih Petrol prodan in bodo vsi, ki so to vedeli in pravi čas delnice kupili res lepo zaslužil. Ko nekdo vzame kredit da kupi delnice IMHO ima notranje informacije ali pa slepo verjame v firmo. Mislim, da je bil pravnomočno obtožen vedno, pravnomočno obsojen pa ne - ampak kot ti je @Brenta lepo razložila, tudi ne oproščen, ker so pač zavlačevali s postopkom. Preberi si kak članek kjer piše, kaj rabiš za obtožnico. Kako zelo konkretno veliko dokazov moraš že zbrat takrat. In pa, če bi šel prebrat KPK poročilo o patrijo, bi videl da tam brez dvoma je šlo za korupcijo in favoriziranje proizvajalca. In v poročilu ni nikjer omenjenih imen, samo opis postopka testiranja vozil. Toda ko dodaš druge dokumente, pa potem zgodba dosti lepo se sestavi. Tonin bo s temni neulozami, kako bo zrihtal miljone z vojsko in uredil status upokojevanja v vojski dobil nekej 5-7 tisoč glasov. Cerar je spušil, ker je pač oseba, ki živi v mehurčku ... lepo otroštvo, lepo življenje in pač ne ve kako neumni in zaplankani smo Slovenci v resnici. In pa nima prvič jajc, da moraš v politiki igrat malce grdo in pa nima jajca, da bi se tam, kjer je treba postavil al levo ali desno. Kjer pa so se, so si šli navskriž z lastnimi izjavami (ala družinski zakonik). Iz SMCja je edino Brglez bil vedno trden v svojih prepričanjih. + Večina ostalih prvih SMCjevcev je bilo oportunistov, ki so iskali nov val zaslužkov. Tisti redki, ki so hoteli kaj spremenit pa so dosti hitro šli. Na koncu je imel Dobovšek prav, ko je rekel, da so pač to ni to. Pa Kozlovičeva isto, ko je imela tisti klaš, zdej pa je ona edina prepreka za Popoviča. Da ne omenim, da je prav ekonomska politika SMCja omogočila veliko, kar zdaj SDS dela. Nobena krščanska stranka dokler je SDS na 25% v Sloveniji nima šans. Ko se to enkrat spremeni pa bo vzklik novih desnih strank.
 11. osis

  COVID-19

  Če vse drugo zavohajo, ne vem zakaj ne bi šlo tole.
 12. osis

  Pravkar pogledano

  Da gremo nazaj na temo: Balle perdue https://www.imdb.com/title/tt10456740/ Sicer zgodba je malce klišejka ampak je izvedba precej kul in ima nekaj svežine. Francozi res znajo delat filme. Tomb Raider (2018) Kar malce presenečen, Alicia ni bila tolk slaba kot Lara, čeprav vsi vemo, da je samo ena (Angelina ). Drugače pa overall film povprečen. Igralske zasedbe niso izkoristili.
 13. osis

  COVID-19

  Itak da lahko. Še zarad fuzbal tekme lahk
×
×
 • Ustvari novo...