Skoči na vsebino

osis

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  1 121
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

osis je zmagal 23. julija 2020

Bitje osis je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

404 Fant od fare

Več o članu osis

 • Butast stavek
  Ginekološki detektiv.
  si po drkanju nikoli ne umije rok.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. osis

  Pravkar pogledano

  Wahlberg dejansko dobro odigra, če je če izbran za pravo vlogo. Npr. Boogie Nights je bil dober, Ted. Pa itak je to značilnost vseh igralcev. Pogled npr. De Nira. Top igralec, pa kaj zdej snema, tudi slabe filme izbira. The Rock je pa Arnold in Stalone nove dobe, s tem, da nekak nima tistega cool efekta, ki sta ga imela ona dva. Al pa jaz ne vidim, ker sem druga generacija. On topic. The Rhythm Section (2020) Razočaranje. Imel vse predpogoje za dober sir če ne drugega. Ampak zadeva je bedna. Undercover a.k.a My Name (2021) https://www.imdb.com/title/tt12940504/ Sicer gre za miniserijo, Korejskega izvora, ki je v mojih očeh mešanica Atomic blond, the Raid in pa Departed (originalnega, ne USA remade šit). Sicer veš kam te zgodba pelje, sam vsake toliko časa pa imaš tisto "ok, mogoče pa res ne bo šlo tja". Glavna igralka in tip, ki igra glavnega always chilled bad guya, naredita odlično delo. Akcija pa itak na nivoju.
 2. osis

  The Old Way (2023)

  Prvi trailer, ki sem ga pogledal me ni prepričal. Tale je pa že boljš.
 3. Ebay, kakšen keysoff.com Jaz kupujem preko teh zadev.
 4. R.I.P. Nisem jih ful pogledal, sam kar sem je bilo epic.
 5. jaz sicer nisem iz te stroke, ampak me je isto skrbelo. Okolje pod energetiko mi je no-go, sam glede na zapis, potem ni pretirane skrbi? Sem šel gledat dejansko zakon, pa je videti, da gre res samo za rošade po ministrstvih. Kar me za trenutno sestavo niti ne skrbi preveč, ampak ko pridejo SDS nazaj, bodo pa imeli več kontrole.
 6. Evo jaz bi tud rabil nekaj infa, da se bi se znal odločit. Za RTV mi je jasno, ker trenutni sistem omogoča to kar se je zgodilo. Novi zakon tega teoretično naj ne bi. Pri ostalih sem pa mrzel. Podpiram, da se ministrstvo za šolstvo malce razdeli, ker ne moreš imeti toliko pod eno streho, toda za druge pa niti nisem. Včerajšnje soočanje mi ni pomagalo. Kje se to vidi. Jaz nisem nikjer zasledil.
 7. osis

  Slovenski Knjižni Sejem

  Bi šel in grem vsake toliko časa, ampak potem sem vedno razočaran ker toliko knjig in tako malo časa
 8. sem tudi jaz rabil tole parkrat prebrat. Pa ful mi je bilo zanimivo, kako so zdaj na GR uredili območja. Prvič sva s punco bila oba volila na isti "mizi", zdaj pa na različnih To niti ni res, vse kar mora naredit je da za spina, kako je Golob kriv za inflacijo in slabo ekonomijo - če se bo zgodila nova kriza. Janša to zna in ljudje verjamejo tem zadevam. Zato pa imamo zadnje čase levo in potem desno in potem levo vlado. Kučan je že star in vsak ki ga vidi, mu je jasno da je daleč stran od vodje globoke države. To, da mu uspe z "nagovorom" mobilizirati folk je dejansko posledica janše in pahorja ipd. ker mu dajeta ali toliko veljave ali pa ker kot je pahor naredil postavita nizko standarde. V primerjavi s pahorjem in nekaterimi ostalimi politiki je Kučan še vedno z neko držo in to je ljudem všeč. Ko Kučana ne bo več, bodo pa druge temne sile, vse dokler Janše ne bo več. Potem pa upam, da bo novi SDS predsednik nehal s temi pravljicami o levi globoko državi, ker dejansko so zvezani. Razlika je samo, da pri janši na vladi dejansko kadri, ki pridejo kot ministre so šit. Pri Levih, so pa levi, ampak vsaj niso tako nesposobni. Se pa strinjam, da imamo politiko kot si jo zaslužimo. Izbor trenutnega predsednika je čisti dokaz. Izbira med tajkunom in lutko - nekateri smo samo presojali ali iti na volitve zaradi tega, da SDS ne bo imela moč imenovanja ustavnih sodnikov. Kaj je bolj pomembno - posli iz ozadja ali človekove pravice. Če bi mi kdo 2 leti nazaj rekel, da se bomo lahko pogovarjali o splavu, biometriki ipd. bi se jim smejal. Ampak ZDA, in Poljska so lep prikaz, kaj naredi US, četudi je večina folka proti nečemu.
 9. tam nekje do 1000 €. Pač verjetno je OK, že to, da ohišje ne ropota Sej problem pri samo izgradnji je da nimam pojma kaj vzet
 10. Mora biti kar PC. In ja se strinjam, da bi bil en SSD kar dovolj, ampak mora biti potem vsaj 1 TB, to pa dobiš ko greš v močnejše PCje...
 11. Rabim priporočilo za PC, za domačo uporabo, in sicer za: - vsakodnevno brskanje - poslušanje podcastov - kak film pogledat - osnovna uporaba Officeov Novejši igric se ne bo igralo, niti ne bo nobenega zahtevnega programa se furalo. Kriteriji, ki pa so a MUST: - tih (PC bo v dnevni pod mizo in bi bilo super, če je tih, en razlog zakaj se trenutni menja je, ker je zadeva glasna in je razlog manj kakovostno ohišje). - mrežna mora imet bluethoot opcijo. Veliko se posluša preko slušalk in trenutno to delajo preko USB pluga, ki pa ima redno probleme - najmanj 250 GB SSD - najmanj 1 TB HDD - mora biti v Slo trgovini (tule so zelo striktni). Ker nimam pojma kaj se splača vzet se obračam na mn3njalniško modrost
 12. Iskreno, jaz tudi že razmišljam tole. NPM ni bila moja prva izbira, in dalj ko traja kampanja manj jo prenašam. Pa sem vseskozi vedel, kaj je v njenem ozadju. Ne oporekam njeni odvetniški strokovnosti, kot informacijska pooblaščenka je bila tudi OK, ampak pač ne fejkat z neko lažno skromnostjo. Na drugi strani, pa pustiti SDSu možnost vplivanja na ustavno sodišče in če bo šel ta novi zakon glede malce večjih pooblastil predsedniku skozi - tudi na druga sodišča, smo pa v težavah.
 13. Daj to na neko plaftormo, da dobiš potem mal € od tega.
×
×
 • Ustvari novo...