Armando Objavljeno 9. marec 2025 Share Objavljeno 9. marec 2025 (urejano) Odločil sem se, da odprem novo temo, kjer bodo knjige v slovenščini in angleščini ločene. No tukaj je torej tema v kateri bodo v slovenščini :). -Kazuo Ishiguro: Ko smo bili sirote -25 evrov -Phillip Dick: Ali Androidi sanjajo o električnih ovcah?-40 evrov -Scott Smith: Ruševine-15 evrov -Carlos Ruiz Zafon: Igra Angela,Labirint Duhov,Marina-35,40,25 -Joe Abercrombie: Trilogija Prvi Zakon-120 -Natsuki Soseki: Koprnenje-15 -Madeline Miller: Kirka-25 -Kazuo Ishiguro: Ne zapusti me nikdar-22 -Frank Herbert: Štiri knjige o Peščinah-120 -William Nicholson-Trilogija Veterna Piščal-80(ostajata 1 in 3 del) -Dimitry Glukhovsky-Metro 2033-22 -Douglas Adams-Holistična detektivska pisarna Dirka Gentlya-14 -Ursula Le Guin-Beseda za svet je Gozd-16 -Khaled Hosseini-Tek za zmajem-8 -Gillian Flynn-Ni je več-12 -Danielle Trussoni-Angeologija-12 -Brata Strugacki-Hrošč v mravljišču-12 -Haruki Murakami-Ljubi moj Sputnik-35 -Haruki Murakami-Norveški gozd-35 -Patrick Rothfuss: Modrijanov strah 2 dan-25 -Brata Strugacki: Težko je biti Bog-22 -Emily St. John Mandel-Postaja 11-25 -Scott Lynch-Laži Locka Lamore-30 -Neil Gaiman-Ameriški bogovi-30 -Lian Hearn-Saga o Otorijih-120 Cene nekaterih knjig niso zadnje, oz. so odvisne od pogajanja in želj :). včeraj ob 10:34 uredilo bitje Armando Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 13. marec 2025 Share Objavljeno 13. marec 2025 a to se mal hecaste vetrna piščal 120? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. marec 2025 Share Objavljeno 13. marec 2025 Meni osebno so tudi te cene malo wack, ampak zadnje čase mi je marsikaj wack na bolhi Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 13. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 13. marec 2025 _Tona_ reče pred 2 urama: a to se mal hecaste vetrna piščal 120? Vse tri knjige, sicer pa so cene okvirne in se da v redu spogajati :). Pojma nimam koliko so cene zgledoval sem se po bolhi in to je to, sicer pa če koga zanima naj piše in se da komot zmeniti, je pa res da knjig ne nameravam ravno dati zastonj. Navedek Povezava do prispevka
Tsunamii Objavljeno 14. marec 2025 Share Objavljeno 14. marec 2025 Zanimam se za Metro 2033 in Ali Androidi sanjajo o električnih ovcah. Na ZS. Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 15. marec 2025 Share Objavljeno 15. marec 2025 odvisno kateri prevod od dicka je. ce je prvi, je neberljiv kup dreka in je v redu sam za podkuro Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno včeraj ob 10:35 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 10:35 Nimam pojma kako je s prevodi, pa imam oba prevoda :D. Planiral prebrati ampak samo nabira prah. Če je želja za nabavo se da komot zmeniti :). 4 nove knjige na spisku in nekaj malega prodanega. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.