Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
 • Število vsebin

  525
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  5

Avion je zmagal 24. septembra

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

260 Jezus

Več o članu Avion

 • Stopnja
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni obiski profila

259 ogledov profila
 1. Avion

  Zdajle poslušam:

  Vsaka podobnost z Jesus & Mary Chain je zgolj naključna
 2. Jaz sem bral knjigo, ki je sicer malce letdown, ampak je delovala kot dober scenarij za film. Bom pogledal te dni.
 3. Avion

  Kje kupujete knjige

  Meni je Alef zelo prijeten, v isti stavbi, samo vhod levo, pa je se en drug antikvariat, ki mi je super za kaksne SF knjige v angleskem jeziku. Oba sta na nabrezju v Ljubljani takoj pod filharmonijo (pozabil sem, katero nabrezje je to).
 4. Avion

  Trenutno berem

  Okej, nisem edini, ki je imel isti problem. Videl sem dalec vec pozitivnih kot negativnih komentarjev, ampak se je knjiga res lepo razvila v en let down. Mi je Jones sicer ok pisatelj, Mongrels mi je kar dogajala, ampak tale je bila res meh.
 5. Avion

  Trenutno berem

  Ja, definitivno so novejse knjige obcutno slabse. Zbirka njegovih kratkih zgodb Make Something Up je zelo ok od novejsih zadev. Stripovsko nadaljevanje Fight Cluba je res nepotrebno, Adjustment Day je popolnoma OK roman, tako kot tudi njegova avtobiografska knjiga, ki je izsla lani. The Invention of Sound sem zaenkrat prebral 20 strani in obeta, vsaj zastavil je knjigo tako, da bi jo komot postavil ob bok kakemu Snuffu.
 6. Avion

  Nova glasba v letu 2020

  Omg ker dober dan / teden za novo glasbo, fak <3 Najprej smo dobili nov Emma Ruth Rundle + Thou komad: Potem so tu švedi pg.lost izdali nov single po nevem koliko časa, zelo lep post rock komadič: Sicer nisem najbolj domač v rapu in hip hopu, ampak meni eni izmed ljubših predstavnikov tega žanra, clipping, imajo tudi svež single, ki je nadaljevanje albuma There Existed an Addiction to Blood: Britanski grindcore veterani Napalm Death tudi z nehumano neumornostjo nadaljujejo posiljevanje ušes z novim albumom: Čisto frišni so tudi Irci (če me spomin ne vara) Bitch Falcon: Nov album imajo tudi otočani Idles: In itak, jebeš Tool, v moji knjigi so Deftones najbolj pričakovana izdaja: What a day, pizda, komaj čakam, da preposlušam vse te izdaje <3
 7. Avion

  Trenutno berem

  Si prebral? Najs, me veseli, da ti je bila všečna! Tukaj je seznam avtorjev / del, ki so podobne Pollocku. Zdaj, nekatere sem prebral, nekatere imam na seznamu za branje, ampak mogoče ti bo karkoli do tega dovolj zanimivega, da boš prebral Matthew Stokoe - Empty Mile Drama, ki se bere kot krimič. Liki so totalno damaged goods, čeprav se trudijo popraviti pretekle napake. Zelo gritty, zelo depresivno, zelo za. Matthew Stokoe - Colony of Whores Isti avtor, vendar je tu šel v še večji ekstrem. Incest, pedofilija, prostitucija, zlorabe, skratka beda in beda Hollywooda. Krimič, lepo te potegne notri, vendar se mi zdi, da je tudi avtor na momente sam težko sledil dogajanju. Vseeno priporočilo. Jeff Jackson - Mira Corpora Krajši roman Jeffa Jacksona, nekakšen coming-of-age roman ujet v nekoliko zasanjan, nekoliko izprijen setting. Cca 150 strani, prebereš v enem kosu, ok branje. William Gay - Little Sister Death Horror, vendar ima podoben southern gothic vibe kot The Devil All The Time. Čeprav mi tole ni bila najboljša knjiga ever, jo vseeno lahko priporočim, Gaya imam pa tudi še na seznamu za branje. Andrew Seaward - Some Are Sicker Than Others Mislim, da mi je to ena izmed ljubših knjig lanskega leta. Zgodba o alkoholizmu, za katero lahko garantiram, da jo boš prebral v šusu in da boš na koncu kar malo v šoku. Andrew Cull - Remains Najboljši horror lanskega leta, gladko. Par se sooča z izgubo svojega otroka. Ryu Murakami - In The Miso Soup Slovenskim bralcem manj znan Murakami, je pa skoraj ravno toliko produktiven in toliko bolj fucked up. Dogajanje je postavljeno v Tokio, kjer sledimo lokalnemu vodniku, kako vodi ameriškega turista skozi njihov red light district. Lepo fucked up s pridihom Japonske. Hubert Selby Jr - Last Exit to Brooklyn Hubert Selby Jr je napisal Requiem for a Dream. A rabim še kaj dopisat? In, valjda, za te Southern Americana slow burn zadeve je itak Cormac McCarthy kralj. Knjige, ki jih nisem prebral, delujejo pa zanimivo: Larry Brown - Father and Son Harry Crews - A Feast for Snakes Frank Bill - Crimes in Southern Indiana William Gay - Twilight David Joy - Where All Light Tends to Go Donald Ray Pollock - Knockemstiff Donald Ray Pollock - The Heavenly Table Matthew Mcbride - A Swollen Red Sun Michael Farris Smith - The Fighter Frank Bill - Donnybrook Daniel Woodrell - The Outlaw Album Skratka, sam bi ti najbolj priporočil Seawarda, Culla in Stokoea (Empty Mile)
 8. Avion

  Trenutno berem

  Pičku mater, da je druga polovica knjige blazno nezanimiva. Zapretiraval je z nekimi postranskimi opisi, s katerimi bi bralcu približal like, za katere mu je praktično vseeno. Horror element je zelo stranskega tira, dialogi in p.o.w. je preveč brezglavo vsepovsod ... Zadnjih 50 strani sem brez sramu samo preletel, and nothing of value was lost. Trenutno nadaljujem z novo Palahniukovo knjigo, The Invention of Sound:
 9. Avion

  COVID-19

  Ja, ampak pravila so enaka za vse.
 10. Avion

  [DC] Batman 2021

  Good Time s Pattinsonom je odličen, Lighthouse je dolgočasen, ampak dobro odigran. Pattinson je dober igralec, konec koncev se tudi v akcijskih filmih (Tenet) dobro znajde.
 11. Avion

  COVID-19

  Potem se tu popolnoma strinjava
 12. Avion

  COVID-19

  Sicer ne vem, ce to leti tudi name, ampak I can live with that just fine.
 13. Avion

  COVID-19

  Pa jaz se predvsem strinjam z njim glede nesmiselnosti ukrepov in zastrahovanja javnosti, ne vem, kje se on tu moti. Sem pa, kot napisano, pogledal samo video na prejsnji strani.
×
×
 • Ustvari novo...