Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2 125
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  16

Avion je zmagal 13. aprila

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 461 Jezus

Več o članu Avion

 • Butast stavek
  Nerazumljivo izrazoslovje mu požene penilne rdečke.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 482 vohunjenj
 1. Ja, ampak spet smo pri tvojem argumentu, da ni redilnih živil, samo previsok vnos kalorij. Tko da se jim tam dejansko splača hodit v McD, dokler ne prekoračijo vnosa?
 2. Sem poedital, McDondalds sem dal kot nek krovni primer junk food industrije. Štekam, kaj hočeš povedat, ampak tvoj argument v kontekstu Slovenije pade v vodo, ker je fast food predrag in hočeš nočeš je še vedno najceneje kupovati živila v trgovini in si sam pripravljati obroke. Sori, ampak tako imaš sam največji nadzor nad tem, kaj daš v svoje telo.
 3. Ko ravno omenjaš draginjo in slabe plače, je potem McDonalds/burek/sendvič iz Petrola res rešitev ali je še vedno bolj cenovno ugodno kuhanje doma? Pač jeba, zahteva planiranje in organiziranost.
 4. Jaz nisem zares za body shaming, še vedno sem mnenja, da lahko vsak dela sam s sabo, kar hoče, ampak sem bolj team "dajmo se ne sprenevedat". Se še najbolj strinjam s tvojim zadnjim stavkom:
 5. Haha, this. Meni je bizarno gledat, kako drastično eni pridevniki vplivajo na cene živil.
 6. Ja pizda, tako, kot si jaz lahko sam kuham malico en dan prej v izogib prenažiranju z bureki pa poceni sendviči na šihtu, tako se da tudi znotraj familije organizirat. Shocker, I know, imaš družine, kjer jim to uspeva brez problema. Ti pa tudi daješ nek skrajen primer česa, starša samohranilca? In spet smo pri dajanju potuhe, čeprav pasivne.
 7. Kolko ljudi je predebelih zaradi svojih lastnih nezdravih navad? 7/10? Ce lahko opozarjamo na nezdrave navade na vsakem koraku, zakaj ne bi smeli se za debelost? Zakaj je to fat shaming, ce opozarjamo ljudi, da imajo moznost naredit spremembo? A ce fast foodom damo prepoved oglasevanja svojih izdelkov, kot to delamo tobacni in alkoholni industriji, bo to fat shaming ali morda korak v pravo smer?
 8. Avion

  Dober foodie v LJ

  Meni je bilo super, tako kot pri Verace in 5-6 kg ter ostalih novodobnih picerijah, ko ne grejo samo na kvantiteto, amapk bolj na kvaliteto vsebin.
 9. Cakaj, zakaj govoris o kvaliteti hrane kot da je krivec za debelost? A nisi se dva post nazaj pisal, da je glavni krivec za debelost samo prevelik vnos kalorij in da redilna zivila ne obstajajo? Ce rabis 2k kalorij, sta potem to 2 Bug Maca, ne 4je.
 10. This. Sploh ima junk food toliko enih "prikritih" kalorij, ojačevalcev okusa itd, da tudi telo postane na nek način odvisno od tega. Saj je bilo večkrat že prikazano, da kakšna hrana povzroča te cravingse. O življensko nepotrebnih dobrinah ... Tobak definitivno. A Coca Cola pa je nujna? Voda ni dovolj dobra, jo moramo spremenit v s cukrom prenasičeno gazirano pijačo?
 11. Avion

  Dober foodie v LJ

  Stari, skrkou sm jo še predn sm škatlo odpru, kaj šele, da bi fotkou.
 12. Avion

  Dober foodie v LJ

  Fak, what a rollercoaster of emotions je bil tole. 10/10.
 13. Avion

  Dober foodie v LJ

  Ma danes na hard ščije + Wolt kredite sem imel, pa sem ponucal
 14. Avion

  Dober foodie v LJ

  Evo, sem naročil zdajle, poročam.
 15. 1. nima veze, ne govorimo o vplivu na druge ampak točno o tem zavedanju o škodljivosti, ki si ga omenjal za debele. Zakaj je za njih "samoumevno", da vejo, da je škodljiva razvada, kadilci pa morajo 24/7 brat zadeve. 2. so demonizirani kadilci s tem, da nimajo namenskih prostorov, da se jih z zakoni izrinja ven iz družbenih prostorov itd.
×
×
 • Ustvari novo...