Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 216
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    26

Avion je zmagal 1. decembra 2023

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

7 243 Jezus

Več o članu Avion

  • Butast stavek
    Nerazumljivo izrazoslovje mu požene penilne rdečke.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 9 453 vohunjenj
  1. Avion

    Trenutno berem

    V slovenscino imamo prevedenega zelo malo horrorja, se najvec je Kinga v zadnjh parih letih, ampak to ni ravno to, kar isces. Sicer se nisem prebral (je pa na mojem seznamu), ampak roman Peklenski ogenj Johna Saula bi znal biti to, kar isces.
  2. Avion

    Pravkar pogledano

    Jaz zdaj komaj cakam pogledat Strange Darling, da vidim, ce bom tudi tu imel mnenje kontra tvojemu
  3. Avion

    Pravkar pogledano

    Evo, momci, jaz moram priznat, da mi je bil Substance od prve do zadnje minute dolgočasen as fuck. Kot je že nekdo napisal pred menoj, zgodba ni popolnoma nič novega, vse, o čemer je govora, je pač spotencirano v nek body horror ekstrem, v neko bizarno parodijo večne lepote. Konec, čeprav je imel "lepo" stopnjevanje, mi je bil pač "meh". 6/10 in my book.
  4. Follow me for more financial advice.
  5. Ma veš kaj ... A ga hočeš? Ja. A ga boš uporabljal? Ja. A lahko prodaš starega? Ja. Go for it.
  6. Ja, štorasto sem se izrazil, nisem mislil, da je zdaj s to novo serijo postal večji, ampak zdaj = nasplošno
  7. Evo, meni osebno je bil glavni razlog za menjavo iz PW na Kobo Libra to, da je Libra malo večji (kar je zdaj PW tudi). Se mi zdi, da je ta velikost popolna za branje, saj lih prav "emulira" velikost povprečnega paperbacka. Plus Kindle je bil first generation PW, tako da sem ga imel kar nekaj let pred menjavo. Dokler bo Kobo zdržal, ga ne bom menjal, ker ni absolutno nobene potrebe.
  8. Ja, to definitivno Bolj sem primerjal, kako jim zadnje čase raste cena brez nekih oprijemljivejših izboljšav.
  9. Avion

    Pravkar pogledano

    Tole si samo beležim v en poast, ker so nekako tole vsi filmi, ki jih planiram gledat ta vikend
  10. Kaj sploh ponuja nov PW? Hitrejse osvezevanje? Malo mi je bizarni, kako se je vcasih dalo Kindla dobit za 100€, zdaj se mu pa cena dviga ko blesava brez nekih konkretnih izboljsav. "Nova luc, vecja baterija", lmao, ja.
  11. Ja no pol očitno ne more bit tak shit, če se da še molzt keš iz tega. Zakaj pol spreminjat karkoli, če itak delaš zadevo za tistih par % folka, ki jim je ta shit všeč in the first place? Edit: aja, videl konec tvojega poasta, nevermind, se strinjava.
  12. Če so take smeti, zakaj potem delat remake?
  13. Avion

    Trenutno berem

    Ja, nisi navdušen? Jaz imam sicer z Banksom mešane izkušnje, ampak njegov SF je kar hvaljen. But then again, so are many things ...
  14. Sem dobil neke bone za Mladinsko knjigo in sem rekel, da jih bom pač pokoristil z nekimi sprotnimi nakupu v MK. Kolega mi je priporočal western Lonesome Dove in ajde, da vidimo to čudo. Pogledam na Emko in piše, da imajo en izvod na voljo v knjigarni na Trubarjevi, vendar se je izkazalo, da je uničen izvod in da nimajo dejansko nobene kopije na zalogi. Le zakaj bi v letu gospodovem 2024 updateali dejansko zalogo na spletno stran, amirite. Skratka, grem do Konzorcija, tam vprašam po tej knjigi, mi rečejo, da jo imajo že naročeno in da samo što nije. To je bilo avgusta. 2 meseca kasneje je knjiga očitno še vedno v tranzitu. Največja slovenska knjigarna, največja slovenska založba ... Saj bi bilo žalostno, če ne bi bilo tako jebeno smešno.
  15. Avion

    Tablice

    Vprašaj @sladkish za to.
×
×
  • Ustvari novo...