Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
 • Število vsebin

  366
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Avion je zmagal 20. maja

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

126 Jezus

Več o članu Avion

 • Stopnja
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Avion

  Trenutno berem

  Evo, obupal. Prišel sem do 400 strani od 640, ne gre več, beating a dead horse je tole. Medtem ko zelo cenim določene aspekte knjige, je vse preveč razvlečeno, poenostavljeno in predvsem preveč najstniško, še najbolj točno pa moje dojemanje knjige povzame tale Goodreads komentar. Bom raje poskusil z Lunar Park Breta Eastona Ellisa.
 2. Avion

  Trenutno berem

  Berem zdaj prvi del Sandersonove trilogije. Kaj pa vem, saj po eni strani je fajno poletno branje, po drugi pa se mi dozdeva, kot da berem en zelo enostaven YA roman in malo ne razumem, čemu vse te hvalnice Sandersonu. Je pa super sistem te "magije".
 3. Jaz sem tudi zaenkrat kar precej bolj zadovoljen s celotno zadevo kot s katerokoli drugo glasbeno platformo.
 4. Pa daj, prijavi se, v roku enega meseca še vedno lahko prekineš naročnino brez da bi ti karkoli zaračunali
 5. Avion

  Cabo Verde

  Moj sodelavec je iz tam, lahko mi daš seznam stvari, ki te zanimajo, pa ga povprašam
 6. Avion

  Zdajle poslušam:

  Komaj čakam ta album <3
 7. Meni bi pa ravno tovrstna zgodba bila precej klisejska, ker smo imeli ze nesteto filmov/zgodb, kjer je en izmed glavnih likov zave svojih napak oziroma, da je na napacni strani. Pac furaj recimo zgodbo z vidika hardcore nazija, make that shit playable, pa se lahko pogovarjamo o revolucionarih pristopih
 8. A, okej, hvala za odgovor Se še malo navajam na Spotify in vidim, da ima določene funkcije, ki jih Google Music ni imel (ali pa sem jih popolnoma spregledal).
 9. Kaj točno naredi ta normalize volume? Mislim, ne razumem tega "set the same volume level for all tracks", a ob izklopu to pomeni, da moram potem za vsak komad posebej prilagajat glasnost?
 10. A ker si videl, da te lahko razbije?
 11. Ja, je razlika. Tu ni nobene zarote, par posameznikov se ne strinja s tabo in ti talajo minuse. Ti pa, on the other hand, delaš neke AE accounte, da lahko vrneš minuse. Pač it's time to stop posting, res.
 12. To govoriš samo zato, ker so nogavice na Mefisto approved ceni
×
×
 • Ustvari novo...