Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
 • Število vsebin

  696
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  7

Avion je zmagal 31. januar

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

630 Jezus

Več o članu Avion

 • Butast stavek
  Nerazumljivo izrazoslovje mu požene penilne rdečke.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 585 vohunjenj
 1. Avion

  Nova glasba v 2021

  Noctiferia teasajo Laibach cover album.
 2. Avion

  iOS

  Ne, saj vem, malo sem probal biti sarkastičen, ker pač cel svet fura enotne polnilce oziroma polnilne kable, iphone pa še naprej po svoje. Pač nima smisla govoriti o neki osveščenosti.
 3. Avion

  iOS

  Iphone usb c when?
 4. Ja, imaš (oziroma si imel) dve opciji: eno, da se napišeš na tedenski urnik, eno pa da delaš spontano kadar hočeš. Pri prvem modelu imaš zatorej še plačano čakalno uro, če v tisti uri nimaš nobene dostave. Če imaš dostave, si plačan samo na dostavo. Ta model mislim, da so zdaj ukinili oziroma ga bojo, ker Wolt ne zaposluje zares in imajo samo sp-je, pa nočejo dati lažnih utvar ali nekaj. In kolikor jaz vem, ti na eno dostavo nisi plačan neke %, ampak imaš fiksno plačilo cca 3€ na dostavo + bonusi (če imaš večjo furo za eno dostavo in podobno). Tako da v parih urah, sploh v časih k
 5. Avion

  Nova glasba v 2021

  Uf, nov album imajo tudi poljaki Sunnata, ki smo jih ob izidu njihovega prvenca imeli možnost videti tudi v (žal) prazni Gromki, ampak koncert mi je še vedno eden izmed boljših, ki sem jih videl na Meti. Skratka, tukaj imajo nov album, Burning in Heaven, Melting on Earth. In pa prav tako se z novim albumom ponašajo tudi Architects, čeprav meni že dolgo časa ne potegnejo (od Hollow Crown naprej), sploh tale Linkin Park-ish faza ni moja skodelica kave, ampak okej.
 6. Jaz sem se malo zgrozil, ko sem jo videl na nekih fotkah brez lasulje pa brez makeupa. To je ko da bi si nek uporabnik mn3njala dajal nogavice v boxarice, da bi njegov paket izgledal večji. Skratka, martinamartina, pa upam, da sem pomagal. LP.
 7. Avion

  Nova glasba v 2021

  Evo, Gizzarde Lizzarde Wizzarde si že ti omenil, jaz bom dopolnil seznamčič: Britanski elektronski temačnež Blanck Mass je izdal album In Ferneaux, tole je prvi single albuma: Nov album so danes izdali tudi ameriški sludgerji Melvins. Working With God bo zagotovo vsaj zanimivo poslušanje, tule pa je komad Hund: Malo nežnosti z Wolf Alice in komadom The Last Man on Earth iz prihajajočega izdelka Blue Weekend: Konec aprila dobimo tudi tole moderno, a zelo retro-zvenečo black/death metal pokalico sk
 8. Avion

  Rog pada

  Fak, kakšen debilizem, resno.
 9. Daj pofotkaj malo svojo zbirko, se mi zdi, da bi bilo fino za videt. Pa na fotografijah ne izklopi lokacije, da si jo lahko pridemo ogledat tudi v živo.
 10. Avion

  Nova glasba v 2021

  Uffff, tole bo gladko ena izmed boljših letošnjih plat.
 11. I feel 0 hype okoli tega Zadnja scena v trailerju je tudi definicija letdowna. Bom pogledal, ampak se mi zdi, da sem resno prenažrt vseh teh superhero filmov.
 12. Hehe, lep glitch v sistemu:
×
×
 • Ustvari novo...