Skoči na vsebino

S<3NEC

Aluminat
 • Število vsebin

  297
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

284 Fant od fare

Več o članu S<3NEC

 • Butast stavek
  Umre pokončno sam doma!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. S<3NEC

  Jedrska energija

  Meni se zdi naravnost absurdno, da se o skladiščenju govori kot o velikem problemu. Še posebej absurdna mi je ta neskončna skrb za zanamce in celo vesoljce! Civilizaciji, ki bo znala pripotovat do nas, radioaktivnost ne bi smela biti neznan koncept. Nenazadnje gre za enega bolj elementarnih fizikalnih pojavov. Za Zemljo si pa težko predstavljam tako apokalipso, ki bi zradirala vse znanje. Če do nje pride, pa tistih par hektarov skrajno radioaktivnih odlagališč po svetu najbrž ne bo predstavljalo zaznavne težave. Verjetno bo itak ves planet seval x.x Imo je pri skladiščenju največji
 2. Wow, prvič sem si ogledal tvoj content in te moram pohvalit, da res dobro oponašaš Žižka. Poslušal nisem, zato vsebine ne morem komentirat.
 3. Ja, seveda gremo na Krvavec. Jaz se sedaj malo na trenažerju matram. @Boris jasno je, da bo čakala. Pomembno je, da jaz ne čakam. Gledam Vadota in Creota, ampak so cene tako športne, da bo treba konkretno razmislit in se prepričat, če bo sploh vozila. Jaz bi namreč šel "okrog sveta" s kolesom, ona gre pa še v mesto raje peš.
 4. Nimam bajka. Rad bi svojo drago spravil na kolo. Verjetno na električnega. Ampak se ne mislim nenehno cijazit 25 kmh, zato bi rad, da se odklene na vsaj 30.
 5. Se pravi ga prestaviš v Murica mode na 20 mph. To najbrž podpirajo tudi drugi proizvajalci, samo dealerja moraš poiskat, ki mu to ni problem. Pa ti nič ne težijo, če to počneš?
 6. @Boris večkrat si omenil, da e-Spece lahko preprosto odkleneš, da motor pomaga do 30 km/h. A to še vedno drži in ali mora to storiti dealer?
 7. Zakaj so dolge kolesarske majice in jakne praviloma temne barve? A ne bi bilo bolje, da bi v obdobju večne noči nosili kaj bolj vidnega?
 8. Ground loop problem imaš najbrž, ampak težko rečem kaj bi zares pomagalo. Jaz bi poizkusil odklopit shield iz obeh XLR konektorjev (pin 1).
 9. @erted45 jaz imam tole: https://www.specialized.com/us/en/stix-elite-2-headlight/p/174109?color=276960-174109&searchText=49120-1800 in njeno rdečo sestrico. Nabavil sem ju predvsem zaradi varnosti na cestnem kolesu, ampak prednja sveti dovolj močno, da se lahko relativno udobno vozim ponoči. Je pa verjetno preveč šibka za kake spuste z gorskim kolesom.
 10. S<3NEC

  Zwift in ostalo

  Ne kapiram te njegove težave. Menjava bremz izkušenemu mehaniku verjetno vzame manj kot uro. Imo bi mu ustregli, če bi prosil za to. Sta bila pa coacha ledeno hladna glede Sama. Očitno ju ni niti malo zanimal.
 11. S<3NEC

  Monitorji

  Imo si že kar dobro raziskal situacijo. 34" 3440x1440 monitorji so postali dokaj dosegljivi, 3840x1600 pa žal vztrajajo nad 1k€. USB-C + Power delivery je zame nepogrešljiv feature pri monitorjih za laptop. Nimam pa pojma koliko W potrebuje tvoj Mac in kake so morebitne težave s kompatibilnostjo. Omembe vredna alternativa je tudi preprost USB-C dock v kombinaciji z monitorjem brez tega vhoda. Mogoče tako prideš do spodobnih igričarskih specifikacij. Ali tak dock doda input lag in ali ti to kaj pomeni, pa ne vem. Meni se zdi ta stran, s svojimi filtri, vrhunska za iskanje po že
 12. S<3NEC

  TV tema

  Jaz zapacan monitor očistim s čistilom za okna in nežno krpo. Ista kombinacija ne bi smela škoditi televiziji. Je pa najbrž bolj varno našpricati krpo namesto zaslona, da slučajno kaj ne steče za kak rob.
 13. Imam Canyona in nimam pripomb. Zdi se mi, da ima tudi soliden ugled. Ne bi pa rekel, da je dandanes še vedno p/p kralj, zato si je vredno vzeti kako minuto še za konkurenco.
 14. S<3NEC

  Zwift in ostalo

  To pomeni, da trenažer nudi približno toliko upora, kot bi ga nudil 6% klanec v praksi. Po drugi strani naj bi nudil tudi 800 W upora, kar je ogromno. Slednje velja pod pogojem, da goniš dovolj hitro. Skratka, nudi več kot dovolj upora pod pogojem, da ne mlinčkaš v prvi prestavi.
 15. 600 novih službic v JU pred poletjem. https://www.rtvslo.si/slovenija/v-drzavni-upravi-nacrtovanih-skoraj-600-novih-delovnih-mest/596055
×
×
 • Ustvari novo...