Skoči na vsebino

S<3NEC

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  373
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

455 Fant od fare

Več o članu S<3NEC

 • Butast stavek
  Brez želje po kumari.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. @tyne ne kupit gravla, če nisi iz konca države kjer dejansko je makadam (Gorenjska recimo to ni). Jaz sem s svojimi 28 mm gumami za specialko (gp4000 II) prevozil kar nekaj km izven asfalta in nisem imel problemov. Gravel kupiš, če (lahko) dejansko voziš izven asfalta in ne zato, ker imaš pred slednjim nek iracionalni odklon. Problem so prelahke prestave in potratne gume.
 2. Meni je Wahoo Elemnt Bolt kar top. Zelo minimalističen ampak posledično preprost in pregleden.
 3. Nič. Jaz sem nabavil jeseni 2016. Izven sezone in v čisto drugih časih. Je pa takrat pisalo "1 na zalogi", sem kliknil in je bil moj. Potem ni bilo zaloge dokler niso izdali novega modela. Daj se v vrsto in nabavi, ko bo. Canyon ni neka butična firma, da bi lansirali po 10 koles na rundo, zato bi pričakoval, da ti ne bo treba čisto prvo minuto divje klikat. @Tihi Mi53k vozi dokaj novega Canyona, če se ne motim. Mogoče zna več povedat.
 4. Če misliš Roadlite moraš vedet, da ima cestno grupo, ki ima navadno težja razmerja od gravel koles. To je flatbar specialka. Preko spleta, ja. To jim že mnoga leta odlično funkcionira.
 5. Evo ga za 999€
 6. S podobnim se jaz svaljkam (1200€), budget a kompetentna specialka (1300€) in za tiste, ki se bojijo asfalta in bodo raje vsak dan nabijali isti trail še soliden trdak (1050€). *dobavljivost zna biti občuten problem **druge znamke imajo primerljivo izbiro To so kolesa, ki z lahkoto pomedejo z 10 let staro šaro in so super za rekreativce na budgetu, ki bi radi svoje prvo dostojno kolo. Po nekaj letih pa potem že ugotoviš, če je to šport zate in kateri stil ti odgovarja. Ni treba iz prve zmetati 3k€ (razen za fullyja) ali poslušati lastnika švicarske kolesarske tr
 7. S<3NEC

  Gospodarstvo

  Zadnjič so imeli enega o globoki državi.
 8. S<3NEC

  Cestna golazen

  Ne. Zato, ker sta oba zaposlena pri pro ekipi za praktično iste stvari, ki jih počneta skozi podcast. To je očiten konflikt interesov in težko si predstavljam, da bi kar v eter govorila vsa svoja najboljša dognanja in jih hkrati prodajala.
 9. S<3NEC

  Cestna golazen

  Pod črto sem kar salty. Lani so Pogija na novinarskih konferencah straight on spraševali, če je na juicu. Letos ima TJV dva naravnost čudežna kolesarja in se slišijo samo črički. No, če so v igri drogice, so zelo verjetno pri vseh. Res bom razočaran, če se v prihodnje spet ponovi znana zgodba.
 10. S<3NEC

  Cestna golazen

  Kot velik ventilator LR podcasta in YT kanala me je tole kar zelo negativno presenetilo (LR je objavil podobno, a izbrisal):
 11. S<3NEC

  Cestna golazen

  Fak no, folk že odpisal Pogija. Pospravimo kolesa, Danci so tu.
 12. S<3NEC

  Cestna golazen

  Jonas imo danes ne bi Pogija dropnil, če bi bil zadaj. 11 etapa je bila odločilna in meni se zdi fakin čudež, da je Pogi kljub resnično divji napadalnosti odnesel samo z dodatno minuto zaostanka. Z lahkoto bi se zgodilo, da bi totalno bonknil in zdrsnil vsaj na 3. mesto.
 13. S<3NEC

  Cestna golazen

  Žensko ima pa tečno tale Vinko. Še nadiha se ne, pa mora že na telefon.
 14. S<3NEC

  Cestna golazen

  Bahrainu so pa očitno res nekaj pobrali, ker jih ves Tour praktično ni bilo na spregled x.x
 15. S<3NEC

  COVID-19

  Meni se zdijo motene osebe, ki po dveh letih epidemije še vedno ne znajo pokrit svojega debilnega gobčka med kašljanjem ali kihanjem. To bi morali obvladati že pred koncem 2019.
×
×
 • Ustvari novo...