Skoči na vsebino

George Michael

Rumeni jak
 • Število vsebin

  147
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

46 Jogurt

Več o članu George Michael

 • Butast stavek
  pečen piščanec s snajpo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. George Michael

  P: FarCry 6

  PS4 verzija …prodam za 45e…frisna stara 1 tedn…4x se cd zavrtel v ps-ju. Vroca ko sBudget zemla iz pecice…kontakt na zs. Lep lp
 2. Ok…prodam za 45e…frisna stara 1 tedn…4x se cd zavrtel v ps-ju. Vroca ko sBudget zemla iz pecice…kontakt na zs.
 3. Jaz mam zaj 3dnevno pavzo..ne vlece me vec nazaj…koncal sem oni admiral benitez pa tisti mcckay..zdaj me cakata se 2 dela…po eni strani se mi ne ljubi vec bi prodau..po drugi bi se vztrajo pa koncal..nvm…..vi ko mate izkusnje…kaj se more vse mini bosse poknit da prises do main..al je kaka bliznjica? :))
 4. Jaz sn se odloco da rushnem skoz main del..bo drugi tedn na voljo
 5. Ki ste kaj…kak se vam zdi? odkrito..sem mislo da bo malo bol high end zadeva…nekak bolj fun shooter..dobro..sem s ena zacetku..ene forice so dobre..mal se treba dobit kaj pa nadrkat. pa v spanscini mi kar dogaja pase z okoljem. Samo ko pa pridejo cinematiki..pa gustavo fring zacne govorit …nikakvi lipSync kar nekaj..slabo ful..presenecen da ob takem pompu take napake..se trokirajo mi malo..(res bo treba it na 5ko). ze zgodba bi lahko bla malo bol “globoka”..je kar na prvo zogo tota revolucija. ..gremo dalje..
 6. Ok odigral uvodno spico…si nastavil spanski jezik za vzdusje pa engleski podnapisi..pa se lipSync sploh ne ujema …hmm..grafa tud bol boga za frisn spil..al je to da se mam staro 4ko in bi res nogo presaltat na novo generacijo. ..gremo dalje..
 7. Fc 6…zacenjaaam z’dle 😶‍🌫️
 8. Jaz se bom vbistvu razdevico danes z FC serijo..nobenga prespilal..nobenga spilal…drzim se vstran od ubisofta in 1st personov….ampak zdaj nisem prav geekal ze od TLOU2..vreme se je pokloplo..in po trejlerih mi ni zgledalo slabo in me zamikalo..zato sem rekel go for it (tudi lakota po necem novem). Tak da bo tole nekaj novega za mene…porocam
 9. Postar lih uleto..,malo se pa se bo zacelo 😎
 10. Hjee..eh jaz sn tedn dni nazaj naroco :)…je pa res da me je klico malo prej en puba kao da nimajo tocne stevilke hise…kam mi morjo dat..pa sn mu reko kaj ze mas v skladisci..pridem kar zaj iskat :))…pa kao ne ne..jutri gre vun..samo ce gre jutri bun od njih pol jaz tudi nebom dobo..ce pa kao jutri vun kot izzid pa da drzi mail odposlano..pol pa gut jeba..jaz sem si tusi jutri zrihto celi dan za gejming..pol do pondelka niam kaj praskat..tak da jutri ce ne dobim nabavin digital.
 11. Tomaz..iz gameCentra so te klicali da bo zamuda?
 12. Hjeee…jutr fraj..dez celi dan..zeni ze reko da jutri ni diranja..kauc parteey 🥳
 13. Lih iz kina…dober muvi…Craigu se pozna da je “stari”..ni blo tolko surovih scen…drugac so mi bli njegovi vsi razn Quantuma dobri…ampak so ga jebale babe cez celo serijo. zakljucek me je pustil wtf…Zaj, ce nebojo ski v oravo smer bom popizdo
 14. Naroco v game centeu…upam da pride v cetetek..sem lepo fraj oa dez misli bit..tak da bo akcija 🤘
×
×
 • Ustvari novo...