Skoči na vsebino

George Michael

Rumeni jak
 • Število vsebin

  483
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

111 Tabornik

Več o članu George Michael

 • Butast stavek
  pečen piščanec s snajpo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. George Michael

  NBA tema

  Kaj galko je ze pokazo posrane gate?? vprasam za prijatla…
 2. George Michael

  Sifu

  43e za tole? Sweet…would buy!
 3. ful pa prevlada mehiska zgodba v tej sezoni…mi kar pase nekak…ceprav sem zdaj zalostn po 3 delu
 4. George Michael

  NBA tema

  Gogi je profi kosarkas…nima veze ki spila pa zakaj spila. Tisti ki ga po vsem tem hejtate ste bol za aba ligo pa se tam osredotocite na igralce. edino kaj mu jaz malo zamerim je…da ni hoto it na olimpijske ko bi gladko lahko..pa si ga bluzo o neki penziji…..se picko bi pozabo doli pa kako drugo teensico magari kresno in spilo basket…a on samo komentiro vse tekme…na igriscu pa ga krvavo potrebovali…medaljo odnesli z njim.
 5. Men sta bla profi dela…je pa Saul neki prestrasen. Lalo storija mi fukjena…
 6. 2 dela sta do zaj,ne? Vrhunska zadeva….vceraj bi lahko vse pogledal..pol pa vidim samo 2 dela :/
 7. George Michael

  NBA tema

  Se fakin Dinwidi je posterajzno Goberta 😎
 8. George Michael

  NBA tema

  Hahaha..vrhunsko..odlicna tekma…Maxi gladko zacel opet 3/3 za 3..3ke vsepovsod…JB z metrom’70.. prodira skoz obrambo kot jaz ko vjutro rezem zemlco.…..toti ko hejtate pa skoz isto gonite kao “debeli Luka..zaj se jim je fsralo pa nikul vec..pa ni sans 2 tekmi da odigrajo dobro…bla bla bla” … ite rajsi nbaLive 94 pa lepo s postMan-om metat midRangee… boysi so vrhusnko uigrani..kemija stima…Luka je out 10dni ne 2 mesca....pred tem je trgo…ko prie nazaj bo samo oneWay street. Cheers decki =)
 9. George Michael

  NBA tema

  C’MOONNN!! Kaki splash brothers…Dallas family poka 3ke!!🤙🤙….Maxi mashEEna…upam da se Bronson vrne..
 10. Jep…dupliciras pa lahko oni spomin od bossa ce ai ga ponuco pa ful run dobil
 11. Stari…to je tak vlki spil da nemorn verjet…100ur..55%… 114lvl…zaj sem 2/3 zime male odkril..raziskoval se nic..ker si skoz prvo mapo odprem celo pol pa zacnem lutat….oni nekron al kj je..tuneli..pol ze gam isces raziskujes..puno vsega..je lift..valda grem gor da vidim kam pridem…mhm..gremo dol..doli oni scarlet pool…tam vse okoli..se en lift..da vidim kje bom gor priso..ah kje mudel..se dool..adeejo..kaj te to je..te oni bossek…ruknem..zadi vrate..faak se en morem odpret…grem do ranni..se ne morem odpret chesta za ono runo…nvm morn se neke poiskat… pa kolko let so te delali toti sp
 12. Kaj pa sluzijo tiste salcke ko neki parfumi?
 13. Ja ko sem vuni pa vidis svezo 20letnico..ko kljub pijanosti disi pa vse lepo stoji na svojem mestu..ne pa stara zabruhla burkla ko je se lenuh povrhu.
 14. Aj 47 ker se je tvoja roka vmes :))
 15. Pod 40 je zaj ne dobis pomoje…ker je topTier spil.
×
×
 • Ustvari novo...