Skoči na vsebino

George Michael

Rumeni jak
 • Število vsebin

  23
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu George Michael

 • Stopnja
  pečen piščanec s snajpo

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A ves kao...al res? kaj voZis?
 2. Kaj pa enduro/dh zge kdo?
 3. Hehe res je...zaj poleti nisn niti spilal niti forumal nic...zaj se no pocasi zacela sezona igerc spet
 4. Cudno mi je da ni nikjer omenjen Black myth: Wukong...ki zgleda prav epsko...lep za popozdit...pa miljon enih featurov ponuja..pa od nekih no name japoncev...no name americaji naredijo prison break...japonceku pa masterpiece ki poje daysGone pa HzD :))...in pa 9 monkeys of shaolin...mmmm..se ze slinim...daj mi prosim.
 5. Po celem poletju fkurblo opet ps....pa Sekirota (ceprav so se mi nabrali zaj 3je naslovi za prespilat...Tlou2, Desperados 3 pa Duh Tshushime) pokam lepo za platino...nena mi vec dosti fali...
 6. Kdo jevreko Sekiro? Evo lih sem zadnji boss return endunga...pol pa se 4tic letim za purification pa platina in adijo...neke druga si morem za vmes zmislit...kaki Desperados...sele pol GoT...ker da se iz master Sekiro gameplay spustim na duha bom pomoje popizdo.
 7. BigBoss al pa kteri...ce bo se takoj prodalo ko prespilate sem za
 8. BKXC pogledam rad....vozi dobre traile...tudi evropo je bil italija pa ceska.....v torek grem na korosko...single park Jamnica....obeta ful.
 9. ja daj...kupim...pa ti pol magari dam nazaj ce se ti bo zalustalo
 10. No no...zakaj taka jeza? Za kaj se sploh gre?
 11. Jaz mislim da bo evropa pa kaka 2-3 mesta..berlin..valencia..maribor?
 12. Bomo vidli ☺️ realno je 2022 cajt za gta...leta so mimo...ps5 bo vec ko leto ze in...ne vidim kontra razloga.
 13. Vidis jaz pa pri GoW Pa jedi sploh nisem rabo locka...pri Sekiro pa Nioh pa je must...
 14. Kak vam je sedel days gone? Meni najbol ogabn spil na tej generaciji...jedi fallen mi je bolsi..pa mi je tud zlo slap :)..... vglavnem...ok..combat lahko studiram podobn kot GoW ...ko lahko pol ko odkelens skille malo kombiniras in svet recimo tudi v takem smislu ala GoW open world.....ok ok i digit. Ja nic bom naroco special edition pa ko bo cajt zacel
 15. Caki...825giga placa...ssd...ampak novi spili nojo skoz vec zavzemali..100 giga....te bos mogo staro vse brisat...ne te ko zaj ko mam celi kup gor nalozenih pa sem na 800giga. R* bo pomoje konc leta dal neki teaser za novi gta...pol pa leto, leto pa pau do launcha.
×
×
 • Ustvari novo...