Skoči na vsebino

George Michael

Rumeni jak
 • Število vsebin

  17
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu George Michael

 • Stopnja
  pečen piščanec s snajpo

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BigBoss al pa kteri...ce bo se takoj prodalo ko prespilate sem za
 2. BKXC pogledam rad....vozi dobre traile...tudi evropo je bil italija pa ceska.....v torek grem na korosko...single park Jamnica....obeta ful.
 3. ja daj...kupim...pa ti pol magari dam nazaj ce se ti bo zalustalo
 4. No no...zakaj taka jeza? Za kaj se sploh gre?
 5. Jaz mislim da bo evropa pa kaka 2-3 mesta..berlin..valencia..maribor?
 6. Bomo vidli ☺️ realno je 2022 cajt za gta...leta so mimo...ps5 bo vec ko leto ze in...ne vidim kontra razloga.
 7. Vidis jaz pa pri GoW Pa jedi sploh nisem rabo locka...pri Sekiro pa Nioh pa je must...
 8. Kak vam je sedel days gone? Meni najbol ogabn spil na tej generaciji...jedi fallen mi je bolsi..pa mi je tud zlo slap :)..... vglavnem...ok..combat lahko studiram podobn kot GoW ...ko lahko pol ko odkelens skille malo kombiniras in svet recimo tudi v takem smislu ala GoW open world.....ok ok i digit. Ja nic bom naroco special edition pa ko bo cajt zacel
 9. Caki...825giga placa...ssd...ampak novi spili nojo skoz vec zavzemali..100 giga....te bos mogo staro vse brisat...ne te ko zaj ko mam celi kup gor nalozenih pa sem na 800giga. R* bo pomoje konc leta dal neki teaser za novi gta...pol pa leto, leto pa pau do launcha.
 10. Pa drugo leto novi gta pa nova konzola :).....nisem zaj nic prav spremlal...kolko bo kaj prostora...5tera? :))...cena 450e?
 11. Kolko vas misli kaj letos takoj nabavit? Meni je moja 4ka malo zacela trokirat..poln disk pa vsega....samo bi rajsi se leto dni pocako da se malo vpelje novi pa se kaj izbolsajo.
 12. Kaj zaj je vredi igerca...bolj sekiro fajt al bol AC fajt..2 knofa pa vsi lezijo na countere? Semi open svet al RDR like? Ni ki upgrejdanja armora pa sable ko nioh ko mas frljon opcij? cajta nimam tak nic za spilat...samo me malo mantra ker sn sucker na japonsko tematiko. TLOU2 bom gladko zacel na jesen/zimo....
 13. shadow taktike sem spilal na hard....pa ono po tri 4 ure en nivo....stookrat loadal....samo si grizo pa grizo pa grizo...dokler nisi reso. Vem da sem enkrat skoro 1 uro cepo v eni travi..ko sn mislo da mi ni resitve..da bom mogo na novo celi nivo....pa se mi je nekak pokloplo na koncu..haha..in sn bil....yipikayeeyMadafakas =) ni mi do igerc pa niti cajta nimam zaj nic...samo toti desperadosi pa me vlecejo da bi si nabavo.
 14. h2o hostel na petkovskovem koristimo skoz mi....20e na noc...dzaba...pa se ti celi bon ostane za kaj bol pametnega ;)..ko pa da v lj trosis....idi rajsi nekam v naravo mogoce pridem
×
×
 • Ustvari novo...