Skoči na vsebino

George Michael

Rumeni jak
 • Število vsebin

  601
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

140 Tabornik

Več o članu George Michael

 • Butast stavek
  pečen piščanec s snajpo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MassEfect 1ka….pa mi je profi…uzivam
 2. George Michael

  NBA tema

  Jaaa..mi smo tudi cakali..pa nista =D
 3. George Michael

  NBA tema

  Dejansko bi blo vredi da puhnemo, se kidda konco nazene 🥸
 4. Osvezil raketo..sno perajt za sezono ☺️💪 #mtbAbuhi Vurberk 😎
 5. Jaz sem ji dal dol ce je lih zastojn na extra…nastimal si kar story mode pa malo skacem okol…mislim da sem tutorial resil in zdaj prisel v pravo ozemlje. Nic mi ni extra no…
 6. George Michael

  Sifu

  Pm….morn si nabavit to..zgleda res profi.
 7. George Michael

  NBA tema

  Cuban dejansko nebo nagnal sekulica…to popizdis…pa Oduka je fraj.
 8. George Michael

  NBA tema

  Sekulic pa ejipa da te skipa AD pa Lebron pa se samo smejita pa penetrirata bulok/powel/hiliday 🥳
 9. George Michael

  NBA tema

  Sekulic ma spet genialne poteze…bulok pa holiday zgeta 0/0 pa gladko not…vroci wood, tim pa green pa na klopcah…AD poka cez powela ko haz po najstnicah..da bi mccgeja probo za 2 min pa rajsi ne.
 10. George Michael

  NBA tema

  Kot kaze se obramba vec ne igra zaj po allStar vikendu. Kings vs clippers lol 🥳
 11. Jaz pa se hocem Kratosa dalje…maliga lahko zbrisejo pa naredijo svoj spin off..ker mi je tak sel na zivce. Sem za back 2 the roots hackNslash combo razfukavanje ploscadi 🤟
 12. Film je pasja jajca…samo Butler je pa fakin epic😎 aja nee…tisto je Den of thieves..
 13. George Michael

  NBA tema

  Sem gledal show ponoci… Pri prvi spretnosti je bil pri zmagovalcih Clarkson rupa cista…nic trofo. Meli sreco da so zmagali. 3point prvi krog Haliburtn raztrgo..v drugem krogu se usro… za DameTime-a pa je trojka tak pre blizu…bi mu mogli dat se dva metrra nazaj :)…gladko nakazal da je vrhunski šuter. Pri dunkih pa mali whiteBoy počasto vse niggere…zaprl usta v prvem poskusu…cez dva mudela obtaclal od table reverse dunk adijo pamet. Stadion ponorel…janis pa spyda nista mogla verjet kaj sta vidla. sodniki so bli ful cudni…oni iz knicksov mel 2 ista dunka..svinglal si z roko pri obeh pomago..ko je bla rupa cista za 40max oceno..dobival po 49/48….oni oz houstna tud bogo…rabo pri obeh shotih 4x ponavlat, da je skozi spravo. TreyMurphy je bil kar ok..samo premalo izvirn…lrva finta z Alvoradom je bla dobra..ce b ise mel kaki taki stunt v rokavu bi lahko bol konkuriral - mogoce drugo leto. Samo mali Mac ko je prisel iz G lih pa jih je po vrsti demoliral…za burek niso meli. Vsaka mu cast!
×
×
 • Ustvari novo...