Skoči na vsebino

dzuko

Rumeni jak
 • Število vsebin

  245
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

dzuko je zmagal 20. decembra 2020

Bitje dzuko je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

257 Fant od fare

Več o članu dzuko

 • Butast stavek
  dzuko
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Samo v vednost - glede občasnih težav z dostopom iz mobilnega omrežja A1...neki ipji so bili blokirani in naj bi bila sedaj dodana izjema celotno njihovo omrežje.
 2. dzuko

  NBA tema

  Em, kakšna je to statistika? Po številu košev bi moral biti rezultat 151:119...
 3. Jah to so 30 let stare knjige..in ker nas sedaj v srednjih letih grabi nostalgija in pripravljamo zbirke za otroke, so šle cene v nebo.. Edina zbirka, ki jo moram dopolniti in so cene res ugodne, je pa zbirka Zlata knjiga..so pa knjige oziroma slog že morda malo preveč "starinske"..ne vem kaj bo mojima dogajalo čez par let, ampak npr. Tajno društvo PGC, Lukec in njegov škorec, Pika Nogavička, Jules Verne, Robinzon, itd...to sem po 10x prebral..
 4. Vredne so 40 eur po komadu, ampak moraš čakati, da nekomu fali ravno tista..celotne zbirke odlično ohranjene se prodajo seveda takoj, so pa od 100-200 eur.. Pet prijateljev prva izdaja je 500-800 eur..ampak to mi je res predrago in sedaj kupujem ponatis od Mladinske knjige...sem pa nabavil tudi Zveste prijatelje komplet zbirko..mislim da za 150 eur, videl sem pa ponudbo tudi za več, ampak to je že malo bolj specifično in se manjkrat prodaja..
 5. Malo reklame, mogoče komu prav pride...v skupini na FB https://www.facebook.com/groups/271889332880958/ se je javila neka gospa in sem dobil odlično ohranjeno knjigo za 18 eur s poštnino..
 6. dzuko

  Toplotne črpalke

  Hm, a ti imaš obstoječa vrata...to boš težko zarezal potem podboj..jaz imam to na zgornji strani, da se del podboja ne dotika stene..in se tega ne vidi..če ne veš kaj mislim, ti lahko slikam... Pa kot pravi jlpktnst..vrata imajo res pripero spodaj, ampak jaz imam večinoma zaprte prostore ravno tam, kjer je največ odvoda ali dovoda (spalnica, utility, kopalnica)...kolk pa to dejansko pomeni tistih par mm pa nimam pojma.. Ne razumem pa stavka, da ne boš pri ogrevanju prišparal čisto nič? A pri prezračevanju? Seveda boš prišparal - bolj kot bo hiša zatesnjena, več boš prišparal...če je nekje srednje, boš cca 60-70 % prišparal na račun izgub, ki bi jih drugače imel zaradi zračenja..je pa res, da se v praksi to pozna običajno manj na računih, ker to 60-70 % je računsko, da ti zamenjaš pol zraka v prostoru v eni uri, v resnici pa folk lufta 1x do 2x na dan, ali ima pa okna skoz odprta, ampak potem tudi ne greje na 25 stopinj...
 7. dzuko

  Toplotne črpalke

  Jaz imam pri podbojih na vrhu zarezo (na obeh straneh, torej v obeh prostorih), pa podboj po sredin zgoraj ni zapurpenan...zaradi eventuelnega prahu sem rekel, da bom vsake toliko časa spihal s kompresorjem, da se ne bi "zabilo", pa se v petih letih še nisem lotil tega... edit: aja predvidevam, da ti je jasno glede klasičnih napotkov - spodaj spodrezana vrata, pa rešetka v kopalnici, kjer imaš npr. prag in je težje odrezat oziroma se bolj opazi...
 8. Meni se to dogaja vsakih par dni..pa ne odkrijem logike kaj/kje/zakaj..
 9. Ne bi rad imel odpisane knjige. Mi je NixoN preostale preveč lepe prodal. Sej se pojavi kakšna na bolhi ali fb market place, ampak se takoj najde en, ki kupi in jo da za 40-50 eur (pre)prodajat.
 10. Želel bi kupiti 1. knjigo iz zbirke Skrivnosti, avtorice Enid Blyton. Pripravljen sem dati 20-25 eur + poštnina. Če se komu kje skriva doma....
 11. @NixoN Mi je zrihtal od 2.-6., iščem torej 1. knjigo. Plačal bi od 20-25 eur + poštnina.
 12. dzuko

  Protivladni protesti

  Če bi politiki dejansko odgovarjali na vprašanja, kratko in jedrnato..ali pa z da /ne...bi bilo lahko soočenja konec v pol ure...
 13. Verjetno res..sedajle pa dela normalno..
 14. Vidim, da je na bolhi 1. knjiga...javim v ponedeljek na ZS..
×
×
 • Ustvari novo...