Skoči na vsebino

dzuko

Rumeni jak
 • Število vsebin

  100
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu dzuko

 • Stopnja
  dzuko

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. dzuko

  Prva liga Telekom Slovenije

  Jaz sem popolnoma izgubil upanje..
 2. dzuko

  Prva liga Telekom Slovenije

  To danes je bilo katastrofa...
 3. dzuko

  IP kamere

  Pomoje vse naprave pošiljajo paketke oziroma večina njih. Vprašanje pa, kaj je v njih. Meni običajno za vsako stvar (tipkovnica, miška, kamera, ipd) predlaga, da naj odkljukam, da se strinjam da jim konstantno pošiljam podatke o delovanju..kao support pa to..
 4. dzuko

  Nakup novega računalnika

  Kaj imaš to za en program za spremljanje teh podatkov?
 5. dzuko

  Nakup novega računalnika

  Meni nov računalnik perfektno služi, sem pa ugotovil, da zaradi grafične ne bom več rabil gretja v pisarni. Ko nekaj bolj zahtevnega delam (ali igram igre) mi skoči temperatura grafike do cca 63 °C, pod mizo se vklopi reaktivni motor in začne mi pihat vroč zrak v noge.
 6. Na microsoft store sem kupil za 40 eur. Jaz sem igral tdu 1 in bi na prvi uč rekel, da je precej podobno, ampak je to že toliko časa nazaj, da ne morem korektno primerjat. Drugače sedaj doživljam dirkaško izkušnjo kot takrat, takrat je bilo važno samo kako hitro gre pa bolj je bilo arkadno boljše je bilo. Sedaj me čaka samo še nakup volana.
 7. Je tukaj kdo, ki (še) igra Forza Horizon 4? Sem probal in se odločil za nakup deluxe edicije. Sedaj pa čakat, da prenese vse te gigabajte.
 8. dzuko

  Računalniska periferija

  Evo na novem kompu dela tako kot mora. Naslednja stvar bo pa stol, ampak imam zdej tolk dela s kompom, da nimam časa se s stolom ubadat.
 9. Jp, jaz isto pri A1..navaden baker (kukr pač gre) 1,5 mb downloada..s televizijo skupaj 30 eur..prej pa samo internet pri telekomu 34 eur..kaj bo pa čez dve leti bomo pa videli..
 10. Sem čisto nov v tem - rad bi kupil Forza Horizon 4. Kje je najbolj ugodno oziroma katere spletne strani moram čekirat na splošno? Najceneje najdem na https://www.microsoft.com/sl-si/p/forza-horizon-4-standard-edition/9pnjxvcvwd4k?activetab=pivot%3aoverviewtab za 30 eur. edit: Tole sem spregledal https://gg.deals/ . A je to to?
 11. dzuko

  Nakup novega računalnika

  Tnx za post, ampak tolk se v detajle zaenkrat ne bom spuščal. Zadaj bom imel baje en dodatni ventilator in to je to. Pa približno 1x na mesec bom malo posesal. Bom pa spremljal in če mi boste rekli, da so temperature višje od "priporočenih", se bomo pa naprej pogovarjali. edit: em, glede zračnega toka mi nekaj ne gre skupaj, a ni bolj logično da je več zračnega toka ven, ker če gre notri, bo prah zastajal notri...
 12. dzuko

  Nakup novega računalnika

  @amnesia Bom spremljal temperature in če bo potreba bom menjal. Ne bom kr iz prve, ker res ne bi rad šaril po računalniku, ko bo lepo sestavljen. Bo imelo tudi ohišje dodatni ventilator pa grafična ima tri, tako da bi moralo komplet prostor prepihat. Ima pa trenutno moj komp 42 °C, je eno uro stal sedajle. Toliko kot grafa. No v bistvu takole kaže:
 13. dzuko

  Nakup novega računalnika

  Ne razumem. Kaj to misliš? Drugače imam dva zaslona in če sem v igri na drugem zaslonu vidim spreminjanje temperature - uporabljam Speccy - pa je prilezlo do 56 °C. Bom pa res zamenjal termalno pasto, samo da dobim nov komp.
 14. dzuko

  Nakup novega računalnika

  AMD Ryzen 7 3700X 3,6/4,4GHz 32MB AM4 Wraith Prism RGB LED hladilnik BOX procesor Sem šel nazaj gledat in sem očitno to pozabil napisat v specifikacijo.
 15. dzuko

  Nakup novega računalnika

  OK, pol pa res ne vem, kaj se rabte tolk ment o procesorjih in hladilnikih...
×
×
 • Ustvari novo...