Skoči na vsebino

OBELIX

Vesoljc
 • Število vsebin

  246
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

97 Jogurt

Več o članu OBELIX

 • Butast stavek
  Ta glavni nameščevalec ritnih sond Zemljanom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 815 vohunjenj
 1. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Zakaj no words? Kot prvo, boksi med dirko niso nedolžna stvar. So že letele gume... Kot drugo, če greš ven samo zato da nagajaš nasprotniku, ki ravno gre v svoj boks in se potem spakiraš nazaj, ni ravno pošteno. Kot tretje, garantiram da bi se kak RBR za stalno parkiral na mesta za menjavo gum. Tudi pravilo, da se ne sme zmagati čez bokse ni obstajalo, dokler ni en naumil, da se to da in izkoristil luknjo v pravilih. Zdaj je ni več.
 2. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Mulc je hitrejši od #SirBlessedVegana, tako da ga bodo težko držali nazaj.
 3. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Kar se tiče mene, lahko kar ukinemo to dirko. Živ dolgčas
 4. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  A je sploh kdo prebral kaj mislijo narediti? Ovinek sam bodo pustili na miru, spremembe bodo v izletnih conah.
 5. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Že če se bo Helmut spokal bo veliko rešenega. Potem se more pa samo še Spice Boy mal umirit, pa bo za drugega voznika veliko boljša klima. Zmeraj so preferirali enega voznika, pa srali po drugemu Maxipad pa gonna Maxipad. Kamor bo šel, bo delal drek.
 6. OBELIX

  MotoGP [2020]

  Mal čudno zgleda ta arrivederci, glede na objave višje, domnevam da ciljaš na Rossija. Dolgo je vztrajal.
 7. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Ne vem če bo pomagalo. Bromance med Mercom in RBR okoli motorjev je dokončno konec. https://www.auto-motor-und-sport.de/formel-1/f1-motoren-honda-mercedes-vergleich-leistung/ Honda je bila menda poredna in malo napačno rabila el. energijo, Mercedes pa naj bi poredno hladil zrak s pomočjo goriva. Prvim so menda že stopili na prste s skrivno direktivo, drugim pa verjetno še bojo. AMPAK, lejte te barabe pri Ferrariju, kak oni goljufajo in ne razkrijejo kako
 8. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Ta dva bi morala kako dirko odsedeti.
 9. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Debili prve klase so. Kar sem bral okoli njihovih dokazov, upam da so zapravl veliko časa in denarja za to. In da na račun tega spušijo sezono.
 10. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Tukaj je bil lepo racing incident, če ne bi bilo v hitrem ovinku, se ne bi sekirali. #SirBlessedVegan je naredil traparijo, ker se je postavil preveč levo, Maxipad pa ker je mislil, da se bo un umaknil. Kot je že bilo rečeno, prevečkrat so mu že popustili ali pa jih je preprosto zrinil s steze. Zdej ga je pa obiskala gospa karma. Kar se pa tiče kazni, če so mu jo že dali, potem bi morala pasti veliko bolj drastična. Ker poznalo se mu skoraj ni. Sam ajde, dirkal je proti nekomu, ki je večino dirke imel probleme z motorjem. Wingman pa tako ali tako ne obstaja. Še premična šikana ni več.
 11. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Da ne bo preveč joka in stoka. Ta vikend bo prvič na sporedu šprinterske kvalifikacije (SQ), kar tudi pomeni da bodo običajne kvalifikacije(Q) že v petek! Spored: Kvalifikacije (klasika, Q1, Q2, Q3): petek, 16.7. med 19:00 in 20:00 Šprinterske kvalifikacije (100km): sobota, 17.7. med 17:30 in 18:00 Dirka (klasika, 300km): nedelja, 18.7. med 16:00 in 18:00 Zahteva, da mora dirkač začeti z gumami iz Q2 tokrat odpade. V petek lahko zato pričakujemo, da bodo Q vsi odvozili na soft. V SQ jim ni potrebno menjati, na dirki pa po starem, minimalno ena menjava gum.
 12. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Bahrajn bi znal biti. Tja do Turčije še zna iti, potem se bo pa ustavilo.
 13. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  V pravilniku (člen 43.3) je zapisano, da ne sme ogrožati ostalih. Glede na opozorilo, ki ga je fasal so ocenili, da je bila ta otročarija nevarna. Massi ima na žalost prekratek spomin, da bi se spomnil ene dirke iz Formule Reno, kjer je tak debilizem povzročil hudo nesrečo. Ne bi mu pobral zmago, bi mu pa mirno potalal časovno kazen. Lewis jo je za ustavljanje kjer se ne bi smel. Glede tistih, kaj pa un vprašanj, a smo v vrtcu al kaj? Če ga userješ nima veze, če ga je tudi kdo drug. Zaradi nejasnih meril in opravičevanj imamo čisto preveč nekonsistentnih odločitev. Pa da
 14. OBELIX

  Formula 1 S2020E2

  Točno to. Pa da se ne bo kdo usajal, tole se je v preteklosti že slabo končalo. Neverjetno je bil udeležen ravno Latifi in bilo je ravno na tej progi. Pizda, Mazespin je še vozil, a mu je res treba dajati še več šans da naredi pizdarijo? In Maxipad je fasal opozorilo: https://www.autosport.com/f1/news/red-bull-receive-warning-over-verstappen-victory-celebration-burnout/6616098/ Glede na video zgoraj, jo je še dobro odnesel.
×
×
 • Ustvari novo...