Skoči na vsebino

OBELIX

Vesoljc
 • Število vsebin

  297
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

121 Tabornik

Več o članu OBELIX

 • Butast stavek
  Ta glavni nameščevalec ritnih sond Zemljanom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 117 vohunjenj
 1. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Maxipad sicer je bumbar, ampak da bi bil pa tak bumbar, da ogrozi uvrstitev, pa ne. V tistih par krogih je bil pač počasnejši od Leclerca.
 2. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Če se ne motim je bil v zadnjih krogih enkrat celo spredaj, ampak kdo bi vedel, ker so zgrešili skoraj celo akcijo. Drugače pa ja, hitrost na ravninah in slaba taktika je pobrala zmago.
 3. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Proga je brezvezna, asfalt so zajebali... Grejo pa prenosi strmo v kurac. Včeraj je po moje pol dirke kazalo starost gum, ene 40% cajta koliko postankov so imeli, pol so pa po nesreči pokazali tudi cajte. Že pred štartom sem pa vedel da bo obup od kamer. Preklapljali so ob nepravem času, sledili so komaj...
 4. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Drama je že končana: https://www.motorsport.com/f1/news/fia-gives-ferrari-all-clear-after-imola-f1-tyre-test-probe/10298756/
 5. OBELIX

  F1TV za noobe

  Povzetek 3rd party appov, pluginov in ostalega: https://redd.it/u93bfq
 6. OBELIX

  F1TV za noobe

  Menda imajo rešitev, ne garantirajo pa da bo delovala prav dolgo.
 7. OBELIX

  F1TV za noobe

  Neuradne aplikacije trenutno ne delujejo in niti ni nujno da še kdaj bodo. Pri F1 so se zgleda odločili, da bodo uvedli DRM.
 8. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Ko bi vsaj menjali z zanimivimi dirkališči, ne pa ta kurčeva cestna dirkališča. Pizda, dejte jih na ovale, pa dve dirke na teden, pol bo šele padalo denarja v skrinjico. Upam de FIA ne bere tukaj, ker imam občutek da bi takoj to naredili.
 9. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Po moje je bolje da imamo posebej temo, ker sezone pridejo in grejo...
 10. OBELIX

  F1TV za noobe

  Uradne aplikacije: Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.formulaone.production iOS - https://apps.apple.com/us/app/f1-tv/id1315007279 Namestitev na "nepodprte" Android TV naprave Neuradne aplikacije: Windows - https://github.com/robvdpol/RaceControl Android TV - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.github.leonardoxh.f1&hl=en_US&gl=US (ne vem če bo delovalo) Spodaj pišite ko/če bodo kaki popusti, nove aplikacije...
 11. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Jaz imam tole nameščeno na Android TV: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.github.leonardoxh.f1&hl=en_US&gl=US Deluje zelo spodobno.
 12. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Na prvih dirkah je Pirelli šel previdno in naj bi bila trda totalno mimo. Ko bodo moštva naumila kako ravnati z gumami, bo bolj zanimivo.
 13. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Isuse kakšna dirka. Tistih par krogov ko se je Leclerc igral z Maxipadom... Oh wow. Peljal ga je scat da glava peče, unmu pa sploh ni potegnilo, da ga je ene parkrat na isto finto vrgel. Toliko od dozorelosti Maxipada Leclerc je odpeljal brez napake, za Sainza upam da se pobere in bo lahko tudi on nagajal ostalim. Mercedesu je itak sekira v med padla. Haas in Alfa Romeo Najgrše presenečenje je pa McLaren, kljub temu da se je slutil slab rezultat, ta katastrofa je pa malce nepričakovana.
 14. OBELIX

  Formula 1 S2022

  Pa če bi ta mal utihnil https://the-race.com/formula-1/similar-2022-f1-car-designs-leave-alpine-boss-suspicious/ Tip je naredil najhujši c/p bolida ever, sedaj se pa napenja... Majmun
×
×
 • Ustvari novo...