Skoči na vsebino

OBELIX

Vesoljc
 • Število vsebin

  67
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

26 Fant od fare

Več o članu OBELIX

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na vaganju Lewisovega bolida bo pa zabavno, ko bojo tuhtal kak ga spustiti čez. Pa a ni bilo rečeno da mora dirkač obvezno v bokse v taken primeru?
 2. In še ena dirka bo tukaj. Jao.
 3. Dobr de se mal razbijajo. Vsaj nekej se dogaja. Also, dans vsi glasovat za Hülka
 4. Ti so resno bolani. Ne vem kak lahko kdorkoli navija za te govnače.
 5. Sam to bom pustil tukaj okoli tega: https://www.autosport.com/f1/news/150999/gasly-wanted-engineer-change-at-red-bull-in-2019 https://www.autosport.com/f1/news/151004/brutally-honest-red-bull-must-give-albon-better-car Pa naj še spomnim na menjavo mehanikov med Lewisom in Rosbergom. Sprememba je bila očitna.
 6. Wingman itak ne sme dirkat. Pa tudi če bi bila dva Wingmana, bi bila katastrofa. Tipi so se odpeljali kot da niso v istem prvenstvu. Za danes je edino upanje, da se Lewis in Bottas butneta. Če ne se spredaj ne bo zgodilo nič.
 7. Huh. A je Force Pinkia out?
 8. Ma ne vem če bi lih bukvo od ene firme s čistili bral. Razn če so kake sočne not.
 9. Zdej mora pa sam še Kim spizdit Kanyetu, pa je to to. Več se ne da.
 10. Holy fuck, ta tip je tak glup da glava peče.
 11. Nop, norca se iz njega dela ker je tečen. In ker v protest proti zatiranju ostalim diktira kaj naj počnejo. Medtem se pa fura v blackface avtu z gorivom iz mrtvih živali. Malo pretiravam, ampak tip se preserava.
 12. Ker to da vse prisiliš v klečanje pa res pokaže, da se zavzemaš za enake pravice. Vse v redu in prav, sam tako kot ima on pravico, da poklekne, imajo ostali pravico da ne.
 13. OBELIX

  [WIP] LEGO kišta

  Insert daš na spajkalnik in pahneš not. Matice pa lahko tudi med printom vstaviš. Done it. Priporočene so kvadratne matice. Dobro si se to lotil!
 14. Za kaj naj imajo konferenco? Vprašanje 1: Binotto kak komentiraš? Nimam kej komentirat Vprašanje 2: Seb kak pa ti? Nič določenega, nisem jaz kriv, sam prvi krog je treba počakat Vprašanje 3: Legleg? JAz sem ga usral, sem pizdun. Vprašanje 4: Koliko se bo poznalo da ne bo podatkov o nadgradnjah? Ogromna škoda... Vprašanja 5 do 50: variacija prvih treh Vprašanje 51: Kaj si obetate od upgradov na naslednji dirki? Bwoah To je to.
×
×
 • Ustvari novo...