Skoči na vsebino

apovsic

Vesoljc
 • Število vsebin

  971
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

529 Fant od fare

Več o članu apovsic

 • Butast stavek
  je robot. (Samo ne ve.)
 • Skotilni dan 18. 06. 1991

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 857 vohunjenj
 1. apovsic

  Tek

  zakaj rabiš ta podatek? kako imaš kadenco in tempo ko imaš lahkotni tek in kakšno kadenco/tempo ko greš na polno cca 5 km?
 2. apovsic

  Ne-NBA košarka

  Kaj pa Latvijski ostrostrelec Bertrans? Po plači je kar orenk zvezdnik...
 3. apovsic

  Tek

  Men so top copati, samo so res samo za tekme in hitre teke, ker se kar hitro rabijo.
 4. apovsic

  Premier League

  ne razumeš umetno, UMETNO joško hehe
 5. Če koga zanima: The Case of the golden idol je dobil drugi DLC (baje zadnji), ki poveže prvi DLC in osnovno igro. Ima tri nove primere, s tem da so dodal še časovno komponento, torej pri posameznem primeru se ne premikaš samo po lokacijah, ampak tudi po času (npr. zjutraj, zvečer). Vse ostalo je isto (ok muzika je nova), tako da če ste užival (oz. preklinjal, ker so nekatere rešitve malo privleče za lase) pri prejšnih primerih, boste tudi pri teh.
 6. apovsic

  Tek

  po pravici povedano ne vem, na srečo nisem imel nikoli probleme s stopalom zakaj samo na eni nogi: ali zaradi asimetrij ( prvo kot prvo sta obe nogi drugačni, drugo kot drugo jih uporabljaš na različen način, tako da zaradi ko pride do kake preobremenitve se to izkaže samo na eni nogi, na tisti, ki bolj trpi) ali pa je kaka poškodba, ker si na kaj takega stopil ipd, in je potem logično da samo ena boli
 7. apovsic

  Tek

  copati, hitro izkoristi izjemno podnudbo misterruninnga! ne resno, če imaš kaj v stopalu se ne zezat, če bolečina ne izgine po kakem tednu, dva, poišči pomoč strokovnjaka, saj lahko da nič, samo če kaj zagusti, gre lahko par mesecev
 8. apovsic

  Tek

  ma ne guma je dosti bolj prijazna do nog kot asfalt, "problem" je ker dosti bolj odbojna in se zna tehnika spremenit, zato znajo meča bolj trpet, če nisi navajen tečt po stezi @KastorZa gleženj ne vem, vem pa da imajo nekateri probleme z boki, če veliko na stezi delajo. Jaz delam ogrevanja in izteke vedno v kontra smer, glavne treninge pa v navadni smeri.
 9. apovsic

  Tek

  This, pa za steza zna biti zahtevna do meč, tako da previdno izbiraj kdaj boš delal na njej.
 10. apovsic

  Tek

  Gre kdo v torek v Kranjsko Goro na 10ko?
 11. apovsic

  Tek

  Saj si si sam odgovoril, ti ne rabiš novih copat, ti HOČEŠ nove copate . Pa saj lej, če si lahk privoščiš, kupi nove, samo ne zdaj pričakovat nekih čudežev samo zaradi copat. Itak pa jaz govorim okoli, kako ne rabiš novih šuhov, a potem jih imam sam okoli 20
 12. apovsic

  Tek

  Jaz jih uporabljam samo za tempo v okolici tekmovalnega ritma. Za daljše teke jih jaz ne uporabljam, vem da jih uporablja svetovni rekord na 12h za svoje dolge teke, samo on dela res dooooolge teke.
 13. apovsic

  Tek

  Men so taki čevlji ("super" čevlji z močnim blaženjem) pri takem tempu prej ovira kot prednost. Kot je shure rekel, lažje boš v navadnih copatih tekel kot v teh "super" čevljih.
 14. apovsic

  Tek

  ne vem, nisem še sporbal jih imam pa na seznamu želja samo ne vem če so glih primerni zate
 15. Aja? Imaš kakšen primer iz te teme? Ali gre za:
×
×
 • Ustvari novo...