Skoči na vsebino

OBELIX

Vesoljc
  • Število vsebin

    374
  • Dan prve porumenitve

Vse objave od OBELIX

  1. Mja, res je da je Alonso zablokiral gume, ampak sranje je naredil fotrov sine, ki je gledal v ovinek namesto avte pred sabo. Direkt se sliši da je zabremzal, udaril po gasu, potem pa ni bilo več šans za popravke. Alonso pa je ta vikend naredil ogromno napak, če ne bi imel zraven sebe "prvaka", ga ne bi toliko hvalili. Za Ferrari pa upam, da so bile težave samo zaradi nizkih temperatur. Bomo videli čez slaba dva tedna v Miamiju.
  2. Prvo je star fakt: https://www.formula1.com/en/latest/article/breaking-honda-to-make-full-scale-f1-return-in-2026-as-they-join-forces-with.WlzHSedIbSrZpXEXdC5QQ Ostalo pa hardkor špekulacije.
  3. Helmut je mislim da že zanikal.
  4. Never. Da mi še ta pridreka med rdeče, pol bo pa res treba nehat gledat.
  5. WTF, od vseh stvari ste našli eno, kjer bi ga celo pohvalil. Do ta male se več kot očitno obnaša korektno, navad fotra okoli žensk tud zgleda da ni pobral... Pač si je odbral eno, ki ima nekaj zgodovine in očitno je več kot dovolj samozavesten, da ga to ne moti. GTFO s takimi. Jebovas, da moram Maxipada zagovarjat.
  6. Že tak bi resno premislil, a bom plačal tistih 100€, če bi mi že podturili podražanje. Da pa začnejo še s takimi debilizmi.
  7. What? Kakšne playoffe? In other news, če se pred iztekom naročnine, hitro v akcijo. Cena gre gor.
  8. Stare zamere. Horner menda ni hotel sineta v ekipo in ga je privlekel Marko. Tega je pa Horner dokaj javno hotel spucat. En kup sranja odkar je stari stegnil pete. Aja pa okoli te dekline se je na nekem žuru tudi Jos nekaj svaljkal. Telenovela prve klase.
  9. Eh, tole ni streamer, ima BT preko katerega lahko predvajaš karkoli s svojega telefona.
  10. Na redditu naj bi bilo. Sam jaz raje ne odpiram random gdrive linkov.
  11. Če so ta sporočila resnična ali ne in ne glede na to ali je tip dejansko kaj nakuhal, so si pri RBR trenutno situacijo zakuhali popolnoma sami. Celoten postopek je bil fishy, na koncu pa namesto da bi razložili kaj je bilo, vse skupaj skrijejo za varovanje podatkov. Na koncu bodo to morali narediti, stalo jih bo pa nemalo živcev. S tem da verjetnost, da je tip dejansko nekaj zakuhal, ni nična.
  12. Slej ko prej bo kaj obupnega 😀
  13. Če bo kaj iz tega, se bo verjetno res premaknilo do konca meseca. Menda ima podporo večinskega tajskega lastnika, ampak jo bo težko odnesel, če je štorija resnična.
  14. RBR ves cajt skriva dele bolida, pol jih pa osnove interneta sfukajo
  15. Zdaj ko sem malo več rabil Wiim Amp moram reči da je skoraj šokantna razlika proti prej. Sicer sem že imel dober DAC, ampak sem ga imel vezanega na meh ojačevalec, potem pa sem imel Arylic A50+, ki je bil na koncu še bolj meh (za v delavnico bo več kot dober). Tako razliko pa res nisem pričakoval. Moja je zatrjevala, da sem spustil eno čudno verzijo Bowija, da nikoli ampak res nikoli ni bil saksofon tako slišen. Malo me skrbi kaj bo poleti, ker se kar lepo greje, je pa res, da je možno da je to bolj problem firmwara, ker je po updatu temperatura kar padla. Pa občasno malce poči, ko preklopim med komadi, skoraj vedno pa ko preklapljam med sourci (kadar se kaj predvaja, drugače je tiho). Would buy again
  16. Sam prav res, where problem? Ave Satana
  17. Huh, sem mislil da bo za kako leto več tole. Al sem pa slabo bral. Zanima me kaj je potem njegov cilj kar se tiče dirkanja. Proba, če rata rata, če ne pa jebatga?
  18. Pa če ne bi. Resno. Dosti je tega sranja. Pardon, preveč je tega sranja. Liberty, res ne potrebujemo še več uličnih drekcov, pa tudi dirk v ZDA je že sedaj preveč.
  19. https://1001albumsgenerator.com/ Tale stran vam med tednom vsak dan predlaga en album iz bukle 1001 Albums You Must Hear Before You Die Večino albumov tudi pod razno ni tako pomembnih, ampak jim pa z veseljem stisnem šus.
  20. Žalostna posledica amerikanizacije.
  21. Kateri SSD? Samsung zna občasno zahinaviti ko gre spat. Pomaga, če ga daš v Full power mode.
  22. Počakaj!! Vsaj brez testa. Prve verzije so imele sranje z napajalnim delom (brenčalo samo po sebi, verjetno tudi preko zvočnikov), pa še ene par drekci (filter na subu). Ampak so pridni in menjajo brez kompliciranja. Mislim da mora biti vsaj PCB ver 4 (upam ) Tole imam v ta malem ohišju. https://www.fostexinternational.com/docs/speaker_components/pdf/fe126e.pdf Niso nekaj zajebani, ampak meni so všeč.
  23. Kot prvo, skoraj vsi ti streamerji od unih za 100€ naprej imajo vsaj line in, optični vhod, USB in, tale moj pa še HDMI. Torej se jih lahko uporablja tudi kot DAC. Torej kvaliteta je možna. Kot drugo so ti že napisali, večina jih ima app kjer direktno streamaš iz servisa, eni samo Spotify, eni pa še Tidal, ki gre do 24-bit, 192 kHz formatov. Tale moj, celo podpira MQA, ki naj bi bil top of the line (malo dvomim, sam ajd). In nazadnje, lani je ven padel aptX losless, ne vem a ga Wiim Amp podpira (verjetno ne), ampak je predvajanje iz Tidala veliko bolj praktično. Bluetooth je za mene zadnja izbira, še LDAC in aptX so mi uporabni samo ko pač ne morem biti na kablu. Je pa BT zelo fajn na daljincu, ni mi treba ciljat od tako blizu, da bi skoraj lahko direktno na napravi štelal. Pa še nekaj, all in one streamer z dobrim ojačevalcem lahko uporabiš tudi kot čisto običajen ojačevalec. Proti Arylic A50+ je veliko boljši, predvsem dela brez kakih dodatnih šumov, edino kar sem do sedaj opazil je pok ob vklopu. Sound stage je ostrejši, recimo slabo skompresirani komadi so moteči za popizdit (high hati pa to), na kakem šrotu tudi opaziš ne. Arylic gre v delavnico, za tam bo dober.
×
×
  • Ustvari novo...