Skoči na vsebino

reaper

Rumeni jak
 • Število vsebin

  70
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od reaper

 1. Ok, hvala. Potem no likey. Od vseh teh Mariotov mi še najbolj zgleda tale 3D Bowser's Fury.
 2. Rabbids je turn based igra ali je real time?
 3. reaper

  Samsung

  Tudi pri meni je to prva zadeva, ki jo na telefonu izklopim. Že od same uvedbe tehnologije VoWifi pri naših operaterjih ta zadeva ni delovala OK. Sem imel na nekem telefonu default vključeno in sem raziskoval zakaj klici prekinjajo na istem mestu kjer s starim telefonom niso. Potem sem našel tale VoWifi, ga izključil in svet je bil zopet lepši.
 4. Pa sej ni tko hudo. Filing res ni enak tistemu v realnosti je pa vsaj nekaj mrdanja, da ni volan na gumice, kot smo imeli včasih. Jaz sem na PS5 probal naslednje igre: - GT7 (ok, igra cela familija) - DIRT 5 (preagresiven feedback, meh) - Wreckfest (preagresiven feedback, meh) - Dirt Rally 2.0 (ok, moram probati malo več) - NFS nekaj, ne vem točno kateri (načeloma ok, me pa moti delaj med akcijo na volanu in v igri) Če potegnem črto je bil G29 za 200 € iz Amazon.it dober nakup saj se zabava cela familija. Mogoče še nabavim zložljivi Playsea
 5. Tudi jaz sem se pridružil ekipi z volanom. Izkušnja mi je všeč, otrokom še bolj itak, kljub temu, da do pedalov še ne dosežeta ravno. Sta se hitro uskladila, da je eden pritiskal pedala drugi pa vrtel volan.
 6. reaper

  K: Volan za PS5

  Hvala, je bil ravno danes dostavljen iz Amazon.it. Ga probam popoldne oz. zvečer. Drugače pa ja, če bi bila ob času mojega naročila takšna cena v BB bi dal teh par € več in bi ga vzel pri nas. Znižan tudi shifter: https://www.bigbang.si/logitech-drivingforce-shifter-menjalnik-prestav-izdelek-27285/ Tudi G923: https://www.bigbang.si/logitech-g923-ps4-pc-igralni-volan-izdelek-144028/
 7. Če kdo išče komplet: Alza T248 ali pa G923.
 8. reaper

  K: Volan za PS5

  Videl akcijo ja, hvala.
 9. reaper

  K: Volan za PS5

  Jasno še enkrat hvala za trud in za linke.
 10. reaper

  K: Volan za PS5

  Hvala za linke, sem to že malo pregledal / raziskal ja. Če prav razumem imaš to robo iz linkov "auf lager" po takih cenah?
 11. reaper

  K: Volan za PS5

  Kupim volan za PS5 če se je kdo že naveličal, zanimivi modeli: - Logitech G29 - Logitech G923 - Thrustmaster T248 - Thrustmaster T300 Ponudbe s ceno in lokacijo na ZS. Sem iz Kk, danes (19.03.2022) na relaciji KK-obala-KK.
 12. Moj PS5 je bil povezan na net pa se je vsebina igre še vedno skopirala iz BluRay diska. Trajalo je okoli 20 minut, kopiralo se je na dodatni 1 TB SSD. Dobil sem še patch, nisem pa preveril njegove velikosti. Igra je napisala "Ready to play" po 20 minutah kopiranja.
 13. Tudi jaz danes dobil od Jazbine. Jutri gre v PS5, ko se vrnemo z dopusta. Prvi GT po GT2 na PSOne, mislim, da ne bom razočaran. 😁 PS: Moj prvi nakup pri Jazbini, za popust videl tule na forumu in se odločil za nakup. Hvala tistemu, ki je objavil akcijo in Jazbini za dostavo v obljubljenem roku. 👍
 14. reaper

  Samsung

  Moja je poleg Note 9 dobila Watch 3 Gear Frontier. To je bilo 3.5 leta nazaj, jo še dan danes uporabljam, baterija podobno kot na začetku, če jo imam samo za službo potem jo polnim vsak 2. dan, če jo imam cel dan na roki potem se polni vsak dan. To me ne moti, še ko greš od doma jo polniš na telefonu.
 15. Res je, konzolo k sreči že imam, ravno je bila stara 1 leto.
 16. Zadnji GT, ki sem ga igral je bil GT2, ko sem kupil svoj prvi PS in sicer PS One. Spodobi se in pravično je, da nabavim zadnjo iteracijo za PS5. V GT2 sem super užival, pričakujem, da bo v primeru GT7 enako. Hvala za info, že naročena pri Jazbini.
 17. V Krškem je dokaj frišna kitajska restavracija po dolgih letih. Talajo ličijevo in slivovo vino za darilo. Ob plačilu računa vsak odrasel dobi štamperl ličijevega vina, otroci pa fortune cookie.
 18. Hvala, bom preveril in uredil.
 19. Kaj je bolje, da naredim slovenski/EU račun ali US in so igre cenejše? Na PS imam recimo US in UK račune. Je pri Nintendu zgodba podobna ali bom naletel na kakšne omejitve?
 20. Hvala za nasvet, se bom malo izobrazil.
 21. Za probo sem nabavil Nintendo Switch. Če ima kdo kakšne zanimive poceni igre, ki so primerne tudi za otroke (6 let) se priporočam. Ciljam na poceni zadeve, ker ne vem koliko časa bo konzola pri hiši. Iščem kakšno Mario igro, Kirby, kakšno dirkanje... nekaj v tem stilu. Ker sem bolj Playstation tip človeka o Switchu in njegovih digitalnih vsebinah ne vem še 0.
 22. reaper

  Android

  Nekateri ga imamo že kar nekaj časa, odvisno od proizvajalca in modela telefona / tablice. Po navadi proizvajalci objavijo roadmap posodobitev za svoje naprave. Napiši za katero napravo gre in se lahko preveri če je kaj objavljeno.
 23. reaper

  Android

  Sony je imel vedno premium ceno ampak pri telefonih mene ni nikoli prepričal, žal. Asus je vedno na papirju ponujal veliko ampak na splošno pa tudi ti telefoni niso bili bog ve kaj, bi za to ceno pričakoval malo več. Bi rekel da je v rangu raznih Xiaomi flagshipov ipd. ki jih dobiš ceneje z enakimi ali mogoče celo manj kompromisi. Pri nas je trenutno top premium Android izbira S21 Ultra, Note 20 Ultra (če se ga še kje dobi), Fold 3. Huawei je imel odlične, konkurenčne telefone ampak so jih ZDA popolnoma zatrle na tem področju. Tudi sam sem iz omenjenega razloga migrir
 24. US PSN ali znižanje cene PSN naročnine, ki je vsaj enkrat letno 40 €.
×
×
 • Ustvari novo...