Skoči na vsebino

Naočnik

Rumeni jak
 • Število vsebin

  20
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

9 Jogurt

Več o članu Naočnik

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Res nisi dobil nekega občutka, da bi naj šlo za eno zajebano beštijo, ampak po mojem bolj zato, ker je bilo treba spustiti kar dosti začetnega dogajanja in gledalec brez predznanja ne dobi najboljšega občutka česa vsega so ti liki že sposobni ... Časovno zadeva po mojem štima, canonically predstavlja ena runda v bitki 6 sekund in game časa.
 2. Pogledal prve tri epizode Legend of Vox Machina. Vsaj zadovoljivo, če ne več kot to. Animiranka, jasno, izpusti bolj kot ne ves filler s streama, (ki pa je zame vedno bil poglavitni razlog, da jih občasno poslušam, zato mogoče nisem tako navdušen kot bo kdo, ki mu pa ravno tisto jajcanje med pomembnimi dogodki ni všeč) tako da ima precej dober tempo, lepo je animirana, pa dosti je precej juvenile humorja, ki pa vsaj mene pogosto dobi nepripravljenega in dobro nasmeji. Bom spremljal še naprej.
 3. Naočnik

  Moon Knight

  Zelo odvisno od pisca, so pa bolj znane zgodbe o njem res precej nasilne za Marvelov strip. Me zanima kako se bodo lotili lika, ker v stripih (vsaj tistih, ki sem jih jaz bral, nikakor nisem vseh) je dogajanje precej ločeno od ostalega Marvel vesolja in po vzdušju malo bolj resno. V teh serijah in filmih pa mora bit prej kot slej vse povezano ... Pa še suit up scena iz trailerja mi je zanimiva, glede na to, da je v stripih Moon Knight v glavnem vigilante brez supermoči à la Batman. Bomo videli.
 4. Ja, saj to, ne vem pa kolikokrat se bo dalo koncept prevetrit, da bodo še takle ujeli tekmovalce nepripravljene v naslednjih sezonah. In ja, je ena od tistih oddaj, ki je boljša, ko so tekmovalci slabši.
 5. Naočnik

  Peacemaker

  Žal ne. Kolikor sem gledal pred kratkim, je od teh HBOMax zadev na GO mogoče pogledat samo Santa Inc. (tudi če ne bi blo ). Se po mojem niti ne splača čakat na to, da bo na GOju, ker bo kmalu HBOMax na voljo tudi v Sloveniji. Tak da se bo treba kako drugače znajt.
 6. Naočnik

  Bigbug

  Nov Jeunet, carsko. Njegovi filmi so mi vedno ravno prav bizarni, tule mi je že ta estetika futurizma šestdesetih na polno všeč. Se veselim, čeprav je pri projektih, ki jih financira Netflix vedno zraven malo skepse ...
 7. I literally just told you mi je zaenkrat vrhunski. Tričetrt oddaje je itak Carrovo roastanje včasih res debilnih odgovorov/ugibanj tekmovalcev, kar je vedno zabavno. Pa kar malo se zamisliš nad svojim kratkoročnim spominom in pozornostjo ob ogledu, ko sodeluješ in v glavi odgovarjaš in določene stvari res, res ne grejo. Dvomim pa, da ima zadeva potencial za ne vem koliko sezon, si ne predstavljam na koliko načinov se še da nadgradit osnovno idejo.
 8. Naočnik

  Peacemaker

  Peacemaker je nova TV serija, ustvarjena po predlogi DCjevih stripov o Peacemakerju, vigilantu, ki, kot pove sam, verjame v mir za vsako ceno. Gre za spin-off filma The Suicide Squad in torej prvo TV serijo, ki je del DCEUja. Scenarist in režiser večine delov serije je James Gunn. Prvi trije deli serije so že na voljo za ogled, preostalih pet izide tedensko do 17. februarja. Je kdo že gledal? Sam sem, medtem ko me je ob pregledu trailerjev kar malo skrbelo, da bo Gunn prisiljen dostavit pretirano woke in posledično dolgočasen izdelek, zadovoljen. Serija je polna Gunnovega (meni ved
 9. Kolikor vem, sem sam preigral vse SH igre, vsaj te zadnje od Frogwareovcev, pa so bolj kot ne samostojni špili z večimi primeri. No, za Chapter One še nisem imel cajta. Bo ta epizodno izhajala?
 10. Se mi je zdelo, da bi ga že znal, ni neka strašno spregledana zadeva. Jaz jo moram zagotovo preigrat še enkrat, prvič sem jo par dni po izidu in je bila strašno hroščata. Mogoče me zdaj po parih patchih še s čim drugim kot z zgodbo prepriča. Še en predlog, čeprav ni igra nujno enaka tistim, ki si jih naštel: Last day of June. Strašno lepa zgodba, omogoča veliko posegov v potek zgodbe, čeprav je konec na žalost nespremenljiv. https://store.steampowered.com/app/635320/Last_Day_of_June/
 11. Mogoče Blacksad: Under the Skin? Predstavitveno daleč od presežka, sploh če si, kot jaz, ne moreš pomagat, da ne bi izgleda primerjal z nenadjebljivim izgledom stripa. Je pa zgodba zanimiva detektivščina, kombiniranje najdenih sledi (kot v Sherlock Holmes igrah) pa dovolj popestri igranje, da se ti ne zdi, da se le prestavljaš iz prizora v prizor kot v določenih Telltale igrah. https://store.steampowered.com/app/1003890/Blacksad_Under_the_Skin/
 12. Naočnik

  What if...?

  Ta random Tony je iz ene od prvotno planiranih epizod, kjer ga portal ob koncu A1 pelje na Sakkar, ne do one matične ladje. Menda je epizoda ostala nedokončana zaradi pandemije in bo opener druge sezone? Sicer decent zaključek sezone, pa Strange je beast in upam na kak podoben prikaz njegovih moči v live action filmih.
 13. Ravno sem dobro začel s preigravanjem The Procession to Calvary. Stilsko genialna zadeva, monty pythonovski kolaž renesančnih slik s podobno absurdnim (pa malo bolj vulgarnim) humorjem. Sledi križarki (ne ladji), ki se ob koncu svete vojne odpravi fentat edinega, ki ga v obdobju miru še sme - svetega Petra. Zaenkrat sem igral kako slabo uro, bolj kot ne nič mozgal in se kar dosti nasmejal. Sevede mogoče spremenim mnenje, ko zadevo preigram do konca, bi jo pa zaenkrat kar upal priporočat bolj kot ne vsakomur, ki mu sede odbitost in ne rabi nujno nekega izziva, da mu je igra dobra. h
×
×
 • Ustvari novo...