Skoči na vsebino

Lepi Šime

Govnač
 • Število vsebin

  74
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

17 Tabornik

Več o članu Lepi Šime

 • Stopnja
  dreksolata

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Lepi Šime

  LineageOS

  Škoda, ker bi sicer z veseljem naložil gor tale OS. A obstaja kakšna možnost, da se preveri še N26?
 2. Pojdi iz Trsta do Grčije pa tam malo kampiraj
 3. Lepi Šime

  [udarna] avto tema

  Sej to mene odbija pri novejših mašinah. Ful imajo majhno litražo pa več turbo puhalnikov. Jeba pri leonih pa je ta, da je naslednja močnejša bencinska mašina že Cupra z 290 konji, kar pa meni niti ni toliko do nje.
 4. Zanimivo... Jaz sem bolj tipa old school kampiranja, kjer se če se le da izogibam raznih klim ter ekranov Sicer pa moram priznati, da mi je van kljub začetnim težavam zrasel k srcu. Zgodilo se je namreč to, da mi je mehanik vgradil napačno vodno črpalko pri generalnemu sevisu in mi je zakuhal (k sreči je konkreten blok od tele 2.5 mašine). Sem ga pa več ali manj uporabljal samo v Slovenskih campih, ker jih imamo veliko in veliko je tudi takih, da lahko izvajaš kakšno športno aktivnost zraven. Toplo priporočam camp Menina Za naslednje leto pa že razmišljam, da bi si vgradil sončne celice ter webasto za gretje (da grem lahko tudi jeseni kam) Aja še tole... Na Soči mi je nevihta raztrgala na dveh delih tendo. Ali pozna kdo koga, ki bi to poservisiral? Ali pa da začasno nabavim nek močan tape, da poflikam zadevo
 5. Lepi Šime

  [udarna] avto tema

  Kakšni so vam pa kaj 1.4 tsi z 150 konji všeč na Leonih? Jaz bolj gledam starejše izvedenke med 2 in 5 let starimi. Res mi je čudno, da je na 1.4 mašini toliko konjev?
 6. Včeraj sem ravno imel priložnost peljati Kono iz Ljubljane do Velenja z 1.0 mlinček mašino z 140 konji in moram priznati, da mašini resnično manjka tistega pospeška pri prehitevanjih. Rekel bi celo, da se obnaša kot nekakšen mini dizel Kar se pa tiče udobja in opreme pa sem bil nadvse zadovoljen. Tudi zvočna izolacija je bila ok... no je pa res, da je bila muska naglas
 7. Lepi Šime

  [udarna] avto tema

  Jst bi rekel za to, ker je homage bat mobilu
 8. Lepi Šime

  Android

  Imam S10e in moram rečt, da je super telefonček. Ravno prav velik in ne glomazen kot flagship telefoni. Edino vsake toliko časa ga malo pere in ga moram ponovno zagnati.
 9. Če bo realno zdržal 400 km, bo to kar dostojen električni avto.
 10. Lepi Šime

  [udarna] avto tema

  Zodd, kdaj bo camber padel
 11. Lepi Šime

  LineageOS

  Kaj to pomeni če ga imajo in kaj če ga nimajo?
 12. A si kej igral ta novi SW? Tisti mlečnozobi protagonist tudi meni rektalne krčevine spušča
 13. Živim nasproti situle za velikimi bloki in še jaz dostikrat slišim ropot železnice. Ne vem pa kako to njim sede? Povrh vsega pa jim ob poletju še diši po kemikalijah, ki jih zlivajo po lesenih delih tirov. Aja, živij v lastnemu stanovanju. Kupljenim z dediščino... Naslednji korak se bom vrgel v gradnjo dvojčka na parceli od moje matere. Vendar me najprej čaka trnova pot sprememba namembnosti parcele iz kmetijske v zazidljivo. Edino, kar bo olajšalo je to, da je del prostorskega načrta. Sem pa nekje zasledil, da če najameš podjetje, ki ti bo zgradilo hiško je to tudi njihov boj?
 14. Točno tak je ja. Mislim, da ga je kupil v letu 2018. Tako, da ima verjetno 40kW baterijo. Kakorkoli, ful je premalo dometa... Sam po drugi strani pa zna pridt fotr iz Ljubljane do Krka z eno kapaciteto. Verjetno se pelje kot polž
×
×
 • Ustvari novo...