Skoči na vsebino

drevored

Vesoljc
 • Število vsebin

  434
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

52 Jezus

Več o članu drevored

 • Stopnja
  je nastal iz veliko drevesne sperme!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. a se nebi to moralo tko dost v easy zmerit, ce rabis ovalne zobnike al ne? lepo zmeris silo/navor skozi celoten obrat in ce ni konstantna bi ti kao ovalni zobnik pomagal. brez merjenja tudi ne vem kako ugotovis orientacijo ovalnega zobnika.
 2. evo roadiji takoj triggered. pac realnost je taka, da za road rabis 0 (nic) skilla. sam da watte proizvajas.
 3. a si roadiji lahk se vecje bruke naredijo?
 4. drevored

  [uradna] mopij tema

  jzt pa zmrzoval v sencah dreves. na soncu je blo kul. sel cez jezersko, soboth in potem radlpass. 300 kilometrinov easy. edin kar je blo mal prevec kolesarjev za moj okus. pa rit me je bolela za popizdit. se vid da ze dolgo nisem delal kilometrov na mopedu. bo treba spet kondicijo pridobit.
 5. drevored

  DO YOU EVEN LIFT

  drugace na powerlifting tekmovanjih niso strapsi dovoljeni, tko da ne bo res, da se posluzujejo strapsov
 6. drevored

  DO YOU EVEN LIFT

  kva naj naredim pri deadliftu. ze tko mam poverty kile gor, pol me pa se grip omejuje. vcer sem mogu za 150kg dat strapse gor. sicer je bil sumo in pri sumotu mi roke pridejo na gladek del palice brez knurlinga, ampak tud konvencionalnega ne vem, ce bi mi mixed grip zdrzal. rabim neki morilskega za grip natrenirat (mam pa tiny wrists)
 7. bogi gasly a vi sploh veste kaj vse je mogu prestati zadnji dve leti?
 8. Honda spet zmagala. sam kva ga je hamle zgal od odzadaj. neverjetno.
 9. drevored

  [uradna] mopij tema

  jzt sem dans sel se mal vozit pa naletel na zadrogirane obritonozce. so me ustavili v neki vukojebini k sem sel cez par km makadama in sem mogu obrnit pa spet cez makadam. pol mi pa se model rece naj grem cez crni vrh k je lepa cesta. sem ga mislil kr udarit k verjetno ni slabse hribovske ceste ki ni makadam. po crnem vrhu sem spet prisel na traso maratona in se peljal neki cajta za grupo (me je model kr spustu na traso). morm rect da ga kr picijo modeli.
 10. kako dobi nove gume? pod rdeco zastavo ne smes delat nic na avtu edit: casterji pravijo, da lahko popravljajo avto. wtf? niso prejsnja leta padale kazni, ce so kaj delali na avtu?
 11. a si ze razmisljal da bi se peljal ob desnem robu?
 12. lejte modela na 31. sekundi k fizika mal zaglitcha
 13. ni blo kremsnite na poti
 14. @sadhu sequencer prosim fokusiraj se na taresne probleme. se enkrat bom stisnu dvakrat enter zapored na mobitelu in odprl jebeno chatbox okno bom tko fuknil mobitel v steno da bodo kosi prek tcpja do serverja prisli
×
×
 • Ustvari novo...