Skoči na vsebino

drevored

Vesoljc
 • Število vsebin

  358
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

35 Fant od fare

Več o članu drevored

 • Stopnja
  je nastal iz veliko drevesne sperme!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. drevored

  [uradna] mopij tema

  sej mi je sam 5k zmanjkal pa se to zarad gumidefekta
 2. drevored

  [uradna] mopij tema

  zakaj sploh pucas to? jaz nisem svojega umil ze od starta letosnje sezone (februar) ni cudno da mors skos ketno mazat ce spiras dol
 3. skripta tece v dockerju in docker ima env variable nastavljene (verjetno preko kakega CI systema) pol je pa mothership hotu zalaufat skripto pri sebi izven dokerja pa so mu manjkale env variable, ki jih skripta rabi zato sem napisal kako jaz hendlam ponavadi take zadeve
 4. unga bashrc nacina se ne posluzujem ker so razlike med sistemi in nikol ne vem kam moram dat tocno plus ce delas na dosti projektih zakaj bi project specific nastavitve mel globalno v bashrc?
 5. pol pa tko povej jzt si dam ponavad dobre defaulte ze v python, ce slucajno ni env variable. tle je sicer nevarno da pozabis v produkciji nastavit env variable in app vseeno dela. tko da pomembnih env variabel ne smes defaultat. ce je neka kratka zadeva zazenem stvar z: MOJA_VARIABLA=vrednost python skripta.py ce je pa tega dost, pa dam v source control datoteko z imenom env_vars in notr specificiram variable. pol kot developer lahk direkt sourcas file in zazenes zadevo. v dostih primerih pa mors prilagodit svojemu okolju. tko da lepo skopiram fajl in si ga lokalno spremenim in pol sourcam. tega ponavad ne dajem source control. ker sem presaltal pred casom na fish valda mors dat "set -x variable value" tko da ni vec kompatibilno z bashem mam pol se s tem probleme sam jebiga. ce je malo bolj resen python projekt mam datoteko conf.py, kjer je konfiguracija noter (lahko tudi prebere iz os.environ). pol ce kot developer hocem spremenit konfiguracijo lepo nardim devconf.py in "from conf import *" pol pa overridam tist kar hocem. na koncu sam se pythonu nekak poves da naj uporabi devconf.py namest conf.py. tak pristop recimo uporablja django pa tud v lasten projekt ga ni lih tezko ufurat. enkrat se spravis zraven pol pa itak sam copy pastas v druge prjekte.
 6. kr okej cena za feltne
 7. fajni report. ce mas namen odstraniti zadnje sedeze se prvo pozanimaj kako je z legalnostjo tega. kolikor vem, ne smes kar tako zadnje klopi vrzti ven.
 8. hehe, lih predvceraj sem borisu razlagal kako v pizdi je bajk industrija in mu dal primerjavo z motorjem
 9. dost hude. ce pullajo 5 gejev skozi ovinek pa miljon visok sidewall.
 10. dramaticen zakljucek dirke to mi je dalo malo hypa za naslednjo dirko k bodo mehkejse gume. bomo verjetno videli 3 stopperje.
 11. zakaj moras to narediti? iz tvojega opisa deluje bolj, kot da si si ti tko zamislil in nisi iskal drugih (boljsih) nacinov
 12. razlika v delih je zato, ker je to blo slikano med FP1 v madzarskem, kjer so testirali nove dele pac fake news
 13. drevored

  [uradna] mopij tema

  ker avto je na desni strani mopeda? zgleda k nek japonski ferrari also a ma moped led luci? zgleda kot da bi lahko mel.
 14. to se sam tko vidi na posnetku imo celada je pa tale https://www.maciag-offroad.com/leatt-downhill-mtb-helmet-dbx-3-0-black-sid105577.html sam k je stara zaloga je bla poceni. tko da ni glih neka skart roba
 15. ce sem reku da ni problem v hitrosti jebemomast. to je table na zacetku dual slalom proge in ne mors kr magicno vec hitrosti dobit.
×
×
 • Ustvari novo...