Skoči na vsebino

drevored

Vesoljc
 • Število vsebin

  223
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

22 Fant od fare

Več o članu drevored

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. drevored

  DO YOU EVEN LIFT

  kupu sem si isosport za hidracijo pa je sladek za popizdit. kje bi nabavu kaj manj sladkega, cenejsega?
 2. ne dajat crnega sedeza na kolo k tale rjav prav completa look
 3. jzt sem nabavu gogglese pa jih niti enkrat se nisem mel gor. prav bi mi prisli sam enkrat k sem se peljal za enim hitrim in je blo full praha v zraku. drgac mi pa musice ponavad letijo v oci sam ko se zvecer domov peljem po cesti
 4. kva si bo folk mislil k bom dropperja spuscal dol pred semaforjem. ponavad probam cim dlje stacionarno ostat gor na biciklu (ni dolgo) pol pa padem dol z bicikla naprej. nazaj bi lahk odskocil sam cudno zgleda, za vstran mi je pa previsoko.
 5. kaj so blokeji? mene drgac na sedezu najbolj moti, da zgleda kot falus. sej vem da je standard ta oblika sam moj je se posebej dolg. eni sedezi so tudi kratki pa sem slisal folk da se folk pritozuje. men se pa zdi lih kratek kul da te prisili v pravilno pozicijo in te ne ovira tolko ko sestopas na semaforju
 6. ma kaksno vilico, kaj ti bo daljsi hod, se bolj se bo ugreznila in te fuknila naprej. mal bolj napumpej amortizer pa vec jajc. gume pa high roller 2 k so uradne gume te teme pa mal hitrej se pelji, da se guma spuca, ce se ti fila
 7. kva sem skor ripnil dans. se mi mudi domov formulo gledat a folk bi pa sam prical na vrhu golovca. pol sem se pa spustu dol yolo in pri enem ovinku se spomnim kaj delam, tko hitr se nisem bil in evo refleks k se ustrasis ovinka in se das prevec nazaj. sem komi zvozil, postrigel vrh bande s sprednjim kolesom.
 8. drevored

  [uradna] mopij tema

  ni mi jasno to o desni strani. ko je samo 1 pas ponavad na desni strani ni placa. ko sta dva pasa se pa peljes po sredini torej po desni strani levega pasa - kao.
 9. jaz opazam tud da se premikam mal naprej nazaj po sedezu ko me zacenja rit bolet. v bistvu ne vem kje bi sploh moral sedez sesti.
 10. bi prej rekel da je to zarad sedeza. se tudi meni dogaja. ne znam se vsest.
 11. pol bo zgubu top speed pa ne bo vec konkurencen
 12. kva je fora road bajka ce mas ze eMTB? dobesedno ni racunice
 13. pri zemlji je: lih prav mokro -> suho -> blato pri koreninah je pa: neki gripa k je suho -> aktivno te hocejo ubit k je mokro
 14. svicam vsepovsod. celada mokra, majca mokra, gate mokre. pa skos mi tezijo za ta full face sam se ne dam. sem narocil zdaj 3 litrski meh za vodo. vcer sem mel 0,5l vode pa sem jo spil sam da sem do golovca prisel, ker sem zamujal in sem gonil na polno. k sem se jim smilil so mi pol donirali vodo. naredili smo 2,5 vzpona gor in nismo dost pocival. ponavad na delavnicah se nardi 1 vzpon in pol se kr dost pociva med vajami. tko da sem dost umrl. k sem pol iz piva sel domov sem zgledal pijan k me noge niso vec hotle nosit.
×
×
 • Ustvari novo...