Skoči na vsebino

drevored

👽Vzporedni vesoljc
  • Število vsebin

    2 359
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    3

drevored je zmagal 21. novembra 2022

Bitje drevored je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 657 Jezus

Več o članu drevored

  • Butast stavek
    je nastal iz veliko drevesne sperme!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 398 vohunjenj
  1. a kupim michelin road 6 (prednja guma 160eur), ki jo je fortnine shillal kot best gumo leta 2022 al rajs kupim dva kompleta mitas sport force (prednja guma 80eur) ?
  2. ceste so okej - ciste. ni blo guzve k so bli vsi na sihtu. ta guma je prevozila pomoje 10k avtoceste in okrog 15k navadnih cest. tko da je dolg zdrzala. za naslednjo zbiram tud predloge glede znamke in modela. zdaj sem mel pireli angel gt
  3. jaz sem tudi sel en hiter krog logatec, godovic, crni vrh, ajdovscina, postojna pridem domov in nimam vec gume. se dobro da sem sel na kratko furo. kje kupujete in menjujete gume v okolici ljubljane?
  4. zakaj ne kupis takega suzukija kot ga je moderator kupil?
  5. mogoce pa tko sam flexa pred ostalim gridom. "i could take your girl too"
  6. pac nej si izbira babe take ko hoce ded. men je edino malo awkward k jo je speljal kvyjatu.
  7. kaj si tko jelly na folk z dnarjem? a neupas rect mtki za vec zepnine?
  8. stena nima za servis avta enkrat na leto, folku je premium znamka toyota predraga, racunajo porabo na decilitre in pol model uleti lejte kaka krivica se dela mojmu frendu k ne more kupit gt3rs
  9. ma ja ampak to sta bli prvi dve dirki po zimskem premoru. valda pogledas kako stvari stojijo. zdaj pride se avstralija, ki je tud bolj tko-tko proga kolko se spomnim potem pa bo mogoce ze kaka zanimiva dirka. pac pustmo redbullu nej se odpeljejo naprej, sej lahk tud za midfielderje navijamo pa spremljamo dirko. v prejsnji dirki so dejansko full malo kazali redbulla. sam more bit dobra proga kjer se dejansko lahk kej prehiteva. drgac sem tud moto gp pogledal za vikend. prehitevanj je mal vec ampak so kaznovana z obrabo gum. en model se je kr dost prebijal v ospredje pol mu je pa zmanjkalo gume in so ga nazaj prehiteli. komentatorju tudi cel cajt razlagata da mors gume sparat. aj jebes tako dirko ko mors gume sparat. pa da ne omenjam da je polovico grida ducatijev.
  10. zenska kupuje avto za 35k in neki cinca ker bo placala 100 evrov na leto vec za servis. pa to ne mores.
  11. glede na to da so ga tako hvalili je meni to bila cista bedarija. prehiti izven proge, potem pa blokira. to se mi ne zdi glih carsko ane. da je tako blokiranje sploh mozno je pa seveda kriva bedna proga, ki ima samo en ovinek kjer lahko prehitis. sramota.
  12. Octopath Traveler 2 kot pri vsaki igrici valda nimam pojma kaj delam. ne vem zakaj ne morem dostopat do atributov, da bi mi napisalo kaj kateri pomeni? vglavnem z mojo medicinsko sestro hodim okrog in s kloroformom uspavam ljudi.
  13. kva tale helmut sploh dela v ekipi razen da tu pa tam malo dreka zmesa? vedno je samo kao big boss ampak kaksne odlocitve so sploh njegove? perez?
  14. jaz bi izbral aurelio pa bi pac zrtvoval eno sasijo al pa dve
  15. zakaj tocno so zdaj dirke pet/sob? lansko leto ni blo tega. bi skoraj rekel da mi je vsec ta urnik k lahk pogledas qualy lepo po sihtu in se nedeljo imas fraj
×
×
  • Ustvari novo...