Skoči na vsebino

drevored

Vesoljc
 • Število vsebin

  215
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

21 Fant od fare

Več o članu drevored

 • Stopnja
  je nastal iz veliko drevesne sperme!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. drevored

  [uradna] mopij tema

  ni mi jasno to o desni strani. ko je samo 1 pas ponavad na desni strani ni placa. ko sta dva pasa se pa peljes po sredini torej po desni strani levega pasa - kao.
 2. jaz opazam tud da se premikam mal naprej nazaj po sedezu ko me zacenja rit bolet. v bistvu ne vem kje bi sploh moral sedez sesti.
 3. bi prej rekel da je to zarad sedeza. se tudi meni dogaja. ne znam se vsest.
 4. pol bo zgubu top speed pa ne bo vec konkurencen
 5. kva je fora road bajka ce mas ze eMTB? dobesedno ni racunice
 6. pri zemlji je: lih prav mokro -> suho -> blato pri koreninah je pa: neki gripa k je suho -> aktivno te hocejo ubit k je mokro
 7. svicam vsepovsod. celada mokra, majca mokra, gate mokre. pa skos mi tezijo za ta full face sam se ne dam. sem narocil zdaj 3 litrski meh za vodo. vcer sem mel 0,5l vode pa sem jo spil sam da sem do golovca prisel, ker sem zamujal in sem gonil na polno. k sem se jim smilil so mi pol donirali vodo. naredili smo 2,5 vzpona gor in nismo dost pocival. ponavad na delavnicah se nardi 1 vzpon in pol se kr dost pociva med vajami. tko da sem dost umrl. k sem pol iz piva sel domov sem zgledal pijan k me noge niso vec hotle nosit.
 8. vcer je blo tko spolzko holy shit k je bil naliv pred furco. na enem klimbu sem obstal in nisem mogu startat k je blo prevec korenin, guma sla v prazno skos. na dol pa je kar gumo prestavljalo za 5 centi k si prsu mal posevno na kero korenino. pa uni mini infarkti k ti prednja zdrsne. enkrat sem padel v blato in so se mi smejali. en strm odsek sem probal obhodit in so meli suhi dost manj gripa kot gume. jzt sem un z blatno ritjo.
 9. drevored

  [uradna] mopij tema

  tale model je retro. zato nima. k itak das crni vizir gor. za GSe je una adventure celada baje tudi fenomenalna. tour-x4
 10. drevored

  [uradna] mopij tema

  vsi vemo, da je samo ena znamka, ki ji lahko zaupas
 11. drevored

  [multi] Diablo 4

  v d2 niti ne vidis stevilk ampak samo feeling kako hitro ubijas mobe. sej lahk si tud cifre pogledas v stats screenu sam niso lih natancne kolko vem. recimo lighting spelli vem da so meli visoke stevilke pa niso bli nujno efektivni. jaz sem dobu obcutek, da se v trenutnem updejtu niso nekaj posvecali itemizaciji tko da upam da se bo se to dost spremenilo.
 12. ogabno zgleda kot t v lgbt
 13. wicked tehniko se mors naucit. generalno ti spd ne dodajo visine, vcasih ti sam slabo tehniko zamaskirajo (k dvignes zadnjo kolo s pedali in ne z boki). sej ti bom pokazu enkrat k bomo sli na pohorje. oz baje so v kocevju nardili hude jumpe.
 14. uf tole je pa blo blizu nas so ucili da je najbols s prednjo pristat oz z obema v naklonu doskoka. manjka ti drugi del bunny hop movementa to je k iztegnes roke in porines kolo naprej in ga s tem poravnas. medtem k men manjka un prvi del movementa s kerim dobis visino. torej tatezji del.
 15. a smo slucajno izgubili stave s prehodom na nov forum? k bi blo res skoda, da ne dobim piva za VER WDC
×
×
 • Ustvari novo...