Skoči na vsebino

Fuksija

Deklina
 • Število vsebin

  268
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

59 Jezus

Več o članu Fuksija

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Osebno bi bla rajš zunaj, mal zarad korone, mal pa zato k je poletje pa je fajn. Ni pa zdej to nek deal breaker al pa karkoli.
 2. to je pa strašno sociološko vprašanje, evo
 3. tbfh se mi zdi pri peer-reviewed bezanju po genomu in opazovanju s čem je kaj povezano relativno mal prostora za družbene interpretacije rezultatov razen fundinga da greš to sploh počet - zarad tega ne obstaja podobna raziskava za istospolnost pri ženskah, ker očitno nobenga ne zanimajo
 4. Trenutno najširše sprejeta teorija je, da je spolna usmerjenost večinoma genetska in samo v manjšem delu priučena. So tudi že identificirali gene, ki so pri moških povezani z istospolno usmerjenostjo - izkazalo se je, da so isti geni pri ženskah povezani z veliko otroki, tako da se vseeno uspešno propagirajo.
 5. Imo izpostavljenost vsem tipom ljubezni med ljudmi samo poveča možnosti, da odkriješ nekaj, kar ti bo ustrezalo, namesto da bi večino življenja frustrirano sedel v omari, ker bi se bal ali ne bi prepoznal svojih nagibov.
 6. Men je tolk epska ta ideja, da je homoseksualnost na en način nalezljiva oz. da jo lahko dobiš od tega, da izveš za njin obstoj
 7. Guiness stew as in enolončnica iz Guinessa
 8. kaj ti mora it po glavi da ponucaš čist dober gin za juho js bi definitivno pir izbrala pri tej opciji, čeprav si realno ne predstavljam kaj se ti mora zgodit da piješ več dni zapored in nimaš skos vode na voljo, zveni kot dobesedno način da umreš (al pa vsaj misliš da boš k maš takega mačka)
 9. Men je to ena taka podrobnost. Valda bi sedla podzemna, sam če je dost druge vsebine je ne bom pa niti za moment pogrešala.
 10. Fuksija

  Synthwave

  Neuromancer čez 2 tedna v živo na vrtu Gale (če bojo eventi no) https://www.facebook.com/events/914038785729924/
 11. govorili smo o razlogih, da nam je CD Project Red carski razvijalec oz. iskali smo lastnosti, ki so med razvijalci različne nesmiselno mi je kot slabo stran izpostavljat isto slabo stran, kot jo ima celotna industrija, ker na podlagi tega razvijalcev ne moreš primerjati med sabo, ker so vsi isti s tem ne mislim, da je izkoriščanje delavcev dobro in da ga nima smisla omenjati, samo v tem kontekstu omenjanje nič ne pripomore k debati
 12. ja, in to izpostavljanje je nesmiselno, ker so natanko enaki vsi večji studii (glede na to, da so indie razvijalci pogosto navdušenci, verjetno tudi tam ni nekih velikih razlik) in če si proti temu, lahko nehaš igrat
 13. Mihak kaj točno tukaj hočeš doseč? Nihče ni hvalil CD projecta zato, ker bi bili nevemkako prijazna firma do svojih zaposlenih (na uč izgleda da so točno isti kot cela industrija in v ničemer ne izstopajo). Hvalimo/jo jih, ker deliverajo dobre igre in ker so dobri do nas kot strank, kar sta še kr izstopajoči dobri lastnisti v primerjavi z ostalimi razvijalci in založniki.
 14. Sej ne vem če je to že kdo napisal, ampak a obstaja šansa da dobimo gumbek za predogled teme, kot je bil na prejšnjem forumu? Js ga pogrešam.
×
×
 • Ustvari novo...