Skoči na vsebino

Fuksija

Deklina
 • Število vsebin

  259
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

59 Jezus

Več o članu Fuksija

 • Stopnja
  Menda ima razpočnico.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Men je to ena taka podrobnost. Valda bi sedla podzemna, sam če je dost druge vsebine je ne bom pa niti za moment pogrešala.
 2. Fuksija

  Synthwave

  Neuromancer čez 2 tedna v živo na vrtu Gale (če bojo eventi no) https://www.facebook.com/events/914038785729924/
 3. govorili smo o razlogih, da nam je CD Project Red carski razvijalec oz. iskali smo lastnosti, ki so med razvijalci različne nesmiselno mi je kot slabo stran izpostavljat isto slabo stran, kot jo ima celotna industrija, ker na podlagi tega razvijalcev ne moreš primerjati med sabo, ker so vsi isti s tem ne mislim, da je izkoriščanje delavcev dobro in da ga nima smisla omenjati, samo v tem kontekstu omenjanje nič ne pripomore k debati
 4. ja, in to izpostavljanje je nesmiselno, ker so natanko enaki vsi večji studii (glede na to, da so indie razvijalci pogosto navdušenci, verjetno tudi tam ni nekih velikih razlik) in če si proti temu, lahko nehaš igrat
 5. Mihak kaj točno tukaj hočeš doseč? Nihče ni hvalil CD projecta zato, ker bi bili nevemkako prijazna firma do svojih zaposlenih (na uč izgleda da so točno isti kot cela industrija in v ničemer ne izstopajo). Hvalimo/jo jih, ker deliverajo dobre igre in ker so dobri do nas kot strank, kar sta še kr izstopajoči dobri lastnisti v primerjavi z ostalimi razvijalci in založniki.
 6. Sej ne vem če je to že kdo napisal, ampak a obstaja šansa da dobimo gumbek za predogled teme, kot je bil na prejšnjem forumu? Js ga pogrešam.
 7. Men je bla his dark materials vsec, sam sem velik fan knjig in sem mogoce pristranska.
 8. Tbh sva nehala hodit cca 5 let nazaj, ko do zamenjal sir na picah in niso ble vec vredne kesa. Nisva pa nikol jedla zara, tako da temu ma smisel dat moznost ne glede.
 9. Jelen je bla nekje do konca mojega faksa cist zgledna picerija, kere druge tam okrog pa ne poznam.
 10. ma ni blo kej hudega, sam MIUI se ne mara najbolj z appom, ki ti razpakira .apks v vsebovane .apk (vanced zdej pride kot komplet vanced+microg v enem downloadu) je blo mal postopka pa kšn fail, sam na konc je delal
 11. https://www.fbpurity.com/ js ne vem kako lahko kdo živi breu tega
 12. Vse strokovno izrazje, za katerega se pogosto uporabljajo angleške ustreznice, ima tudi 'siloma poslovenjene' ustreznice in v strokovni javnosti se jih uporablja. Osebno bi mi bilo kvečemu bolj prav, da bi prišle tudi v splošno rabo v medijih , ker pač so tam, ampak so trenutno res žargonske (realno niti za moment ne mislim, da bo šel kdo izgovarjat 'strojna in programska oprema' irl).
 13. js sem zdele izvedela za njen obstoj in morm priznat da mi je kr carska beseda sploh un prvi primer na wikipedii k jo je nekdo uporabil z buđetom, ne vem zakaj sem res mi paše zraven
×
×
 • Ustvari novo...