Skoči na vsebino

Fuksija

Deklina
 • Število vsebin

  414
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Fuksija je zmagal 11. septembra

Bitje Fuksija je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

193 Jezus

Več o članu Fuksija

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. škoda midva sva sredi četrte zdele, tko da neki je še mal sem 50:50 če bi probala idejo ufurat kot pivsko igrico, da bi moral govorit konsistentne zgodbice, mam kšno dužbo v keri bi se znal obnest
 2. A je kdo tle gledal Drunk History? Js morm reč da se miljon zabavam
 3. Fuksija

  Fotrov kotiček

  Na hitro sem šla pogooglat in kaže, da pri nas trenutno ni raziskave, ki bi dejansko opazovala količino vitamina D v telesu. Imamo samo raziskave o povprečni zaužiti količini, ki res nakazuje možnost pomanjkanja v zimskih mesecih.
 4. Fuksija

  Fotrov kotiček

  Kul, hvala. Moja logika je sicer tukaj, da je velik boljš it za 10min na dan na sonce kot delat otroku krče, ampak ajde kapljice so pa zanesljive glede doze.
 5. Fuksija

  Fotrov kotiček

  Čist iz firbca, kaj je pa podlaga, da se že tako zgodaj daje vitamin D? Mislila sem, da naj bi bilo materino mletko pretty much to to za prvih nekaj mesecev?
 6. > problemi z želodcem > vroč kruh s slanino, sirom in čebulo model, ne delaš si usluge oz. morala bi reč tole se bo še vleklo
 7. upala sem da je vsaj spot z joški komplet samo razočaranje
 8. Pol razvoja dela od doma, ker je bil brat od sodelavca (ki je edini uradno v karanteni) pozitiven in so valda še moral met en sestanek. Mislim, da zdej vem za vse skupaj 3 ljudi, ki so jo imeli, in še 3, ki so šli skozi karanteno.
 9. men je prevod hudo tam-tam z originalom sam sem tud mal biased k sem mela kšno debato s prevajalcem pa mi je bil carski modelček pri nas so včeri montiral kr seksi kos tehnologije, ki ti izmeri temperaturo hkrati k se čekiraš s kartico še kr pa niso naredil ilegalno, da folk dobi dodatek k plači, če niso bli na bolniški tisto leto folk se bo našopal s tabletami pa idemo na šiht
 10. Nisem glih kupila, moram pa vseeno podelit tole najdbo: http://www.lspace.org/books/apf/ Celiten Discworld z opombami o izvoru določenih idej, in pojasnjenimi šalami, ki ste jih mogoče zamudili. Kako mi je uspelo zamudit obstoj tega do zdaj noro je.
 11. frud je izraz iz štoparskega vodnika po galaksiji in potem res zelo super kul tip
 12. doma jo mam na šihtu mi pa vesolje sporoča da ne smem postat in je nimam al neki
 13. zdej k sem na šihtu smz da je sploh ni tam?
 14. shit, še pol k si rekel sem morala 3x pogledat da sem jo najdla ne vem a je to moj monitor, sam praktično iste barve k okvirček je
×
×
 • Ustvari novo...