Skoči na vsebino

Rossoner

Rumeni jak
 • Število vsebin

  268
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

24 Jogurt

Več o članu Rossoner

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Rossoner

  NBA tema

  Zame igralec, ki meče z igre 42% ne more biti blizu pogovora za MVPja, pa ne rečem da ni solid igralec, samo overrated totalno zaradi Utahovega scora. Recimo danes je metal 12/34, efficiency je daleč najbolj podcenjena statistika v NBAju, sploh pri teh kvazi ameriških analitikih.
 2. Rossoner

  NBA tema

  Donovan "Brick" Mitchell MVP candidate Če ne bo Embiid alpa Jokič letos MVP, poj nj ukinejo nagrado...
 3. Rossoner

  NBA tema

  Ta NBA je res joke ratal, od sojenja, kup nekega političnega bullshita do nodefense in potiskanja Lebrona na vsakem jebenem koraku. Sj je model najboljši še vedno, ampak how the fuck je on v igri za MVP rednega dela?? Statistično je slabši k Dončič, trenutno igra z enakimi scrubsi pa score ma brez ADja 1-5?
 4. Haha, ja jbg, cene pri nas so 1600€, tako da ni tole nekaj drago, v Nemčiji pa 1450€+
 5. Če kdo slučajno nuca AMD RX 6900 XT, mam eno še zapakirano za 1350€. Ni MSRP, je pa cenejša kot drugje.
 6. Rossoner

  NBA tema

  Igralci, ki naj jih obdržijo: - DFS - Kleber - Brunson - Bobi - JRich Ostale klovne pa lahk sterajo. Itak najboljši scenarij je, pa da Donke čez 2 let lepo prevzame palco od Lebrona v LAL.
 7. Rossoner

  NBA tema

  Da vidimo sedaj zagovornike Lebrona za MVPja, ko je njegova ekipa brez ADja spušila 3 zapored.
 8. Zdaj smo že pri kakšni uri za gaming. We get it, ne maraš minerjev, ker so zjebali trg GPUjev, ampak daj nehaj si prirejati podatke za neke kvazi argumente, kakor ti ustreza. Jaz res upam, da tole traja še pol leta, res z veseljem gledam ta salty folk, kako jamra nad minerji in trgovinami
 9. Se prav mora nekdo, ki je über gamer, igra po 14 ur na dan, povedati koliko igra vsak dan (dejansko je obraba višja pri gamingu zaradi nihanja temperature). Makes no sense. Če pa je bil poseg z raznimi BIOS flashi itd., tu se pa strinjam.
 10. Rossoner

  NBA tema

  Fak keri jebena smešnica je tale NBA. Naj pogledajo malo po svoji ligi, preden začnejo z nekimi BLM političnimi spami. Harden MVP candidate
 11. Pač tistih nekaj kosov 3060, ki bo na trgu, bo lažje dobiti, ker se minerji ne bodo grebli za njih. Kdor pa pričakuje, da bo nenadno zaloga kartic, pa živi v oblakih.
 12. Rossoner

  NBA tema

  Kaj bo Dončič z Simmonsom počel v peterki Saj prej ali slej bojo spet šli na ta format, vsaj za kšne par let
 13. Verjetno na dan, moja 3080ka dela 10€ čistega profita trenutno.
 14. Rossoner

  NBA tema

  Jp, tole bi blo kr zanimivo Embiid - Giannis - Jokič - Dončič - Sabonis? (large ball ) James - Durant - Leonard - Curry - Lillard (small ball ) Pa kva se tega Donovan "42,7% FG" Mitchell-a tako promovira, model je na polno overrated zaradi Utahovega uspeha
 15. te kartice ne bo še vsaj 3 mesece.
×
×
 • Ustvari novo...