Skoči na vsebino

newfka

Deklina
  • Število vsebin

    257
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    6

Vse objave od newfka

  1. newfka

    Pravkar pogledano

    Gepack (2024) Pred ogledom sem vedela samo, da gre za slovenski film. In sem bila pozitivno presenečena. Zabavno, simpatični liki, dobra igra, nekajkrat sem se na glas zasmejala. Bi pogledala še enkrat. Joan Baez: I am Noise (2023) Biografija o življenju in delu Joan Baez. Nisem neka velika fanica, tko da sem šla gledat bolj zaradi priložnosti in radovednosti. Ganljivo, intimno, nekaj dobre muzike, mogoče malo predolg, ker se mi je mestoma vleklo.
  2. Darilo za rojstni dan Akrili in barvni svinčniki
  3. newfka

    Poezija

    JUTRO vračanje ropotanje vagona čez jutro oddaljeno ki mu ne pripadam ki mi ne pripada nedosegljivo in tako kakor jutro sonce današnjega dne oddaljeno ki mi ne pripada ki mu ne pripadam prestopanje praga in dom se zdi tuj kot kdaj koli prej morda danes morda v nekaj dneh morda v tednu dni valovi vznemirjenega morja pretekle noči razbijejo okna na obali moje postelje morje pljuska ob moje telo
  4. newfka

    Hribi

    Če morda kdo rabi, prodam popolnoma nove, nikoli rabljene snežne krplje Inook RXM, kupljene pred nekaj sezonami (ta konkreten model ni več v prodaji). Prodam za konkretno nižjo ceno od primerljivega modela, ki se trenutno prodaja na spletu. Za več info ZS.
  5. newfka

    Poezija

    I GO DOWN TO THE SHORE Mary Oliver I go down to the shore in the morning and depending on the hour the waves are rolling in or moving out, and I say, oh, I am miserable, what shall — what should I do? And the sea says in its lovely voice: Excuse me, I have work to do.
×
×
  • Ustvari novo...