Skoči na vsebino

Šimšalamima Huhu

Aluminat
 • Število vsebin

  661
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  5

Šimšalamima Huhu je zmagal 1. aprila

Bitje Šimšalamima Huhu je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

818 Jezus

Več o članu Šimšalamima Huhu

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pomoje da je bila res bundle, jaz vem da sem jo kupil s tolarji retail s škatlo ko sem probal demo, sploh ne znam objektivno povedat a je bla dobra igrica a slaba, samo men je blo carsko
 2. Ultimate Race Pro, Moto Racer (enka), Split Second
 3. Control na PCju, nekje v prvi tretjini špile bi reku po vajbu, zankrat uživam ful bolj kot sem mislu, čist drug tip igre sem imel v glavi po trailerjih in jpgjih. Pa na WiiU sem šel še enkrat Donkey Kong Country Tropical Freeze, faking dark souls platformščin. Žena me tko gleda k pizdim, "a nis to že obrnu?", "sem", "a si ratal slabši?" Počedu sem storyline, zdej grem prvič na 100%, K leveli že vidim da bojo pizdarija. Pa rumble mi je začel čudne zvoke spuščat v padu :|
 4. Dobra pedala, na sparka pa tud pašejo. V končni fazi bi lahko fural tud flate na navadnem s 120 vilcam.
 5. Ne vem, če se zavedaš, ampak Shimano je top tier znamka, nekaj, kar uporablja tudi Specialized. Spark na drug stran je Renault. Gor pašejo pedala Look pedala al pa kaj podobnega.
 6. Uh, za standard uganke, to kar rabiš, da končaš, pomoje nikjer ne srečaš nič nefer. Kakšno so zajebane, samo se splača pustit kakšno stvar za čez noč, verjetno še nisi končal vseh drugih puzzlov. Eno sem jaz bruteforcal, ker mi je bil koncept jasen samo organ za potrebni čut je bil že mal "jebi se". Fizikalno-prostorske uganke pa hehe, ng+, igra skriva precej več, kot izgleda na prvi pogled.
 7. Gravel je majka, men je to tok zabavn bajk, čez zimo sem jih naklepal 500. Pa zmerom se lohk skregaš s folkom, k ti utruja "zakaj ne specialka/mtb".
 8. Cel spark je brezvezen bajk, če si za kej kolega mu ne boš pustu, da ga kup.
 9. Ta bajk ma vse, števc, lučko, bidon za joto in vampe ločen, taško in tačko. Pa zgledajo skor nove gume.
 10. Balkanci skup držimo, nimaš kej.
 11. Ma za 100 evrov koker je Boris hotu zanjo sem lahko tud goba
 12. Frendi me jebejo da je čelada ko kahla. Prašam ženo, a je res ko kahla? Ne, paše ti, zgledaš ko tista goba iz super mariota.
 13. Na SNESu se ti splača mal potrenirat DKC, vsaj povprečno obvladovanje igrice ti lahko nadomesti kakšen manjši hipotekarni kredit. Upam tudi, da se prime trend dilanja robe zato ker je grda in kmalu pade kakšen dobr deal za PS5.
 14. A ni BioNTech odpru fabrko v Nemčiji za štancat Pfeizer. Predvsen je pomoje važno, kaj je v interesu lobistev in kapitala v Nemčiji, brexit AZ to res ni.
 15. Sej nisem stručko za cepiva, samo tko kok nemci pritiskajo na astro, ki a) ni švabska in b) je ful cenej kot švabska cepiva se ne morem znebit občutka, da ni edini razlog skrb za mlajše ženske.
×
×
 • Ustvari novo...