Skoči na vsebino

Šimšalamima Huhu

Šerif
 • Število vsebin

  278
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  3

Šimšalamima Huhu je zmagal 12. oktobra

Bitje Šimšalamima Huhu je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

219 Jezus

Več o članu Šimšalamima Huhu

 • Stopnja
  skače z ritko na svečnik.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če je za dešifrirat vodkotliča so kaj, AMDji tok kisli, da se Nvidi ni treba neki stegovat? Al je problem da Samsung ne dohaja, AMD ma pa zakupljen TSMC?
 2. A to si ti spet informiran že pred vsem, samo kdaj se bo splačal komp kupt ne veš?
 3. Kaj pomen ta "dobr". Da bojo počasnejše in dražje? Al da jih bo še manj kot zdej?
 4. Dela crossplay, samo voice chat ne. Tko da lahko igrata tud s tem setupom.
 5. Bila je zastonj na Epicu nedolg nazaj. Vem, da ti ful pomaga Sam men se ne solo ne multi ni dal jebat, sem pa res pred tem igral trojko.
 6. Moj stik s šilcem je bil ban accounta, zato sem tud zdaj shekan do nadvideznega diska.
 7. Ja samo jaz se ne vozim po že znanih potkam za mtb, ampak pač odufram po hosti nekam, kjer ne veš, a je samo vleka za spravlat drva, a je za gobarje, a majo tam lokalci z enga sela bližnjico do druzga sela. Pa imam zelo športno ženo, bolj ji gre na kurac, da "ne vem kje sem", da "sem obljubu, da bova šla jadiad" pa da more skoz močvare, klance itd. kdaj nosit, vlačt in podobno kolo. In potem se sred nič znadjeva sredi čistine s srno in bambijem pa tko še kar nula veselja
 8. Ti prov nič ne pomaga, če raziskuješ neke potke, ki jih samo par loklacev pozna in uporablja. Saj sem imel telefon in google maps, kje sem sem vedu, samo teren je tak kot je. Mi je pa to tud en čar gorskega kolesarstva, samo to morem it obvezno sam, ženi se je že ene parkrat odfukal, frend ma tud že kar refleks, ko prideva kam pa "a bi šla pogledat kam gre tale pot".
 9. Tole men zgleda kr mal muka, ne vem a je samo kamera taka? Jaz sem se dons ene 3 ure zgubljal po šumah, parkrat zalutal, 2x se mi je dal nazaj, poti, ki se kar končajo sred nič, kdaj je kakšen mejen kamen tam, in na konc sem se po enmu bregu čez travnik prpelal skoz hosto direkt pred enga jagra, ki je sedel ob avtu. Pa se pogledava, ga prašam "emm, kje pa sem?" in mal umirava Sem sfalil vas, kamor sem hotu pridet za ene 5 km pa cel hrib vmes
 10. Končal A konc NieR. Tko, kot da pol igre manjka, sklepam (upam), da to pokrijeta poti B in C, ker zaenkrat to nima ful neki jasnosti in smisla. Drugač je igra na normal čist prelahka, pa za Platinum je boj res preprost. Ne vem a sem se to zajebal, da nisem šel na hard. Zaenkrat bi ji dal slabih 8 od 10, pa še to bolj zarad splošne fuknenosti sveta in pantyshotov.
 11. Na Steam pride čez 1 mesec, menda ne bo jebe s fpsji, load timei in zalogam dost zmogljivega HWja.
 12. Doma imam nož za zelenjavo, meso in kruh. Niti torxov nimam, nisem si še naredil nek mancave v drvarnci.
 13. Sej bi jo že zdej, pa je pregrdo če je gor distančnikov ko da maš 5g anteno na biciklu Sam sva trenuton z ženo v karanteni zbog svijetske krize, čakava rezultat njenga testa in evo, ne morem niti do frenda v delavnco mal se igrat z orodjem.
 14. Jaz imam northwave bibtight dolge pajkice z naramnicam, tko da si do popka pa sred hrbta :lagodn:, zgoraj pa al kratko švic majco al pa dolgo podmajco, northwave extreme jakno in gore dost tanke rokavice, ampak s polnimi prsti. Po potrebi dam v čelado podkapo pa bandano okrog vratu. Drugač pa #zimskadilema, a se spravim rezat ror od belance al pustim tko?
 15. a za tole temo dobivaš ful prijav al kako, da se svalkaš tukaj nonstop?
×
×
 • Ustvari novo...