Skoči na vsebino

Šimšalamima Huhu

Aluminat
 • Število vsebin

  845
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  6

Šimšalamima Huhu je zmagal 29. julija

Bitje Šimšalamima Huhu je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 128 Jezus

Več o članu Šimšalamima Huhu

 • Butast stavek
  skače z ritko na svečnik.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ma ne vem, ti diski ne pridejo do dvomestne cifre kok wattov potegnejo, in še to zelo redko, večino časa samo čakajo in trošijo manj kot watt. Je lahko v tistih peak loadih lokalno jeba, ker je M.2 form factor tako majhen in so v bistvu samo ena mala platka čipov, ampak da bi s tem lahko kaj ful ogrel in spremenil termodinamiko 200W+ pizdarij za njim je pomoje znanstvena fantastika.
 2. Koliko TB podatkov lahko zapišeš preden disk crkne. Sam to je tko zelo ohlapen parameter, niti ne vem a je kakšen standard kako je to testiran, kakšen procent jih more crknit preden rečejo to je to itd. Da grejo cifre tko lienarno gor z velikostjo pa ni nič čudnega, ker so efektivno diski tehnološko enaki, samo pač pri 2x več celicah bojo te pol manjkrat prišel na vrsto pri istih TBW.
 3. Kaj hočeš od mene, a znaš napisat en razumljiv jeben stavk, ti al pa en od teh 30 ljudi, k ti piše berljive tekste za sponzorje? A bi rad, da se zbriše to temo? (ne bom je). A bi rad, da ni tistega posta, ki bi bil že zdavnaj pozabljen, če ga ne bi ti vsak dan 5x quotal?
 4. Galko ni bil tok sluzast takat ko je dobil letno naročnino na Revolver, kot je PG ko nabija kaj vse je in kaj ni kle po fourmu. Dej zdej še enkrat razlož celo zgodbo in kako se folk na tem forumu laže in očitno še mal photoshopa tvoje komentarje, dripac en.
 5. Isto sem si jaz mislu sam nisem upal komentirat na facebooku
 6. Vrhunski poliester Drugač pa ultimativna "ukradte mi denar za malco in porinite glavo v wc školjko" roba za v srednjo šolo.
 7. A sem kaj zamudil? A mi je kdo na novo hekoval tipke ,ki beležijo vse klike?
 8. Vse mam, samo dobro osvetljene sobe (pa diska) ne.
 9. KAJ, tko res KAJ bi ti rad zdaj? Imaš možnost prijaviti post, napisat kaj te moti, a želiš, da kaj pobrišemo in zakaj al kaj v pičko mater hočeš razen razpidit mene. Kater del NE SPAMAJ RANDOM PIZDARIJE V PS5 TEMO ne štekaš?
 10. Maš svojo temo, prepiraj se s folkom tam. Zadnjo stran ali dve bom prestavil tja, nove PG vs mn3njlanik poste v temi, ki ni njegova ali gostilna brišem. EDIT: pa tisi najbolj trdi z bralnim razumevanjem bojo fasal nagobčnik
 11. Fak model, dost je no. Tema je o PS5, ne o tem kok časa maš ti isto telefonsko pa komu vse bi kuhal kofe, če ne boš glih slučajno takrat obiral grozdje al pa zašolal škarpo. Ti tvoji posti, reklame in akcije imajo manj smisla ko emaili nigerijskih princev. Majke mi da noben 100% ne šteka kaj sploh hočeš povedat, kaj te boli in zarad česa se razburjaš. Je pa cel kup uporabnikov napisal o kr enih fukenih izkušnjah s tabo, folk, ki je tukaj že leta in se res ne rabi izmišljevat zgodbic o tvojem biznisu. Deal with it, jaz bolj verjamem folku ,ki je sposoben normalne komunikacije že le
 12. Rogla gre še en krog, ne jebe
 13. Zaeknrat zgleda, da še drži. Pizda kok mu prvoščm po letošnji sezoni.
 14. Men pa dost dol visi kok se men zdi fer ampak kok se kupcem zdi fer 3 leta staro grafično bi danes lahko prodal za 20% več kot sem dal za novo, tud trznil ne bi z učem, samo lep lp pa poštnina na stroške kupca.
×
×
 • Ustvari novo...