Skoči na vsebino

Šimšalamima Huhu

Aluminat
 • Število vsebin

  1 447
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  6

Šimšalamima Huhu je zmagal 29. julija 2021

Bitje Šimšalamima Huhu je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 127 Jezus

Več o članu Šimšalamima Huhu

 • Butast stavek
  skače z ritko na svečnik.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Priden, upam da si dost jedu in pokril vnose.
 2. Ma sploh ni samo cifra, tudi čist različne oblike čevljev so, to je res drugač zelo yolo naročat po netu. Odkolesar v trgovino med vikendom, al pa ne probaj kakšno drugo znamko, ki jo prodajajo kje bližje domu, menda ni EV v Lj najbližja trgovina? edit: pa online ne moreš usput spizdit še kakšne rokavice al pa pakne, ko greš "sam mal probat".
 3. A nis mel srebrn okvir? Furla ga nis, si pa 2x naredil full servis vzmetenja pa preventivno menjal ketno.
 4. Moj setup ne deluje na PS5, igram na pad samo se vsaj po občutku večino časa borim z nadzorom, ne z avtom. Pad nastavitve sicer nisem spreminjal, mi je pa najbolj kislo zadet linijo pri hitrih kombinacijah, na volanu (govorim za moj PC setup in PC igre) lahko zelo hitro popravljaš in loviš zdrse z majhnimi praktično instantnimi obrati volana in tudi s FFBjem čutiš kaj se dogaja, pri kombinacijah pa čutiš meje gum in prenosa teže avta, in je to omejitev kok hitro obrneš volan v drugo smer, ne volan sam. Medtem je na padu v GT7 "lag", ko igra zgladi vnos s pada in model v igrici lepo suče volan
 5. Sem šel prov googlat gt7 pad vs wheel, samo očitno ima igra neki res zjeban v podpori in obnašanju volana, tko da mogoč je pa to to, še en quirk zadnje verzije the real driving simulatorja, al pa napredek sim racinga, pad>volan.
 6. Kakooo no Tko v tejle grupi, k furamo ACC ligo pa mal chat pa to ma folk po par 100 ur na volanu, pride do kakšnega frenda / modela, ki ma samo pedala druga pa tko odbrije po sekundo dve na Spaju itd. Natačnost inputov na vhodih in izhodih iz ovinka, volan vs zobotrebec hoda 4 mm. Ajde, za slaba pedala ne rečem, da je bremza pač nek yolo čigumi in se da bit s triggerji bolj natačenn. Kar se tiče pa ergonomije, furam eno uro dirko na pad grejo roke -> Volan lohk 4 ure endurance v kosu, ko da bi šu polet v Istro na morje.
 7. Če pa peš fukneš je pa OK, k tm te najdejo s satelitskimi posnetki? Oz. če ne fukneš te najde in oglob policaj za 200 frankov, če fukneš te še povoz z avtom?
 8. Pismo mej pa ta invalidnost čist ubije špilo, prov ne morem se spravt igrat, pomoje sem vložil ene dve uri in me ne vleče nič.
 9. Šimšalamima Huhu

  NBA tema

  Galko sej usral ko en golob.
 10. kaj ma to veze z grafičnim karticam?
 11. Šimšalamima Huhu

  NBA tema

  @Galko seronja boš v vsakem primeru, al izpolniš obljubo al ne.
 12. Šimšalamima Huhu

  NBA tema

  Galko, a si pustu za malco kefir pa jogurt na soncu?
 13. Ne pretiravaj s kontekstom, je ful bolj zabavno če mal tavamo v temi in ugibamo.
 14. A je bil lep model na kolesu al kako si ga zamenjal zame? Vozim se, samo ne po Jakobu, tko da nisem bil jaz.
×
×
 • Ustvari novo...