Skoči na vsebino

Šimšalamima Huhu

Šerif
 • Število vsebin

  183
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Šimšalamima Huhu je zmagal 13. maja

Bitje Šimšalamima Huhu je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

149 Jezus

Več o članu Šimšalamima Huhu

 • Stopnja
  skače z ritko na svečnik.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Dons sem mel končno mal pavze med zoomi, da sem lahko pogledal fotke pa ytube, hudo. Švica zgleda res tasty, kok od Berna so te pizdarije boris? Planirava z ženo en roadtrip pa imava tam šanso met bazo.
 2. Pomoč je omejena, kok jo ti lohk goniš je valda samo na teb. Če hočeš s pomočjo se vozit 60 si pač kupiš električn moped. Al pa Tomosa.
 3. pomoje da je, se vid ene parkrat na posnetku, k se presede v nahrbtniku
 4. Level TLM Bajk je tekmovalni XC, potopna je dost stvar osebne izbire (in kot si sam omenu, skilla). In dost velik razmisleka pri takem kolesu gre pod črto tud v težo, potopna jo hočeš nočeš doda.
 5. Ima, samo (mogoče je stvar navade) mi je bolj všeč direktnost Shimano bremz. SRAM ma sicer ful bolj razdrobljene modele, Level brez je ne vem, 5 al clo 6, ampak so te kar špica, pa kadar vozim HTja z 2-batnim XTji sem zmerom presenečen kok dobr feeling mam in kakšen dobr feedback mi je.
 6. Všeč mi je kako prijemajo Shimano bremze, ne vem če je kaj za nadgradit med firmam. Če bi začel poganjavčka gont po Golovcu kaj prej kot kot letos bi ja že vedu take fore? A boš prebolu kdaj moj no-skill drevored komentar
 7. Jaz mam en 10 litrski nahrbtnik, če rabim kaj nost s sabo, not mam zračnico za vsak slučaj, pumpo, orodje, vetrovko pa frutabele. Pa telefon, če bi me mogla žena pridet kam iskat Kaj mi bojo 4-batne goran?
 8. Torbica je tud men padla v oko Drugač pa bi jaz tud mel rajš Shimano bremze, bolj mi je všeč odziv.
 9. Ja Nino voz brez potopne Pa dost projev voz s potopno. Sej niti ni tok fora, a zvozim a ne, pod črto mi ni težko bajk nest, če je res kriza, tud odpelal sem se že marsikje mimo folka na endurotih s pol več hoda kot jaz, samo kje je potopna razlika med vožnjo po jajcih in užitkom. Se jebat z imubsom pa lovit nastavitve sedeža vsakič se mi pa tud ne da. Te snobovske potopne so kar precej dražje, za en cel decathlon bajk po komadu.
 10. Sej 100 al pa 125 bom vzel, pa AXS, če že mam shifter pa da ne vlečem dratov. Samo sezona se bo počas izpela, ful neki v visokogorje ne bom več hodil zarad temepratur in vremena, s potopno bi tud mal še znižal balanco, tuhtam tud, da bi pedala dal na gravela in kle zmontiral nekaj jačega, ampak bo to zimski projekt.
 11. Spark ja. Potopna je dodatna teža, plus še več evrov za zmetat v bajk ... Nisem se še čist odločil, samo če zalutam in padem v tak teren kot je bil tukaj bi prišla prav. Dileme dileme.
 12. Za letos mam pomoje dost Karavank, spet sem končal nek v pizdi materni, srečal 2 planinca sred enga gramoza, k sta me gledala, ko da sem z lune padu (ni bilo daleč od resnice verjeten). Grem spomlad, ko zmonitram potopno mogoš še probat kakšno stezico. Je bilo pa ful lepo
 13. Nizocemci so drugač tud kar pizde kar se tiče pritiska javnosti in medijev, govno, k bo zdej letelo na TJV in predvsem Rogliča tam bo tud kar jeba.
 14. Tadej ni imel nič za zgubit, ni nosil nobenega bremena več, bil je že nad zastavljenimi cilji, vozil je sproščeno in lačno, vse je bila samo še pika na i. Primož je branil majico, prišel je kot favorit, prišel je po zmago, kok je imel on naložen na psihi cel tour je ogromno, danes je lahko samo še zgubljal. Po svoje mi je neverjetno žal zanj, ampak njegove izjave v cilju so bile zrele, gentlemenske. Pomoje še ni rekel zadnje, pa tudi odnesel bo (on in ekipa) kaj iz te, žal zelo drage šole. Konec koncev zato gledamo šport. Se bomo pa pomoje slovenci zdaj razdelil še bolj kot so nas partizanci in domobranci.
 15. Pa opaziš razliko, oz. kako kot rekreativec sploh ugotoviš, a si kaj naredil z ovalnimi zobniki, da ni glih dnevna forma, placebo, psihologija upravičevanja stroška? K to se zdej že par let svalkajo teli ovali, pa noben od tavelkih ni to dal kot default.
×
×
 • Ustvari novo...