Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
 • Število vsebin

  240
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

73 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

 • Stopnja
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.
 • Rojstni dan 01. 01. 1870

Nedavni obiski profila

141 ogledov profila
 1. Tocno o tem postu je govora (stipe jih vedno c/p na ta nacin). Mene sicer ne moti toliko, da bi mu sel zato utrujat, bi blo pa lepse, ce nebi bilo bele podlage, velikost samega teksta mi ni sporna.
 2. Pizda sam res... Pa folk jamra ker ne bojo mogl v slacilnici spreminjat skinov svojemu linku ampak sam prek menija al neki, ter jokajo da ni 3rd person, ker ne bojo vidl kustomizacij svojga lika all the time... Res ne vem ce sem ze kdaj kaj bolj pederskega slisal v svojem zivljenju.
 3. trailer of Crysis Remastered leaks (na dnu prispevka, ampak je samo 720p)
 4. Realno gledano in tko tut povedano, na kolk % igrice sem ko sem presaltal iz Ellie na Abby?
 5. Neki za maksija: AMD’s Next Generation Flagship ‘Navi 31 GPU’ Get’s First Confirmation – Even Bigger Navi?
 6. resno? ni drm, CDPR dobi ves denar, po moznosti se ceneje, vecja sansa da bos delezen necesa takega kot je free pass za X1X. Mislm neke vrste DRM je, ne mors DLjat igrice ki je ne placas. Lahko jo pa placas DLjas, refundas, igras. Sam dnar ti pol ostane na GOG racunu predvidevam. Je hcerinska firma, sam ne pomen da CDPR dobi ves denar, poslovno sta to se vedno loceni entiteti, procenti ki grejo GOGu ostanejo gogru za stroske, marketing itd., samo dobicka je potem CDPR delezen. Ni ceneje kot na Steamu. Kul potencialen feature, sam me ne targetira (ceprav bom v nekem trenutku verjetno imel Xbox Sex). Tko da ce (zase) potegnem crto, ne vidm zares prednosti, da bi kupil na GOGu namesto na Steamu. also: Itak bom "try before you buy" in kupil kasneje, ce bo vredno.
 7. Zaenkrat zgledajo ciste smeti, cel demo je o nekih pederskih kustomizacijah, tko da si lahko predstavljam, da se bo vse vrtel okol mikrotransakcij.
 8. Skor ziher graficna. Se ti je med igranjem pojavilo ali tudi random na desktopu? Sicer pa googlaj "white squares display artefacts", najde ful zadetkov na raznih forumih itd. tako da najdi med zadetki tistega, ki je najbolj podoben tvoji situaciji in mogoce najdes konkreten odgovor.
 9. USA PlayStation Plus 1 leto za 26€
 10. Roger that. Je posiljeval fanice na igricarskih konferencah? Je bil clan KKK? Keep us updated.
 11. Enkrat se je ze zjokal na streamu, ker je na nekem game-conu prevaral zeno in ga je dobila.
×
×
 • Ustvari novo...