Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
 • Število vsebin

  376
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

[]D [] []V[] []D je zmagal 26. julija

Bitje []D [] []V[] []D je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

132 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.
 • Rojstni dan 01. 01. 1870

Nedavni obiski profila

286 ogledov profila
 1. Ne mors druzga kot privoscit natega opici, ki kupi to day1.
 2. Here is a breakdown of Sony's Game & Network Services net revenue by segment for FY20 Q1 (Apr 1- Jun 30). Console Hardware: $0.52bn / 9% Packaged Software: $0.35bn / 6% Digital Software: $1.37bn / 24% Add on Content: $2.29bn / 41% Subscriptions: $0.87bn/ 16% Other: $0.23bn / 4%
 3. Reakcija "Drek" dejanko ni -1 za sloves. Ce gres z misko cez razlicne mozne reakcije ti pokaze njihovo ime in morebiten vpliv na sloves:
 4. 2013 so oboji ceno najavl na E3 a ne? Glede na to da je avgust nek mrtev mesec za gaming bomo na ceno cakal do septembra.
 5. Jst mislm da je mal prenapihnjena ta fama o ukradenih kljucih in buthurt developerjih, ki bi raj da piratiziras njihove igrice kot da jih na g2a kupis, sam ok tezko zares vedet tocne podatke. V glavnem jst se drzim iste logike kot na ebayu, ce ma seller dost ocen in 99% reputation je safe. Zaenkrat se nism mel problema.
 6. Pac vsakdo lahko prodaja kljuce na teh straneh, kar pomeni da obstaja neka verjetnost da kupujes ukradene kljuce ali kljuce kupljene z ukradenimi kreditnimi karticami itd.
 7. Mefisto trol skos fanboyevsko shilla MS. Mefisto misli, da MS dobi royatly od vsake 3rd party prodane programske opreme (igrice, programi) na Windowsih. Mefistu man neumni od njega razlozijo da temu ni tako. Mefisto sklene, da MS = komunisti, ker bi lahko zaklenili svoj OS in racunali vsakemu razvijalcu, ampak tega ne naredijo in raje "vsem vse dajo zastonj". Mefisto prestopi v Sony tabor, ker so bolj true kapitalisti.
 8. Se bom osredotocil na BOTW, ker je najbolj zahtevna, nad 30fps ze pri native resoluciji redko pride, tudi v videu, ki si ga nalimal, pa ima tip navit top procesor, ko prides na kaksne zahtevnejse predele (enako kot ze na Switchu, kjer so bli opazni padci pod 30fps) mu bo stekal in ne bo mel gladkih 30fps nikol. Kaj sele ce bi kaj visal da bi bla resolucija visja od Switcheve native resolucije. Se vedno se pogosto pojavljajo zvocni glitchi (pokanje, preskakovanje). Dvomim, da bi kdo tudi na top racunalniku hotu 100ur preigrat v taki obliki, enostavno ni primerljivo izkusnji s Switcha. Bos pa na YouTubeu nasel BOTW 4K@60fps posnetke, samo so od WiiU emulatorja
 9. Vse te ekskluzive, ki jih je Ćamir napisal (z BOTW na celu) so na uradni strani tega emulatorja pod compatibility ocenjene z 3/6, "Bad - Game functions, but with major graphical or audio glitches. Unable to progress in specific areas due to glitches even with workarounds.", tko da se nebi zanasal da se jih da v celoti preigrat. https://yuzu-emu.org/game/
 10. Sprijazni se, casi ko se je moc drzav merila v BDPju so mimo!
 11. Sej glede na to da bo zadeva tudi na konzolah, se bo dal letet z dvema gumboma, i guess : D
×
×
 • Ustvari novo...