Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 002
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  3

[]D [] []V[] []D je zmagal 2. novembra 2020

Bitje []D [] []V[] []D je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

575 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

 • Butast stavek
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!
 • Skotilni dan 01. 01. 1870

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 780 vohunjenj
 1. Pa res, zadnjo novico na uradni strani majo iz "06. December 2018" in novici je pripet new gameplay video, ki ne dela (removed youtube link)... Obetavno
 2. A je bil zadnje case kak trailer al pa kak nov info o tej igrici?
 3. To be fair je Arey prvi njemu to prbil, sicer mal manj slikovito.
 4. Sm obrnil, no pac prisel enkrat skozi al kako se to rece v takem tipu igrice. V glavnem se vedno mi ni vsec ta koncept random spreminjajocega lika oz. abilityev skozi vsak hod, razen ce uporabljas Keepsake. Razumem da je fora glih, da cim vec playstileov sprobas in se verjetno pol, ko gres 50x cez in si jaci, osredotocis na enega, sam jst bi vseen raj videl, da bi bli skilli mal manj random, igrica (stevilo levelov, sovraznikov, bossov itd) pa malo daljsa. Kako da ni teme za to igrico na jocker forumu, se mi zdi da bi(je) tu marsikomu dogajala?
 5. Jst ga tut nisem nasel, ker se imenuje "Maiden", je pa na prvi strani. Al pa ce najdes celo verzijo igrice pa tm tri pikce stisnes in mas potem opcijo "Demo".
 6. Post je za vedno izgubljen, tko da po spominu zdej pisem, original PC oz. "vanilla" verzija je imela cist spremenjeno barvno paleto, se vidi takoj spodaj ce pogledas prvi in drugi screenshot. Poleg barvne palete manjka se bloom, manjkajo lights trails in pa motion blur oz. ta efekt k je dobro viden na prvi slikci, kjer je premikajoce vozilo "4x renderirano", neki cesar mogoce v kaki drugi igrici/settingu nebi hotu imet, ampak v Vice Cityu je nekako naredilo ta tezak zrak 234896% vlaznost Miami vibe filmsko estetiko. Zal mi je da nisem takrat sprobal se PS2 emulatorja, ce ta popolnoma ohrani estetiko in samo zvisa resolucijo bi bil mogoce to best way to play. PS2 verzija / PC "vanilla" verzja / PC z MODi 1 2 3 4
 7. Sej se ni nic spremenilo in je ta igrica se vedno samo za next-gen napovedana a ne?
 8. Sicer židovska ampak logicna poteza, da cim vecjo zalogo dobavijo v US, kjer jim MS predstavlja 1:1 konkurenco, v EU in drugod PlayStation vlada in folk ne bo kupil xsex, ce PS5 ne bo na zalogi.
 9. Upam da ni bil tip res banan za pol leta zarad carskega taunta
 10. A je 30€ na .de Amazonu postena cena?
 11. Katera od teh dveh ima vec arta okolja, mesta?
×
×
 • Ustvari novo...