Skoči na vsebino

gojc

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 147
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

gojc je zmagal 24. julija 2020

Bitje gojc je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

624 Jezus

Več o članu gojc

 • Butast stavek
  si po drkanju nikoli ne umije rok.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jutri originalna Subnautica dobi next gen verzijo. Seveda zastonj za obstoječe lastnike.
 2. gojc

  COVID-19

  Lahko potrdim, da so danes v Ljubljani pričeli dobivati vabila na cepljenje 20letniki. Seveda z odmerkom AZ.
 3. gojc

  COVID-19

  30 letniki tu v Ljubljani dobivajo vabila na cepljene s 1.dozo AZ. Torej je očitno v parih dneh že zmanjkalo kandidatov/prednostnih skupin ali pa so skladišča polna neporabljene AZ.
 4. gojc

  [PS5] Returnal

  Za začetek si ponastavi kontrole. Jaz sem si recimo dal dash na l1 in skok na r1. Skratka naštimaj si ju tako, da ti bosta ves čas na dosegu in da lahko istočasno tečeš in streljaš. Brez obvladovanja teh dveh funkcij ne bo šlo skozi.
 5. Po katastrofalno slabi sedmici je tole kraljevska vrnitev v druščino dobrih RE iger. Zadeva je praktično RE 4 Part Two Perfektna kombinacija igralnosti, dizajna okolice in vzdušja. Karakterji in scene katerim si priča so odfuk. Pure cheese v najboljši možni obliki Pa na PS5 izgleda res lepo ! Default settings so za merjenje zelo zanič. Izklopi movement in aiming camera acceleration. Povečaj sensitivity. Jaz mam izklopljen še head bob in damage display na low.
 6. gojc

  [PS5] Returnal

  Končal Act 3 True ending je Je pa zdaj prav užitek igrat, ko maš odklenjeno vso opremo, naključna orožja in artefakti pa se pojavljajo v vseh conah. Čisto nasprotje prvem skozihodu, ko je vse omejeno in se vsak run sprevrže v meta igro grindanja lajfa in ostalega. Pa online del s trupli drugih igralcev še vedno ne deluje...
 7. METRO EXODUS GEN 9 COMING JUNE 18 PS5/Series X run at "rock solid" 60fps, 4K Series S 1080P/60fps with all other enhancements PS5 free for existing PS4 owners Xbox will be Smart Delivery, so also free update DualSense Support on PS5, 3D Audio support FOV Slider Fully Ray Traced Dramatically reduced loading times
×
×
 • Ustvari novo...