Skoči na vsebino

Weraziel

Prostozidar
  • Število vsebin

    11 716
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    25

Weraziel je zmagal 26. julija

Bitje Weraziel je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

7 062 Jezus

Več o članu Weraziel

  • Butast stavek
    Menda, a nepotrjeno, ima lasten članek na poljski Wikipediji.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Fak, to so kr dost otročji ljudje, če jim je vse od Captain America filma iz '90tih do fakin Eternals Marvel filmi najjača stvar ever čeprou itak obstajajo tudi ljudje, ki jim je Star Wars best thing ever (pa vemo da je več slabega materiala za gledat) ali pa Fast and Furious franšiza. Dobro, naj majo vsi veselje, al kaj. Meni še Blade filmi (prva dva), ki sta dost čislana, sta mi čisti schlock (mogoče je to dobra stvar, sej ajde za pogledat sta). MCU so vsi filmi, ki so povezani skupaj, začel se je 2008 z Ironmanom. Pa je res smešno kako so se od Avengersov dalje držali iste formule, sej zato se je pa folk tud naveličal. En Logan film ali pa Into the Spiderverse >>>> cel MCU opus. Tko legit odlični izkušnji, jaz sem en od tistih, ki mu je Into the Spiderverse eden najljubših filmov ever. To še ne pomeni, da sem Marvel fanboy. Also MCU fani niso nujno isti tip fanov kot so Deadpool fani. Do neke mere že, ampak dost folka mrzi MCU pa jim je Deadpool zakon. Če je že Deadpool 1 bil ocenjen z 8.0, pol me 7.6 ocena sploh ne skrbi. Grem gledat dons.
  2. Only on technicality, sej pol k sm vtipkal AC4, mi je ven vrglo Black Flag ajd mrš u pičkumater Mi je pa čudno, da folk ne bi vedel za Armored Core, če so opisi kar padali v Jokerju, tudi če niso bili ravno visoke ocene. Jaz jih imam v lepem spominu, poleg UT/2004, Resident Evil 4, Painkillerja in Burnout 3 tisti tip iger, ki ti nabijejo adrenalin.
  3. Sej vem kaj skušaš povedat ampak če je marketing bil za IV ne pa 4, potem je Black Flag kvečjemu AC IV. Valda bomo upošteval želje developerjev, da kličemo špile po pravih, uradnih imenih? :p
  4. Če bi vedu, bi igrou, namest da se smejiš. To so Miyazakijevi prvi doprinosi FromSoftware-u. Pri 4 in For Answer je bil že director
  5. Kjerkoli pogledaš je Black Flag = AC IV. Medtem pa je eden boljših Armored Corov lih 4ka in si zasluži da je to AC4 (pa For Answer je tud ista generacija, kar je tud best špil do AC6)
  6. Prva dva filma nista bila MCU nikoli, sploh ker sta bila filma narejena pod okriljem Foxa še preden je Disney kupil tudi njih Zaenkrat kar lahko rečem je to, Deadpool filmi so čisto nekaj drugega kot MCU filmi. Tudi najboljši Marvel movie (Logan) sploh ni MCU. Tko da tud če bo zdej del MCU, jaz verjamem in zaupam, da se bomo režali v filmu lih tko kot smo se v prvih dveh, ker to je glavni srž teh filmov. Lahko smo veseli, da je sploh prišel še en film.
  7. ja mal je vseen dolgočasno, da so v vseh večjih filmih, ko imaš zelo dobre (mlajše) igralke tudi na voljo kot so Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood, Death Stranding, Poor Things), Zazie Beetz (Atlanta (tv show), Deadpool 2, Joker, Bullet Train) ali pa Samantha Robinson (Good Bad Things, Once Upon a Time in Hollywood). Sej ajde, zih so kej krivi tudi slabši agenti, ampak ne morš mi rečt da so tri igralke edino kar zmore trenutni under 35 ženski igralski kader. Ajde, vsaj Florence Pugh ima kar carsko kariero zaenkrat, od vseh šestih omenjenih ima najbolj diverse vloge. Samo res se mi zdi, da imata Anya Taylor Joy in Zendaya prednost pred ostalimi, ajde Anya TJ mi je vsaj dobra igralka, Zendaya mi je pa dost ista v vsaki vlogi, da mi že preseda (kot Michael Caine)
  8. lol ozek fan base, just you wait itak bodo delal tisto za kar imajo največ idej če je to Armored Core 7, 8 in 9, kul. Js sm ready, fajn je spet igrat nekaj kjer ne rabiš nabirat surovin, samo misijo rabiš dokončat
  9. SoF2 meni ni nič posebnega. Malo dolgočasen špil tbh Kaj pa prvi Ghost Recon, to je celo na konzolah blo fun igrat 1 vs 1
  10. Sem pa malo razmišljal kaj bi rad videl masterizirano - prvi Soldier of Fortune. To bi bla BOM-BA. So pokazali z Quake 1 in Quake 2, da je to še vedno zabavno igrati in da ne rabimo remake, samo malo upscallat zadeve + kak efekt, to je to. Pa seveda NOLF 1 in 2.
  11. Ni tok velik fantasya k bi znal bit carski na platnu/tvju. Razen par Martinovih zgodb pa Sanderson. Harry Potter bo remakan kot TV serija lol. Teško je rečt kaj bo, sem pa fix da bosta Anya Taylor Joy in Zendaya v večini high budget filmih. Evo, to ti je nov trend.
  12. Ja sam tukaj bi raje eno Zeldo Blood Omen remake igro, pol Soul Reaver sago zapakirano v 15 urni God of War experience, potem pa kar se zgodi po Defiance. To bi blo NO-RO. Bedno se mi zdi, da se dela remasterje za gaming serijo, ki sploh nima dokončane zgodbe. Prpelte Amy nazaj pa naj spiše do konca, dokler sta Simon in Michael še živa za VA.
  13. Jaz sem biased, ker Deadpool je my fav comic book character pa čist vzamem en Deadpool film k ma manj zgodbe kot dvojke pa več humorja. Naj se nardi karnaža z Dogpoolom, Lady Deadpool in X-Meni, edino če mislijo od zdej naprej furat Deadpoola v MCU filmih bom pa po temu filmu odklonu sodelovanje in se lepo zahvalil za njihov čas. The time for Superhero/comic books is over. Cajt za Sanderson fantasy Cosmere tv/movie series!
  14. Prvi Deadpool je na IMDB 8/10, kar se mi zdi čist fer ocena Deadpool 2 ima 7.6, pa mi je realno meni osebno bolj 6.8, ampak še zmeri kul, gledu lih včeraj Dejte mal zadihat, ocene en dan po izidu ne pomenijo nič
×
×
  • Ustvari novo...