Skoči na vsebino

Amare

Rumeni jak
 • Število vsebin

  232
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Amare je zmagal 10. aprila

Bitje Amare je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

176 Tabornik

Več o članu Amare

 • Butast stavek
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Amare

  Protivladni protesti

  Ja no, in tega v Sloveniji ne boš doživel, zato pa je edino pravilno, da so trgovine ob nedeljah zaprte. V Avstriji se ti splača delat praznike, nočne in nedelje, ker dobiš vsaj konkreten dodatek, pri nas pa lahko ta drobiž zaslužiš tudi drugače. Me zanima koliko podpornikov je kdaj delalo v nedeljo. Sem delal xy nedelj, praznikov, nočnih med vikendi, itd. 2 leti sem tudi delal čisto vsako soboto popoldne 15-23 in vikenda sob-ned ne dam več nikoli, sprejmem tudi 100€ nižjo plačo. Never again.
 2. Amare

  Protivladni protesti

  A mislite, če bi se Werner cepil, da bi s Pfizerjem dobil vsaj 0,3% pevskega talenta?
 3. Amare

  COVID-19

  Si zamudil, virus je bil na Petrolu samo 15.9. Baje se je potem preselil na Shell, da okuži kamionđije v tranzitu.
 4. Amare

  Protivladni protesti

  https://www.rtvslo.si/slovenija/smc-nacrtuje-zdruzitev-s-stranko-gas-pocivalsek-kljub-slabi-podpori-optimisticen/594172 ha ha ha
 5. Amare

  COVID-19

  Pa kaj si ti ja fukjen čuj. Žal mi je edino vseh prodajalcev, gostincev in ostalih uslužbencev, ki bodo v prvi bojni liniji dobivali gnojnico od strank. Nič krivi, nič dolžni.
 6. Amare

  COVID-19

  Ma pojdi na Maxen ali Hofer avtomatsko črpalko. Če pa hočeš tankat na Petrolu, si naloži aplikacijo, tankaj, plačaj v avtu in samo gas.
 7. Amare

  COVID-19

  Vlada zopet nekaj na horuk, rezultatov pa itak ne bo kot pri 90% dosedanjih ukrepov. Spet bodo služile online trgovine, tokrat pa še Maxen bencinski servisi.
 8. Amare

  COVID-19

  Malo še počakaj. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html
 9. Amare

  COVID-19

  Ja, PCT je zaradi necepljenih, ne zaradi debilne vlade ane. :D Mislim, da nas je zadnje leto in pol naučilo, da bi ta pogoj veljal tudi, če bi bil % precepljenosti x2.
 10. Amare

  Naša mala greznica #9

  Lol ženski tenis. Pride vsaka druga nazaj iz porodniške in osvoji GS. Se vidi, da nisi gledal moškega tenisa od Ivaniševića dalje, ni niti primerjave.
 11. Amare

  COVID-19

  mumbo se je obremenjeval, ker se njegov kolega ni želel cepit, zdaj pa mu privošči, da ga covid potolče. Ladies and gentlemen, nova normalnost.
 12. Amare

  COVID-19

  Pa to je itak klasika. Slovenski expati kujejo novo državo v zvezde, v Sloveniji pa ostanejo samo še goveda. Move along, nothing to see here.
 13. Amare

  COVID-19

  Fitnese lahko kar zaprejo.
 14. Amare

  COVID-19

  Dokler veljajo popolnoma nezanesljivi hitri testi kot del PCT, je vse skupaj en navaden joke in očiten money grab.
×
×
 • Ustvari novo...