Skoči na vsebino

Amare

Rumeni jak
 • Število vsebin

  130
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

42 Jogurt

Več o članu Amare

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Amare

  COVID-19

  Ma s tem bi se Janshiqi dokoncno ustrelil v koleno. Povsem mozno pa je, da bo copy/paste Avstrije in obvezno nosenje FFP2 mask.
 2. Amare

  COVID-19

  Hahaha burleska se nadaljuje. Priporocam vam, da greste se danes par kilometrov od doma, od jutri dalje boste lahko sli le do najblizjega vogala.
 3. Amare

  COVID-19

  Cemu potem javna predstavitev faznega nacrta sproscanja ukrepov? Ti povem v cem je problem? Bedaki so verjetno predvidevali, da se bo rdeco fazo doseglo nekje okoli sredine februarja, zdaj pa spet ne vejo kaj bi, ker nimajo pojma kako bi varno odprli sole. Zapret je najlazje, razviti racionalno strategijo pa malo pretezko za to vlado.
 4. Amare

  NBA tema

  Kaj se dogaja s tem človekom? Deluje čist depresiven.
 5. Amare

  COVID-19

  Stop, Janša time! Janša: Za ponedeljek ni pričakovati velikih sprememb, možno delno sproščanje v določenih regijah
 6. Amare

  NBA tema

  Ma js komaj čakam 04.03., da nardi Boogie flagrant nad bradonjo.
 7. Amare

  COVID-19

  Usodo države kroji povprečje, ki je med drugim izračunano na podlagi hitrih testov iz Aliexpressa. Ostale države bodo začele z odpiranjem, v Sloveniji pa bo storitvena dejavnost zaprta vsaj do marca/aprila. Namesto racionalnih načrtov za varno in postopno sproščanje ukrepov, zagona gospodarstva in odpiranja šol, bo ta vlada gledala izključno povprečje. We're talking about average, not the real life, but average. Lp, Allen Iverson
 8. Amare

  COVID-19

  https://www.rtvslo.si/slovenija/spostovanje-ukrepov-po-pkp-7-nadzoruje-ze-okoli-1500-inspektorjev/548965 Jebes krsenje delavskih pravic, neplacevanje prispevkov, crne gradnje in raznorazne posege v okolje in prostor. Vazno, da se lovi capine po ulicah in cestah, ker so z eno nogo v obcini Horjul ali pa se sprehajajo zunaj ob 21:03.
 9. Amare

  NBA tema

  Največji osmoljenec trejda pa definitivno Jarrett Allen. Faking Cleveland no.
 10. Amare

  COVID-19

  Kolikor se spomnim, je ob prvi predstavitvi tega famoznega plana na začetku decembra Gantar povedal, da je dovolj izpolnitev samo enega izmed teh dveh kriterijev za prehod v naslednjo fazo. Nato so malo posodobili načrt in zdaj že morata biti izpolnjena oba. Bi rad videl vsa 7-dnevna povprečja v zadnjem mescu in pol, ampak sem ziher, da nikoli ni bil izpolnjen noben kriterij za prehod iz črne v rdečo fazo. Ker pa Sloveniji vladajo loleki in boleki, so začeli potem malo odpirat in zapirat vsepovprek. To, da so vzeli povprečje kot merilo sproščanja ukrepov je pa itak smešno. Število testov se je konkretno povečalo in s tem tudi povprečje dvignilo. Če gre trenutno 7-dnevno povprečje okužb proti 2000, se lahko pričakuje, da bodo pogoji za rumeno fazo (prehod občinskih meja in policijska ura) izpolnjeni nekje maja ali junija. Btw, Avstrijci še ne bodo spustili otrok v šole. So prestavili datum iz 18.1. na 22.2. Angelca medtem grozi z lockdownom v Nemčiji naslednjih 8-10 tednov, nekje do velike noči.
 11. Amare

  NBA tema

  Samo pogledaš ga in veš, da nekaj ne štima. Kot recimo Beno Udrih.
 12. Amare

  NBA tema

  Green je še vedno nepogrešljiv in ima še kako velik impact na igro. Point tvojega posta je, da je vse skupaj eno samo ugibanje. Sam lahko zdaj napovem (beri ugibam) vsaj 3-4 ekipe pred DAL po rednem delu. Po 30 odigranih tekmah bo slika že malo bolj jasna. Zaenkrat kaže, da bo še ena čudna sezona in ne vem kako bodo rešili tole s covidom. Vse v vrsto in injekcijo v ramo, ni druge.
 13. Amare

  Naša mala greznica #9

  Nimam nič proti tebi (iskreno večinoma niti ne berem tvojih postov), ampak priznaj da si naklanfal skupaj en tak brezvezen simpleton post na prejšnji strani. Btw, upam da ne trošiš dosti za športne stave, ker statistika ni na tvoji strani.
 14. Amare

  Naša mala greznica #9

  Ne, ceprav delam tudi z bolniki.
×
×
 • Ustvari novo...