Skoči na vsebino

El Jefe

Rumeni jak
 • Število vsebin

  26
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

9 Jogurt

Več o članu El Jefe

 • Stopnja
  Seljak je postal veljak!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. THPS2 na PCju je imel Downhill Jam, drži. Drugače pa so bili bolj ali manj vsi leveli reinkarnirani v kasnejših sequelih, reciklaža ena in istih levelov že konkretno najeda. Meni se je ustavilo pri American Wastelandu, Underground 2 z Bamovim cirkusom je bil zadnji dokončan Tony Hawk špil. Drugače pa Skate > THPS. Upam, da ne zajebejo štirice.
 2. El Jefe

  NBA tema

  2x na isti strani repostana dva ista videa, great job guys.
 3. Dayum, da tega nisem prej videl, ravno par dni nazaj sem naročil E5 iz Thomanna...
 4. Pozabljate, da imajo tako v KP kot MB tudi svoj reportažni avto, s katerima pokrivajo dogodke. Da ti brezhibno teče prenos iz reportažnega avta - za to rabiš malo več osebja kot pa enega novinarja in snemalca. Recimo, da se isti dan snema še par oddaj v studiu... Hitro nastane cifra ljudi, ki jih rabiš za nemoteno delovanje.
 5. Evo, da ne bo treba več iz riti vlečt številke... Vir je letno poročilo RTV.
 6. Tudi sam sem tudi šel v nabavo novega interfacea, kolebal sem med Audient Id4 in SSL2+, izbral sem slednjega, ker ne potrebuje dodatnega napajanja (pa tudi izgleda bolje). Drugače pa Arey malo govori iz riti kar se tiče Behringerjevih kartic, pred kratkim sem imel na testu UMC202HD, nobenih težav z driverji, solidni MIDAS preampi, za domačo rabo rabo in za to ceno več kot odlično.
 7. El Jefe

  Naša mala greznica #9

  Greznica lp iz hrama slovenskega nogometa
 8. El Jefe

  Prva liga Telekom Slovenije

  RIP Safet, meni je bil legenda. A mislite, da bo Rudar prišel do prve zmage v sezoni ali pa se bodo približali dosežku Jadran Dekanov iz sezone 94/95? (ajde, 3x remi pa gol razliko -101 bo težko še kdaj ponoviti)
 9. Kar kulski povzetek stvari, ki so se izrodile pri Invisible War.
 10. Očitno že imamo kupca za DLC, kjer boš lahko skupaj z Morales brothersi razbijal izložbe po mestu.
 11. Komaj čakam še na aziatskega Batmana.
×
×
 • Ustvari novo...