Skoči na vsebino

ReJzOr_na_plin

Deklina
 • Število vsebin

  38
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

164 Jezus

Več o članu ReJzOr_na_plin

 • Stopnja
  Un mecenate del pozzo nero - giallo.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sem imela tudi jaz to fazo, ampak ene 20 let nazaj, tako da nisem zelo na tekocem, se mi je pa zdel ok in ne ful zblojen W. Dyer
 2. mene tudi mika Prekmurje, ker je to zame neznana zemlja al pa kjerkoli diametralno nasprotno obali kak nasvet za SZ Slovenijo mogoče? pa res me zanima kako bodo to izpeljali s spiskom veljavnih prenoscis
 3. ReJzOr_na_plin

  Fotrov kotiček

  Mene so dijaki vprasali oziroma izglasovali Zoom v anketah. Na zacetku sem pac Skypeala, za en razred je cisto ok opcija, dokler lahko delimo zaslon in se dobro vidimo/slisimo je to to. To zeljo so verjetno izrazili zato, ker je ta kanal uporabljalo vec kolegov in se jim ni dalo imet konferenc preko n kanalov, kar mi je jasno, ker hitro rata kaos, sem pa vseeno razmisljala, da bi uvedla diktaturo vsaj za moje predmete. Komunikacija iz NIJZja oz s strani ministrstva je smeti, zato pls pls cakajte na uradna sporocila in okroznice s strani sol preden otrokom karkoli govorite, ker to predstavlja se hujso trzavo kot zoom 🙂 Je pa to obdobje, ko se se lepse in jasneje vidi, komu se kaj da in kdo je lenuh, ki v solo hodi, ker mora (ja, govorim tako o malih zverinah kot o nas uciteljih 🙂).
 4. ReJzOr_na_plin

  Pravkar pogledano

  yes, pls, je bla kar koristna tema
 5. ReJzOr_na_plin

  Pravkar pogledano

  The Sheltering Sky https://www.imdb.com/title/tt0100594/ Verjetno eden najlepsih filmov kar sem jih kdaj gledala, in s tem ciljam na kadre, fotografijo, fotogenicno pokrajno, da o zvocni kulisi ne govorimo ❤️ joj Sakamoto-san, kjer car si ti. Dogajanje je sicer pocasno, tako introspektivno-eroticno, kar je lahko odbijajoce, ce nisi fen takega tempa, ampak res ne razumem, zakaj je bil film tak flop oz. zakaj je ljudem tako slab. Posnet je po romanu Paula Bowlesa, ki velja za klasiko. Ob priliki se ga bom lotila, ker me zanima, kje se je zgodil ta padec iz necesa bojda vrhunskega v film, ki ga vecina oznaci za meh.
 6. Ker sem weeaboo si ze dolgo zelim na Japonsko. Mislim, da je ta zacasna ustavitev dopustov in letov primeren cajt, da zacnem sparat. Tisti, ki ste ze bili, o kaksnem budgetu govorimo za 2 tedna potepanja?
×
×
 • Ustvari novo...