Skoči na vsebino

Majstr

Aluminat
 • Število vsebin

  6
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

11 Jogurt

Več o članu Majstr

 • Butast stavek
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Majstr

  Tiskalniki

  Takrat ko sem jaz gledal so bile tiste kartuše najcenejše. Lahko da sem tega spregledal ali pa ga takrat še ni bilo. Vse kar priporočam je da vzameš tistega ki ima najcenejše kartuše. Tudi če daš malo več za tiskalnik, ker dolgoročno boš za kartuše zmetal ful keša,
 2. Majstr

  Tiskalniki

  Nazadnje ko sem jaz kupoval sem naredil izračun in najcenejše printanje je bilo z HP. Kartuše so bile pa HP 652. Te kartuše uporablja kar nekaj tiskalnikov. Ne vem pa ali je še aktualno.
 3. Majstr

  TV tema

  Jaz tut rabim kak dober predlog za 50inch TV. Starsi bi kupil nov TV ampak je mal problem s placom. Maks dolžina je 120cm (ne diagonala). Sestra ima Sony in moram reč da je vredu. Samo Android OS je tako tako. Cel UI je čuden. To da mi ni uspelo filma iz USBja predvajat tudi po pol ure googlanja. Pa še kaj bi se našlo. A je od samsunga Tizen kaj bolši? Starši imajo sedaj Phanasonic in moram reč kar se tiče slike in vmesnika je zadeva na nivoju. Kje so OLED zasloni se to splača kupit če je manj kot 1000 €? A je QLED res kaj boljši od navadnega LED.
 4. Raje poglej v ergonomske stole. Gejming stoli razen da dobro izgledajo, niso nič kaj prida za sedet.
 5. Sem se odpravil v Ljubljano po trgovinah in sprobal stole. UVI chairs in ostali gaming stoli niso dobri sploh. Tiste blazinice naredijo več škode kot koristi. Potem pa sem probal Ergovision iTrack, so ga imeli za probat. In je bil res vredu. Nastavljiv in primeren za mojo višino. Tako da sem se potem za tega odločil.
 6. Majstr

  Pisarniški/gamerski stol

  Veliko sedim za računalnikom. Trenutno imam nek usnjen pisarniški stol dost čudne oblike. Na katerem na pol sedim na pol ležim. Nujno si moram omisliti nekaj novega. Gledal sem UVI stole ampak imam filing da za svoj denar ne ponujajo dovolj. V službi imam tega: https://zdrava-pisarna.si/trgovina/pisarniski-stol-ergowork/ Sicer je ful prilagodljiv, ampak vse nekaj škripa, pa ni nič kaj preveč udoben. Imate kak predlog? Pomembno pa je tudi da je stol dost nizek in majhen da bo primeren za mojo postavo (podpovprečno nizek ).
×
×
 • Ustvari novo...