Skoči na vsebino

mr.killer

Mafija
 • Število vsebin

  234
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

63 Jogurt

Več o članu mr.killer

 • Butast stavek
  made man

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. mr.killer

  COVID-19

  Evo jutre imam cepljenje ob 13:38 (minutka čez 1337 ) Starost: 28 Je pa bil vse skupaj srečen splet okoliščin! Včeraj sem imel zdravniški pregled za opravljanje izpita (višanje kategorije za motor A2 -> A) in tako rečem zdravnici, da bi rad bil cepljen. Ona: "ok, super, si se prijavil?" Jst: "itak, na vseh možnih krajih!" Ona: "Ok, super" Nese karton sestri in tako: "ej tale fant tle komaj čaka da bo cepljen" Sestra: "ja saj boš, v petek" Sem bil sam WTF, nobenega sporočila nisem dob
 2. Captcha me ni spustila naprej
 3. mr.killer

  TV tema

  Mah odkar so mimovrste postale "marketplace" in imajo skoraj vse samo "na zalogi pri dobavitelju" je šlo vse v kurac. Milijonkrat raje naročim na amazon.de če pa že v Sloveniji pa na enaa (nisem plačan od nobenga za to mini reklamo, sam hočem povedat da mimovrste so postale res podn)
 4. Ma sej vidim -.- Narobe svet
 5. Ahh pole bom še mal počakal, moje skromno mnenje je da bodo drugo leto poceni motorji saj folk se ne sme vozit + v krizi najprej prodaš stvari ki niso nujne
 6. Golf je golf lep lp (čestite ob novi pridobitvi, kontaktiraj uporabnika Avril on ima isto golfa si ga loh skupi žlajfata na VAG )
 7. mr.killer

  TV tema

  Najbolje da jih kar direkt kontaktiraš. Priporočam FB messenger - https://www.facebook.com/panasonicslovenija/ jim v chat nalimaš sliko in povprašaš kaj ti je storiti.
 8. Odločujem se za nakup 1000xr-ja. Kateri letnik je best year? 2015 predvidevam da je bolj ne kot ja (lahko ga dobim za cca 8.5k €) Mn3nja?
 9. Vse sam pritlikavega pinča ne več Model nas vrti okoli prsta že 12 leto
 10. Hmm sedaj razmišljam, v avtopralnicah je itak reciklirana voda - mislim itak gre čez filtre itd, sam mogoče je mal resnice v tem kar GTA trdi, glede na to da pozimi je dosti soli na cesti in podvozju.
 11. mr.killer

  COVID-19

  Če bi bila Rusija bi že delali salte kako so ljudje oppresed itd Pač zahodni mediji nimš kej
 12. A ni navaram rijala šasija in so se prepolovile
 13. Itak, erted45 nimaš kaj falit, tm vržeš na kason, boli te kurac, opcijsko kupiš še streho, en turbomaximus odzadi in loh greš še kampirat. Baint pa ostal pri nakupu Focusa
×
×
 • Ustvari novo...