Skoči na vsebino

bozicekman

Hajduk
 • Število vsebin

  97
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

6 Jogurt

Več o članu bozicekman

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. bozicekman

  Cestna golazen

  Poel da baje trenira MTB za OI. V kolikor bo jutrij dešž, bo super nedeljsko športno popoldne na kavču. Van Aerta in Trentina je v sredo prešprintal Pidcock, ne vem kaj si mislit o jubotu za jutri...
 2. @Boris Ali mogoče pri vas, ki ste del industrije kroži kakšna tabelirana zadeva z numerološkimi vrednsotmi, ki bi popisale širine in dolžine čizmic glede na širino in dolžino noge ter pri katerih številkah se smatra za plavutke? Lake ma neki, Bont ma 3 različne in nič neveš kje si. @erted45 Sidi Mega
 3. Sicer ni navodil v škatli v mojem primeru, tako de so to fino premetavali in odpirali bo trgovini. Ko sem vzel ven originalen vložek in vidu tisto kartonasto podlogo, mi je prov zrak vzelo taprvič. Sm mel probleme s tem default vložkom in sem vstavil bontragerjevega informa. (Star že par let)
 4. jaz sem predelal enih par njihovih instructions video na YT, pa nism nikjer zasledil, da je namenjeno za rezat... Sem jih prelepil iz ducktejpom, sam takoj odpusti če kam zahaklam. ne upam pa rezat, ker skozi kej drklam s tem plastičnim paščkom.
 5. Šik. Boš povedal, če ti tisti plastični jeziček (ki drži zgornjo klipsno(?)) na notranji strani čevlja drsa po gonilki kej.
 6. Tako bogati pa spet nismo, da bi poceni kupovali.
 7. bozicekman

  Cestna golazen

  Go hard or nothing očitno...
 8. Mam mille gt, super vložek in material. Edino za moja stegna mi elastične manšete delujejo malo pretesno. Če maš šanso le pomeri.
 9. bozicekman

  Cestna golazen

  IMO je Jumbo res v bolj zajebani poziciji kot pa UAE
 10. bozicekman

  Cestna golazen

  Če mamo Rogliča na dirki, ni nič dosti in ne malo do cilja zadnje etape... Naredi vse bolj gledljivo to dejstvo
 11. bozicekman

  Cestna golazen

  Pogačarju se bo vrat zaskoču od tega oziranja nazaj.
 12. bozicekman

  Cestna golazen

  Tudi mene je presenetil ta prizor, da vidim tri ali štiri od UAE spredi tik pred ciljem etape.
 13. bozicekman

  Cestna golazen

  say purple for us. prpll
 14. Bravo. Tako ja. Za vsako panogo posebej. Connect tudi nima, še s tistimi kilometri mi pošilja mejle kadar prekoračim. edit: ne nisem, free strava, nč premium. As nor, še tle dinarje
 15. Meni kaže samo seštevek od kadar je bila oprema vpisana.
×
×
 • Ustvari novo...