Mutombo Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) Tema mora bit. GCN app ma cel maj posnetke najboljših Giro etap + razne intervjuje...Treba naložit aplikacijo in za ogled plačat 1 EUR (do konca junija). 9. maj 2020 uredilo bitje Mutombo Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 a zdej bo tle, izven metnog. ah ja.. do avgusta itak ne bo nec Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 https://siol.net/sportal/kolesarstvo/sobotni-intervju-tadej-pogacar-524960 pogi Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Ta tema ni nič vredna brez goranna. 1 Navedek Povezava do prispevka
shark007 Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 summoning Gorann Navedek Povezava do prispevka
Pr4iseK3K Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 1 uro, Tihi Mi53k pravi: Ta tema ni nič vredna brez goranna. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) Pred 11 urami, Shadow pravi: https://siol.net/sportal/kolesarstvo/sobotni-intervju-tadej-pogacar-524960 pogi s Primožem vred moja daleč najljubša slovenska športnika. letošnji TDF bo zaradi trase in konkurence absolutno brutalen. če pošljeta Ineos in TLJV svoji najboljši ekipi, bo to duel za v anale. bo pa zanimivo vidt, kako bodo zaradi zgoščenega urnika reagirali po moštvih, sploh ker sta si Giro in Vuelta tako blizu in to praktično takoj za TDF. 9. maj 2020 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
MikeHunt Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 1 uro, Tihi Mi53k pravi: Ta tema ni nič vredna brez goranna. gorann se fura na lisco zdele, bo kmal nazaj. upam, da zdrzi baterija LP Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 12 minutami, hawa meyta pravi: s Primožem vred moja daleč najljubša slovenska športnika. letošnji TDF bo zaradi trase in konkurence absolutno brutalen. če pošljeta Ineos in TLJV svoji najboljši ekipi, bo to duel za v anale. bo pa zanimivo vidt, kako bodo zaradi zgoščenega urnika reagirali po moštvih, sploh ker sta si Giro in Vuelta tako blizu in to praktično takoj za TDF. pa kok bo sploh kdo v formi 😄 aja pa dej zaboga, kej mas to zaeno ime no :lol: Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 12 minutami, Shadow pravi: pa kok bo sploh kdo v formi 😄 aja pa dej zaboga, kej mas to zaeno ime no :lol: ravno to zna bit celo najbolj zabavn fakt. nihče od glavnih pretendentov ne bo niti približno znal ocenit moči konkurentov, zato se bodo morali držat res skupaj. 😄 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) a je za mtb posebna tema al lahk kar tle? razsiril sem zdej izbor biciklov v rangu 1500-2500 stumpjumper ST. okrog 2200 ponavad ampak tale "zenska" verzija se mi zelo dopade https://www.extremevital.com/sl/kolesa/zensko-gorsko-kolo-specialized-stumpjumper-st-27-5-2019-p-29845.html poceni in se 27,5 gume. pa awesome barva giant trance: https://www.extremevital.com/sl/kolesa/all-mountain-kolo-giant-trance-29-3-2020-p-30134.html pa tele orbea occam sem zasledil in se mi dopadejo pa se zdi se mi da je mal eksotika k ni tko pogosta: http://www.sportr.si/si/izdelek/797/occam-h30/ a si je Boris spremenil nick zdej ne vem vec kdo je ker tle ampak pricakujem izbiro best price performance od teh treh z vsaj petimi vrsticami utemeljitve. 10. maj 2020 uredilo bitje drevored Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Adam Velkavrh reče pred 17 urami: gorann se fura na lisco zdele, bo kmal nazaj. upam, da zdrzi baterija LP ni blo sile, sem mel pri jurja visincev se 40%+ baterije drevored, boris je boris sam ne pozna drugega kot gnoja drugace pa trance, 29er je, menjalnik je bolj svoh sam jebatga za to ceno je ok, bremze so ok, sem mel na treku iste in so ble ze pri moji tezi ok Navedek Povezava do prispevka
MikeHunt Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 in pol si odkril kakšne zanimive nove kotičke do katerih niti nisi pomislil iti brez motorja? LP Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 v enem dnevu res ne, to grem naslednjic mal okol kruzat po hribckih 1 Navedek Povezava do prispevka
Bumbar s kanglico Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 @drevored od teh je orbea najboljši. Slx>>>sram sx. Pa še lepši je od gianta. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 to itak, vprasanje a je vredno dat 500eur vec za to? zacetniku kot je on bi bil trance cisto ok, tukaj najvec razlik naredi vzmetenje in na obeh je enako ce prav vidim, razen 140mm proti 130mm hoda v prid orbei Navedek Povezava do prispevka
skvedr Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Kdo ve kje bi se dal dobit netflixov dokumentarc o movistarji, ce nimas netflixa? Navedek Povezava do prispevka
Pr4iseK3K Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 ziher je v kakem piratskem zalivu Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 skvedr, zakaj si pa ne aktiviraš free trial version za netflix? en mesc maš zastonj? Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 dilar reče pred 55 minutami: skvedr, zakaj si pa ne aktiviraš free trial version za netflix? en mesc maš zastonj? Jst sem si tko aktiviral trial, zdaj mam že tretji mesec naročnino Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Te je zasvojil tok al si sam pozabu skenslat? Jaz sem preventivno že takoj po aktivaciji free triala skenslal, da me ne bi po mescu uhvatili Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 @drevored pomoje bi boris napisal da vzami specija Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 pa 500e na stran za upgrejde Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 (urejano) dans grem v extreme vital gledat in se pozanimat glede stvari. sel bom v extreme vital. freestyle in uno trgovino k majo orbea occam. kupil bom tam kjer bodo najbolj prijazni in ustrezljivi, ker realno gledano se mi zdi da bo vsak picikl okej zame. razen cemi bo ker res full vsec v zivo pol spregledam tud mal nesramnosti. 11. maj 2020 uredilo bitje drevored Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 RAD!OACTIVE reče pred 17 minutami: pa 500e na stran za upgrejde 500eur za fox 36 factory, teska bo Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 drevored reče pred 4 minutami: dans grem v extreme vital gledat in se pozanimat glede stvari. sel bom v extreme vital. freestyle in uno trgovino k majo orbea occam. kupil bom tam kjer bodo najbolj prijazni in ustrezljivi, ker realno gledano se mi zdi da bo vsak picikl okej zame. razen cemi bo ker res full vsec v zivo pol spregledam tud mal nesramnosti. z vsakim en krog pol se pa odločiš. al pa un k je najlepš barve gorančuga reče pred 1 minuto: 500eur za fox 36 factory, teska bo 300 fox 34/yari 100 spredne bremze 100 dropper pol pa naprej kek Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 A lahk dve temi za cestno golazen. Recimo eno cestna kolazen na e-kolesih za gorranne in to sorto Pa druga cestna golazen na dopingu za Pogačarje in Rogliče Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 tamau da nam zakurblal zdj ebajk pa uletim bos ti viduo ejga vidis, to je ko hocjo da se pise v namenske teme, namesto da pustijo temo o kolesarjenju na gnoju, pa da ne brisejo radio, dej mi zrihtj yari za 300 Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 prid pa ti jo dam 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.