Skoči na vsebino

Karim

Rumeni jak
 • Število vsebin

  435
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

20 Fant od fare

Več o članu Karim

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Karim

  Naša mala greznica #9

  lep jinx, samo kaj ko potrebujejo dva igrača več da premagajo močan klub iz Bolgarije.
 2. Karim

  Naša mala greznica #9

  kaj pa totnhemu ni jasno?
 3. Karim

  Nov vs rabljen avto

  nevem od kje mu ideja da ecoboost motorji zdržijo samo toliko. to je tipičen odgovor ljudi ko slišijo, da ima avto 3 cilindre in samo 999 ccm. ampak zadeva deluje odlično, mislim da že 7 let. sam imam veliko in dobre izkušnje s temi motorji.
 4. Karim

  Naša mala greznica #9

  take zgrešene kombinacije dresov smo imeli mi v četrti slovenski ligi, ko smo pršli na gostovanje in ugotovili da ima domača ekipa enake drese, in so nam mogli posodit neke rendom drese iz kleti, da smo lahko odigrali tekmo.
 5. Karim

  Naša mala greznica #9

  PSG po dveh tekmah in pou se vedno brez zadetka.
 6. Karim

  Naša mala greznica #9

  Madzari stronk bodo izlocili hrvate tate
 7. Karim

  Primera Division

  A ni Godin on loan done deal? v Caglaria al nekaj podobnega. sej ekipa Reala je super, vse dokler ne začneš iskat wingerjev, ki jih ni. zame Brazilci, ki znajo samo šprintat niso prav nič vzpodbudnega, sploh ko vidiš kakšen zaključni strel imata, da ne govorim o predložkih, ki so ena velika žalost, edini ki zna spustit pameten predložek je Mendy. Tako da res upam na Mbappeja, ki lahko igra tudi na boku, in Camavingo, ki je res talent in zna že pri 20 letih imet pomembno vlogo v klubu, sploh če bo ZZ še vedno trener. Haaland zamenja pa Karima čez leto in je obramba me pa sloh ne skrbi. vsi položaji res dobro in kvalitetno pokriti, tako da se bo lahko brez skrbi rotiralo. jebiga vem kakšna je bila obramba proti City, ampak nimamo kaj, verjetno edina slaba tekma obrambe v letu 2020, gola sta bila pa čisti individualni napaki.
 8. Karim

  Premier League

  samo Alli vedno bolj tone, a ga je zato zamenjal ob poučasu? ali je bila kakšna poškodba? zna se pa zgodit Bale v Totihem, agent je potrdiu da je Bale odobriu selitev v London.
 9. Karim

  Premier League

  Kaksna so kaj golf igrisca na otoku? Sicer imam obcutek da bi pod Murijem spet zaziveu.
 10. Karim

  Premier League

  Zdej naj bi biu Totnnhem najbljizje Baleu, naj bi tudi njegov agent potrdiu. V nasprotno smer pa Alli na enoletno posojo. Kaj bo delau Alli v Realu mi pa tudi ni jasno, razen ce lahko igra wingerja.
 11. Karim

  Primera Division

  Eh to je medijsko maslo, dobro se ve da real letos ne bo nic kupil, drugo leto gre pa na Mpappeja in Camavingo. Psg naj bi zahteval 300M, ce dajo toliko denarja so fuknjeni, glede na to da bi biu v zadnjem letu pogodbe, potemtakem bi blo najbols pocakat se eno leto in ga dobit dzabe, v drug klub itq ne bo hotu it.
 12. Karim

  Naša mala greznica #9

  se opravičujem če sm te užalu
 13. Karim

  Naša mala greznica #9

  ok če bi šteu use, tudi tiste že v pokoju, in še to poznam samo 2 od zgoraj naštetih tudi če ne maram smučarskih skokou, sem v mladih letih igrau DSJ
 14. Karim

  Naša mala greznica #9

  kurčit se v smučarskih skokih je itq smeh, kok mi je šlo na k to pretiravanje s Prevcem tisto sezono ko je zmagau, sej use lepo in prau. samo še vedno so to smučarski skoki, s katermi se uklvarja 5 držav, izven Evrope pa itq sploh ne vejo, da je to sploh šport. npr. Oblak top 5, za ene celo najboljši vratar sveta mi je neprimerljivo boljši dosežek v športnem merilu. top 10 golmanov zna vsak naštet, naj kdo našteje top 5 smučarskih skakauceu.
 15. Karim

  Primera Division

  Messi mu ga je skriu.
×
×
 • Ustvari novo...